60
-
FefeeX #20 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mármint ezt az IM3 készítői mondták? Mármint, hogy nem lesz benne? Amúgy Captain America - First Avenger névből ítélve valóban előbb kellett lennie mint IM-nek, de akkor ha nála van a pajzsa, fura, hogy mégsem tudja, mi az :) Kicsit képzavaros... Valszeg egyébként akkor az IM3 ilyen köztes film lesz a második után és a Thor előtt... Mondjuk valahogy úgy volt Thorral, hogy egy darabig nem tudja, hogy isten, és normál emberként él, míg vissza nem kapja a kalapácsát ;) Szóval pl összefuthat az utcán Vasemberrel -
#19 igen-igen, utána olvastam el :D
Amúgy kiváncsi vagyok, hogyan hozzák össze a történeteket.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Jövőre jön a thor múvi. Az ironman2 végén elvileg megtalálják, de azt mondták, hogy a 3. részben nem fog szerepelni thor, ergo olyannak kell lenni a thor filmnek, hogy ne fusson össze ironmannel se a többiekkel de mégis kapcsolódjanak. Kiváncsi vagyok ezt, hogyan hozzák össze. Amerika kapitányról nem is beszélve :)
-
FefeeX #18 Ezek szerint jövőre mozgalmas évünk lesz, hisz most jött a cikk a jövő májusban moziba kerülő Thor filmről is :) -
#17 Captain America: The First Avenger (2011)
aka "Captain America" - USA (working title), USA (informal short title)
http://www.imdb.com/title/tt0458339/ -
#16 "Az AK filmről meg eddig nem is tudtam, hogy létezett "
Soha ne bánd, borzalmas,B kategóriás szutyok -
FefeeX #15 Azért itt az eredeti történetet eléggé megbolygatták...
http://en.wikipedia.org/wiki/Crimson_Dynamo
Szóval így Whiplash és Dinamo is Vanko lett, a képregény szerinti Anton fia, aki a képregényben a történet szerint megvédte Starkot, akire rátámadt a Crimson2 és Black Widow. Ebből Crimson1 rossz lett, Black Widow meg jó. :) -
FefeeX #14 Kösz, én a Hulkokat nem is ilyen szemmel néztem, főleg nem az elsőt, ami szerintem főleg igen gyenge lett... :)
Az AK filmről meg eddig nem is tudtam, hogy létezett :) Minden esetre a pajzsot kacatként használó Stark elég vicces volt; a Thor film meg elég várós (ha jól emlékszem, már bejelentették régebben)
Jó a linkelt kép, bár azért ez nekem nem tűnt fel rajt, csak azután, hogy leírtad, mit kell nézni rajt :P -
cateran #13 Nekem jobban bejott, mint az 1. resz...szamomra is meglepo:D Stark figuraja hatalmas,imadtam a szoocsatait Pepperrel:D -
#12 "Mondjuk nem tudom, Amerika Kapitány pajzsa hogy került Starkhoz..."
már az első részben is látható volt az asztalon:
ha megpróbáljuk kronológiai sorrendbe rendezni az eddigi marvel filmek történéseit, akkor a következőképpen alakul:
- Amerika Kapitány a jégbe fagy a II. világháborúban. (AK film)
- Bruce Bannert gamma sugárzás éri majd megpróbál öngyilkos lenni az északi sarkon. (Hihetetlen Hulk kimaradt jelenet, flashback, látható a Kapitány a jégben)
- Megtalálják AK-t.
- Tony Starkot megbízzák, hogy építse meg a pajzsot, vélhetően nem mondják el neki, hogy mi az valójában.
- Tony Stark megépíti a páncélt, Vasember lesz.
- Fury meglátogatja Starkot.
- A Hulk díbol az egyetemi parkban. (A Vasember 2-ben látható a felvétel a SHIELD irodában :))
- Megtalálják Thor kalapácsát.
- Tony Stark meglátogatja Ross ezredest a kocsmában a Hihetetlen Hulk végén (ez sztem már jóval később történik, már azután, hogy Tony elfogadta a felkérést az Avengersbe. Talán a Vasember 3 és a Thor történései után.)
Azt hiszem, mindent összeszedtem. :)
BTW a film hatalmas volt, nekem baromira tetszett. Simán hozta az első rész szintjét. -
FefeeX #11 Állati jó. Tény, hogy képregényben is kb hasonló, így sok új dolgot nem kellett kitalálni, de nagyon jók a megvalósítások, újra óriási alakítások (dőlni lehet a röhögéstől néha); tényleg már-már vígjátékként is elmenne lassan a dolog. Sajnos Rhodey magyar hangjával nem voltam megelégedve; valamint elég mufurcra sikeredett, azonban a végén megette a tréfarépát, és máris kicsit magasabbra repítette a dolgokat.
A végén a bejátszásokat meg átvezetőként csinálják, anélkül is menne a dolog, de ez amolyan kedvcsináló. Sehogy nem teszik ezt bele a következő filmbe. Az első végén látott jelenetet sem tették be ebbe, viszont hivatkoztak rá.
Mondjuk nem tudom, Amerika Kapitány pajzsa hogy került Starkhoz... (azzal támasztotta alá a részecskegyorsító csövét... :D ) -
#10 Harmatgyenge... Az első részhez hasonlítani se merem... Nevetséges megoldások vannak benne, az egész film szét van csúszva, izgalom nem sok, arra is várható megoldások, sokminden nevetségesen túl van egyszerűsítve (mondjuk ez az első részre is igaz)... legszívesebben felejteni szeretném... -
#9 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a végén megtalálják egy kráterben Thor kalapácsát.A karaktert nem mutatják -
mynameisbence #8 Am ki az a + 1 karakter? Láttam a filmet de odáig nem vártam. -
krajcsovszkig #7 Nekem nagyon tetszett, féltem, hogy nem hozza az első részt, mert annak az eleje jött be legjobban, mikor még nem volt Vasember a fickó, de ez is ütött.
Szerintem Robert Downey Jr. viszi a hátán a filmet, de jó ez így.
Ja, és akarok egy R8-ast :P -
Wittgen #6 Jó film, a pénzt mindenképpen megérte, bár az 1. rész nekem jobban bejött. -
brueni #5 aaaaa, legalább egy vasnéni is lenne benne... -
Seth74 #4 Azt kaptam amit vártam, az első rész szintjét mindenképpen hozta, többet viszont nem.
Hat ember maradt a vetítés után a teremben, vártuk az előzetest .
Az már több kérdést vet fel, mert nem tudom miképpen fogják applikálni a látottakat a harmadik részbe. -
#3 nekem nagyon bejott a film. megeri a penzet, es meg kell mondjam nagy ko esett le a szivemrol, mikor megtudtam, hogy 2D-ben mutatjak. -
aKIRAkechi #2 Pár perc plusz az utolsó csatánál nem ártott volna. Ettől függetlenül jó a film. -
Rolee83 #1 Nekem az első rész jobban tetszett, ebben kicsit csalódtam!