Vasember 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Néha van úgy, hogy sehogy!
BTW míg olyan emberek tényleg vannak, akik képesek lebegõpontosan fejben számolni, addig idõt egyelõre nem lehet utazni. Tehát az ARC reaktor építés és a homemade részecskegyorsító építés valósághoz közelebbi. Új elemet is fel lehet fedezni, ráadásul nem 5 perc alatt csinálta - nem is õ kezdte a dolgot, ki tudja, az apja mennyit agyalt ezen.
Az autóval kivasalós rész pl sokkal valószínûtlenebb volt. De élvezhetõség szempontjából ez sem fontos.
Ezekrõl egyébként eszembe jutott a Végtelen Határokból az a rész, mikor az egyetemi kurzus után a gyenge tanulónak egyszerûen bevillant, hogyan is építsen magfúziós bombát (mikor ugye azt tanulták a suliban, hogy nem lehet, képletekkel stb levezetve); egyszerûen rájött a képletek hibájára véletlenül. Na mármost, ez közelebb van a valósághoz, mint azt gondoljátok. Persze, nem lehet atombombát építeni, meg kvantumszámítógépet sem, és még sorolhatnám.
Mert az annak készült, nem másnak. 😊
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Mert ez egy film, egy kitalált univerzumban, ahol ez lehetséges. Más szabályokkal, más törvényekkel, más normákkal. Ahol létezhet superman és istenek, hulk stb.. Ezt vagy elfogadod, és jót szórakozol, vagy mérgelõdhetsz minden a dokumentumfilmtõl kissé is eltérõ filmen. Mennyivel komolyabb a terminátorban az idõutazás jónéhány paradoxon mint, hogy valaki otthon a garázsban barkácsol egy részecskegyorsítót? az utóbbihoz "csak" sok idõ, pénz és zsenialitás kell, az elsõhöz meg átírni a fizika törvényeit 😊
Egyezzünk ki abban, hogy neked nem jött be, de ettõl még nem csak ez a kétféle nézõ típus van 😉
Kicsit a film az a 10-12éves korosztálynak készülhetett,mert nem volt jó.
Persze kinek a pap kinek a paplan,nekem special a Sulcz Gizi,mondjuk én az Avatar story-jával sem voltam kibékülve,jó kis tech demo volt,látványos mesefilm,de annak szuper......
ez az ironman nálam 10/5 story szinészi játékkal
....................10/7 látvány
egy erös ...........10/6 összesítésben ,de nagyon elnézõen,ki lehet hagyni,nem veszítesz vele semmit....
COMMODORE BASIC V3.5 60671 BYTES FREE 3-PLUS-1 ON KEY F1 READY.
ezt szerintem gondold át még egyszer. biztos nincs harmadik (negyedik, ötödik) verzió?
"attol, hogy valami szuperhosos vagy eleve scifi nem kene telebaszni egy csomo olyan dologgal ami minden valosagalapot nelkuloz. "
hmm. mondhatnám azt, hogy ez a film, vagy a többi említett film nem a mi bolygónkon játszódik, hanem egy kvázi kitalált világban, aminek a valóságalapjáról nem hiszem, hogy sokat tudnál. de tetszik, hogy ilyesmiken agyalsz😊)
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.
Baby, you really light my fuse. Wops! Damn, premature detonation!
Amióta Hulk, fantastic 4, wolverine, superman stb.. helyet kaptak az unievrzumban, ergo abban az ADOTT univerzumban reálisnak számítanak, akkor ezek is elfogadhatóak. 😊
Sztem az ironman sosem akart TDK lenni realitásban, mert azzal magát a történet/karakterek varázsát veszítené el.
De azt hozzátenném, hogy ezer másik filmben is hasonló "reaális" dolgok történnek, pedig ott senkinek sem szúrta a szemét 😊 Kb. a dokumentumfilmek azok, amelyekbe nem igazán lehet belekötni, de az meg teljesen más mûfaj.
Ennyire erõvel a star trek, stargate stb.. kapásból 0 pont, mert az egész keretsztori lehetetlen hülyeségre épül 😊
Szerintem a film elsõ fele Asgardban fog játszódni, Thort a földre számûzik, ekkor jön a képbe Natalie Portman, a földi nõje, aztán gondolom, a film végén Odin visszahívja, mert Loki gonoszkodik Asgardban. Legyõzi Lokit, aztán visszajön a földre a csajához. Az ügynökök is a földi jelenetekben játszanak szerepet, gondolom, a végén valamikor, amikor be akarják szervezni az Avengersbe.
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Joh az tényleg kicsit erõs volt, de fogjuk rá, hogy képregény és nem kell a valóságot fednie teljesen 😊 pl mióta rohangálnak istenek meg nagy zöld emberkék a földön? 😄
"-a legnagyobb problémám viszont a végével volt, hogy kevesebb mint fél perc alatt sikerült a fõellenséget likvidálni, amire majd 2 órát és rengeteg süket dumát kellett kivárni."
ez engem is zavart, de abban bízom, hogy le van forgatva, csak kivágták, de a dvd-re rá kerül.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
- a poénok néha már túl szájbarágósak és erõltetettek, nem olyan könnyed, laza természetességgel jönnek, mint az elõzõ filmben. sõt néhol kínosan bugyuta (fánkos jelenet)
- nem vagyok szõrszálhasogató egy szuperhõsös filmmel kapcsolatban, de azért vízmértékkel ne csináljunk már részecskegyorsítót 2 perc leforgása alatt, meg a betonfalhoz kocsival való paszírozás igen komoly traumát tud okozni deréktól lefelé...
- Scarlett Johansson valami rettentõ gyengén játszik, és ezt még a cicababa karakter sem feledteti, ehhez társul még, hogy a legutolsó jelenet rém gagyi, ahogy egyedül egy hadosztállyal leszámol.
-a legnagyobb problémám viszont a végével volt, hogy kevesebb mint fél perc alatt sikerült a fõellenséget likvidálni, amire majd 2 órát és rengeteg süket dumát kellett kivárni.
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
http://www.youtube.com/watch?v=xwrkR3PELJ8&feature=related
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Végülis logikus, hogy megvívja a csatáját az asgardon és utána kiköt a földön, ahol megtalálják és az ironman 3ban talán vagy a 4-ben, netán az avengers-ben tûnik fel elõször.
At imdb szerint a Thor film szereposztására fel van sorolva jónéhány agent, shield agent stb.. Akkor õk, hogy kerülnek a történetbe? 😊 link
A Thor film vagy az Iron Man 1 történéseivel párhuzamosan, vagy még az elõtt fog játszódni. Az istenek csatájára pedig tuti nem a földön kerül sor, hanem Asgardban. Oda nem nagyon megy Vasember.
"Kiváncsi vagyok kronológiailag, hogyan hozzák össze a filmeket. "
ez szinte tuti. 😊 A Thor film cselekményét kell még beszúrni kb a Vasember 1 elé.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem emlékszem pontosan, valahol olvastam már, majd megkeresem. De ahogy az 1,2 részben is benne volt America pajzsa, akkor már elvileg léteznie kell az univerzumban, tehát már ki kellett olvadnia meg Stark is elkészítette neki a pajzsot, ergo az america filmnek az ironman1 elõtt kéne játszódnia és akkor értelmet kap az, ahogy fury az 1 végén mondja, hogy több szuperhõs is létezik 😊
Kétlem, hogy elfuserálnák a Thor film elejét arra, hogy hétköznapi emberként kezeljék, pláne, hogy Odin is szerepelni fog benne, tuti vmi brutális fight lesz. Amely viszont érdekes, hogy még véletlenül sem kelti fel ironman érdeklõdését, hogy odarepüljön megnézni, ahogy két isten verekszik 😊
Kiváncsi vagyok kronológiailag, hogyan hozzák össze a filmeket.
Amúgy kiváncsi vagyok, hogyan hozzák össze a történeteket.
Jövõre jön a thor múvi. Az ironman2 végén elvileg megtalálják, de azt mondták, hogy a 3. részben nem fog szerepelni thor, ergo olyannak kell lenni a thor filmnek, hogy ne fusson össze ironmannel se a többiekkel de mégis kapcsolódjanak. Kiváncsi vagyok ezt, hogyan hozzák össze. Amerika kapitányról nem is beszélve 😊
aka "Captain America" - USA (working title), USA (informal short title)
http://www.imdb.com/title/tt0458339/
Soha ne bánd, borzalmas,B kategóriás szutyok
PSN ID.: Beegabor
http://en.wikipedia.org/wiki/Crimson_Dynamo
Szóval így Whiplash és Dinamo is Vanko lett, a képregény szerinti Anton fia, aki a képregényben a történet szerint megvédte Starkot, akire rátámadt a Crimson2 és Black Widow. Ebbõl Crimson1 rossz lett, Black Widow meg jó. 😊
Az AK filmrõl meg eddig nem is tudtam, hogy létezett 😊 Minden esetre a pajzsot kacatként használó Stark elég vicces volt; a Thor film meg elég várós (ha jól emlékszem, már bejelentették régebben)
Jó a linkelt kép, bár azért ez nekem nem tûnt fel rajt, csak azután, hogy leírtad, mit kell nézni rajt 😛
már az elsõ részben is látható volt az asztalon:
ha megpróbáljuk kronológiai sorrendbe rendezni az eddigi marvel filmek történéseit, akkor a következõképpen alakul:
- Amerika Kapitány a jégbe fagy a II. világháborúban. (AK film)
- Bruce Bannert gamma sugárzás éri majd megpróbál öngyilkos lenni az északi sarkon. (Hihetetlen Hulk kimaradt jelenet, flashback, látható a Kapitány a jégben)
- Megtalálják AK-t.
- Tony Starkot megbízzák, hogy építse meg a pajzsot, vélhetõen nem mondják el neki, hogy mi az valójában.
- Tony Stark megépíti a páncélt, Vasember lesz.
- Fury meglátogatja Starkot.
- A Hulk díbol az egyetemi parkban. (A Vasember 2-ben látható a felvétel a SHIELD irodában 😊)
- Megtalálják Thor kalapácsát.
- Tony Stark meglátogatja Ross ezredest a kocsmában a Hihetetlen Hulk végén (ez sztem már jóval késõbb történik, már azután, hogy Tony elfogadta a felkérést az Avengersbe. Talán a Vasember 3 és a Thor történései után.)
Azt hiszem, mindent összeszedtem. 😊
BTW a film hatalmas volt, nekem baromira tetszett. Simán hozta az elsõ rész szintjét.
A végén a bejátszásokat meg átvezetõként csinálják, anélkül is menne a dolog, de ez amolyan kedvcsináló. Sehogy nem teszik ezt bele a következõ filmbe. Az elsõ végén látott jelenetet sem tették be ebbe, viszont hivatkoztak rá.
Mondjuk nem tudom, Amerika Kapitány pajzsa hogy került Starkhoz... (azzal támasztotta alá a részecskegyorsító csövét... 😄 )