12
-
emberz #12 Ez a játék a Heroesnek a nyomába se érhet, még, hogy jobb lenne annál? Nem hiszem, hogy valaki játszana ezzel, ha meg van neki amaz! -
#11 Csa, nos mit lehet tudni a jatekrol, milyen lett, tolja valaki? A II megvan eredetiben az siraly lett. Magyarorszagon csak egy helyen lehet kapni az alapjatekot, pedig ha jol latom vannak kiegeszitoi is. Talan nem lett valami nagy durranas... -
#10 A honlapon is ki van írva, hogy még csak alpha változat, az ami kiszivárgott és be lehet szerezni. Hiányoznak az undead-ek, a törpék, össze vissza 3 kampány van benne, az is elég repetitív... De sztem nem rossz, bár a grafika rusnya, és nem biztos hogy a nem kötött hely pozitív dolog lenne... -
kanesoban #9 Képekről ítélve a 2. rész szebb volt. -
False #8 2 dologban reménykedek.1 hogy lesz benne hotseat,ill multi.2 hogy nem lesz elbaszva annyira jűátékmechanizmusban mint az előző résznél,mert ennyire jó 5letet ennyire szarul elkurva még nem csináltak. -
#7 pont mostanaban olvastam egy masik cikkent mikent a fejlesztok hogyan manipulaljak az online magazinokat, folyoiratokat hogy jo fenyben tuntessek fel a termekeket :D -
#6 evek ota nem szoltam hozza a cikkekhez, de ez boduletes, nem birtam ki :
"Aki esetleg nem ismerné a sorozatot, annak elég elképzelnie egy szebb grafikával megáldott Heroes of Might & Magicet kicsit több lehetőséggel és változatosabb fajokkal."
aki irta ezeket szegenynek goze sincs a ket jatekrol. a disciples egy korlatozott, lebutitott es leegyszerusitett valtozata a heroesnak inkabb, sokkal komplexebb barmelyik heroes (meg az egyes is !!!) mint barmelyik disciples....
az egysegek fapadosan mozognak, a csata korlatozva van, a hosoknek keves fejlesztesi leghetosege van, vontatott a jatek, egyszoval semmikepp nem lehet ilyen jellegu osszehasonlitast irni....s meg nem beszeltunk a jatekelmenyrol..
-
Vanek úr #5 Mivel a játék stílusa tipikusan HoM&M, így jogosan van ahhoz hasonlítva - viszont azért tényleg kicsit más is. Más taktikai érzék kell hozzá; más a menete; de egyébként ugyanolyan - ugyanúgy hőssel menetelsz, ugyanúgy fejlődik a hős, ugyanúgy körökre osztott, ugyanúgy ...; de mégis kicsit más. Hogy melyik 'jobb', az szerintem már erősen szubjektív - nekem speciel a Disciples jobban tetszik, mert nem az győz, akinek nagyobb a serege; hanem az, aki abból a kevésből, ami van jobban tud gazdálkodni (viszont a kevés seregnek köszönhetően a végefelé már kezd igazán unalmassá válni a harc). -
FefeeX #4 Jaja, az egyébként teli is van hibákkal rendesen, és messze van a véglegestől - elméletileg.
Amúgy a cikkel kapcsolatban azért elég sok kétely merült fel bennem.
HoMM-hoz hasonlítani, ráadásul sablonosítani, és azt írni, hogy ez mennyivel fejlettebb... Más.
Disciples-ben nem hulló egységek vannak, hanem fix HP-s, egy csapatban nem 2millió egység lehet, hanem max 6 hely van, hőssel együtt, ezek továbbfejlődnek, de nem pénzért, adott esetben más lehet belőle, ami ötletes. Azonban messze van ettől a HoMM sokszínűsége, a dolgok felhasználása stb. Ha mindenképp hasonlítgatni akarunk, a HoMM bonyolultabb, sokszínűbb játék, de ez sem rossz. -
opeca #3 Második rész bejött, remélem ez jobb lesz. -
Vanek úr #2 Megsúgom: az egy valamilyen pre-alfa verzió.
Ukránoknál, oroszoknál már megszokott, hogy 'kiszivárgott' előzetes játékokra ráfogják, hogy teljes, és kidobják piacra (esetleg csinálnak hozzá egy-két plusz pályát, hogy tényleg teljes játéknak tűnjön). -
falselight #1 ez már kb. fél éve megjelent oroszul, vagyis le is tölthető. megsúgom, szar.
kár érte, a kettes elég jó volt.