12
-
feamatar #12 szvsz az artisjus a legjobb a világon. Nekik köszönhetően az a 80GB zene ami a gépemen van mind legálisnak minősül.
Ha már felkínálják a lehetőséget, illik kihasználni... -
#11 LOL, nyavajog a popmaffia. Ha nem ipar lenne, hanem szívvel-lélekkel csinálnák - ahogyan a rockzenészek - nem számítana a pénz. -
#10 De én sem helyeslem az illegális letöltést,annak ellenére,hogy szoktam letölteni egy-két dolgot ami törvényellenes.A valódi bűn az az ha valaki letölti és pénzért árulja.De van akkora reklám az internet,hogy amennyi hátránnyal jár annyi előnnyel is.. -
#9 2015-re Európában 1,2 millió munkahely szűnhet meg a kalózkodás miatt a kreatív gazdasági ágazatokban.
A kalózkodás, vagy a technika fejlődése miatt?
Hány millió munkahely szűnhetett meg, amikor a vasúttársaságok többé nem vettek gőzmozdonyt, az emberek pedig lovat? Sajnos ilyen a világ, fejlődik a technika, és aki elavult terméket kínál, az éhen hal. -
tmisi #8 De érdekes módon a régi nagyokat még ma is sokan szeretik (Beatles, Rolling Stones, EDDA, Pink Floyd, stb.) Hiába mindenki azt hiszi, hogy ha megveszi a méregdrága technikát, akkor profi lesz. Hát nem. A "zeneipar" kifejezés nagyon is találó, futószalagos gyártás folyik manapság sajnos. :(
-
#7 aki nem szlovákiából rendel lemezt/ kínai piacon veszi matrica nélkül, sikeres ember nem lehet :D de már a többi adathordozót is érdemes íbélyen venni. -
Amergin #6 Megszűnik 1,2 M munkahely??? Ekkora demagóg dumát!! Azt tudom rá mondani, amit egy hőn szeretett miniszterelnökünk mondott:
"Nem kell félni, nem fog fájni!" továbbá: "Akinek nem tetszik, annak el lehet menni! Itt lehet minket hagyni kérem szépen! Tessék, lehet menni!"
Annak idején az ózdi kohászoknak is azt mondták mikor bezárt a gyár, hogy képezzék át magukat programozó-matematikusnak vagy informatikusnak, mert abból Németországban(!) hiány van.
Engem viszont mélységesen megrendít, hogy a zeneipari guruk profitja nem növekedett az elvárásokank megfelelően és ezért gyűjtést fogok kezdeményezni a megsegítésükre -
pasi29uk #5 Támogatod te magad is ha memória kártyát, pendrájvot, üres CD-t stb... várásolsz. Ott az ARTISJUST matrica. -
#3 Na és mennyit csökkent a színvonala a zenének az elmúlt évtizedben?Mert már nem olyan jól eladható mint 20 éve,és ez nem a zenei kalózok hibája.Egy jó zenei albumért érdemes pénzt adni. -
googlekereso #2 Azaz 1.2 millió munkanélküli pedig a jogvédők és a kiadók lesznek
A másik meg nemtom, de valahogy a zenészeken nem vettem volna észre, hogy rosszabbul élnek mint eddig, akkor most, hogy is van ez?(költői kérdés)
Ezek a rohadt, tetves ************************************************************************************************************-k akkor is sírnának, hogyha növekedne a bevétekük, de nem baj egyszer csak kihalnak.
A másik érdekesség meg az, hogy a filmipar mért nem nyavalyog? Nekik folyton nő a bevétel, akkor itt valamit ezek a kiadók csinálnak rosszul nem a vevők (másrészt meg ugyebár a kiadó lenne a vásárlóért nem pedig fordítva, de persze úgy is mindegy mit magyaráz egy egyszerű ember nekik) -
DeviloftheHell #1 a tehetségtelen vinnyogást elöadok mit várnak? hogy vegyék meg a szemetüket? 1.2millio munkahely zenészekböl :D:D pff akinek ér vmit a zenéje azét meg is veszik