14
-
Rexhawk #14 Just to avoid falling into the hands of terrorists.:) -
P3h3ly #13 http://tudomany.ma.hu/tart/rcikk/h/0/175530/1 -
P3h3ly #12 http://www.geographic.hu/index.php?act=napi&rov=4&id=9865
Ha jól emlékszem ez volt az mikor kiderült hogy egy középiskolás robbantgatott.
Azt hiszem felesleges aggódniuk hogy pont azok a könyvek kellenének valakinek hogy felrobbantson valamit. -
IQ Light #11 Jah, en meg azt hittem, hogy azert szemetelnek, mert idiota parasztok... Inkabb arrol van szo, hogy szamitanak a sok retardaltra, akik megveszik az erosen tularazott pattogatott kukoricat, stb.-t es ezert megeri, hogy a minimalbert kapo Mariska neni feltakaritson utanuk.
De akkor kezjunk el az utcan is szemetelni, hogy legyenek uj munkahelyek? -
GHOST7 #10 Szerintem azért szivárogtatták ki ,hogy ne legyenek munkanélküliek.
Ez olyan hogy moziban azért szemetelsz ,hogy szükség legyen alkalmazottakra.
ha mindenki csendben tiszta ülőhelyet hagy maga után, kirugdossák az alkalmazottakat mert nincs szűkség rá. -
teddybear #9 Az volt az egyik neve a sok közül.Olyan 200-250 kB, text formátum. -
Amergin #8 Lehet, hogy már hiányzik a moderátoroknak, ezért raktak be ilyen cikket, hogy valaki mondja már ki ismét -
Oláh Herkules #7 na de ide tényleg témába vágó azt beírni hogy, nehogy omárék kezébe kerüljön! -
Lowosan #6 Most jön az hogy bezáratják az oldalt terrorizmus támogatása miatt -
NullZ3r0 #5 Nem az Anarchist Cookbook volt az? -
teddybear #4 A neten régebben keringett egy szövegfájl, terroristák kézikönyve címmel. Az FBI, és minden rendőri szerv üldözte, ahol tudták töröltették. Most az Amazon papíralapon árul hasonlót. Szép idők. -
#3 "robbanóanyagok építésével kapcsolatos könyveket"
Na most én leszek az ügyeletes fikagyár: szerintem robbanó szerkezetek építésével és robbanó anyagok előállításával foglalkozhatnak ezek a könyvek.
-
philcsy #2 Kezdjük ott hogy a középiskolában kötelező tananyag alapján 4 robbanószert bárkinek el kell tudnia készíteni:
-fekete lőpor
-nitrocellulóz
-nitroglicerin
-trinitrotoluol
Feltéve hogy beszerzi a szükséges alapanyagokat. És nem robbantja fel önmagát:)
A reklámszövegek viszont tényleg érdekesek.
"Megtudhatod, hogy miként lehet elrejteni a háztartási berendezésekben robbanóanyagokat, például a televízióban, az ablakokban vagy a vasalóban, esetleg a ház előtti bozótosban vagy a földben."
Ilyeneket tényleg nem kellene küldözgetni. -
Blacktom #1 Internet... megy az infó, ez már csak ilyen lesz. És akkor mostantól az amerikaiak a közel-keletieken kívül elkezdenek ferde szemmel nézni azokra is, akik rendeltek valamit Amazonról? pheh