Call of Duty : Modern Warfare 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gömbgiliszta
arról lehet esetleg tudni valamit, hogy a multiban (ki nyilván nem vették), hányadik kiegészítõje a fegyvereknek a GL? szerintem arra érkezett a legtöbb panasz, kíváncsi vagyok figyelembe vették-e a fogyasztói igényeket?! <#nevetes1>

\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"

Büdös Bohóc
és a PCs a legjobb persze

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

sztem x360 relisztikusabb nem?!
DarkSector
hát tuti nem 1:1 képek, bztos nem ilyen homályos valójában.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Muttley
ahahahahahaha

tipikus lejáratási kísérlet
OOOORDÍT a képrõl, h CRT TV
a kérdés csak az:
az MW3-at akarják savazni?
vagy
"pfujj konzol és hajrá PC" duma áll mögötte

bármelyikrõl van szó, szánalmas <#hehe>

Just do it :)

Büdös Bohóc
játékbaN

Jaka923
Ez megható volt, csak ajánlani lehet ezt az "idézetet" a sok elfogult CoD haternek.

DarkSector
Úristen a 2. képen baromira eltér a 2 verzio...ekkora eltérést nem láttam még multiplatform játéknál....:S

melyik a ps3 és melyik a xbox? ha a csuszkát elviszem a bal felére akkor alátom a ps3-at vagy hogy?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Drephis
?

help

DarkSector

DarkSector
Asszondod töccsön le csítet? :S <#ejnye1>

Drephis
van color blind asisst a játékba amúgy.. 😊

help

Animefox
Lehetõség van rá igen... de én ösztönösen az az ember vagyok aki törekszik a jobb grafikára. Nem érezném jól magam, plusz akkor se szûnik meg a hangya háború.... meg mindig belebotlok valamibe a tereptárgyak közül...
A CoD letisztult, adott a taktikus hentelés, könnyed, pörgõs, több játék mód van, meg hogy is mondjam... nem zavarodok össze benne... a story mód meg felér egy jó filmmel... nem járok moziba éves szinten nem halok bele egy CoD-ba... mert ez egy jó akció film... de online tényleg elérhetek siker élményt... kevés a szabad idõm és hosszú szünet után is könnyen vissza rázódok....

Skynet
"Állítom legalább annyit warezolnak konzolon is, mint pcn."

Nem.😊
Mo. az egyik legnagyobb warezország,a pénzhiány miatt.
Ha azt veszem hogy eladtak az MW2-bõl állítólag 15-20 millió darabot only konzolon és pc-n alig 1 milliót ezzel szemben pc-n a legnagyobb magyar torrentoldalon letöltötték vagy 40ezren, a két konzolra pedig ÖSSZESEn alig 4-5ezren akkor bizony kikövetkeztethetõ hogy qrvára nem.😊
grebber
DarkSector
Nem vagyok szinvak de ugyannez a véleményem...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
BF3-ban is leveheted a grafikát hogy ne legyen zavaró, csak szólok. 😛

És mivel letisztultabb ennek köszönhetõ hogy irányitásban a vezetõ fps eddig.

Animefox
Hát meg kell vennem ezt a játékot... BF3 nem megy nekem... itt jó ducik az ellenfelek nem lesz nehéz észre vennem õket... színtévesztõ vagyok egyes színre színvak... nekem nem mulatság ha nem látom ki öl meg és a részletekben elveszek... ez az MW+ grafikailag egyszerûbben néz ki letisztultabb nincs annyi zavaró effekt

DarkSector
fasza.

Drephis
DarkSector
Magyaroknál lehet, sõtt inkább vesznek 2 gépet sokan.

1 gépet warezra 2-at eredetire, de õk kiesnek, mivel 1-1=0

Büdös Bohóc
plusz a konzolok eladásai nagyobb arányban vannak olyan országban, ahol nem warezolnak annyit + a konzolokat jellemzõen olyanok veszik meg, akiknek van pénzük is bõven; akinek nincs az vetet muterral gépet, vagy konzolt vesz ÉS õ lesz a warezosok egyike. Itthon pl kurvasok chipelt boxról hallottam, nincs egy haverom se, akinek olyan boxja van, amin CSAK eredeti játékot tolna (sõt, ennek az ellenkezõje igaz).

DarkSector
Igen mert paráznak a gépbanntól.

Az eladási arányok nem ezt bizonyítják.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

DarkSector
nem annyit
mivel konzolon még van húzóereje az originek míg pc-n semmi.

DarkSector
Jo a kifogás oka az megkérdõjelezhetõ, de nekem az volt vicces hogy úgy lett irva a cikk meg ugy hõbölögnek mintha az alapjátékból hiányozna valami, holott nem is a Modern Warfare 3-ról van szó ahogy a címben is irják hanem az Elit-rõl...sok barom idiota ír cikket de azt se tudja mirõl.

Fpocok
Magasról leszarom a codot, de a PC platformot már megint úgy állítják be, hogy az a sátán. Állítom legalább annyit warezolnak konzolon is, mint pcn.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Ráadásul 3 nappal a megjelenés elõtt. Pofátlanság a köbön. De hát ACT már csak ilyen.

Fpocok
Szerintem is lehúzás a fizetõs része, de akkor is, milyen már, hogy van egy játék, amit EZZEL reklámoznak és akkor azért mert a platform insecure, késõbb jön. Most néztem fel logra, láttam pont most kijött egy új tört boxos verzió... de azért a PC az insecure. Anyjukat.

(ne feledd, van ingyenes része is)

DarkSector
Vagy hogy más is értse ez olyan mintha lenne egy Portal 2 játék, csak bejelentenék hogy az extra mellékszolgáltatás késõbb lesz hozzá mint pl a Portal 2-nél a steam trófeák, hát ki nem szarja le?
Ez az Elite a játékosok kb 30%-át érdekli talán, azoknak is az 5% fog érte fizetni akik klánt nyomnak.

Büdös Bohóc
végén drágábban kapjátok meg, mint a magyar import árut vevõk (576 shop és cd galaxis) 😄

DarkSector
De kit érdekel az Elire? szerinted engem izgat? 😛
Nekem a sima gém kell nem a buzeráns dijjak

Fpocok
Ne nézz hülyének, tudok angolul. Látom mirõl van szó.
Akkor is egy vicc ilyenre hivatkozni.

Félkészen kerül a boltokba a PC-s új Call of Duty

Még egy nagy nevet írhatunk fel azok listájára, amelyek részben vagy egészében késve érkeznek meg PC-re.

Nem elég, hogy a Call of Duty legújabb részével, a Modern Warfare 3-mal elstartoló online platform, az „Elite” részben fizetõs lesz, de a most nyilvánosságra hozott információ szerint kiadásakor nem is lesz elérhetõ a három nagy platform közül arra, amelynek a sorozat a létezését köszönheti: PC-re.

Chacko Sonny, a Beachhead Studio fejese úgy nyilatkozott Dan Amrich-nek, az Activision közösségi güyekért felelõs emberének, hogy nem elég, hogy a szolgáltatás nem az elsõ napon indul, de jelenleg lila gõzük nincs róla, hogy egyáltalán mikor fog a PC-s változat elindulni.

„Most is ugyanannyira elköteleztük magunkat a PC mellett, mint eddig” – olvasható a nyilatkozatban, „de minden eddiginél fontosabb lett a biztonságos környezet megteremtése. Ez pedig nagy munka. Több idõre van szükségünk, így az Elite nem lesz elérhetõ az elsõ napon PC-re. Lóhalálában dolgozunk, de addig nem adjuk ki, amíg a PC-s játékosok nem élvezhetik annyira, mint ahogyan azt eredetileg akartuk.”

Sonny szerint a probléma gyökere az, hogy a PC, mint platform, nem biztonságos. Nincs központi, statisztikákat tároló, megbízható forrás (ez mondjuk inkább az Activision sara) és így könnyen lehet csalni a statisztikákkal. A kiadó pedig nem szeretne csalókat jutalmazni az esetleges díjakkal. (Igaz, korábban azt mondták, hogy a díjazott versenyekre kizárólag konzolról lehet majd bekapcsolódni.) Kár, hogy a Call of Duty játékosok döntõ többsége épp a (teljes értékû) többjátékos mód miatt venné meg a játékot!

DarkSector
Olvasd el a gyökér Elite-rõl van szó, csak valaki bolhából csinál megint elefántot.

DarkSector
😛

Fpocok
VÓTMÁ!

Insecure mi? Vicces ilyeneket mondani, amikor boxon már végigvitték régen a játékot lol

http://www.technet.hu/game/20111104/felkeszen_kerul_a_boltokba_a_pc-s_uj_call_of_duty/
Fpocok
Call of Duty: Elite Delayed For PC - Insecure Platform

Strategy Informer let us know that Activision's new Call of Duty: Elite service has been delayed for the PC. The multiplayer service set to launch with Modern Warfare 3 will be slow going to the PC because the platform is "insecure", according to Beachhead Studio boss Chacko Sonny. Call of Duty: Elite will launch on the PC "when it's ready".

DarkSector
Ezen nem csodálkozom.

Szar a forint!

gömbgiliszta
pont most hívtak a boltból, hogy az euró árfolyama miatt 1000-rel drágább a cucc...

\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"

félreértések elkerülése végett, nov.8-a, 0 óra 1 perctõl lehet megvenni a játékot 😊 az aktiválás viszont lehet csúszni fog nálunk, arra kíváncsi leszek.

The Matrix has you...

nah gyerekek, az "erõs" forintunk miatt drágulni fog a játék, nekem már írt a gameshop, hogy 11900 Ft lesz a PC-s verzió. a cucc már egyébként itt van, hétfõn éjféltõl fogják is árulni, mint ahogy pár másik cég, media markt pl, meg az aldiban valami, azt nem tudom pontosan, csak hallottam. az árak meg szóródnak, de rendesen, lehet akár 15e ig is elmennek majd, brutál mi folyik a piacon...

The Matrix has you...

Büdös Bohóc
semmi, mert nem fogsz tudni addig vele játszani, míg a dátumellenõrzés nem megy át

<#idiota><#idiota><#eljen><#eljen>

<#circling>
pajti
<#idiota><#eljen>

Hirtelen csöngenek. amikor knyitod az ajtót Soap és McTravis fog az ajtóban állni és némi verés után elveszik a játékot. Ezt követõen percekeb belül egy harminc kilotonnás takitkai atomfegyver fog felrobbanni a házad közelében.
Hello nekem elküldték véletlenül a játékot hamarabb mi történik ha felrakom ?
Van olyan aki vásárolt már a Virtualgame Shop-ból? Mennyire megbízható? Valahogy viszketek ha nincs fizikai adathordozón is nálam a játék.... 😊

Muttley
<#eljen>

Just do it :)

maximum az eladókhoz, de hozzánk szerintem nem. Ha mégis akkor max a single menne, de még lehet az sem az aktiválás nélkül, ami ugye steam szerint még mindig 8-a.

The Matrix has you...