7458
IZÉ
-
razzor two #3484 KöCC Jófej vagy!! :-DD -
razzor two #3483 Igen, visszakértem!!!
Azt értem, hogy nem ők tehetnek róla, de az ő boltjukat rontja, hisz így elmennek tőlük a vásárlók!!
Azért engem is meglehet érteni 09.-én értesítenek, hogy megérkezett a pénz hozzájuk és holnap már teljesítik is a rájuk vonatkozó részt....ma meg már az ő általuk adott utolsó határidőn is túl vagyunk és még egy mukkot sem írtak, hogy mi a helyzet! Ez viszont őket minősíti!! -
Droughert #3482 Hát én bepróbáltam egy Skyrim kulcsot náluk, de előtte megkérdeztem, hogy van-e raktáron. Lassan 22órája várok a kulcsra, elvileg ugye 24órán belül küldeniük kéne. Csak azt nem tudom, hogy ha paypal-al fizetek, akkor ugye elvileg nincs átfutási idő, akkor mi tart ennyi ideig egy kulcs elküldésében? -
#3481 Kép a beszállítóról
-
foxxi #3480 Akkor kérd vissza pénzt és keress más olcsó helyet.
Én is tőlük vettem és semmi gondom nem volt velük. Nem hogy a 24, de a 12 órát se kellett megvárnom. Arról meg nem ők tehetnek, hogy a beszállítójuk sem kap kulcsokat. -
razzor two #3479 Nah persze a virtualgamme még most sem szállított!!!!
Hétfőre ígérték az utsó határidőt!!!
Szóval nem ajánlom senkinek!! 09. rendeltem meg tőlük a játékot azóta csak hitegetnek!!! -
#3478 Egyet kell amúgy értsek azokkal, akik azt mondják, hogy semmit se változott, én csak utólag nézegettem bele az mw2-be, szerencse, hogy nem játszottam ezekkel előtte, nekem legalábbis újdonság azért az egész.
De ismerek olyat is, akinek ugyanúgy tetszik meg minden a játék, pedig még el is ismeri, hogy kicsit patch/dlc szagúnak lehetne nevezni, mint új résznek. -
busman1 #3477 Szerintem Khaosz5 a multiról beszél, amit te nem ismerhetsz, mert még nem vetted meg. Én igazat adok neki. A single egy más dolog, és mi nem azért vesszük meg a játékot.
-
#3476 max paynet ajánlom 2001-ből -
#3475 ne haragudj, de én nem értek egyet, szerintem jó lett a game.. bár nem tudom lehet nem venném meg a játékot, talán, majd ha olcsóbb lesz :)
oké, hogy hentelés, de egy fps-ben mi legyen? csak az nem? :)
nekem viszont az tetszik, amikor be kell törni az ajtót és olyankor lelassul az egész játék és az ellenségeket le kell lőni, mielőtt a túszt megölnék.. :) -
Khaosz5 #3474 Hali,
hát nem elég nagy csalódás ez a game. Számomra nem más mint egy MW2 patch amit jól eladtak mindenkinek.
A hentelés őrületes benne szinte már túl van pörgetve a game. Szóval én ennél többet vártam volna. Gyakorlatilag sem hozott sok újat ez a game az MW2-höz képest. Manapság a pénzlehúzásról szól a MW sorozat. Nemhiába az MW-1 volt a mérföldkő.
-
razzor two #3473 Köszönöm Urak!
Én még nem kaptam mailt erről, az utolsó igéret a mai napra szólt!
Mai nap nem érkezik meg én is kérem vissza a pénzt!!!
Veszek valahol olcsó ruszki cd keyt!!! :-)) -
empie #3472 Nekünk megérkezett paypalon az ára.
Havernak meg jött email,hogy a kulcsokra még mindig várnak és ha nem tudják ma teljesíteni akkor neki is visszaküldik az árát.
Kurva keményen megszopatták ezt a virtualgamet. Amilyen szépen indultak,olyan csúnyán elvéreznek. -
Droughert #3471 Épp most érkezett vissza a paypal számlámra a pénz. Érdekes, mert csütörtökön meg számlaszámot kértek az utaláshoz. Mindegy, lényeg hogy tisztán le lett zárva a dolog. -
Bhalage #3470 479méteres heccsát, nub csipaval -
Droughert #3469 Én vissza kértem a pénzem, de még nem kaptam meg. Ma még eljátszom, hogy türelmes vagyok.... -
#3468 tudom hogy nem új a motor, meg nem szebb mint az előző rész, meg mittudomén, de az azért hallatlanul jól esik, hogy egymagos provical (igaz 1G-s videókártyával)teljesen élvezhető minőségben, reccenés nélkül tudok játszani vele.
megjegyzem, a BO diavetítés volt.
úgyhogy így kell optimalizálni. -
razzor two #3467 Tisztelt Mindenki!
Megköszönném, hogy ha aki a Virtualgammetől rendelt, beszámolna arról, hogy megjött-é a játék, vagy visszafizették a pénzt?! Elvileg ma 11-óra az utsó határidő náluk, én még a mai napot megvárom... 9.-én rendeltem...:-((( -
#3466 Bocsesz már értem,mert elolvastam amit irkálnak ott meg itt irtak.Elnézést a figyelmetlenségemért nem sokat aludtam. -
razzor two #3465 Helló!
Tehát, ha fizetel érte kapsz egy cd keyt azt kell aktiválni a leírt módon! Mit lehet ezen nem érteni??? -
#3464 Ja bocsesz értemmár Azért fizet hogy a kodot adja ő és azt hogyan lehet aktiválni.Most olvastam végig az ottani kérdéseket. -
#3463 Hali.Kérdésem ha fizetel érte akkor miért teszi közzé hogy honnan tölcsdle azt az progit és hozzá a jelszot,felhasználoi nevet és hogy jelöjed be az ukrán és elinditod végül ad egy sorozat számot amivel aktiválhatod a játékot.Ezt nemértem. -
#3462 Még virágbolti, de ha jó, akkor megveszem. -
pett3rson #3461 közben megnéztem, elvileg a multis mentés, de szerintem benne van a single is. vagy ott valahol. de amúgy nem vágom a problémát. a steambe kell telepiteni..ja vagy neked virágbolti verzió van? -
#3460 Oks, köszi a segítséget. -
pett3rson #3459 van mentése, valószínűleg ott ahol az mw2-é, a steamen belül, a players mappa. erről biztosat Frank99 tudna mondani, de ha benézel az mw2 topikba még lehet megtalálod a bannerba FAQ címszó alatt. -
#3458 De ha én csak a Campaing-et csinálom? -
#3457 Falkon! Szerintem nincs offline mentés, mivel az egész Cloudos téma pont ezért van. De lehet, hogy az csak a multit menti, és most hülyeséget mondtam. -
pett3rson #3456 melyik pályán? Nekem azt hiszem Dome-on jött össze. -
#3455 Én 23-ig -
#3454 3d vision vagy a 3d-s tv-nél használtat elbirnám, de ez a stereo szarság szar, a legszarabb hogy mire hozzászokna a szemem egy-egy 3d jelenethez, vágnak rajta, és vált a kép, s mikor vált a kép új háttér stb megint elsőre nem látom 3d-be hanem kell 3-4 másodperc szugerálás legalább.
Aki sokat használja érti miről beszélek. -
#3453 Sziasztok!
Hol találom meg az offline mentést? Rossz helyre raktam a játékot, és le kell törölnöm.
Előre is köszi! -
pett3rson #3452 óóó, hát persze, hogy csak erről van szó. áá, még annyira nem elterjedt ez a 3d-s cucc - hozzáteszem hálistennek - nekem elég kimenni a szobából, hogy 3d-s világot lássak, nem kérek belőle a monitoron is :)
ha jól tudom az igazi 3d-hez egyébként is speckó monitor és szemüveg kell -havernak olyan volt, azt mondta jó, de az is bassza a szemed, sokáig nem bírja.
amúgy nekem a Just Cause 2-nél volt ilyen odabaszós filing, az alapból is gyönyörű, de egy sima 3d-s szemüveggel is elő lehetett hozni egy kis 3d-t belőle, na az repülőn ülve tényleg hihetetlen látvány volt. de egy fps-nél, a gyors mozgásoknál szerintem iszonyat gyomorforgatós lenne :D -
#3451 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez a gém jó volt. A Single player (9/10) a CoD-tól várható színvonalat hozta. Sajnáltam a társaimat ismét, és nem egy epikus film jelenetet éltem benne végig. A végjáték lebilincselő volt. A háború poklát kellően visszaadta, sok-sok harc, romos épületek, civil áldozatok. A grafika elmegy.
Egyedüli negatívum a sok gyökér AI. Elképesztően hülyék voltak néha.
-
#3450 Sziasztok!
Csak szerintem lett más a célzás az MW3-ban, a 2-hoz képest? Nem érzem magabiztosnak a célzást, mintha egy kicsit csúszkálna, vagy nem tudom, lehet csak én vagyok a hülye, de érdekelne a Ti véleményetek is. -
#3449 Én simán bementem egy otp-be és befizettem a számlájára!!
Ez volt 13 órakor,este már játszottam is:-) -
#3448 Jah már én is értem ez driveres erőszakolt 3d azért néztem mert ez nem 3d-s játék...:D
Amúgy az nvidiás force-olt 3d nem sokat ér...nekem iszonyat cseszi a szemem, mikor probáltam főleg cod-okban. -
pett3rson #3447 akkor gondolom nvidia-d van. Én is kipróbáltam párszor, de aztán full töröltem az egész 3d alkalmazást vagy csak tiltottam, valami ilyesmi :) -
#3446 Sikerült "A sztereoszkopikus 3D hatások elrejtése a játék elindulásakor" kikapcsolásával 2D- t lehelni a játékba. :) -
OWEN24 #3445 LAN-on is lehet nyomni?