Call of Duty : Modern Warfare 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
mw4? 😄DD

Parasite Eve 2, best game EVER!

DarkSector
Csipázom csekicsent! 😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fpocok
Ezt én sem értem.
Nem vettem észre különbséget, csak azt, hogy BOban nincsen annyi dual shotgunos, pajzsos, késelõs rambós, nukeos köcsög. Jobbak az unlockolható dolgok is.

DarkSector
Jó de én arra irtam hogy az mw4 amiota megjelent nem volt jobb.
Persze régebben biztos voltak.
De írtam is!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Seth

PSN ID.: Beegabor

FeikG
Nem tudom mi volt abban olyan különleges...
De ha a pontos,precíz irányításról van szó,akkor sztem a RS-t és CS_1.3-t nehéz felül múlni..

Lunki88
A szar optimalizációra gondoltam elsõsorban. Viszont a dedikált szerverek miatt tényleg jobb az mw2-nél.
DarkSector
Mindez összefüggésben áll a grafikus motorral ezért szeretném hogy ne változzon meg egyhamar.

DarkSector
Nem.
Ez olyan elvont dolog amit nehéz elmagyarázni ha nem érzed a játékokban.
Játsz egy Alien vs Predatorral (Marines) majd a CoD 4-el. 😊

Fpocok
Valaki magyarázza el már ds barátunk mire gondol, mert nekem fingom sincs. Ez ilyen elvont dolog, amit nem lehet érteni?

DarkSector
moh aa tartalmaz max grafikán sok motion blur szart ettõl ott is lágy az egér lekövetése, nekem az sem tetszett.

RS Ravent nem tudom mik.

FeikG
Na meg az RS, a MohAA és még a Ravent-t is ide sorolnám

DarkSector
Pedig minden tiszteletem ellenére ellent mondok neked, igen FPS-ben nem láttam jobbat.<#bohoc>
Max régebben CoD1-2, CS, CSS, talán Doom3

Seth
Aham, én meg az új gémerség pc-n, tudnék mesélni

Csak kicsit túlzó ez a verhetetlen irányítás szöveg 😄 egy fps-ben

DarkSector
Nem asszem még új gamer vagy pc-n. 😄
Az irányitás a sebesség+pontosság. (ebbõl is a cod4 a sirány ebben)

Vagyis annyira precizen követi az egerem mozgását mint 1 játék sem...

Hogy mondjak egy durva ellenpéldás: Alien VS Predator.

Fpocok
Mire gondolsz?

Seth
?? Nekem egykaptafa mindegyik fps irányítása, miben másabb a MW ?WASD helyett RDFG-vel kell nyomni ?

DarkSector
mw irányitás eddig verhetetlen...

Fpocok
Én nem értem, miért mondjátok, hogy BO szarabb, mint MW2. Szerintem a BO simán a legjobb cod a 4 és az old school-osok után.

DarkSector
multiban mw2 jobb volt.

Hát szerintem a BO jobb volt mint az MW2, legalábbis kevesebb marhaság volt benne. Ott a gépigény volt amit kissé viccesen oldottak meg...
Azért csak rémálmaimban jönnek vissza az MW2 Marathon+Lightweight+Commando perkes késbajnokai, a sarokba beguggoló pajzsos emberkéi, na meg a Akimbo 1887-el vagy G18-al rambózó elmebetegei. És amikor ezek közül megjelent pár, akkor nem lehetett kirúgni õket, hanem az egész csapat kilép, új szerver (szerver...lol) keres, kezdjük elölrõl, és bízunk benne hogy lemegy két kör az elõbb említettek nélkül.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

DarkSector
BO egy páratlan rész, ez meg MW.

Animefox
miért mi volt a black opsnál?

Lunki88
BO-nál rosszabb már nem lehet én azt mondom.
DarkSector
.... a grafika.

Hát majdnem ugyanaz...
De ettõl függetlenül aggodalomra nincs ok, konzolon 10 millió fölött lesz abban biztos vagyok. A pc-t majd meglátjuk. Még az is lehet pc-n ez lesz a legjobb a 4 óta.

DarkSector
Hát ha ugyanaz lenne.

Drephis
ötödjére ugyanaz már nem annyira érdekli az embereket

help

DarkSector
Mert nem kell neki hype. Ez a lényeg. 😛

mmovar
ez eddig rendben. csak nem mind1, hogy mennyiért fog tetszeni. mert ha kiszámolod, hogy 12k-s játék és még jön rá még 12k-nyi dlc akkor bizony mi vagyunk a barmok, hogy hagyjuk magunkat lehúzni... de hát ez van.

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance &#8211; Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

Szerintem hozni fogja a szintet. Engem éppen hogy a single érdekel. Ha hozza a 2 rész hangulatát és még meg is fejeli hiszen dúl a III. Világháború akkor nekem tetszeni fog.
Prince23
Nincs nagy túlhajtás az MW 3 körül. Emlékszem az MW 2-t és BO-t mindeni fülig dicsérte. és azok már október 31-tõl játszhatóak voltak! ezt meg senki sem. nem hallani semmit sem felöle a warezpistiktõl :S ennyire lényegtelen lenne a storyja?

DarkSector
Erre rátesz egy lapáttal az új CoD Elite elõfizetés, melynek köszönhetõen az elkötelezett játékosok olcsóbban juthatnak hozzá a havi DLC-khez, melyet hiába mér aranyáron az Activision, kapcsolatot tarthatnak és mindenféle statisztikát nyomon követhetnek. A dolog legnagyobb szépséghibája, hogy ez Magyarországon nem fog mûködni.

ezt érdemes elolvasnotok.
Ezért mondtam hogy szarjátok le az Elit-et.

DarkSector
Végignyomtad? Mert akkor használjuk a SPOILERT PLS! 😛

Seth
Annyira pörög hogy már unalmas, nincs egy kib*szott nyugod pillanat, mindenki ordibál,mindenki lõ és ezt hallgatni fizikailag fárasztó. De azért jó, meg rövid 😄

Prince23
Konzolosok, milyen az MW3? van olyan jó mint mondjuk a BO vagy MW2? pörgõs?

Jaka923
Nem azért lesz jobb konzolon, mert jobban fog futni rajta, hanem azért, mert kap terméktámogatást, míg a PC-n nem.

DarkSector
pc-n mindig is szebb lesz mert nagyobb felbontás lesz élsimitás, és erõs karival természetessen több fps.
A szokásos dolgok.

Ha valamit nem basznak el, akkor szebbnek kéne lenni, ha akkora eltérések lesznek mint 2 konzol közt, akkor lehet hogy mégsem lesz jobb, de akkor nem a hardver miatt.

Animefox
Cikket elolvasva felmerült bennem egy kérdés és pedig hogy konzolon jobb lesz az MW3 ? Jobban fog futni azon?

FeikG
Azért annyira szar nem volt a MW2!
A sinlgle kifejezetten élvezetes és elegendõ kihívás is volt.
Sajnos a multi olyan volt amilyen,(egyfolytában szidtam én is)azért néha lehetett lag nélkül játszani.

redmonk
ezt fejtsd ki nekem pls privátban...

!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo

Jaka923
Muttley
volt hype bõven
hiper-szuper, ilyen-olyan változatos, über-giga stb-stb ígéretek
én barom meg hittem nekik, megvettem és jött a pusztító valóság..
na, de maradjunk az MW3-nál

Just do it :)

DarkSector
Itt kevesebb ember van mint törzsvendég, de normálissak.
Ez volt a célom mint hG. 😛

redmonk
szerintem pofára estek a hatalmas fanok...ezt úgy értem, hogy megkaptak minden infót videót képet gyakorlatilag a játékot indtó fájl nélkül 😄 ez által, megjelenéskor már nem tûnt nekik akkora nagy számnak mint amekkora. Én speciel örülök annak, hogy az MW3-ról viszonylag mérsékelt az infó áradat (számomra legalábbis)

!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo

Muttley
ne csodálkozz
ilyen BF3 után...
😉

Just do it :)

Animefox
Én viszont borzasztóan örülnék ha páran összebarátkoznánk és tolnánk együtt mint azt konzolon szokás, nemrég tértem át PC-re hosszú évek után, jól esne ha lennének cimbik. És ahogy elnézem ebben a topikban csupa jó arcot látok 😊
BF3 topikba nem mertem írni ugyanezt mert ottan valahogy nem túl kedvesek....

Drephis
Ha az ismerõseid akikkel multiznál 360-on vannak, akkor nem kérdés hogy 360-ra vedd.

Könnyen lehet, hogy egy-két hét multiért plusz a zacsikért elõrendelem én is a cuccot (Konzolokszervizénél, ki sem kell mozdulni - illetve jön az ajándék póló, ha valakinek ahhoz van kedve - 😄), már csak azt nem tudom eldönteni, hogy pc-re vagy 360-ra tegyem-e.

Multi miatt érdemes lenne a 360, páran tuti nyomnák a haveri körbõl, viszont pc-n meg valószínûleg jobban is fut. Valaki vágja, hogy egy HD4850/1gb + Phenom II 550 kombón jobban néz-e majd ki, mint 360-on?