7458
IZÉ
-
#3400 hol van?? nem találom -
#3399 jaa köszi próbálgattam állítgatni, de nekem olyan maszatos volt a graf.. -
pett3rson #3398 Te is állítsd native-ra az options-be ahol ez van, hátha úgy jobb lesz, mintha lenne különbség tényleg. -
#3397 nah kipróbáltam a játékot szerintem jó lett sp része, meg a special része is.. viszont szerintem grafikailag visszalépés.. szerintem. -
#3396 Eddig én is így tudtam.
Ez a barátfelvétel tudtommal akkor veszélyes ha kiadsz adatokat, de mivel ott van hogy NE ADD MEG SENKINEK A STEAM JELSZAVAD.
Ezért aki ennek ellenére megadja azt nem is tudom sajnálni. mivel a steam-nek soha nem kell a jelszavad mert ővék a rendszer nekik van hozzáférésük.
Szóval mikor a support jelszavat kér valakitől az csakis kamu lehet...
ÉS EZ NEM CSAK A STEAM-RE IGAZ! -
#3395 Szerintem ki van zárva, hogy valaki megszerzi az acc. -odat amíg valahogy meg nemt udja a felhasználó nevedet, jelszavad sőt újabban már a reg. -hez használt email fiókod adatait is. Persze ilyen nick -el biztos csaló az illető, de amíg észnél vagyunk addig nem kell félni tőlük.
Ezt nézzétek meg! Meccs vége és aaaaaannnnnnyira jó voltam, hogy... de nem lövöm le a poént. Vicces bug a videóban! :D
-
pett3rson #3394 Én ezzel a technikával vittem el 20-asig, de lehet csak félreértem amit mondasz, igazából vegyesen alkalmazom a kettőt, mindig helyzettől függ, de sokáig egy helyen nem szabad maradni, az biztos, egy egérutat mindig kell hagyni, mert ha beszorulsz akkor vége van. -
#3393 Oks csak eddig ugy tudtam hogy kell jelszó, pláne még e-mail is ha van Steam Guard is... -
Puhos #3392 Az egyik klántársamat már bejelölte, de gyorsan törölte is! Nekem a többiek szóltak h vigyázzak! Technikailag nem tudom h csinálja, de nem is érdekel. -
#3391 De azzal ha csak felvesz barátlistára már megszerzi az accountot? -
Puhos #3390 Ok! -
#3389 érdemes betenned steam topikba is... -
#3388 Én is,mert amit te mondasz,az úgy kb a 10-12. szintig jó,de utána már ak- val jönnek és onnantól már értelmetlen a rohangálás,főleg,hogy rengetegen vannak... -
Puhos #3387 Sziasztok!
Egy "ügyfélszolgálat" néven futó magyar ha valakit bejelöl ne jelölje vissza lopja az accountokat!!! Steam a bannerja!!!! -
#3386 Végigolvastam nagyon fasza, és objektív értékelés lett...
Aki még nem játszott vele, vagy nem vette meg és érdekli egy értékelés az olvassa el, itt tökéletessen le van írva minden.
Modern Warfare 3 Ipon teszt -
csuripi #3385 Dedikált szerón miért nem tudok a saját classaim közűl választani? Csak az 5 gyárit engedi. -
pett3rson #3384 ezzel a ne rohangálj dologgal vitatkoznék. néhány pályán ahol körbe lehet menni ott folyamatos hátrálással is meg lehet oldani a szitukat, nem kell beszorulni egy helyre, főleg ha két oldalról is jöhetnek. Néha ez is működik, de a fuss és fordulj, tüzelj taktika szerintem jobb.
Ha ketten vagyunk akkor már más, mert a két irányt le lehet fogni, bár még akkor is jobb néha a futás :)
persze nem ész nélkül, hogy a végén belerohanjunk az ellenségbe :) -
#3383 Vigyél magaddal társakat és ne rohangálj..
Állj be egy olyan helyre aminek csak két kijárata van és védd be.. -
pett3rson #3382 szerintem nincs max :)
rengeteg féle módon lehet kombinálni az egyes ellenfelek érkezését, így nem hiszem, hogy van vége. persze normál esetben nem érsz el a végtelenségig, de cheat-el gondolom az idő szab csak neki határt. -
#3381 Komolyan mondom eldurran a pöcsöm már.. ezt a survive módot már 5-ször kezdtem újra, és mindig a 11-12.es körnél valami hülyeségbe halok bele...
kocsirobbanás, bekadok és leütnek, most az előbb meg dobálom a c4-eket erre felrobban az egyik... mennyi egyébként a max benne? -
#3380 Ne zsidózz. -
pett3rson #3379 először is gy hozzászólásban kell megkérdezni mindent...
másodszor meg kell ölni a niggert...szerinted mit kellene csinálni vele? sakkozni?
annyi a trükkje, hogy gyorsabbnak kell lenni, mint Ő, amikor esel már nyomogasd a bal egérgombot, valószínűleg egyszer Te leszel a gyorsabb :) -
#3378 Mit kell ott csi? -
#3377 Mikor a Siera leoni ba beesel a háztetön és 1böl leakar ölni 1 nigger -
#3376 Most kezdtem a singlet -
#3375 Help? -
#3374 igen közben googliban megtaláltam hogy ablakon be :) -
#3373 épületen belül menni előre -
#3372 reliable command buffer overload hiba üzenetnél mit ell csinálni? -
#3371 én tényleg csak mw2-vel játszottam.2 év kevés volt,hogy bármi leváltsa,gondoltam ,na majd most... -
koocos #3370 Igen, véletlenül se játszottunk semmi mással... semmi BF3, meg ilyenek... Cod 4 sincs a gépemen... se a TF2... -
#3369 -
simonl #3368 Rendben, üljünk le egy sör mellé és vesézzük ki, rászánok egy délutánt:)
Csak ne károgj itt minden nap mint az anyósom b+...... -
#3367 lehet az a baj,hogy az mw2 a mérce -
#3366 simon
értem -
#3365 Úgy látom sietve kelt a srác. Pizsibe indulni a harcba...:) -
#3364 Igen nagy gyökér !
főként úgy, hogy ebben az iparban csak akkor van bevétel ha jó dolgot csinálsz :))) -
koocos #3363 Ó, mekkora zsidó, hogy a egy vállalat vezetőjeként igyekszik minél nagyobb haszonra szert tenni... -
simonl #3362 Én komolyan nem értem miért nem basznak ki téged innen, csak fikázni, szarozni és most már zsidózni jársz ide....
Tudomásul vettük, hogy Neked nem tetszik a játék , rendben lépj tovább, játssz mással.
Ne rontsd már itt a levegőt....
Felkelek hajnalban és állandóan a Te búbánatos "faszságaidat" olvasom.... -
mester1987 #3361 Céf :D