Call of Duty : Modern Warfare 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Büdös Bohóc
nem lehetne, hogy esetleg meg is oszd a forrásodat? Mert így benyögve eléggé hihetetlen

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

ha jól olvastam most ,akkor 2 nappal hamarabbjön!

DarkSector
fasza a graf...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Drephis
red dot sniperen 😄

help

Kicsit emeletem a Proci feszkón. Már mennyit fejbõl nem tudom. Azt hiszem beállítottam fix 19-es szorzót és toltam a herzen. Meg kell néznem mert vagy egy éve nem bootoltam a biosba.

Ja meg felraktam egy böszme hûtõt. Alig fért be a gépbe. Scythe Mugen2-t.

grebber
Aki végigvitte már milyen hosszú lett a game?

Next PC upgrade: 2022

hogy húztad 3,8-ra a procidat? ugyanez a konfigom van 😊

The Matrix has you...

DarkSector
Untig elég.
Amúgy fent a menüpontoknál ballra oda is van írva. 😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Sziasztok.
Mi a MW3 gépigényei?
Én a következõ gépen tolnám: I5 750 3,8Ghz-re húzva. 4 Giga ram. Videókártya GTX 275

A monitorom Full Hd. Az a kérdésem, hogy ezen elemegy Full Hd-ben ezzel a graf kártyával? Persze nem akarok minden beállítást High-ra tenni.

Shep
Hát vannak akik már végigjátszották a "kevesebb a warez konzolon" platformon.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

jó volt ez a kis ízelítõ 😛
fõleg, hogy csak 512-es
OFF:
nagyon jól tartja az árát, bár a Coolermaster mennyivel jobb arra még nem jöttem rá <#whatever>
ebben sosem lehetünk biztosak, de elképzelhetõ, hogy jól fog futni a játék, még ha nem is maxon.

The Matrix has you...

DarkSector
5830 jo, de 5770-et felejtsd el mert csak 512-es. nem éri meg.

DarkSector
ja bocs akkor igen.
nem gondoltam volna hogy ilyen erõs a 4350-es.

jetblack

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

Ha a Mw2 futott maxon reccenés nélkül akkor ezzel se lesz baj gondolom.
DarkSector
egyetértek.

DarkSector
VGA-nál árba döntsd el mennyit szánsz rá, és segitek választani ha érdekel a véleményem.

Most vettem HD6670-t kurvajó kari és 22-25ezer ft.

Büdös Bohóc
az a vga kevés lesz, proci sztem elég, memória meg 2 giga csak elég lesz (gondolom min. annyi van neked is)

DarkSector
ne ha rám hallgatsz megvárod, kiprobálod és majd utána megkérdezed itt forumba kinek hogy megy, meg youtube-on is lesznek vidik.

Én is ezt tettem most mikor vettem vga-t
és utána ráérsz megvenni addigra lehet még olcsóbb is lesz a játék.

Elõrendeléseket nem támogatom. Nem tartom jo ötletnek.

Mondjuk a vgga nagyon gyenge az most tutira mondom, az nagyon gyenge ha játszol játékokkal, legalább 4650-es, de 5570 és 6570 amiket vennék.
Vagy GT420 GT430 9500GT 9600GT.

Akkor most vegyek egy 3 magos procit? Win XP AMD Athlon 64 X2 Dual Core 6000+, meg újabb videó karit is? Ati Radeon HD 4350 van nekem köszönöm elõre a hozzászólásokat

DarkSector
Nem is fogsz mert nem az a baj hogy nem jo ami van hanem hogy ha már nem változik meg 40-60%-ban egy játék észre sem veszik.

Ez olyan mint mikor amíg nem veszítesz el valamit nem is tudod értékelni, a jot hamar megszokja az ember, és mindig többre vágyik.

Én úgy vagyok vele, hogy inkább maradjon ilyen mert ezt tudom hogy jo, mintsem kisérletezzenek.
Kísérletezzenek a Tehyard-nál inkább.

redmonk
tiszta poén...mindenki azt várja, hogy fejlõdjön valamit a játék de azért maradjon COD vagy MW most mind1 ez. viszont nem láttam még olyan személyt aki esetleg egy hasonló kommentjét néhány ötlettel kiegészítette volna

!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo

DarkSector
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nincs kint még, nincsen krekk

DarkSector
látom nem véletlen a 3 jeled, értetlen vagy.

Ez a lista honnan van?

az mindenképpen mérvadó egy játékról, hogy hányan vásárolják meg, mint ahogy minden terméknek ez a legfõbb mutatója. persze ez manapság már torzul - mint ahogy minden -, de azért sokszor érdemes ezt figyelembe venni.

The Matrix has you...

huh, ezzel a zenével iszonyat jó lesz játszani 😄

The Matrix has you...

noname23
Jól van eladás elsõ pontja Sims3 pets mindent elárul<#nevetes1>
nem attól jó hogy sokan megvették
kíváncsi lennék pár év múlva hányan játszák még

http://tools.dynamicdrive.com/imageoptimizer/data/8k775d4/%5BAnaheim%5D.gif

Fpocok
APA KEZDÕDIK!

Parasite Eve 2, best game EVER!

Ahogy nézem csak X360-ra.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Muttley
állítólag kint a játék
leggyorsabbak részérõl, jöhetnek a tapasztalatok

Just do it :)

most már fent vannak a beágyazható videók is az IGN oldalán. menj ugyanarra a linkre, mint tegnap és ott jobbra vannak a hivatkozások, 5 vagy 6 van, ott már megtalálod a parancssort a videók végén.

The Matrix has you...

Büdös Bohóc
jó vagy, ha milliókat eladtál a marióból

DarkSector
Azt nem lehet rá mondani hogy nem népszerû.

Csak az eladási adatok is a vegyes eladásokat mutatják, hogy ebbõl mennyi Hardened Edition fogyott az más tészta!

Össz - Platform

1. THE SIMS 3 PETS
2. FIFA 12
3. HEROES VI
4. ASSASSIN`S CREED
5. WORLD OF WARCRAFT PREPAID CARD
6. FORZA 4
7. THE SIMS 2 BASE GAME
8. CALL OF DUTY MODERN WARFARE 2
9. WORLD OF WARCRAFT CATACLYSM
10. GEARS OF WAR 3
11. RAGE
12. BATTLEFIELD BAD COMPANY 2
13. CRYSIS 2
14. CALL OF DUTY: BLACK OPS
15. DEAD ISLAND
16. WORLD OF WARCRAFT: WRATH OF THE LICH KING
17. TRANSFORMERS 2
18. ASSASSIN`S CREED: BROTHERHOOD
19. CALL OF DUTY 4 GOTY
20. FIFA MANAGER 12

DarkSector
A logika abban rejlik, hogy az a népszerûbb amibõl többet adnak el.
Egy 200000-es elkelt játékot hiába örzöl meg a kutyát nem érdekli majd.
Mert ujonnan sem érdekelte senkit, de ha elrakom esetleg és már nem fogják gyártani nah akkor.

DarkSector
bontatlan.
A super mario-ból is eladtam milliokat mégis 10-15 év után egy bontatlan játékot eladnak 200$-ért a lényege hogy bontatlan, de lehet félreértetted amit irtam.

20 év múlva az lesz 😊 lehet hülyeség neked az ami másnak az Élete...nem ehhez kapcsolódva.

Én is megvettem pár hete GTA összes részét Steam-en, csak azért, mert játszottam mindegyikkel és majd talán egyszer megint fogok. lehet, hogy sosem, de mégis a múlt egy kellemes részét elevenítem fel majd, ha mégis.

The Matrix has you...

Büdös Bohóc
még ha valami ritkaság lenne nálad bontatlanul... de hogy a legtöbbet eladott játékból vettél egyet, hogy bontatlanul ott álljon, hát elég nagy hülyeség volt már bocs...

DarkSector
Akkor már nem ugyanazok.

Ezt szeretem mikor mindenki ezzel jon hogy ezt azt megvariáltak más lett, de amugy ugyanaz.

Ba+ha más akkor eleve nem ua....ezt a 2 fogalmat ne használjuk már 1 mondatban....😊
Hitelesséégét veszti a komment.

Drephis
titlék is ugyanazok maradtak kicsit átvariált háttérrel, kreativitás rulz

help

DarkSector
Anno olcson megvettem és örzöm biztos sokat fog érni majd. 😊

ennyire nem szoktam figyelni, de inkább mw2-õs hangulat, csak új környezetben. a fegyverek hangja tipikusan mw2, a szintlépés is.

The Matrix has you...

huh, hát szép 😊

amúgy aki játszik nagyon béna, ott megy el mellette a zászlós ember és nem látja, csak fordul és fut tovább. nulla tájékozódás radar után és hasonlók. 😊

The Matrix has you...

gömbgiliszta
nekem tök olyan mintha a BO "hangja" lenne a játék alatt. amikor mondja a "taking a lead ", "enemy UAV spotted", meg hasonlók

\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"