Call of Duty : Modern Warfare 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mit lovagoltok a 8 órán?
Nemrég még 32 nap volt vissza ezt már csak túlélitek. 😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Olvassátok a fõ oldalt:
http://virtualgame.shop.hu/
Van már aki megkapta?A Steam szerint ugye kb reggel 8 kor lesz a feloldás.De ez milyen már?Bakter.Aki már elõvételben letöltötte annak is szívás mert még reggel 8 ig nem tudja aktiválni.Ami nagy okosság hisz szerintem 8ika az ma este 00:00 után már az nap.Gratulálok Emese.:-)
Ahonnan én rendeltem ott elméletileg ma reggeltõl már át lehet venni és állítólag email szerint már szombaton megkapták a gameket.Ami most ugye munka nap volt.Tehát ha akkor feladák volna akkor ma meg kellett volna kapnom a futitól!
De esélyes hogy csak holnap délelött lesz ebbõl.
Persze 6000 darabot eladni nem lesz egyszerû. Bár ha féláron kiszórják, már az is jó.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Hogy ez mekkora baromság.....
<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
Még meg sem jelent, de már eladtak 6000 darabot....😊
"Álarcosok raboltak el egy teherautónyi Modern Warfare 3-at!
Párizsban, a játék egyik helyszínén került sor a szokatlan eseményre, amiben szerencsére nem sérült meg senki.
Egyelõre még nem tartunk ott, hogy a világ felfedezte volna a játékokban rejlõ értéket, és elismerné mûvészeti ágként, ám az utóbbi években több alkalommal is tapasztalhattuk, hogy a bûnözõk szemében kincsnek számítanak.
Ezúttal a francia fõváros déli Créteil kerületében vettek célba alvilági figurák egy teherautót, ami beszámolók szerint mintegy 6000 Call of Duty: Modern Warfare 3 kópiát szállított 400 ezer euró értékben.
Az elkövetõk járgányukkal belehajtottak a teherautóba, így azt megállásra kényszerítették. Mielõtt a sofõr és kollégája érdemben reagálhatott volna, két késekkel felfegyverzett álarcos kipattant a kocsiból és könnygázzal harcképtelenné tették õket, majd elhajtottak a teherautóval.
Úgy tûnik, komoly üzletet látnak bizonyos körök abban, hogy még megjelenés elõtt terítik a játékot az utcán, vélhetõen emelt áron.
Mindeközben a november 8-án, azaz holnap megjelenõ Call of Duty: Modern Warfare 3-hoz kiadott az Activision egy új trailert Jonah Hill (Hail to the Greek) és Sam Worthington (Avatar) fõszereplésével."
Így volt ez 4 évvel ezelõtt is,még a cod4-el..
egy slukkra lenyomják egymás után az MW1-MW2-MW3 single campaign-t hardened v. veteran szinten 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Just do it :)
De kurva vicces😄😄 nyomja is a gl-t...😄
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
én már megszoktam.
\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"
Más: Csak nálam kezd lassan kezelhetetlennek tûnni a topic ? Értem én a segítõ szándékot de túl sok a video, driverek, directX stb.
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
8600k,32gb,2080,Acer predator 27"
Mert míg én technikai oldalróól nézve mondtam te valszeg bonyolultsági szintet mondtad, a 2 dolog más és más!
activision for president
Maradjunk annyiban hogy a legegyszerûbb... Lévén egy full arcade játékról beszélünk amit jól ki is heréltek még jobban az elõdökhöz képest.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
A Mw2 ben is WW3-as részek voltak a kedvenceim.
😄
Amúgy meg DUNHILL<#hehe>#hehe>
Vagy nem emlékszem ha voltam is 1-2 éve
a BF3-ról volt szó, nem az MW2-ról 😉
#2461: nem kell ezen semmi privát
Just do it :)
!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo
De a szerver nevét privibe,ez itt nem a reklám helye.
Lehet összetévesztesz valakivel. 😊
De akkor egy kis agytorna:Az elsõk között HC, gl,md,stb = kick
a folyamatos kérdések:miért nincs térképem?
Milyen szerver volt?
Nemár nem akarok törölni ha nem muszály. 😊
Spoiler-ekkel nem miattam gáz hanem a többiek miatt nekem küldhetsz privátba, én nem félek spoilertõl.
Sok trailert meg gameplay-t láttam. 😛
Ha irsz spoilert akkor spoiler-be...😄
Ha nem akkor nem de ettõl én még érzem.
Egerem 3200DPI-n megy érzem ha valami nem ugy megy.
Alien vs Predator-t nem véletlen emlitettem meg.
Azt nézd meg ott még egy analfabéta kezdõ játékos is látja mi van. 😊