Call of Duty : Modern Warfare 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Gondolom a 8.-a amerikai idõ szerint mert a CoD nem japán játék.

Mit lovagoltok a 8 órán?
Nemrég még 32 nap volt vissza ezt már csak túlélitek. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

szerintem már ki lehet próbálni 5 órakor felrakni mert japánba már 8 ik a lesz
DarkSector
Megvan hová tûnt az a 6000 kópia! 😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Nem tudom ti hol vettétek,de én itt. És nem hiába kiemelt a topicba úgy látom.

Olvassátok a fõ oldalt:

http://virtualgame.shop.hu/

Hy All!

Van már aki megkapta?A Steam szerint ugye kb reggel 8 kor lesz a feloldás.De ez milyen már?Bakter.Aki már elõvételben letöltötte annak is szívás mert még reggel 8 ig nem tudja aktiválni.Ami nagy okosság hisz szerintem 8ika az ma este 00:00 után már az nap.Gratulálok Emese.:-)
Ahonnan én rendeltem ott elméletileg ma reggeltõl már át lehet venni és állítólag email szerint már szombaton megkapták a gameket.Ami most ugye munka nap volt.Tehát ha akkor feladák volna akkor ma meg kellett volna kapnom a futitól!
De esélyes hogy csak holnap délelött lesz ebbõl.
~120 millió forint értéket vittek. Jobb mint egy bankrablás...
Persze 6000 darabot eladni nem lesz egyszerû. Bár ha féláron kiszórják, már az is jó.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Hogy ez mekkora baromság.....
<#hehe><#hehe><#hehe><#hehe>

DarkSector
KEMÉNY
Még meg sem jelent, de már eladtak 6000 darabot....😊

"Álarcosok raboltak el egy teherautónyi Modern Warfare 3-at!

Párizsban, a játék egyik helyszínén került sor a szokatlan eseményre, amiben szerencsére nem sérült meg senki.
Egyelõre még nem tartunk ott, hogy a világ felfedezte volna a játékokban rejlõ értéket, és elismerné mûvészeti ágként, ám az utóbbi években több alkalommal is tapasztalhattuk, hogy a bûnözõk szemében kincsnek számítanak.

Ezúttal a francia fõváros déli Créteil kerületében vettek célba alvilági figurák egy teherautót, ami beszámolók szerint mintegy 6000 Call of Duty: Modern Warfare 3 kópiát szállított 400 ezer euró értékben.
Az elkövetõk járgányukkal belehajtottak a teherautóba, így azt megállásra kényszerítették. Mielõtt a sofõr és kollégája érdemben reagálhatott volna, két késekkel felfegyverzett álarcos kipattant a kocsiból és könnygázzal harcképtelenné tették õket, majd elhajtottak a teherautóval.
Úgy tûnik, komoly üzletet látnak bizonyos körök abban, hogy még megjelenés elõtt terítik a játékot az utcán, vélhetõen emelt áron.

Mindeközben a november 8-án, azaz holnap megjelenõ Call of Duty: Modern Warfare 3-hoz kiadott az Activision egy új trailert Jonah Hill (Hail to the Greek) és Sam Worthington (Avatar) fõszereplésével."

FeikG
Bizomány!Bár nem akarok nagyon OFF-olni,de 10 évvel ezelõtt is már kb 50 ember játszott együtt innen, az sg-rõl is nap mint nap,napi 6-8-10 órát.
Így volt ez 4 évvel ezelõtt is,még a cod4-el..

Muttley
HC fanok majd havas téli hétvégéken
egy slukkra lenyomják egymás után az MW1-MW2-MW3 single campaign-t hardened v. veteran szinten 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ich bin HC fan 😄D

Just do it :)

pisztácia
A "The vet and noob" videóban a végén az új noob srác az nem az Orlando Magic centere?😊 Nem jut eszembe a neve...
De kurva vicces😄😄 nyomja is a gl-t...😄

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

FeikG
Egyébként meg jó látni,hogy lassan elõkerül a régi cod4-es csapat.

FeikG
Még két nap és megváltozik..

gömbgiliszta
semmi gond nincs a topikkal...

én már megszoktam.

\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"

Ugyis jön az öreg Bruce, majd megoldja....😊

Más: Csak nálam kezd lassan kezelhetetlennek tûnni a topic ? Értem én a segítõ szándékot de túl sok a video, driverek, directX stb.

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

mijki

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Akkor most még hányat is kel aludni?😊

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Én várok még 15-ig.Addig mindenki kikáronkodja magát majd.

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

Bogdogege
Na megrendeltem , ha felkúr a bf akkor majd ezzel játszok , ha a cod akkor a bf-el , ha mindkettõ akkor megyek settlers-ezni <#smile>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

FeikG
Én meg sört

soo277

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

soo277
Míg várok! ezeket vettem!!<#banplz><#banplz><#idiota><#hehe>

soo277
Míg várok

Valaki rendelt a konzolokszerviztõl? Én most adtam le a rendelést de azt írta az oldalon, hogy nincs már nekik raktáron, viszont a facebook oldalukon meg azt tüntették fel, hogy Hétfõ estig elõrendelik azok 100% megkapják Kedden...

DarkSector
Te most másról beszélsz mint én, szóval nem maradunk egyszerûben hanem verhetetlenbe maradunk...én legalábbis.

Mert míg én technikai oldalróól nézve mondtam te valszeg bonyolultsági szintet mondtad, a 2 dolog más és más!

Prince23
Míg nem jön új, nyugodtan maradhat addig 😄 nagyon nagy vidi

yipikkaye, 13ezer dobozosan majd 2 hónap múlva veheted 20-30 euroért az 5 mapos dlc-t<#nyes>

activision for president

Skynet
"mw irányitás eddig verhetetlen..."

Maradjunk annyiban hogy a legegyszerûbb... Lévén egy full arcade játékról beszélünk amit jól ki is heréltek még jobban az elõdökhöz képest.
DarkSector
gondoltam bõ 1 napig kibirjátok a vidit, elég nagy poén hogy kihagyjam. 😛

Tatyla
dagi fiú a videóban hogy le van fogyva... 😄

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Antal99
banneres videó nagyon jóóóó

AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC

Inkább a III. világháborúra koncentrál vagy a szóló küldetésekre?

A Mw2 ben is WW3-as részek voltak a kedvenceim.
Törölt felhasználó
Szerintem az eddig legjobb single palyer-t kaptuk. Pörgõs, brutális, izgalmas. A játékidõ sajnos megint rövid, de ez az egyetlen negatívum.
Muttley
mingyááá november nyóóóóóóóóc
addig viszont 😄

DarkSector
uu vazze akkor biztos. de ki emlékszik már arra
😄

FeikG
4

FeikG
Valószínû,hogy nem oda akartam,sõt most,hogy mondod,már nem is találom ahova szántam..
Amúgy meg DUNHILL<#hehe>

DarkSector
Nekem nem gond.

DarkSector
Nemtuom ígyse...😄

Vagy nem emlékszem ha voltam is 1-2 éve

Muttley
mit szívtááá, ember? 😄
a BF3-ról volt szó, nem az MW2-ról 😉

#2461: nem kell ezen semmi privát

Prince23

redmonk
ott a gond, hogy annyin megy. enyém tud 5600-t de 800-n használom 😉

!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo

FeikG
Lehet..pedig elméletileg jó a memóriám,még így mindjárt 50 évesen is<#mf1>.
De a szerver nevét privibe,ez itt nem a reklám helye.

DarkSector
Egyiksem ugrik be. 😛
Lehet összetévesztesz valakivel. 😊

FeikG
Kettõ is volt,egy tört meg frankó..
De akkor egy kis agytorna:Az elsõk között HC, gl,md,stb = kick
a folyamatos kérdések:miért nincs térképem?

DarkSector
MW2 is majdnem annyira zsir mint cod4 irányitása, de ha választanom kéne akkor hangyafasznyit a cod4 nyerne...😊

Milyen szerver volt?

FeikG
Mivel tudjuk,hogy a cod4 re gondoltál,valamilyen szinten ezt még el is fogadom,bár az mw2 majdnem jó volt és ha azokat a hibákat javítják az mw3-ban,(gondolok itt elsõsorban a dedikált szerverekre)akkor van esély rá,hogy ismét jókat játszhatunk és ez akár inged is,mivel ha jól emléxem,te is sokszor megfordultál a szerverünkön..

DarkSector
Kard ki kard!. 😛
Nemár nem akarok törölni ha nem muszály. 😊

Spoiler-ekkel nem miattam gáz hanem a többiek miatt nekem küldhetsz privátba, én nem félek spoilertõl.
Sok trailert meg gameplay-t láttam. 😛

Ha irsz spoilert akkor spoiler-be...😄

DarkSector
Játsz egymás után a 2 játékkal, és irányitásban észreveszed.
Ha nem akkor nem de ettõl én még érzem.

Egerem 3200DPI-n megy érzem ha valami nem ugy megy.

Alien vs Predator-t nem véletlen emlitettem meg.
Azt nézd meg ott még egy analfabéta kezdõ játékos is látja mi van. 😊

Seth
Add fel, vannak spoilereim és nem félek használni õket <#eplus2>

PSN ID.: Beegabor