7458
IZÉ
  • DarkSector
    lehet én csak alatta olvastam el azt a kis szöveget...mert ha csak arra a 3-ra dobták ki akkor az nemsok. :)
  • pisztácia
    Jah, nem tudtam... de gondolom azért vmit csak javít... azon kívül
  • DarkSector
    A mostani csak a 2 GPU-soknak hoz változást.
  • pisztácia
    Ati tulajoknak írom: Kijött a 11.11-es catalist.
  • Sforzan
    Nem, nem. Tegnap kipróbáltuk a Kill Confirmed módot. Az első meccsen az enyém volt az utolsó kill és kb. 1 másodpercre rá be is gyűjtöttem a dögcédulát. Aztán final kill sehol. Visszanéztem a Theaterbe de onnan is hiányzik. Néhanapján MW2-be is előfordult, gondoltam hátha van valaki, aki tudja az okát.
  • Paranoiac #3559
    A steamben lehetőség van arra (ha be van kapcsolva ez a funkció), hogy F12-vel készíthetsz screenshotot a játékban.
  • Büdös Bohóc
    Lehet mert az idő jár le és nincs final kill úgymond? Ok utolsó mindig van, de nem attól végződött a játék esetleg és azért lehet.
  • Sforzan
    Azt tudja valaki, hogy miért fordul elő esetenként, hogy a final kill visszajátszás elmarad és csak az eredmények jelenek meg meccs végén?
  • Sforzan
    De a Theaterben is van screenshot opció...
  • DarkSector
    is-is. x-fire.

Csak a Fraps jobb mert külön progi nem csak játékból tud fényképezni, és ugye a steam csak abból tud amit felismer, az xfire is abból tud amit felismer.
    Illetve a kifényképezett képeket 4 féle kiterjesztéssel egyenessen a gépére tárolja le.

Letölteni meg nem nagy művészet.
  • Büdös Bohóc
    basszus... :-| Steam, F12...
  • DarkSector
    Nem lehet mert elvileg a mai játékokban agy a windows miatt fenetudja már nem működik egy pár éve.

Szerezz egy képlopó programot, legegyszerűbb a Fraps.
  • Paxton
    Sziasztok!

Tud valaki abban segíteni, hogyan lehet Screenshot-ot készíteni a Modern Warfare 3-ban? Próbáltam a "PrintScreen" a játékban, majd utána "Ctrl+V" Paint-ben kombinációt, de csak egységes szürke/fekete képet kaptam. :( Valakinek valami ötlete? Előre is köszönöm.
  • DarkSector
    Ha más játékban új dx és új driverrel nincs baj, akkor a játékkal van gond telepitsd újra.
  • zöldeshányás
    Eddig (kb a játék feléig) ment ultra grafikán.Most sűrűn dobálja ki ezt a hibaüzenetet, de csak ultra beállításon, high-on nem.Directx-et frissítettem meg catalyst-ot is de a legújabb cata-val minimumon is szaggatott (igen ez szerintem is elég érdekes), tehát visszaraktam a régit (11.4).Hardware hiba kizárva (új kari, meg teszteltem is).
  • DarkSector
    "a directx helyrehoszhatatlan hibát észlelt"

ezt jelenti magyarul.
  • Büdös Bohóc
    Mit gondolsz, ebből az 1 mondatból vajon hány millió hibát lehet leszűrni? :) Egyébként meg futás közben jön és gyarkan? Ha nagyon gyakran, akkor esetleg rakd újra a directx-et, ha csak 1-2x láttad akkor meg lehet, hogy csak valami bug a játékban, ami nálad előjön (másnál esetleg nem)

Ha pedig folytatódik akkor még nagyon kis eséllyel valamiféle hardware hibát is gyanítanék (pl VGA)
  • Kly
    Kösz szépen!
  • zöldeshányás
    Erre a hibára van valami megoldás?

directx encountered an unrecoverable error
  • Paranoiac #3545
    Nekem még mindig az UMP45 a favorit :) Már csak 60k xp az arany festés, melóból hazaérek meg is szerzem :P
  • pisztácia
    Oks köszi, majd kipróbálom én is. Én most még M4-el tolom, már minden ki van fejlesztve, és lassan meglesez az arany szín is:)
    Tegnap unlockoltam a g36c-t, azt nézem először majd meg milyen.
  • Nagylaci
    Köszi, örülök ha tetszett a videó! :) Egyébként már én is végignyomtam a single -t veteránon és igazából talán ha két helyen lehet nagyot szívni még ezen a nehézségi fokozaton is. Amúgy nem vészes. Szerintem a Black Ops sokkal nehezebb volt.
    Igen ACR! :)
    Képek a thermal -ról így hirtelen.

• pisztácia
    A teljes videót majd csak otthon nézem meg, mert melóhelyen nincs hangom, de milyen fegyverrel lősz benne? Tipp: ACR?
  • Kly
    Volna olyan kedves valaki, hogy a (multis) thermal scope képéről (rázoomolás után) rak be egy screenshotot? Elsősorban a változások érdekelnek a korábbi részhez képest (képminőség, ellenfelek megjelenése, szálkereszt).
  • mester1987
    GRAT én még 3-a szintről is visszább vettem mert a továbbjutáshoz nekem lehetetlen volt :D :D
  • csuripi
    Jó kis videó. Grat!
    De ami igazán üt az a zene. A CoD WAW volt az uccsó single amit végig vittem, ezt még el se indítottam, de lehet holnap kipróbálom valami hasonló jó kis zenei aláfestéssel.
  • DarkSector
    Ja ok.
  • DarkSector
    Akkor elnézést, eddig arról volt tudomásom hogy eredetinél ilyen nincs.
    De nemgáz nem is töröltem hsz-t.
    Vedd tárgytalannak, viszont a megoldás az igaz a házba kell menni.
  • Krisztiam #3536
    az kemény amikor az eifel torony eldől :DDD
  • MeoH #3535
    Nem warez, nekem is bedobta ma. Eredeti steames cucc :)
  • Paranoiac #3534
    Nem kötekedni akarok, de ez miért volt warez/offtopic kérdés?
    Nekem is fenn állt ez a hiba, pedig eredeti a játék. Szerintem a proci kevés hozzá, bár az ilyen jellegű hibaüzenetekhez nem értek, de kétség sem fér hozzá, azon a részen nagyon sok a történés az úton. (Az én procim meg nem igazán éri el a minimum értéket. Bár, mint kiderült, a minimum sysreq néha csal.)

Inkább az ilyen problémákat lehetne megbeszélni itt, mint cd kulcsra váró emberek nyavajgását hallgatni. Vagy tévednék?

• TaRka0107
    Tudja, hogy nem komolyan gondoltam, és nem is a rasszizmus jött belőlem. Azért kettőspontdéztem XD
  • DarkSector
    Grat!
  • Prince23
    Ma veteránon végigvittem :D acsik bezsákolva
  • Muttley
  • DarkSector
    Nigger nélkül kulturáltabb lett volna. :)
    Tévedhet mindenki 1x.
  • TaRka0107
    Off topik a bannerban van nigger!:DDD
  • DarkSector
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Menj bent a házban de ez warez kérdés volt.
  • IvanJacint
    Udv
    Az lenne a kerdesem,hogy miert dob ki a jatek ilyen uzenettel a menube:
    "reliable command buffer overflow"
    Asszem a negyedik palyan
  • Drephis
    van akinek itt megvan a No Secrets challenge? (Call in a UAV 3 times in a single match)
    mgecsináltam, de nem adja be, viszont a counter uavos változatát igen...