Call of Duty : Modern Warfare 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagyis a munka.
A melo nem mindig a grafikával egyenlõ.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
a BO indulása pc-n meg elég érdekes volt.
ON
\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"
De nekem az MW2 is only steam-es volt és ettõl még a dvd-rõl telepitett.
Lehet elnyomkodtátok. Nem?
nem volt semmi választási lehetõség, hogy dvd-rõl telepítsen, ott szoptunk vele, elsõ nap nem is tudtunk játszani, (kb.fél hatra értem haza a melóból), meg tele voltak a szerverek, másnap estére sikerült összeácsolni valamennyire...
remélem most simább lesz az ügy...
\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"
BF3 még új cucc, ha biztosra akartak menni lejjebb vitték az árát hogy sok fogyjon, ennek semmi köze ahoz miben mennyi munka van.
De azt nem vágom ha BF3 10 ropi és sokallod a 11 ropit a CoD8-ért és sokallod akcióssan a 9 ropit, a 9 ropi nem olcsobb mint a 10???
Én még csodálkozom is, a régi CoD-ok után csoda már az is hogy a rendes ára 11-13ezer között van és nem 15-16ezer.
fuck mmo's..i.,
Itt a topik
|Gigabyte-GA-Z77X-D3H|Intel Core i7-2700k 3,5Ghz|Zotac Geforce GTX 680 2GB|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600 Mhz|2tb HDD|
8600k,32gb,2080,Acer predator 27"
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
mikortól is lehet regelni steamen?
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
csak tudd is elindítani majd...😄
Persze nagy lovéknál mindig van kis félelem, de ha más is vett már akkor jonak kell lenni.
Intkeys-ben sem hittem megprobáltam régen és 2 játékot is vettem tök korrektek.
Igaz a steam-es orosz COD BO-t buktam mert steam védelem kiszúrta, de az EAD illetve most már Origines kulcsok tökéletessen mennek.
Ilyen követelmény infói esetleg valakinek?Tudom van elérhetõ minimum követelmény de hát azt mindenki tudja hogy az azért nem az igazi 1024 ben low grafikkal tolni a mai technikai szinten amikor hd meg 16 xoros szûrés stb...
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Én mindig féltem az ilyen elõre fizetéses dolgoktól.. Akiket átvágtak már pénzzel azokat általában az ilyen elõre fizetés miatt! Most lehet még is bepróbálok a virtualgammen, bár az kicsit elriasztot, hogy semmiféle elérhetõségük nincs és bár megjelenik egy ikon,hogy a feltételeket elfogadom...de ha rá Klikkelsz a keresett oldal nem található szöveg jelenik meg...tehát töprengek.Lehet valahol többe kerül, de ott kapok is valamit itt meg fenn áll a veszélye, hogy kevesebbért semmit!! :-)
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
help
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
És kétlem,hogy innen rendeltél volna.
Mert ha jól vagyok informálva akkor még az oldal sem mûködött 1,5 hónapja.
Vagy ha igen, akkor én itt soha nem láttam 10500Ft-ért.
Tegnapi napon még 9990 Ft volt és tegnap este jött a hírlevél hogy Hétfõ éjféltõl kezdve akciós 1 napig a játék.
http://www.gameshop.hu/
"Megérkeztek a Call of Duty - Modern Warfare 3 angol nyelvû, európai Steam Download CD kulcsok! Az akciós ár csak a mai napon 8 990 forint!
Válogasson kedvére az újabbnál újabb játékok közül!"
Én innen rendeltem elõ kb 1,5 hónapja 10500 ért amibõl a szombati napig lett 10990ft.