Call of Duty : Modern Warfare 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Az hogy baromi jó, és kevés megjelenéskor a bug.
Vagyis a munka.

A melo nem mindig a grafikával egyenlõ.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Hát a BF3-ért én se sajnáltam azt a 10-est, de hogy ezen a MW2 modnak beillõ MW3-on mi kerül 10+ ezerbe, azt én se tudom. Illetve de, az hogy CoD..., és valóban ez már el is fogja adni.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

DarkSector
Aha, mondjuk nekem nem volt meg dobozossan elhiszem jobbhijján csak furcsállom hogy akkor minek a disc...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

gömbgiliszta
igen, ezt furcsálottuk, hogy mind a hármunknál, egymástól függetlenül, ugyanaz volt, bár nem kizárt, hogy bénáztunk...

a BO indulása pc-n meg elég érdekes volt.

ON

\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"

DarkSector
Kötve hiszem hogy steam-rõl szedte le (márminthogy nem volt más lehetõség, akkor nem lett volna lemez a tokban), mert ez csak akkor van ha a cd-kulcsot beirod és ugy a library-ban szeded.

De nekem az MW2 is only steam-es volt és ettõl még a dvd-rõl telepitett.
Lehet elnyomkodtátok. Nem?

gömbgiliszta
tavaly a BO-val úgy jártunk, (én+2 haver), hogy hiába vettük meg az eredeti dvd-t, betettük és elkezdte letölteni a játékot steam-en keresztül...<#fejvakaras>
nem volt semmi választási lehetõség, hogy dvd-rõl telepítsen, ott szoptunk vele, elsõ nap nem is tudtunk játszani, (kb.fél hatra értem haza a melóból), meg tele voltak a szerverek, másnap estére sikerült összeácsolni valamennyire...

remélem most simább lesz az ügy...

\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"

DarkSector
CoD 15000ft-ért is eladják, felesleges levinniük az árát mert ugyis megveszik.

BF3 még új cucc, ha biztosra akartak menni lejjebb vitték az árát hogy sok fogyjon, ennek semmi köze ahoz miben mennyi munka van.

De azt nem vágom ha BF3 10 ropi és sokallod a 11 ropit a CoD8-ért és sokallod akcióssan a 9 ropit, a 9 ropi nem olcsobb mint a 10???

Én még csodálkozom is, a régi CoD-ok után csoda már az is hogy a rendes ára 11-13ezer között van és nem 15-16ezer.

Lunki88
Hát ez most elég nagy csalódásként ért engem is a nagy várakozás után. <#szomoru1>
ozimak
Neeeeeem <#rinya> Mi is kettõt akartunk venni <#rinya> Most 8990.-ért már annyira nem olcsó... 12.900.-ért meg meg se veszem az tuti... azért legyen már eszük... bf3 10 ropi volt és azért kicsit több meló volt benne... ráadásul havonta plusz 2000 lesz a dlc... na neeeeem...
MeoH
Oh, az kellemetlen, koszi az infot. Pedig en is tole akartam beszerzni 😞 Persze attol meg megbizhato az elado, csak ez nem jott most ossze...

fuck mmo's..i.,

ozimak
Csak sajnos nem árulja... 😞 5 perce döntötte el hogy nem szarakodik vele mert full orosz lesz orosz aktiválással és nem lesz benne angol nyelv 😞 Ennyit az olcsóról 😞
Itt a topik
MeoH
MEgbizhato, PH! sokan vettek mar tole kulcsokat, eleg regota arulja oket.

fuck mmo's..i.,

Van olyan aki már vett innen valamit?És megbízható?

|Gigabyte-GA-Z77X-D3H|Intel Core i7-2700k 3,5Ghz|Zotac Geforce GTX 680 2GB|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600 Mhz|2tb HDD|

soo277
Megjött a gém!de maradok szerintem hétvégére a Battlefield 3 nál.ezzel 1 hétig ugyse lehet tolni az Zihhe

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

http://www.virtualgame.hu/2011/11/07/csak-ma-csak-nektek-akcios-call-of-duty-modern-warfare-3-a-virtualgame-online-shopjaban/

Sajnos nem lett semmi..majd magyarítás készül hozzá !!

Krisztiam
ez kemény:
bocs ha volt már..

Elloptak egy teherautónyi videojátékot

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Üdv!Régebben olvastam,hogy ha lesz megfelelõ számu érdeklõdõ akkor lesz benne magyar felirat!Lett belõle valami???thx
pisztácia
Na, írt 576 holnap 9-tõl át lehet venni😊 kár h meló van 14:00ig😊
mikortól is lehet regelni steamen?

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

DarkSector
jah értem.
csak tudd is elindítani majd...😄

de tegnap nem engedte telepiteni a megjelenési dátum miatt
DarkSector
telepités és indítás 2 külön téma...telepiteni más is tudja...

hello nekem engedi telepiteni a játékot
Köszönöm a kommenteket Urak, döntöttem, megpróbálom! Már írtam is emailt a virtual gammenak,remélem hamar válaszolnak! :-)
DarkSector
Én is régebben féltem.
Persze nagy lovéknál mindig van kis félelem, de ha más is vett már akkor jonak kell lenni.

Intkeys-ben sem hittem megprobáltam régen és 2 játékot is vettem tök korrektek.
Igaz a steam-es orosz COD BO-t buktam mert steam védelem kiszúrta, de az EAD illetve most már Origines kulcsok tökéletessen mennek.

TaRka0107
Faszán fogsz vele játszani szerintem.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Én csak azért gondolkodtam el rajta mert ki tudja hogy az a kód amit te megkapsz azt eladták e már másnak.meg ugye steam ami azért kurvára odafigyel az ilyen dolgokra.A másik dolog h évente 1xer veszek gamet az pedig mindig csak az aktuális cod.A tavalyi Black Ops azért volt kicsit húzós mert új gépet is kellett venni,Win 7 64 bit alatt kevés volt már az fps a sima core duoval,de a kari a 9800 gtx oc ugyanugy megmaradt.most a félõs az hogy ez elég lesz e még.Az I3 560as 3,33 Ghz meg a 4 giga 1600os memó elég lesz még szerintem.De nem tudom milyen fpsek lesznek a karimmal.Ha kevés akkor nem tudom hogy fogom kirántani azt az 50-60 ezret egy kariért.Amit persze nem 1 hónapig fogok használni mint ugye a gépet sem 1 hónapja használom amit tavaly vettem.

Ilyen követelmény infói esetleg valakinek?Tudom van elérhetõ minimum követelmény de hát azt mindenki tudja hogy az azért nem az igazi 1024 ben low grafikkal tolni a mai technikai szinten amikor hd meg 16 xoros szûrés stb...
TaRka0107
...és olcsó is.

Nem csak 1-Srác :-)

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

TaRka0107
Amit elõbb linkeltem pár hsz-el, arra azt mondják, hogy megbízható. Sõt sg-n is fent van a srác aki árulja a kulcsokat.

Hát Urak!
Én mindig féltem az ilyen elõre fizetéses dolgoktól.. Akiket átvágtak már pénzzel azokat általában az ilyen elõre fizetés miatt! Most lehet még is bepróbálok a virtualgammen, bár az kicsit elriasztot, hogy semmiféle elérhetõségük nincs és bár megjelenik egy ikon,hogy a feltételeket elfogadom...de ha rá Klikkelsz a keresett oldal nem található szöveg jelenik meg...tehát töprengek.Lehet valahol többe kerül, de ott kapok is valamit itt meg fenn áll a veszélye, hogy kevesebbért semmit!! :-)
Nagyon komoly a video.Köszönjük.
Én a Konzolok Szervizében rendeltem elõ és ajándék pólót is kapok mellé! Szuper lesz!
Prince23
Az elsõ 15 perc

MW3 first 15 minutes

DarkSector
Na konzolra fellõtték az Elite-et.

TaRka0107
Felh.név : tkcd
Jelszó : FrepE9r9

TaRka0107
CD Kulcsot lehet venni 4200ftért is.

Drephis
FeikG
Na gyorsan megrendeltem,éjszaka ülhetek kocsiba<#mf1><#mf1>

Persze.Részemrõl is ez poén volt,sajna éjszakai bagoly vagyok.A bajság hogy délelött meg meló van szóval ha jön is akkor is csak leghamarabb délután tudok neki ugrani.ezért piszkálta fel az agyam az hogy ma éjféltõl még nem lehet tolni,na meg hiába is mert nem hozta ma a futi a gamet.:-(Pesti pedig nem vagyok,sem a közelben sem lakom hogy elmenjek érte.Hiába A játék megjelenése alkalmából már november 7-én, hétfõn éjféltõl átvehetõ személyesen a GameShop-ban az összes MW3-as elõrendelés!
FeikG
Az éjszaka arra van,hogy sötét legyen,nem pedig,hogy ne játszunk,vagy egyéb izgalmas dolgokat mûveljünk..

Száz szónak is egy a vége.Várunk és várunk.Pár óra ide vagy oda.Éjszaka úgy is aludni kell nem pedig gamelni :-)
Hát az egy idõben való feloldás USA - Europa azért is lenne korrekt mert ugye ugy gondolom de lehet tévesek az információim hogy Europa az igazi PC piac nem pedig az USA,mert ugye Mac és XBox a menõ.
Büdös Bohóc
mi ez a kamu hülyeség már 😄

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Pontosan. Rendelkezem kóddal le is tudtam tölteni a játékot csak azt írja,hogy valószínûleg 17 óra múlva lesz aktív. A steam körülbelül fél órája még 22 órát írt. Szóval ez volt régen is tuti,hogy éjfél körül õk is feloldják.

Akkor te már gondolom rendelkezel a kóddal és le is töltötted.:?De a feloldásig te se tudod telepíteni sem elindítani.Mert ergó akkor ez ugyan az mintha a steamen vetted volna csak ugye így olcsóbb :-)
Igen, így már értem. Bocs! Hogy a gameshopon rendelted.

Itt csak a cd kulcsért fizetsz. Ezért olcsóbb mert nem kapsz dvd-t meg cdket csupán egy kódot amivel letöltheted Steamen keresztül.

És kétlem,hogy innen rendeltél volna.
Mert ha jól vagyok informálva akkor még az oldal sem mûködött 1,5 hónapja.
Vagy ha igen, akkor én itt soha nem láttam 10500Ft-ért.
Tegnapi napon még 9990 Ft volt és tegnap este jött a hírlevél hogy Hétfõ éjféltõl kezdve akciós 1 napig a játék.

Ez kimaradt :-)

http://www.gameshop.hu/
Félreértések elkerülése végett ma ugye akció: 8990 ft.De ez most akkor csak a Cd kulcsért fizetsz vagy a rendes dvdért?

"Megérkeztek a Call of Duty - Modern Warfare 3 angol nyelvû, európai Steam Download CD kulcsok! Az akciós ár csak a mai napon 8 990 forint!

Válogasson kedvére az újabbnál újabb játékok közül!"

Én innen rendeltem elõ kb 1,5 hónapja 10500 ért amibõl a szombati napig lett 10990ft.