7458
IZÉ
-
#3564 lehet én csak alatta olvastam el azt a kis szöveget...mert ha csak arra a 3-ra dobták ki akkor az nemsok. :) -
#3563 Jah, nem tudtam... de gondolom azért vmit csak javít... azon kívül -
#3562 A mostani csak a 2 GPU-soknak hoz változást. -
#3561 Ati tulajoknak írom: Kijött a 11.11-es catalist. -
Sforzan #3560 Nem, nem. Tegnap kipróbáltuk a Kill Confirmed módot. Az első meccsen az enyém volt az utolsó kill és kb. 1 másodpercre rá be is gyűjtöttem a dögcédulát. Aztán final kill sehol. Visszanéztem a Theaterbe de onnan is hiányzik. Néhanapján MW2-be is előfordult, gondoltam hátha van valaki, aki tudja az okát. -
#3559 A steamben lehetőség van arra (ha be van kapcsolva ez a funkció), hogy F12-vel készíthetsz screenshotot a játékban. -
#3558 Lehet mert az idő jár le és nincs final kill úgymond? Ok utolsó mindig van, de nem attól végződött a játék esetleg és azért lehet. -
Sforzan #3557 Azt tudja valaki, hogy miért fordul elő esetenként, hogy a final kill visszajátszás elmarad és csak az eredmények jelenek meg meccs végén? -
Sforzan #3556 De a Theaterben is van screenshot opció... -
#3555 is-is. x-fire.
Csak a Fraps jobb mert külön progi nem csak játékból tud fényképezni, és ugye a steam csak abból tud amit felismer, az xfire is abból tud amit felismer.
Illetve a kifényképezett képeket 4 féle kiterjesztéssel egyenessen a gépére tárolja le.
Letölteni meg nem nagy művészet. -
#3554 basszus... :-| Steam, F12... -
#3553 Nem lehet mert elvileg a mai játékokban agy a windows miatt fenetudja már nem működik egy pár éve.
Szerezz egy képlopó programot, legegyszerűbb a Fraps. -
Paxton #3552 Sziasztok!
Tud valaki abban segíteni, hogyan lehet Screenshot-ot készíteni a Modern Warfare 3-ban? Próbáltam a "PrintScreen" a játékban, majd utána "Ctrl+V" Paint-ben kombinációt, de csak egységes szürke/fekete képet kaptam. :( Valakinek valami ötlete? Előre is köszönöm. -
#3551 Ha más játékban új dx és új driverrel nincs baj, akkor a játékkal van gond telepitsd újra. -
#3550 Eddig (kb a játék feléig) ment ultra grafikán.Most sűrűn dobálja ki ezt a hibaüzenetet, de csak ultra beállításon, high-on nem.Directx-et frissítettem meg catalyst-ot is de a legújabb cata-val minimumon is szaggatott (igen ez szerintem is elég érdekes), tehát visszaraktam a régit (11.4).Hardware hiba kizárva (új kari, meg teszteltem is). -
#3549 "a directx helyrehoszhatatlan hibát észlelt"
ezt jelenti magyarul. -
#3548 Mit gondolsz, ebből az 1 mondatból vajon hány millió hibát lehet leszűrni? :) Egyébként meg futás közben jön és gyarkan? Ha nagyon gyakran, akkor esetleg rakd újra a directx-et, ha csak 1-2x láttad akkor meg lehet, hogy csak valami bug a játékban, ami nálad előjön (másnál esetleg nem)
Ha pedig folytatódik akkor még nagyon kis eséllyel valamiféle hardware hibát is gyanítanék (pl VGA) -
#3547 Kösz szépen! -
#3546 Erre a hibára van valami megoldás?
directx encountered an unrecoverable error -
#3545 Nekem még mindig az UMP45 a favorit :) Már csak 60k xp az arany festés, melóból hazaérek meg is szerzem :P -
#3544 Oks köszi, majd kipróbálom én is. Én most még M4-el tolom, már minden ki van fejlesztve, és lassan meglesez az arany szín is:)
Tegnap unlockoltam a g36c-t, azt nézem először majd meg milyen. -
#3543 Köszi, örülök ha tetszett a videó! :) Egyébként már én is végignyomtam a single -t veteránon és igazából talán ha két helyen lehet nagyot szívni még ezen a nehézségi fokozaton is. Amúgy nem vészes. Szerintem a Black Ops sokkal nehezebb volt.
Igen ACR! :)
Képek a thermal -ról így hirtelen.
-
#3542 A teljes videót majd csak otthon nézem meg, mert melóhelyen nincs hangom, de milyen fegyverrel lősz benne? Tipp: ACR? -
#3541 Volna olyan kedves valaki, hogy a (multis) thermal scope képéről (rázoomolás után) rak be egy screenshotot? Elsősorban a változások érdekelnek a korábbi részhez képest (képminőség, ellenfelek megjelenése, szálkereszt). -
mester1987 #3540 GRAT én még 3-a szintről is visszább vettem mert a továbbjutáshoz nekem lehetetlen volt :D :D -
csuripi #3539 Jó kis videó. Grat!
De ami igazán üt az a zene. A CoD WAW volt az uccsó single amit végig vittem, ezt még el se indítottam, de lehet holnap kipróbálom valami hasonló jó kis zenei aláfestéssel. -
#3538 Ja ok. -
#3537 Akkor elnézést, eddig arról volt tudomásom hogy eredetinél ilyen nincs.
De nemgáz nem is töröltem hsz-t.
Vedd tárgytalannak, viszont a megoldás az igaz a házba kell menni. -
#3536 az kemény amikor az eifel torony eldől :DDD -
#3535 Nem warez, nekem is bedobta ma. Eredeti steames cucc :) -
#3534 Nem kötekedni akarok, de ez miért volt warez/offtopic kérdés?
Nekem is fenn állt ez a hiba, pedig eredeti a játék. Szerintem a proci kevés hozzá, bár az ilyen jellegű hibaüzenetekhez nem értek, de kétség sem fér hozzá, azon a részen nagyon sok a történés az úton. (Az én procim meg nem igazán éri el a minimum értéket. Bár, mint kiderült, a minimum sysreq néha csal.)
Inkább az ilyen problémákat lehetne megbeszélni itt, mint cd kulcsra váró emberek nyavajgását hallgatni. Vagy tévednék?
-
#3533 Tudja, hogy nem komolyan gondoltam, és nem is a rasszizmus jött belőlem. Azért kettőspontdéztem XD -
#3532 Grat! -
#3531 Ma veteránon végigvittem :D acsik bezsákolva -
#3530 -
#3529 Nigger nélkül kulturáltabb lett volna. :)
Tévedhet mindenki 1x. -
#3528 Off topik a bannerban van nigger!:DDD -
#3527 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Menj bent a házban de ez warez kérdés volt. -
IvanJacint #3526 Udv
Az lenne a kerdesem,hogy miert dob ki a jatek ilyen uzenettel a menube:
"reliable command buffer overflow"
Asszem a negyedik palyan -
#3525 van akinek itt megvan a No Secrets challenge? (Call in a UAV 3 times in a single match)
mgecsináltam, de nem adja be, viszont a counter uavos változatát igen...