Call of Duty : Modern Warfare 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
Ha van kivel úgy jó 😄

thx, akkor lehet mégis lesz ma este GameShopozás 😛
úgy bizony ^^
Tehát, boltba vett, eredeti, felrakva Steamre és játszható? 😊
FeikG
Aki jön jön,aki nem nem,én megyek<#eplus2>

nálam már nincs blokk, már lehet játszani 😊
DarkSector
ok thx.jo lesz akkor azt hittem box is átlátszo lesz. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

redmonk
komment box marad csak a fehér tünik el...majd leirom mikor lesz egy kicsivel több idõm...

!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo

DarkSector
Én is itt olvastam nemtudom mennyire igaz. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Kiprobálhatjuk ha elmondod hogy tegyem átlátszóvá.
De félek nehezen lenne olvasható a szoveg...:S

na, erre voltam kíváncsi lényegében 😊 szóval nem gáz nagyon, hogy csak holnap 10 után jutok a gémhez 😊

The Matrix has you...

redmonk
Legyen ez a háttér és szerintem a komment ablakok mögötti fehér sávot átlátszóra kellene rakni...a háttér meg maradjon fix és csak a középsõ sáv gördüljön.

!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo

Drephis
ja, elfelejtettem, hogy privát 😄

help

Drephis
DarkSector
np

lemaradtam 😞 bocsesz.
DarkSector
Irták ma már hogy HOLNAP reggel 8-kor lesz aktiválás.

Nem hiszem hogy lehet vele éjféltõl játszani, steamen visszaszámol a játék feloldásáig, és még 10 órát ír.
azért írtam az éjfélt 😊 melózok, muszáj fent lennem éjjel 😞 de most az az elõnye, hogy ha van pár fanatikus és megveszi éjfél után az tud érdemben is nyilatkozni az élõ játékról..ami valószínû szívás lesz eleinte, de már legalább kapunk valamit 😊

The Matrix has you...

FeikG
Ha vársz még 2 órát,kapsz érdemben választ is

Sziasztok.

Vannak már eredeti játékosok? kétlem 😊 olyan éjféltõl számítok rátok és az aktiválási metódusokra, hogy kinek hogy sikerült és mi megy, mi nem megy 😊
nekem majd csak holnap 10 után, amikor kinyit a bolt és Én elmegyek érte, meg haza és telepítés..szóval majd csak kora délutánra alakul valami, valószínûleg single-t lenyomom még akkor, lehet easy-n és késõbb hardon is 😊 aztán jöhet a multimóka.

The Matrix has you...

DarkSector
😊

DarkSector
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

ozimak
Akkor aszondjahogy párizs retúr... az annyi mint...<#idiota>
kill3r21
A játék inditásánál, ismét a kérdés hogy lesznek bizonyos durva részek, hogy akarom-e tiltani ezt, vagy kérdezze majd meg elõtte újra....
meg hogy ennek a résznek a kihagyása, nem okos veszteséget a történetben....
kivi leszek....
DarkSector
Nem mert a boltba gyerek meg sem veheti, pont hogy az utcákon jut el a kisgyerekekhez, mert a dílerbácsik nem nézik hogy elmultál-e 18...😄

Prince23
Igazi patrióták, legalább megkímélik a francia gamereket ettõl az agyatlan agymenéstõl 😄

DarkSector
Drog helyett is majd MW3-at fognak árulni az utcákon...😄

kill3r21
azért ez beteg....
kill3r21
hát csak nem lesz gond....😊 nemhinném hogy ezen a "napon" múlik....
Prince23
Mi lesz itt XD

ozimak
Baaaaaaaaaaaaaazmeeeeeeeeeeeeeeeg <#falbav><#idiota><#idiota>
Lehet,hogy mégis lesz olcsó mw3?<#idiota>
DarkSector
Ez 10-12ezer példányt jelent a játékból.
Aki ez végett nem kap MW3-at az most tudja miért nem.

DarkSector
Hát ez beszarás (ha nem fake hír)....O_o

"Újabb adag Modern Warfare 3-at raboltak el

Komolyan mondom ez elképesztõ és döbbenetes...
Délelõtt már beszámoltunk arról, hogy Franciaországban szombaton álarcosok egy ütközéses balesettel megállítottak és elraboltak egy kamiont, amely Call of Duty: Modern Warfare 3 kópiákat szállított.

Azonban még ugyanaznap, azaz szombaton délután egy másik Call of Duty: Modern Warfare 3 szállítmányt is megállítottak Párizsban - az út közepén keresztben állt egy autó. Amint a játékokat szállító teherautó megállt, a gépkocsiból kézifegyverrel felszerelkezett rablók ugrottak elõ és átvették a kamion irányítását a soförtõl - elhajtottak a komplett szállítmánnyal együtt. A délelõtti rablás 400 ezer eurós kárára újabb hasonló összeg jött, ami azt jelenti, hogy a rablók több, mint egymillió dollár (több mint 250 millió forint) kárt okoztak.

Egyelõre a francia rendõrség egyik csoportot sem találta meg."

DarkSector
Grat hozzá! 😊

ozimak
Nem lesz ebbõl baj? Úgy hallottam a Steam odabax ha kiadás elõtt vpn-en aktiválod! (Persze ha valahogy rájön...)
kill3r21
is-is
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
leszedtem a klónt, majd a vett kóddal vpn aktváltam, tehát mondhatjuk hogy eredeti...
liquivent

[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]

ozimak
Azért baj mert nincs "kedvem" kiadni 22.000 forintot 3 hét leforgása alatt játékra! 4200-ért zokszó nélkül megvettem volna de 11.900-ért tuti nem fogom!
A grafikával meg vigyázzatok ha crackelt mert a crack még hibás,hiába állitod a grafikát nem érdekli!
Katt
"BIG note though: the crack has a bug that doesn’t let you change the video resolution in-game."
az elég szívás..
vásároltunk itt több mindent már, de eddig semmivel nem volt gond(De, ezt most lekopogtam).Személy szerint ez a 9.vásárlásom náluk 😊+ pár havert is itt veszi már a gcket és eddig õk sem panaszkodtak. Egyedül arra,hogy kicsit lassan érkezik meg a kulcs.De legalább jön és az amit ígérnek.
Csak maradjon is így.

Lunki88
Félek úgy járnék vele mint az ebayen vásárolt New Vegas kulccsal, hogy kb. 1 hónap után eltávolította a steam a profilomról.
Frank99
ok, i wait!

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Nekem!2 Haverom vette még itt.Az egyik megkapta rajtam kívül, a másik aki most vette rákérdezett,hogy mikor kapja és linkelték a faq-t hogy vásárlástól számított 24 órán belül legkésõbb kiküldik.Én tegnap este vettem és ma délután mikor hazaértem már itt volt.

DarkSector
Eredetibõl van?

kill3r21

Optimalizálás perfekt, látjátok a konfigom, majdnem õskövület, full graf, 30-35 fps....
Frank99
mint az intkeys, ott is ez a gond.... azért vettem mag máshol, de a tk tudja, hogy mi lesz itt is....

Frank99
http://virtualgame.shop.hu/159-call-of-duty-8-modern-warfare-3.html

errõl jött már kulcs valakinek?

kill3r21
jöhet pár saját shot?
Prince23
Erre nekem csak az a storym hogy ismerõs is fanatikus de most más vizek folynak,és most neki nem kellett az MW3 pedig õ is elõrendeli minden évben az aktuális darabot.Habár tavaly se kellett a Black Ops,de átjött s megnézte nállam és beszart behugyozott hogy milyen fajintos.Szerintem így lesz ez most is.Sokalta tavaly is a 10+ akármennyit pedig a Black 9500 ért jött elõvételben tavaly.Erre rá két napra megvette 2 ezerrel drágábban + a posta.