7458
IZÉ
-
#3605 Nem baj ha védesz embereket, szép dolog.
De mikor egy kis tacskó ezzel tölti az idejét, hogy baromságokat viccesen tálal csak hogy like-olják, én a kisujjamat nem mozdítanám meg, hogy megvédjem.
Asszem senki nem kényszerítette, azt végképp nem állíthatjuk hogy komoly értékel akart lenni mert az egész tálalása mesterkélt.
Szóval ha ilyenen nevetnek bármi okból az megérdemli, hiszen saját maga okozta ezt a körülményt.
Nincs baj, csak nem a normális reakciókat elkövető magyar vagy éppen nem magyar kedves embereket kellene barmizni. :)
Mintha egy gálvölgyi sóó után a nézőket lebarmolnák mert nevetni mertek. :)
***szóval hogy érts nem a hsz volt a baj, hogy kommentelted a vidit, nem gáz, hanem arra szoltam neked hogy lebarmozod az embereket, a semmiért*** -
foxxi #3604 Okés. Akkor mindkét oldal elmondta az érveit. És sehova nem jutunk mivel mindketten máshogy látjuk a dolgokat. Jó ez igy.
Igazad van, ez mw3 topic ( csak tudod zavaró időnként hogy mennyire semmibe veszik az embereket és mi és hogy által fikázzák - ritkán szállok be ilyen vitába, mivel ez mindig felszít személyes sértettségeket - de van amikor nem birom).
Ezekután visszatérhetünk a játékhoz, amivel eddig se történt semmi és a tegnapi upgarade patch után, downgrade-ték. Grak a fejlesztőknak.
OFF END -
#3603 De fogd már fel ez nem a youtube, hanem a MW3 topik, itt egy videó lett linkelve, a kutyát nem érdeklik a youtube-os hsz-ok azokat ott beszéld meg.
Igenis ha ezt itt akarod kitárgyalni erre ennyire nem nyilt forum.
Ne keverd a youtube forumot ezzel thx.
Szóval a te megjegyzésedet igenis joggal kommenteltem meg mivel ez a MW3 topik és egy videó lett csak linkelve, mert csak az tartozik a témához....illik a témához. -
foxxi #3602 Figyu már.
1. Azt és ugy magyarázok ahogy akarok. ( ha nem nyilt lenne a fórum, talán nem tenném.
2. csak 47 komment van a videó alatt, jobb lenne ha végig is olvasnád, mielőtt a világ legokosabjának tartod magad.
3. ha nem tetszik más mondandója, simán át lehet lépni rajta.
4. ha már itt házigazda vagy, akkor illene ugy is viselkedni.
5. ha már házigazda vagy akkor ha nem vág a témába ( ami tényleg nem, és nem is ide való ), törölnéd az előzőket.
Gratulálok az érett felfogásodhoz.
Leírom még eygszer:
Sok barom kiröhögi. Én meg azt mondom, röhögtem! De nem azon hogy nem Petőfi szintjén beszéli a magyart. Aki azon röhög, az egy átlátszó barom.
Ezt nem vagy képes értelmezni?
Azt meg nem írta oda a videó késítője hogy a beszédmódján röhögjön mindenki és nyugodtan fikázza. Szóval nem tudom ezt honnan szedted.
Bye. -
#3601 Ne magyarázkodj, mindenki látja, leírtad hogy szerinted aki nevet rajta az egy BAROM...én mondtam hogy ne barmozz mert ezeknek a videóknak ez a célja.
Ne mgyarázkodj meg ne terelgesd itt a szót, ki a rákot izgat hogy ki mit hová kommentel a videó alatt, itt nincs a videó alatt komment, beirtad amit beirtál ennyi.
Te magyarázod túl nem én csavargatom. -
foxxi #3600 Aha. Akkor ha majd én is kommentelem a saját gameplay videóim, akkor evidensnek veszem, hogy ha nem épp ugy beszélek, mint az átlag, akkor érdemes kiröhögni, hisz ugy is azt karaom. Ne csavard túl, mert teljes fordulatot vesz. -
foxxi #3599 Ja, HE!
Mostmár lehet a játékkal foglalkozni. Mellékvágányon lévő eszmecsere, részemről off.
Thx. -
#3598 Te nevezted a kiröhögöket BAROMNAK. Akkor ki a fa..nak irtam volna a hsz-t?
Minek barmozod le azt aki kineveti? feltöltőnek pont ez az érdeke, célja hogy röhögjenek rajta. -
koocos #3597 Ígybeszélünk, he? Mi mind ígybeszélünk, he? -
foxxi #3596 Attól még a sok paraszt nem veszi észre. ÉS nem nekem kellene mondanod, hanem a komolyan vevőkenek. Me én mint írtam FUN ( tehát - viccesnek ), tartom . Nem ugyanaz.
Táma OFF -
#3595 Vedd észre hogy dirket beszél így hogy ezen nevessenek. -
foxxi #3594 Sok barom kiröhögi. Én meg azt mondom, röhögtem! De nem azon hogy nem Petőfi szintjén beszéli a magyart. Aki azon röhög, az egy átlátszó barom.
Jó fideó, elég FUn faktorral -
#3593 Jigsaw videója, én még nem néztem. :)
De a hangja alapján ezt a csávót hallottam már BC2 és BF3 vidiben, (én először ott halottam ezt a csávót, de lehet több előző videója is van) -
strebacom #3592 Ezen beszartam...."az az izébe vótak ilyen efektek e"....
-
#3591 Parancsolj! :)
-
#3590 elb***tam xD -
Puhos #3588 Szia!
Én ezek alapján: http://prohardver.hu/tema/call_of_duty_6/hsz_10078-10078.html írtam át, még az MW2-t is, illetve most az MW3-at is. Az MW3-nál is tökéletesen működik, engem illetve a klántársakat sem bannolták ezért. -
empie #3587 köszönöm. -
pett3rson #3586 tök egyszerű. játssz a játékkal :)
a prestige arra van most, hogy ha kimaxoltad - ez jelenleg level 80-nál van -, akkor tudsz további opciókat venni úgymond. Pl plusz egy Custom Class, 2 óra dupla XP, két óra dupla xp fegyverhez, különleges emblem-ek, title-, karakter resetelése stb., ez mind le van amúgy írva a prestige menüben.
Mint a neve is mutatja ez egyfajta jutalom, növeli a tekintélyedet amit a játékban eltöltött órák során kiharcolsz magadnak, amit kiérdemelsz, így még jobban fényezheted a "karaktered" :)
Persze ez nagyrészt porhintés, de így legalább nem válik olyan unalmassá a játék, mindig lesz olyan amit el szeretnél érni benne..többnyire. -
szobipeet #3585 Szia
Láttam hogy írtál a prestigéről. Hogyis van ez a rendszer vagy miis ez? Illetve hogy lehet fejleszteni? Elmagyaráznád nekem? Sajnos már MW2ben sem értettem. Köszi! -
pett3rson #3584 igen :)
itt van majdnem minden amit lehet változtatni a cfg-n. arról sajnos nincs infom, hogy ezek változása vajon BAN-t von-e maga után - hiszen megváltozik a cfg-, de remélem ezt nem tekintik annak. mármint pl a ping bar átirása.
A link -
empie #3583 FPS-t kilehet valahogy íratni? -
pett3rson #3582 Sziasztok.
Van itt olyan aki átírta a "ping bar"-t, esetleg már nem is "bar" van neki, hanem szám, ami már a valós értéket mutatja? -
empie #3581 Van, aki megkapta és sajnos van aki nem. De egyre nagyobb az a tábor aki igen. Idő kérdése és Te is megfogod szerintem. Volt olyan aki mw3at vett megjelenéskor és tegnap előtt kapta meg. de van aki a pénzt kapta vissza. szóval valamelyiket Te is megfogod. Mi azt a választ kaptuk utoljára,hogy azon dolgoznak,hogy többet ilyen ne fordulhasson elő. És több nagykereskedéssel bebiztosítják magukat.Hogy ezt kihiszi el már mindenki maga döntse el.Neked, meg kitartás szerintem hamarosan Te is megkapod. -
#3580 Üdv!
Bocsánat az OFF-ért,de meg szeretném kérdezni azoktól akik a Virtualgame shop-nál rendeltek megkapták-e már a kulcsokat vagy visszautalták-e nekik a pénzt? Én még 9-én vettem tőlük Skyrimet de azóta minden nap csak annyit írnak hogy majd holnap küldik.Ma pedig már egyáltalán nem is válaszolnak az e-mailekre.Hát milyen dolog ez? -
pett3rson #3579 ez mindig így volt, a multi meg minden prestige után 100%-ot emelkedik, azaz Én most olyan 180% körül járok már :) -
mester1987 #3578 akkor nem szóltam, viszont érdekes -
#3577 mw2-ben, amikor easy-n toltam végig 50% volt, most veteránon nyomom, még nem értem végig, 83%-on állok, kb. 2 begyűjtött intelem van. ezért gondolom, hogy a nehézségi foktól is függ... -
mester1987 #3576 -
#3575 Na végre... mikor hazajöttem, 45k xp kellett az M4A1-hez hogy arany festés is legyen. Az a 45k xp kb 5 óra intenzív game volt...elég faszán is néz ki, de mivel 49-es vok, így nemsokára lesz acr, és azt maxolom majd ki. -
mester1987 #3574 faszt, begyűjtendő intel miatt csak -
#3573 akkor lenne 100%, ha veteran-on nyomtad volna -
#3572 De történetileg így okés nem? Amúgy leszarom a gyűjtendő dolgokat, találtam vagy 10-et oszt jóva. -
#3571 Szerintem az intel -ek miatt amiket gondolom még nem szedtél össze. -
mester1987 #3570 nem gyűjtötted be a számítógépeket; oltás, de ez van :S -
#3569 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azzal vége lett a játéknak, hogy kinyírtam Makarovot? Mert továbbra is 61%-ot ír a végigjátszásnál. -
mester1987 #3568 bár én még nem multiztam és spec ops-ban nem jutottam el odáig, szóval lehet tévedek és lesznek normális sightok ja és ami nem elfelejtődő a "thermal sight" főként, mert arra nem emlékszem, hogy találkoztam volna eddig :S -
mester1987 #3567 Ha adnak ki a fegyverekhez visszatérő sight-okat, mint az MW2-ben, és esetleg a "vissza a régi" fegyverhangokat lecserélve az ebben lévőkre, és a normális hosszabb sorozatokat a fegyverekre (nem ezeket a rövid kis sorozatokkal) kérem DarkSector-t tegye, majd ki a bannerba ha egyáltalán kapunk valami lelkes moddertől vagy mástól. THX -
#3566 -
#3565 Lehet azért nem volt GWK mert kilépett a srác akit ellőttek :)