Call of Duty : Modern Warfare 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogyrohaggyanakmeg... (Mondjuk lehet, hogy ezt már mondtam.)
Tényleg akkora nagy dolog lett volna ebben az esetben NEM ELVENNI mindjárt a PC -s tábortól ezt a kis pluszt hanem azt mondani, hogy akkor kapják meg az extra tokeneket a megvásárolt és ugyanarra az acc. -ra regelt játékokért?! Ez annyira bunkó hozzáállás, hogy nem igaz... 😞 Ki nem [email protected] le a prestige -t, a lényeg, hogy megvettük nem? Amúgy sem tudom, hogy létezik e ember aki legalább egyszer nem prestigelt abban a CoD -ban amivel játszik.
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
Rohanok és befizetem a számlát,hátha már ma küldik a kulcsot!!
Parasite Eve 2, best game EVER!
Végre megjött.Huu.Sajna még mindig van 1,5 óra a munkaidõbõl,eddig is a plafonon volt az agyam mert a nap is elég sz@r,és még várni is kellett hogy mikor ér már ide a futi.De hále luja itt van.
Ha hazaértem meglessük hogy is állunk.
- ALT + Tab használatakor a játék becsukódik egyszerûen semmi crash nélkül
- 1 alkalommal nem mentette el a írányítási opciókat
- továbbra is maradt az engine-ben az a hiba, hogyha Manual-on hagyjuk a textúrarészletességet, akkor elõfordulhat, hogy a játék összeomlik DirectX unrecoverable...hibára hivatkozva, ezért Autoamtic-on kell hagyni, több, mint valószínû, hogy Extrára állítja be
Remélem tudtam hasznosat írni DarkSector, bár nem hinném, hogy a warezes és az eredeti között lenne eltérés
Ha megadom neki, hogy egy csík 25-ös értéket képviseljen és legyen belõle 6, akkor mondjuk van fent 4 csíkom, az mit jelent? 100-as pinget?
The Matrix has you...
-\"Apa, szerinted Buksi vissza fog még jönni?\" -\"Hát fiam, szerintem igen, nagyon nem bírja a gyomrom...\"
Single is, Spec Ops is, Multi is 😊
szerintem a multiban jó pingek vannak, de majd késõbb kiderül ha már többen vagyunk, bár most se kevesen nyomtuk. az mw2-bõl ismert 4 csíkos dolog meg nem mérvadó, azt majd át kell állítani, talán úgy mint a másik részben, akkor lehet konkrét értéket mondani, de eddig tetszik.
The Matrix has you...
The Matrix has you...
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
The Matrix has you...
szerintem
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
10900 Ft volt, így utólag nem basztak tehát át az OGC-nél, amennyiért rendeltem, annyiért is kaptam. Azért egy posztert nyúltam tõlük 😊 na nem szó szerint, de ki volt rakva a pultra, Én meg kérdeztem, hogy szabad venni, mire a srác, persze 😊
The Matrix has you...
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
Most akkor hogy is van??? A virtual gammes CD.kulcsos változattal lehet multizni???
Itt is jó lesz szerintem, csak várni kell a más cdkulcsos oldalakra (azok "szakértõire").
Õszintén szólva nekem már rohadtul kezd abból is elegem lenni hogy évrõl évre szinte tök ugyanazt tolják a pofánkba, játékmenetileg és látványvilágilag is. (mondom ezt úgy hogy a 4-tõl kezdve az összeset megvettem. Ezt tui nem fogom)
Már magához a játékhoz lassan is úgy viszonyulok hogy arra sem méltatom hogy idõt pocsékoljak rá.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
The Matrix has you...
The Matrix has you...
és eddig mik a vélemények? Sok volt a hsz, az egyedüli dolog amin a szemem megakadt az az, hogy elvileg szépen megy a játék régebbi gépeken is
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
De steamen lehet már regelni, vagy csak este 22:tõl lehet?
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
The Matrix has you...
De ahogy elnézem az oldalt nem emeltek rajta (még)
The Matrix has you...
The Matrix has you...
a teljesítmény jó, de ez várható volt, hiszen nem sokat fejlõdött grafikailag. fegyver hangok jobban szólnak mint a BlOpsban vagy az MW2ben. a netkód úgy érzem javult p2pben is. van 1-2 bug, például respawn után görcsbe ránduló hullák, vagy ha két killstreak gombot nyomok meg véletlenül túl gyorsan egymás után, elkezdi nyomogatni azt a szart, amivel aktiválná a killstreaket, de nem aktiválódik, vagy eltûnik a fegyver... fegyverváltással megoldódik.
blopsot is régen játszottam, de veszett gyorsnak tûnik az egész, vagy csak elfáradtam a végére.
a blops mapjairól határozottan jobb véleménnyel voltam elsõ blikkre. vannak jó pályák, de sok a labirintus, vagy egyszerûen káosz (carbon egyelõre nagyon "utálom" kategória)
spec ops survival nekem határozottan jobban bejön mint a zombies.