7458
IZÉ
-
#3648 -
pett3rson #3646 a steam-en belül keresd meg a játékok között az mw3-at, jobb gomb, ott properties vagy tulajdonságok, és ellenőrizd a fájlok helyességét/verify files vagy ilyesmi. megnézi ha esetleg valami rossz és letölti. lehet futtatni defrag-ot is utána, elvileg indulnia kellene, ha nem akkor valószínű frissítik, bár ez nem így szokott zajlani. eddig a verifiy megoldotta az ilyen problémákat. -
#3645 // Specify server visibility (1 = LAN, 2 = Internet (default) )
//+set dedicated 2
/admin/server.cfg -
#3644 updatel pl. -
#3643 Ha megpróbálom elindítani a multiplayert a steam azt írja ki hogy a játék jelenleg nem érhető el. Valaki tudja hogy miért van ez? A single elindul csak a multi nem. -
#3642 csak konzolra vonatkozik
pcn automatikus a vac. -
#3641 glitch -
#3640 Robert Bowling írta twitterjén:
Any attempt to cheat, hack, or glitch in #MW3 will not be tolerated. 1600+ bans issued. Updates in works. Please cont. to report offenders.
Hát remélem ez a PC-s táborra is vonatkozik valamennyire, mert az előbb találkoztam egy aimos gyerekkel...... Nemcsak stat alapján hanem kill cam-ből is egyértelműen lehetett látni, hogy csal.
A másik amit már több pályán tapasztaltam az a végtelen stealth bomber... Vagy cheat vagy vmi bug ez is, de sürgősen kéne valamit csinálniuk ezzel. -
#3639 hali,elolvastam hogyan kell dedikált szervert készíteni de...hogy lehet megcsinálni hogy benne legyen a steam internet szerverek listájában ? mert így csak a LANban van benne.
ill.mikor elinditom a szervert a beállítások nem lépnek érvénybe pl.: killcam,hardcore,domination stb ez mitől lehet?
nem vagyok annyira jártas ebben előre is kössze -
#3638 itt egyet listáz egyelőre: http://www.gametracker.com/search/mw3/HU -
#3637 kiakasztottam a játékot.. elég rövid volt.. nekem tetszett :) -
mester1987 #3636 na ez az DS, szerintem piszok jól össze lett rakva, hogy midnent testreszabhatunk, SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!várunk az alteriwnetre!!! -
#3635 Olyan mint a cod4,annyi különbséggel,hogy itt nem kell fejlesztened,mert minden maxolva van -
#3634 -
#3633 Van két magyar szerver is,(dedicalt)lehet kísérletezni.. -
#3632 Vannak..
Ez csak azért kell,(egyszer beállítani)hogy a kedvenc fegyvereiddel mehess fel a dedikált szerverekre és lagmentesen játszhass..
-
#3631 Szerintem olyan rendszer lehet mint MW2-nél...
Létrehozhatsz egy privát szervert, csak nem enged fejlődni... -
pett3rson #3630 Egy tévhitet oszlassunk már el egyébként: (már ha ez az)
Vannak vagy nincsenek dedikált szerók? úgy értem bérelhető, mint régen akár COD4-ben, mert most szerintem csak egy ember készít privát match-et és azt osztja meg, igy megint csak az Ő gépre csatizunk, azaz host-ol. de lehet csak Én néztem be valamit.
-
#3629 EZ Hasznos lehet! -
#3628 Elég ha csak simán privát meccset csinálsz és már ott is betudod állítani.. -
pett3rson #3627 na és azt hogy kell? -
#3626 Igen,de ehhez az kell,hogy csinálj saját szervert,ahol beállítod mivel mész,mert alapba nincs.. -
#3625 hát mivel ott szintlépés stb nincs és nincs érvényben, ezért szerintem logikus... :) -
#3623 Csak nekem kellett 10 nap ahhoz,hogy észre vegyem,a dedikált szerverre bármilyen fegyvert vihetsz,bármivel? -
#3621 A codmw3ra jobb klikk, options vagy mi és csináld meg a verify steam files és a defraget. Ha utána sem megy, töltsd le steamről. -
simonl #3620 Nálam lassan 26 órája a multi indításánál: "Steam Hiba - Próbáljam meg újra később"
A single megy, MW2 multija megy, mi a repedt fa...sz van??? -
#3619 De kemény most nézem mennyi killstreak van. És 3 rendszerben.
Valamint a replay rendszer is tetszik iszonyat ötlet volt.
Ez a faszkalap is sír hogy sok az extra, ha nem lenne, csak fegyverek akkor meg azt mondaná hogy mennyire kevés a tartalom...
Ezért van manapság hogy mindig azért sírnak ami nincs.
Az érdekességét a codoknak 12:07-nél elmondja a srác...Mármint a videóban 12:07-nél...
-
mester1987 #3618 főleg a multi részéről amit mond; nem értek egyet... -
mester1987 #3617 Én detto az ellenkezőjét látom, amiket elmond róla...na jó 1-2 kivétellel -
#3616 engem nem hiszem, ma vettem meg. -
Essencia #3615 Sziasztok, az lenne a problémám, hogy az update után a Nat type rövide: Strict lett... viszont előtte meg open volt. Forwardoltam a portokat (Steam,MW3) ... újra nyomta routert viszont még igy is strict. De előtte müködötött ötleteket várok.
Köszi előre is . -
simonl #3614 Sziasztok puhányok:)Csak nálam szaraxik a Steam???
Nem enged játszani....tudtok valamit?? -
#3613 hm téged mintha láttalak volna pár napja játszani -
#3612 Megvettem! ha gondoljátok vegyetek fel steam-en Nick: jigsawns -
#3611 Tegnap előtt kiléptem a játékból, erre pár percre rá mikor beakartam lépni, elkezdett tölteni valami 6 gbyte-ot ill. valami localisation.txt-t nem talál. Se single, se multi nem megy, mi a tököm ez?
(Úgy tűnik megint cipelhetem haza a notimat újratelepíteni) -
foxxi #3610 Semmit. tegnap volt egy upgrade - majd utána vissza downgaredelték, mert valamit elcsesztek. -
#3609 Mik ezek a 10 megás patch-ek? Mit javítanak? -
foxxi #3608 Szintén. Max a filmbe amit nézek -
#3607 Nekem nem kellett kifújnom magam, nem voltam ideges.
Egyszerűen csak nem esett jól hogy ok nlkül lebarmoznak. Előtte se voltam ideges, most se vagyok. :) -
foxxi #3606 Kinek mi. Pont ezt írtam.
No de igy hogy mindekttőnk kifújta magát, akkor tényleg visszatérhetünk a témához