7458
IZÉ
-
kemencebalázs #3689 Nagyon jó játék nem bántam meg hogy megvettem!!
-
#3688 Ja tuom, de az más. :) -
#3687 -
#3686 Dark Anno MW2 nél!! -
#3685 Eddig cod4-ben csak parancssorossan lehetett, asszem azt is játékmódtól függően. -
Zsooo #3684 ti hogy allitjatok a fovot? menuben nincs semmi, 5 perc utan hanyingert kapok... fejlesztoktol volt ra utalas, hogy "ertik a problemat, es pc-n lesz fov valtoztatasi lehetoseg", vagy ez van, ezt kell szeretni? -
#3683 60 vagy 65 szokott lenni, és a max a 85. -
#3682 Nem késés, csak irtam egy példát hogy milyen trükkök kiskapuk vannak a programozásban. -
pett3rson #3681 na de most mw3-ban pl mekkorára érdemes ezt növelni? mert ennek is van azért határa nem? -
#3680 Mi köze a fov-nak a késéshez? Vagy lehet félreértem amit írsz... -
#3679 Mondok neked jobbat.
Cod 4-ben volt tegnap pont...
Broadcast map, aki ismeri, annak támadóban ha jobbra befutsz a bejáraton van egy folyosó, ott a folyosóban állt egy ember, és a bejárat előtt, egy ajtó volt köztünk, és én nem láttam az ajtó félfa mellett a gyerek karját!
Míg a buzi srác megnövelt FOV-al engem látott hogy kilógott a karom.
Ennyit a találatokról.
Ezért én sem értettem hogy miképpen lehetséges hogy én már befutok elvileg egy fal mögé és a hátamat még eléri a töltény...hát ezért. -
#3678 Lagg. -
#3677 Jó rendben van jól látod a dolgokat. Neked van igazad...maradjunk ennyiben... -
pett3rson #3676 tánctanár vagyok, nem illem...bocs, ha sértette a füled, de nekem meg a szemem a "kedvességed". -
#3675 Kultúráltabban nem lehet? Ha nem tudod értelmezni amit írtam inkább maradj csöndbe. -
#3674 Egyébként az a ritka eset történt, hogy még az ellenfél is gratulált hozzá akit lelőttem. Még neki is tetszett a kill pedig ő szenvedte el!
Ping -ről annyit, hogy a múltkor akkora LAG volt, hogy úgy lett vége a DEMO. -nak, hogy próbáltam hatástalanítani a bombát, de az sajna rám robbant. Erre nézem a Final Kill -t és a csávó onnan szerezte ahonnan látnia kellett volna engem, de egyszerűen NEM VOLTAM OTT! :D :D :D
Na mondom ezt nevezem LAG -nak... -
pett3rson #3673 a ping miatt látod máshogy, mint Ő. Ha neked nagy, akkor nálad később jelzi vissza. Hihetetlen egyébként, hogy az a 20-30 ms mennyit számít..
már mér lenne igaza? nem szemből jönnek, hanem oldalról, erre tényleg kurva kicsi esély van, ne degradáld már magadat. -
#3672 Jobban belegondolva megint csak igazad van..! Sokszor én is a falat vakarom mert látom, hogy az ellenfél majdhogynem tök mást lát a killcam -ban mint amit és tapasztaltam amikor lelőtt. Ez annyira igazságtalan... :( Persze gondolom ilyeneket én is "kapok" a játéktól, de akkor is...
pett3rson, köszönöm! :) De igazából van némi igaza még szerintem is. Szűk a pálya, rohantak a HQ felé egy-egy dupla össze is jön általában. De ez... :D Egyébként nem mind a 3 fejes "csak" 1. A másik kettő szimpla 1 shot 1 kill. -
pett3rson #3671 tényleg mázlista vagy, gratula hozzá... :) -
pett3rson #3670 apám faszát van nagy esélye!! Életembe nem lőttem még 3-as fejest bazdmeg, pedig játszok már egy ideje, kb cod2 óta és nem csak azzal...annyira szánalmasok vagytok az ilyen hsz-ekkel, egy kis dicséret sem tudja elhagyni a szánalmas szátokat... -
#3669 Az a rossz szinkronizáció miatt van. Neked azt mutatja, hogy már fedezékben vagy, de az enemy még lát és lő rád. Én BF3ba verem a fejem a falba, hogy miért akarok fedezékbe futni mikor úgy is késik ez a fos és meghalok. manapság ezzel nem tudnak mit kezdeni úgy néz ki. Anno mikor kezdtem a gammázást ilyen problémák nem voltak(régi szép idők). -
#3668 nem tudom mert alapból a steam sem megy nem indítja el a multiplayert
"ez a játék nem érhető el próbálkozzak később"
szerinted? -
#3667 Ebben amúgy maximálisan igazad van! Én a hitbox -ot különösen nem értem ebben a játékban. Meg tudok őrülni amikor már jócskán fedezékbe futottam, de még mindig kapom a találatokat. Leelőzöm a saját hitboxomat?!
De azért, hogy így pont egy vonalba fussanak az brutál mázli akkor is. Szemből inkább összejön amikor hosszában figyelsz egy ilyen "folyosót". -
#3666 Legalább egy értelmes hsz. Már hiányoltam a sok ...... -
#3665 Ilyen szűk folyosókon elég nagy az esélye. Főleg ilyen nagy hitboxnál... -
#3664 Igen nekem is ezért tetszett. Általában az ilyen triple killek úgy szoktak összejönni, hogy szembe fut több ellenfél. Itt meg pont a lövés pillanatában oldalról futottak teljesen véletlenül egy vonalba. Mekkora ennek így az esélye?! Kb. amit Te írtál... -
#3663 Nemtom..Router? -
#3662 1:100000000000-hoz az esélyed...:P -
#3661 Őrült mázlista lövés:
Ilyet se csináltam még... :D -
#3660 Steam Game Server initialized as Internet Server.
No Steam Master Servers found. Server will LAN visible only.
Steam Game Server connected.
Steam Game Server is VAC Secure
ezt miért irta hogy csak a LAN ban látható? -
#3659 Használd a default.dsr-eket,megnyitod és mindent át tudsz írni értelem szerűen..Pl-gameOpt commonOption.hardcoreModeOn "1" // [ 0, 1 ]
1=bekapcs 0= kikapcs
vagy beloadolod,beállítod privát meccsben és mented.. -
#3658 köszönöm.
és arra tudsz tippet hogy mikor elinditom a szervert a beállítások nem lépnek érvénybe pl.: killcam,hardcore,domination stb ez mitől lehet?
ez a "recipie"-s dolog pedig azt a receptet nyitom meg amit lementettem a játékban a Call of Duty Modern Warfare 3 - Dedicated Serverben?! -
#3657 Hali! 2 problémám van a játékkal:
1. Vmiért csak akkor tudok becsatlakozni multiba, ha kikapcsolom a tűzfalat, hiába állítom be a multi exe-t, hogy engedélyezze a ki és bejövő kapcsolatokat.
2. Ha kilépek a játékból akkor benntmarad a játék a futó folyamatok között és a steam is úgy észleli mintha még futna a játék, leállítani meg nem engedi, igy csak gépújrainditással tudom ezt megoldani.
Esetleg vkit tud ezekre vmi megoldást? Előre is köszi a válaszokat! -
#3656 te már mutáltál vagy még előtted áll? -
kanduhr #3655 775 millió dollárt hozott 5 nap alatt a játék. Szép!! -
#3654 köszi, megoldodott. -
#3653 Hát reméljük, hogy a 77 nem a születési évét jelzi -
#3651 a gyengébbek kedvéért -
koocos #3650 Ezt ugye nem komolyan? -
Tibor77 #3649 Látom rendes ember vagy....
Amúgy, ha nem tűnt volna fel segítséget kértem!