Call of Duty : Modern Warfare 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem dobozos játékot kapsz csak egy cd kulcsot.
Azt nem tudom, hogy megbízható -e.
Igen DarkSector mondja jól! 2 külön játékról van szó amit nem lehet egy idõben használni valamiért

Prince23
amúgy végigvittem, még 5 óra sincs a solo 😞 de ezt megszokhattuk már.

Viszont

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Soap, Yuri kinyírása sokkolt. Ja meg makarov nagyon nagyon csúnya halált halt. mintha egy köcsög diktátor lett volna. na de az volt amúgy is 😄

Antal99
sziasztok

szeretném megrendelni a bennerben is szereplõ -tól a játékot.

megbízható hely ez?
dobozos játékot kapok?

segítsen aki tud pls!

AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC

robotnyk
hát vagy ez a játék lett túl gyors vagy én vagyok már túl öreg hozzá, de egyszerûen nem éri meg egy flasht eldobni, mert mire felrobban már régen odaértek ahol vagy. a pályák többsége tiszta káosz, millió alul, felüljáró, lépcsõ, átjáró, nem bírom kiismerni. egy csomó olyan keskeny bizonyos átjárókon hogy 2 ember alig fér el egymás mellett.

amúgy az egész hp/sebzés úgy tûnik, mintha minden fegyveren stopping power lenne, és kb 25%al kevesebb hpval, kétszer tovább tartó hp regennel.
DarkSector
Szerintem marha egyszerû, lehet 1 ip-tek van és a MW3 szerverek csak 1-et enged fel...én erre tudok gondolni, de fenetudja.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Ha egyik játszik másiknak connect üzenet akkor 2 játékról van szó gondolom.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fpocok
Én úgy értettem, hogy mindketten megvették.
De van olyan játék, ami nem szereti a routert.

Parasite Eve 2, best game EVER!

EZ így nem érthetõ,most 1-et vettetek meg ketten? Ha így van akkor: egy accon egyídõben csak egy ember játszhat.

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

Gondolom azt tudjátok, hogy pár helyszín között a rakpart is szerepelt ebben a videóban.
DarkSector
Ja és egymást sze cseszegessétek PLS. Független hogy kinek van igaza vagy kinek nincs.
Köszönöm.

Arra tud valaki valami megoldást hogy a tesómmal megvettük mind a ketten de egy netre nem enged fel egyszerre minket... Ha az egyikõnk játszik akkor a másikónknak azt írja hogy Connecting to online sevises...
A net UPC
Válszokat elõre is köszi!

DarkSector
3 tõled, meg még pár a többiektõl igen.

3 hsz volt 😊
Törölj minden amit akarsz.
DarkSector
Le...rom az index mit miért csinált.
Mert idõsebb vagy tõlük vagy külsõre szebb még nincs jogod leszólni õket.
Akinek nem indóge ne vegye magára.

Elõször nem is töröltem, de asszem most elég mikor már a 20. hsz-ban is ezt olvasni.
Remélem megértesz.
Köszönöm.

Ok nyugodtan töröld, de ebben semmi bunkó nem volt, pusztán egy videóra reagáltam, amin nem éppen normális életvitelû emberek egy csoportja van jelen. Ennyi. Ha ezen vitatkozni kell, akkor vitatkozzunk. Az index is kompromittáló jelleggel töltötte fel minden bizonnyal.

De linkeljetek inkább videókat a játékról, az engem is érdekelne.
DarkSector
Innentõl nem érdekel ki tér el a tárgytól a bunkó megjegyzéseket törlöm a vita elkerülése érdekében, legyen az bárki haver.

SG-n bárki az ismerõsöm, de mint HG nem fogok senkivel kivételezni.
Köszönöm.

DarkSector
Tudom hülyén hangzik de türelem, biztos meg fogod kapni.

Miért te is az vagy?
DarkSector
Mindenki megértette hogy akik játszanak azok kockák, de akik errõl irogatnak 1 napja azok is kockák.

Innentõl kezdve térjetek vissza a játékhoz és nem a játékosokról kéne vitázni.

Bogdogege
ja 180km nem utazgatok ,a telefonszámukat nem tudod mert azt sem találom.

大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯

egy fórumon, egy játék topikjában oltod a népet hogy kockák

mirõl is beszélünk?

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

Nézd te már fertõzött vagy, szóval nem neked szólt az elõzõ megjegyzésem.
Büdös Bohóc
ja mert az egyébként nem gáz és elfogadott, hogy hetente elmegyünk leinni magunkat...

JAA MOST HOGY MONDOM TÉNYLEG NEM AZ, HISZEN EZ ÚGY LÁTSZIK VALAMIFÉLE JELENKORI NORMÁNAK MEGFELEL, CSAK ÍGY TOVÁBB KISFIAM MENJ EL A HAVEROKKAL MINDEN PÉNTEKEN LEINNI MAGAD A SÁRGA FÖLDIG, AZ NEM GÁZ, EZ EGY ELFOGADOTT TÁRSADALMI NORMA

<#wow3> ami nekem szánalmas az másnak nem, capiche?

Lehet röhögni rajtuk meg minden , én se nem érek ilyen megnyitó bulikra és nem is mennék el, de most komolyan mi a bajotok velük? Kötelezõ célpontot kell találni a vicceknek? Mi is ugyanolyan gázok vagyunk, mint az összes kocka, mert játszunk a gépen... Ja várjunk csak 2011-et írunk most tök menõ dolog a kockaság. Na majd nézzetek akkor utána, hogy milyen véleménnyel voltak "rólunk" úgy 20 évvel ezelõtt...

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

FeikG
Na látom megjött a sok troll is<#levele>

menj el a boltba és vedd át a terméket, ha leadtad, akkor kellene szerepelni a listájukon a rendelésed. bár áremeléses emilt kettõt is küldtek nekem. lehet az emiled szarakszik, van hogy késõbb jönnek meg cuccok.

The Matrix has you...

Bogdogege
Az OGC-tõl rendelt valaki ? már csak azért mert kaptam egy emailt, hogy felveszik a kapcsolatot velem , de azóta semmi <#nemtudom><#wilting>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

Mert kocka fejûek az ilyenek, és kéne néha mással is foglalkozni mint a számítógéppel. De nem csak õk a hibásak, hanem a szüleik is, akik hagyják játszani ezeket a 10-15 éves srácokat, így nekik sem kell velük foglalkozni.
DarkSector
Mert MW3. Ne törödj ilyenekkel, ebbõl lesznek a viták. 😛

DarkSector
Persze csak õ tudod egy mai fiatal, nem 20évvel ezelõtti.
Persze más más felfogással.
Én is horrorfilmeken nõttem fel pedig nekem tiltották.

Mégse tudnék bántani egy legyet sem.

Nem tudom miért lenne szánalmas ha valakinek ez a kedvenc sorozata, és elmegy a megjelenési bulijára?

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

9 évesnek pedig nagyon nem kellene szerintem a Dead Space-el játszani. Azért az elsõ részben elég sok olyan jelenet van, ami megijeszti az embert és a történet se 9 évesnek való. Lehet nem látszik rajta, de biztos, hogy hatással van rá, tudatalattiba is beférkõzik egy ilyen élmény, fõleg, ha még olyan fiatal és keveset tapasztalt. Még akkor se hasznos szerintem, ha a szülõ kellõen elmagyarázza, hogy az csak egy játék.
fake <#pias>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

Büdös Bohóc
nekem is megjött illetve át is vettem már C:

aki meg szeretne köpködni a játékra, azt gondolom szívesen fogadják bárhol máshol ezentúl

Büdös Bohóc
Érdekes módon némelyik olyan ember is élvezni tudja a játékot, aki fogott már bõven igazi fegyvert is a kezében és a munkájánál is nála van, de te mint fotelkatonaszimulátor rajongó nem tudsz megelégedni azzal, hogy valami visszaadjon egy filmszerû élményt 😊

DarkSector
Na jó az iskolából való lógással nem értek egyet.

DarkSector
Ne légy naív, hány csávó játszik szerinted a Dead Space-el? Vagy Resident Evil-el?
Ha tudnád...

Haverom 9 éves fia is nyomja, és így megtanulja hogy ez a horror egy játékban csak egy játék, és nem fél a valóságban , szerintem pont hogy itt élik ki agressziójukat stb, utána meg mint a kis báránykák...

Inkább mint a pia, ahoz se kell 18-nak lenni.

Azért az kicsit szomorú, hogy ott van a dobozon a 18-as korhatár és apuka veszi a játékot a kb. 12-13 éves gyereknek. Aztán majd lehet panaszkodni, hogy a játék milyen hatással van rá.
ozimak
Attyaúrisssten<#ticking> Ááááááááá...<#csodalk> Komolyan mondom még a kedvem is elmegy a játéktól, amikor ilyet látok.
mijki
+szánalmasak

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

mijki
Én is sokat gépezek, de ezek hozzám képes fényévekre vannak. Éjfélkor felkelni, hogy megvedd a játékot,ezek normálisak??? bazzeeeee... meg egy napot nem megy suliba ez miatt??? BITANG NAGY KOCKÁK

Legjobban az emo boy tetszett: "Szeretem ha egy játékban van freeroam..." - pont a CoD az, ahol nincs...

Én ma fennmaradok éjfélig, de csak is a meteor miatt, ami közel fog elhúzni 0:08-kor 😄

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

"Jó a játékélmény, mert olyan mintha filmet néznél" LOL

Lassan visual novel-t csinálnak az fps-bõl is. 😞
Fpocok
ezt láttátok? Elég lol

Sajnos NEM lepõdöm meg az értékeléseken.

Amúgy vicc, mert STEAMen van mindkettõ, vagy mindegyik játék. Szóval STEAM simán fel tudná ismerni a cuccot.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Skynet
Apropó 90% értékelések..Ha ez a játék 90% fölötti akkor a COD4 valahol 150%-on kéne hogy álljon, akárcsak a BF3 a COD 1-2nek pedig valahol 180%-on....
Skynet
Néztem kb 20 percig havernál,pontosan akkora nagy büdös rombabutított szemét mint az elõzõ két COD rész. Norecoil fegyverek, atomgyenge hitbox (továbbra is beadja félméterrel mellé fölé lõve a fejest is), autistáknak való perkhalmaz. Továbbra is szégyen a COD4 és az elötti idõkre nézve.
Különc
2 éves laptopon nagyon jól fut, egyelõre csak 3 pályányi kampány után azt kell mondjam, hogy minõségi a termék. Hétvégén asztalin jobban szemügyre tudom venni

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Büdös Bohóc
Most már tényleg bizonyos vagyok abban, hogy a norvégok trollok <#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2>

Dedikált szerverek vannak már?