7458
IZÉ
-
Aprolek84 #3729 Nem nem az ,de jónak kéne lenni elvileg ,ha másoknak ment.... -
pett3rson #3728 eredeti egyébként? -
Aprolek84 #3727 Xp-m van -
#3726 Bár ahogy látom, valakinek egyszerűen a grafika minimumra állítása volt a megoldás. -
#3725 Ha win7-ed/vista-d van, akkor próbáld meg adminként indítani mind a Steamet, mint a játékot. (Jobb klikk->Futtatás rendszergazdaként (Run as administrator) -
Aprolek84 #3724 Sziasztok!
Rengeteg helyen kerestem ezt a hibát nem tudom itt kérdezték már-e,de nincs kedvem már végig olvasni több oldalt annyira felidegesített már ez az egész mindig ezzel a hibával lép ki és utána kezdhetem előlről a játékot mert nem ment:(
SaveDevice_PC-TempSaveGame: cannot open file for saving.
Valami ötlet?Köszönöm a segítséget! -
#3723 Az nekem is volt már egyszer, a párizsi pályánn. De megmondom őszintén hogy én örültem neki, mert kb 15-ször hívta be, egyfolytába ment a bombázás, én meg ugye bementem a házba es kemp. És így végül lett egy 38-9 -es statom:D:D:D kempeltem, jött vki, kill, majd mentem egy másik sarokba... és így szépen jöttek az emberkék. A 9 halált még a kemp előtt szedtem össze.... szal röhögtem csak:D -
#3722 N1
Asszem szerzek holnap 12ezret és megveszem ezt a MW3-at...:D -
pett3rson #3721 keress rá youtube-on. a lényeg, hogy ha behívod és előveszel egy fegyvert gyorsan, akkor megint be tudod hívni, úgy, hogy a másik még nem is végzett, így folyamatosan tudod bombázni az egész pályát, keresztül-kasul... -
pett3rson #3720 Háát..a fegyverek nullázódnak, mint proficiency, de összes kill-ben szerintem nem, legalábbis úgy tűnt. perk-ek is nullára esnek, de pl. a emblem-ek nem ugye, mint ahogy korábban is, ez megmaradt. szóval lényegében ugyanaz minden, mint mw2 vagy black ops szerintem. nem látok különbséget. -
#3719 Mi az a stealth bomber glitch? -
#3718 igen, mindennel lehet amit laptoppal hívnak be úgy tudom :| -
koocos #3717 Nekem ma csinálták sima airstrikekal is -
#3716 csak kíváncsi vagyok... -
#3715 Hogy felcsillant a szemed. :) -
#3714 milyen az a glitch? én még nem találkoztam vele -
#3713 kurvára ajánlom hogy ezt a stealth bomber glitchet patcheljék a jövő hét folyamán, mert az összes ovis gyökér erre veri a brokeszt.... -
koocos #3712 Ha valakinek van kedve tolni pár kört együtt, vegyen fel Steamen: Nokedliasd -
simonl #3711 Sziasztok, látom korábban volt szó a prestige -ről, ezzel kapcsolatos a kérdésem:
Prestige választásánál minden nullázódik? Fegyver és minden más perk vagy megszerzett eszköz és/vagy tulajdonság??? -
pett3rson #3710 kb 40-et találtam meg, úgy, hogy elején annyira ne figyeltem. többnyire el vannak dugva, de némelyik pont útba esik a csak a nagy csatákban nem látod. -
pett3rson #3709 milyen stat? mert Én kaptam 1 milliárd pontot, de csak 1-es prestige-ig ment el, többet nem kaptam érte. sűrűn kell mentést csinálni, illetve van egy olyan megoldás is, hogy ha ilyen host-ba akadsz, akkor ki kell lépni Alt+Esc-el (vagy amivel tudsz) az asztalra, futó folyamatok közül először a Steam-et és aztán a játékot kell kilőni, azért, hogy a steam ne mentse a felhőbe a statodat. ezt olvastam, még nem csináltam, de szerintem működik. -
#3708 Ha játszanék vele megállnék a másodiknál az tuti. Az a "legszebb"(mondjuk nem sok kreativitás van ezekbe a jelvényekbe). -
#3707 akkor viszont keresgélni kell, mert nincs már az a recent players tab steamben :\ -
#3706 az intel-eket meg kell keresni, általában el vannak dugva olyan helyekre, ahová nem vezet az utad, ha játszod végig a játékot, sőt a feladataid között sem látod.
video -
#3705 ha kilépsz a menübe van egy lista, hoyg miket nem teljesítettél éppen. Ezek az intelek mind egy-egy nagy kinyitott laptop, amit fel kell venni, ennyi. -
#3704 és ezekről az intelekröl hol lehet tájékozodni, hogy mi az amit kihagytam?Mert mindenhol végigmentem ahol kellett.Játék alatt nem láttam kiirva plusz feleadatot amit meg kellett volna még csinálni. -
#3703 a nehézségi fokozattól is függ, meg hogy mennyi intel-t szedtél össze -
#3702 a maradék szerintem abból áll össze, hogy mi mindent teljesítettél a pályán. Bár csak elenyésző része a dolgoknak az ellenséges intelek összeszedése úgy látszik ez is kurvasok százalékot ér. -
#3701 Az normális ha a kampányt végigjátszottam akkor csak 50%-ot ir ki a fömenübe? A másik 50 a spec ops bol jön össze vagy valahol még tovább folytatódik a kampány?
Az a vége hogy szivarozik price igaz ? -
nono28 #3700 sziasztok!
Tud valaki segiteni?Elakadtam ott ahol fentről kell megtisztitani az utcát.Itt mit kell csinálni? -
#3699 Persze, a delikvens STEAM adatlapján keresztül lehet reportolni. -
#3698 pc-s verzióban van egyátalán report funkció? -
Puhos #3697 Ha megtalálom a nicknevét bírom ide. -
#3696 Én nem találkoztam még szerencsére ilyennel (lekopogom) és nem is hallottam mástól sem eddig. -
#3695 Level hack... -
#3694 tényleg, itt van az a dolog mint mw2-nél, hogy hackelt host miatt maxolódik a stat? itt lehet mentést csinálni? -
Puhos #3693 Az egyik klántársam már találkozott egy magyar gyerekkel aki a 10. prestige-nél járt!!! -
#3692 Tegnap elég siralmas volt a helyzet multiban. Vagy aimosokba futottam, vagy azt az idióta stealth bomber glitch-t használták. Elméletileg úton van a javítás, remélem minél előbb megtörténik, mert egyre rosszabb a helyzet. Prestige jelvényeknél pedig elvileg ez a helyes sorrend. -
koocos #3691 Azthiszem 7nél megállás :)) -
#3690 eléggé fel vannak cserélve a jelvények