Call of Duty : Modern Warfare 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem maga a játékkal van minõségbeli bajuk...de ugyanigy van sok aki maradt cod2-be és nem jöttek át cod4-be stb...
Jah és nagy visszatartó erõ még az elsteamesedés...ez brutálissan betett sok cod4-esnek és ezért nem váltottak stb...köze nincs itt a minõséghez.
No meg ne feledjük hogy sok játékos gépe a cod4-nek elég míg a cod6 nak kevés sok haverom is ezért nem váltott.
Meg ha warezrõl beszélünk a cod4 kecsegtetõbb a sok csiternek mert büntetlenül csalhat míg a cod6-ban hardverbann jár.
És sorolhatnám...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
a második részt kijátszottam párszor 😊
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
A sok konzolos, meg a párszázezres warez (PC) társadalom is szeret ugrabugrálni,.
Te ne csak az eredeti eladásokat vedd figyelembe mikor a játékosokat számolgatod.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
The Matrix has you...
Amiket olvasgatsz konzol hszek jórészben,pc-n örülhet ha fele annyi elmegy belõle. Konzolon jobban fekszik az ugrabugrálva fragelés meg a rémesen butított lövöldözés,könnyebben emészthetõ, lehetsz benne egyszemélyes hadsereg is,és lehet "pronak" lenni... BF3-nál a hangsúly a csapatmunkán van,egyszemélyes hadsereg nemigen lehetsz,mérföldekkel több taktikát igényel,és nincs annyira porba butítva az egész rendszer hogy ugrabugrálva pörögve halálos fejeseket lehessen osztani. Ennyi. Kinek a pap kinek a papné,de ez a COD már SEHOL sincs a régi COD4 elötti codokhoz képest sem minõségben sem tartalomban.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
ha valaki leírja a játékról a magánvéleményét, tessék tiszteletben tartani.
Köszönöm.
De legalább úgy tegye hogy érteni lehessen, mert pl nekem lövésem sincs hogy a robbanásnak mi köze van a betûkhöz 😊))
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Egyelõre....
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
- szokása nem menteni el a írányítási opciókat kilépés utáni újra belepéskor
- továbbra is maradt az engine-ben az a hiba, hogyha Manual-on hagyjuk a textúrarészletességet, akkor elõfordulhat, hogy a játék összeomlik DirectX unrecoverable...hibára hivatkozva, ezért Automatic-on kell hagyni, de több, mint valószínû, hogy Extrára állítja be
2. a ragyobb robbanások borzalmasan csúnyák, például a repülõs pályán, mikor kettéoszlik a gép, mintha a Black Ops-sal játszanék
3. ismételten megint ez hasonlóság: az alacsony lõszer kijelzõ ne hasonlítson már a Black Ops vagy a World at War-éhoz már, nem értem miért nem tudott ezúttal az Infinity Ward nem lopni a Treyarch egyes stílusait (maradjon a Treyarch a sajátjánál és ez is a saját stílusánál).
Ezek után még hallom, hogy a textúrák vagy mapok (nem tudom pontosan) is az elsõ Modern Warfare-bõl származnak egyes helyeken és a grafika is sokkal csúnyább az elõzõ Modern Warfare-hoz képest
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
Windows 7
amúgy intkeys-en is mûködik már az orosz verzió angolosítás, akinek szimpatikusabb, az vegye ott.(35 dodó) bár ott is elfogyott...
Ezzel nem kell szórakozni (a BF3-at is fél óra alatt angolosítottam a leírásuk alapján) azért választottam, de legközelebb ismét ott vásárolok. Ha nincs, akkor írnák ki, hogy beszerzés alatt, vagy valami,- de egész nap az volt kinn, hogy rendelhetõ- hogy ne várd hiába. EZ a korrekt KERESKEDELEM.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Ám bassza meg az 576... elõrendeltem, vissza is írták hogy 11k lesz. Mivel BF3-at is megrendeltem, kaptam kupont amivel 1k-val olcsóbban vehettem meg az MW3-at. Levonta, utána meg mondja nekem az eladó hogy 12k HUF lesz... azt mondja az a régi ár volt amit rendeltem, meg visszaigazoltak... mostmár 13k... alapból.
Hát b+
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
"nagy érdeklõdésre való tekintettel akciónkat meghosszabbítottuk! Az akciós ár még a mai napon 8 990 forint! A singleplayer és a multiplayer is eredeti, angol nyelvû!"
Érdekes.