7458
IZÉ
  • Aprolek84
    Nem nem az ,de jónak kéne lenni elvileg ,ha másoknak ment....
  • pett3rson
    eredeti egyébként?
  • Aprolek84
    Xp-m van
  • Paranoiac #3726
    Bár ahogy látom, valakinek egyszerűen a grafika minimumra állítása volt a megoldás.
  • Paranoiac #3725
    Ha win7-ed/vista-d van, akkor próbáld meg adminként indítani mind a Steamet, mint a játékot. (Jobb klikk->Futtatás rendszergazdaként (Run as administrator)
  • Aprolek84
    Sziasztok!
    Rengeteg helyen kerestem ezt a hibát nem tudom itt kérdezték már-e,de nincs kedvem már végig olvasni több oldalt annyira felidegesített már ez az egész mindig ezzel a hibával lép ki és utána kezdhetem előlről a játékot mert nem ment:(

SaveDevice_PC-TempSaveGame: cannot open file for saving.

Valami ötlet?Köszönöm a segítséget!
  • pisztácia
    Az nekem is volt már egyszer, a párizsi pályánn. De megmondom őszintén hogy én örültem neki, mert kb 15-ször hívta be, egyfolytába ment a bombázás, én meg ugye bementem a házba es kemp. És így végül lett egy 38-9 -es statom:D:D:D kempeltem, jött vki, kill, majd mentem egy másik sarokba... és így szépen jöttek az emberkék. A 9 halált még a kemp előtt szedtem össze.... szal röhögtem csak:D
  • DarkSector
    N1

Asszem szerzek holnap 12ezret és megveszem ezt a MW3-at...:D
  • pett3rson
    keress rá youtube-on. a lényeg, hogy ha behívod és előveszel egy fegyvert gyorsan, akkor megint be tudod hívni, úgy, hogy a másik még nem is végzett, így folyamatosan tudod bombázni az egész pályát, keresztül-kasul...
  • pett3rson
    Háát..a fegyverek nullázódnak, mint proficiency, de összes kill-ben szerintem nem, legalábbis úgy tűnt. perk-ek is nullára esnek, de pl. a emblem-ek nem ugye, mint ahogy korábban is, ez megmaradt. szóval lényegében ugyanaz minden, mint mw2 vagy black ops szerintem. nem látok különbséget.
  • TaRka0107
    Mi az a stealth bomber glitch?
  • robotnyk
    igen, mindennel lehet amit laptoppal hívnak be úgy tudom :|
  • koocos
    Nekem ma csinálták sima airstrikekal is
  • gömbgiliszta
    csak kíváncsi vagyok...
  • DarkSector
    Hogy felcsillant a szemed. :)
  • gömbgiliszta
    milyen az a glitch? én még nem találkoztam vele
  • robotnyk
    kurvára ajánlom hogy ezt a stealth bomber glitchet patcheljék a jövő hét folyamán, mert az összes ovis gyökér erre veri a brokeszt....
  • koocos
    Ha valakinek van kedve tolni pár kört együtt, vegyen fel Steamen: Nokedliasd
  • simonl #3711
    Sziasztok, látom korábban volt szó a prestige -ről, ezzel kapcsolatos a kérdésem:
    Prestige választásánál minden nullázódik? Fegyver és minden más perk vagy megszerzett eszköz és/vagy tulajdonság???
  • pett3rson
    kb 40-et találtam meg, úgy, hogy elején annyira ne figyeltem. többnyire el vannak dugva, de némelyik pont útba esik a csak a nagy csatákban nem látod.
  • pett3rson
    milyen stat? mert Én kaptam 1 milliárd pontot, de csak 1-es prestige-ig ment el, többet nem kaptam érte. sűrűn kell mentést csinálni, illetve van egy olyan megoldás is, hogy ha ilyen host-ba akadsz, akkor ki kell lépni Alt+Esc-el (vagy amivel tudsz) az asztalra, futó folyamatok közül először a Steam-et és aztán a játékot kell kilőni, azért, hogy a steam ne mentse a felhőbe a statodat. ezt olvastam, még nem csináltam, de szerintem működik.
  • frango
    Ha játszanék vele megállnék a másodiknál az tuti. Az a "legszebb"(mondjuk nem sok kreativitás van ezekbe a jelvényekbe).
  • robotnyk
    akkor viszont keresgélni kell, mert nincs már az a recent players tab steamben :\
  • gömbgiliszta
    az intel-eket meg kell keresni, általában el vannak dugva olyan helyekre, ahová nem vezet az utad, ha játszod végig a játékot, sőt a feladataid között sem látod.

video
  • Büdös Bohóc
    ha kilépsz a menübe van egy lista, hoyg miket nem teljesítettél éppen. Ezek az intelek mind egy-egy nagy kinyitott laptop, amit fel kell venni, ennyi.
  • repvez
    és ezekről az intelekröl hol lehet tájékozodni, hogy mi az amit kihagytam?Mert mindenhol végigmentem ahol kellett.Játék alatt nem láttam kiirva plusz feleadatot amit meg kellett volna még csinálni.
  • gömbgiliszta
    a nehézségi fokozattól is függ, meg hogy mennyi intel-t szedtél össze
  • Büdös Bohóc
    a maradék szerintem abból áll össze, hogy mi mindent teljesítettél a pályán. Bár csak elenyésző része a dolgoknak az ellenséges intelek összeszedése úgy látszik ez is kurvasok százalékot ér.
  • repvez
    Az normális ha a kampányt végigjátszottam akkor csak 50%-ot ir ki a fömenübe? A másik 50 a spec ops bol jön össze vagy valahol még tovább folytatódik a kampány?
    Az a vége hogy szivarozik price igaz ?
  • nono28
    sziasztok!

Tud valaki segiteni?Elakadtam ott ahol fentről kell megtisztitani az utcát.Itt mit kell csinálni?
  • MBP Schaefer
    Persze, a delikvens STEAM adatlapján keresztül lehet reportolni.
  • robotnyk
    pc-s verzióban van egyátalán report funkció?
  • Puhos
    Ha megtalálom a nicknevét bírom ide.
  • Alien
    Én nem találkoztam még szerencsére ilyennel (lekopogom) és nem is hallottam mástól sem eddig.
  • Alien
    Level hack...
  • gömbgiliszta
    tényleg, itt van az a dolog mint mw2-nél, hogy hackelt host miatt maxolódik a stat? itt lehet mentést csinálni?
  • Puhos
    Az egyik klántársam már találkozott egy magyar gyerekkel aki a 10. prestige-nél járt!!!
  • Alien
    Tegnap elég siralmas volt a helyzet multiban. Vagy aimosokba futottam, vagy azt az idióta stealth bomber glitch-t használták. Elméletileg úton van a javítás, remélem minél előbb megtörténik, mert egyre rosszabb a helyzet. Prestige jelvényeknél pedig elvileg ez a helyes sorrend.
  • koocos
    Azthiszem 7nél megállás :))
  • Drephis
    eléggé fel vannak cserélve a jelvények