Call of Duty : Modern Warfare 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Nekem nem kell bizonyítgatnod, MW2-ben is kurvasokan lennének, amirõl te irsz hogy sok klán a cod4-nél leragadt az azéért van mert nem tudnak bérelni szerokat, megszokták a dedikált szerokat cod4-ben ennyi.
Nem maga a játékkal van minõségbeli bajuk...de ugyanigy van sok aki maradt cod2-be és nem jöttek át cod4-be stb...

Jah és nagy visszatartó erõ még az elsteamesedés...ez brutálissan betett sok cod4-esnek és ezért nem váltottak stb...köze nincs itt a minõséghez.

No meg ne feledjük hogy sok játékos gépe a cod4-nek elég míg a cod6 nak kevés sok haverom is ezért nem váltott.

Meg ha warezrõl beszélünk a cod4 kecsegtetõbb a sok csiternek mert büntetlenül csalhat míg a cod6-ban hardverbann jár.
És sorolhatnám...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Krisztiam
hát jah a második részhez képest ezek sehol sincsenek szerintem..
a második részt kijátszottam párszor 😊

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Skynet
Én azt veszem figyelembe hogy az elõzõ két COD pc-n egy bukás volt a régi CODokhoz képest,a játékosok minõsége (tisztelet a ritka kívátelnek) gyatra volt,a klánok megszüntek csak ilyen autista "pro" klánok maradtak,és amennyit ma láttam ebbõl a játékból,nos nem változott semmi és nem is fog amíg veszi a sok hülye. A régi COD színvonal sehol sincs,ugyan olyan butított szemét mint az elõzõ két rész.
gömbgiliszta
ásít

\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"

én is itt vettem és kicsit több, mint 24 órába telt, mire kiküldték a kulcsot, de legalább nem átverés, és mûködik. én is csak késõbb láttam az oldalon, hogy a FAQban le van írva, h kb 24 óra múlva küldik ki a keyt. amugy nekem királyul megy. biztos kiküldik mindenkinek, csak idõ kérdése 😊
DarkSector
Javítanálak:

A sok konzolos, meg a párszázezres warez (PC) társadalom is szeret ugrabugrálni,.

Te ne csak az eredeti eladásokat vedd figyelembe mikor a játékosokat számolgatod.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

nekem ezekbõl nincs egyiksem...neked eredeti van egyáltalán??

The Matrix has you...

Skynet
Az pedig hogy sok helyen majdhogynem dupla annyiba kerül pc-n az MW3 mint a BF3 egyenesen paródia..😊
Skynet
"mert ahogy olvasgatok az MW3 jobb lett mint az egy picivel."
Amiket olvasgatsz konzol hszek jórészben,pc-n örülhet ha fele annyi elmegy belõle. Konzolon jobban fekszik az ugrabugrálva fragelés meg a rémesen butított lövöldözés,könnyebben emészthetõ, lehetsz benne egyszemélyes hadsereg is,és lehet "pronak" lenni... BF3-nál a hangsúly a csapatmunkán van,egyszemélyes hadsereg nemigen lehetsz,mérföldekkel több taktikát igényel,és nincs annyira porba butítva az egész rendszer hogy ugrabugrálva pörögve halálos fejeseket lehessen osztani. Ennyi. Kinek a pap kinek a papné,de ez a COD már SEHOL sincs a régi COD4 elötti codokhoz képest sem minõségben sem tartalomban.
DarkSector
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sajnos az is csak 3-4 pályán a 12-bõl de ez most nem ide tartozik!

zoliapu
Sztem az elvárásokat hozta a MW2 és ez is hozza, persze a konkurenciájé szebb.

Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy

Én sem kaptam még meg ( délután 1 óta ( holott utánam vásárló már tölti le... szal ). Türelmes vagyok <#alien>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

lényeg a lényeg: reméljük valami vackot stoppolnak rajta majd <#pias>
így van <#worship>
DarkSector
1-1 elég is ennyi a személyeskedésbõl.
ha valaki leírja a játékról a magánvéleményét, tessék tiszteletben tartani.
Köszönöm.

jólvan okostojás akkor írd le a dolgokat normálisan <#idiota>
lac coo
Nem azért, de akinek fogalma sincs mi a textura meg a map, az ne játssza a szakértõt!!!!<#levele>

De legalább úgy tegye hogy érteni lehessen, mert pl nekem lövésem sincs hogy a robbanásnak mi köze van a betûkhöz 😊))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

ha jobb, mint az 1, akkor kipörgetem és sose akarok hallani róla, de ha nem, akkor semmi
DarkSector
Igen figyelek közbe néztem Halloween filmet, de egyenlõre még nem látok szabályba ütközõ hsz-t. 😊
Egyelõre....

Totti5
Mivel a 60fps a cél a CODoknál a makulátlan és pontos multiplayer miatt, ha akarna sem tudona olyan lenni mint a csilli villi BF3, már ha azt nevezed a konkurenciának, mert ahogy olvasgatok az MW3 jobb lett mint az egy picivel.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Muttley
DarkSector,
munka van...

Just do it :)

ÖSSZESSÉGÉBEN AZ ELSÕ NAP:

- ALT + Tab használatakor a játék becsukódik egyszerûen figyelmeztetés nélkül
- szokása nem menteni el a írányítási opciókat kilépés utáni újra belepéskor
- továbbra is maradt az engine-ben az a hiba, hogyha Manual-on hagyjuk a textúrarészletességet, akkor elõfordulhat, hogy a játék összeomlik DirectX unrecoverable...hibára hivatkozva, ezért Automatic-on kell hagyni, de több, mint valószínû, hogy Extrára állítja be

- néhol, olyan sötétek a helyszínek, hogy ha pl. sarokba megyünk nem látunk semmit sem a tárgyakból, vagyis magát a pálya részeleteit<#beka2> (vagy ez esetleg a SSAO mûve?! nem hinném, de nagyon frusztáló)

- plusz 2 zavaró dolog:
1. robbanásokhogyha nagyobb felbontást használsz (1024x768 felett), akkor a feliratok keskenyebbek lesznek és a képarányon természetesen nem változtatsz
2. a ragyobb robbanások borzalmasan csúnyák, például a repülõs pályán, mikor kettéoszlik a gép, mintha a Black Ops-sal játszanék
3. ismételten megint ez hasonlóság: az alacsony lõszer kijelzõ ne hasonlítson már a Black Ops vagy a World at War-éhoz már, nem értem miért nem tudott ezúttal az Infinity Ward nem lopni a Treyarch egyes stílusait (maradjon a Treyarch a sajátjánál és ez is a saját stílusánál).

Ezek után még hallom, hogy a textúrák vagy mapok (nem tudom pontosan) is az elsõ Modern Warfare-bõl származnak egyes helyeken és a grafika is sokkal csúnyább az elõzõ Modern Warfare-hoz képest
Kis nosztalgia,de jó is volt az a pálya. Bár harbour volt azisten. <#email>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

Maxtreme
persze. Csak azt akarja szemléltetni h sokat nem változott azóta, ami így is van 😄 (persze, szebb lett, de az elvárásokhoz és a konkurenciához nem nõtt fel)

robotnyk
/facepalm
Totti5
Ugyan az a COD 1es kép mind a 3.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

zoliapu
Elsõ néz ki még a legjobban, bocs 😊)

Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy

Lunki88
Vajon hány CoD lesz még ugyanazzal a motorral? 😊
Krisztiam
csak más lett a szín mit akartok 😄DDD

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

úristen
ozimak
12.900-ért? 😄
Maxtreme
ahh apja kasza..

szal:

😄

Tessék nevetni.. Vagy inkább sírni? 😊

Fpocok
P2P

'nuff said.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Üdv Úrak.Milyen a Multi?

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

Lunki88
Dovahkin lefagyasztotta. <#nyes>
DarkSector
csak nekem van a képen egy jégkockában egy béka?

Maxtreme

<#idiota><#taps>

Prince23
Coopba nálatok is lag van? mer nekem csak egyszer volt jó meccsem, lagmentes.

Ravkin
Nem a te hibád, többek között épp ezaz amiért én sem vettem meg a játékot. Eleinte sokat gondolkoztam rajta megvan a blackops és ott is ugyan ez volt a helyzet, sok órányi játék után sem tudtam megszokni a kezelést meg a környezetet, a káoszról meg már nem is beszélve. Mindíg máshova spawnol az elleség bezzeg engem pik-pak leszednek. Egyszerûen itt nem a skill számít, amikor éppen azt sem tudom merrõl fog jönni az ellenség vagy azt hogy egyáltalán észre e veszem. Arról nem is beszélve hogy egy két lövés és meghalok és általában egyedül nem klánban tolom. Ne értsetek félre többször is volt sikerélményem meg többször volt olyan hogy vezettem a listát és megnyertem a csapatnak a játékot, ennek ellenére valahogy mégsem fogott meg ez a stílus.

Windows 7

Körbekérdeztem kicsit. És eddig Te vagy az egyetlen aki elégedetlen,hogy nem jött meg idõben. Mi 10/10re értékeljük eddig a munkájukat. Igaz,kicsit lassú de legalább nem átbaszás.Van akinek ma este 6 órára írták,hogy megkapja és már neki is kiment. Csak annyit látunk,hogy mindenhol fogy erõsen az mw3. Nekem is pár haver sokkalta a 9k.t érte de rájött,hogy ennél olcsóbban csak a szarakodós orosz változat van. Kitartás 😊

Frank99
ok

amúgy intkeys-en is mûködik már az orosz verzió angolosítás, akinek szimpatikusabb, az vegye ott.(35 dodó) bár ott is elfogyott...

Ezzel nem kell szórakozni (a BF3-at is fél óra alatt angolosítottam a leírásuk alapján) azért választottam, de legközelebb ismét ott vásárolok. Ha nincs, akkor írnák ki, hogy beszerzés alatt, vagy valami,- de egész nap az volt kinn, hogy rendelhetõ- hogy ne várd hiába. EZ a korrekt KERESKEDELEM.

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

DarkSector
oks elnézést akkor. 😊

pisztácia
Na már telepítem én is. Jó lassan telepíti...:S
Ám bassza meg az 576... elõrendeltem, vissza is írták hogy 11k lesz. Mivel BF3-at is megrendeltem, kaptam kupont amivel 1k-val olcsóbban vehettem meg az MW3-at. Levonta, utána meg mondja nekem az eladó hogy 12k HUF lesz... azt mondja az a régi ár volt amit rendeltem, meg visszaigazoltak... mostmár 13k... alapból.

Hát b+

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

itt van,hogy miért

"nagy érdeklõdésre való tekintettel akciónkat meghosszabbítottuk! Az akciós ár még a mai napon 8 990 forint! A singleplayer és a multiplayer is eredeti, angol nyelvû!"

Antal99
Frank99 ha megkapod írnál?

AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC

DarkSector
Érdekes hogy a VideogamShop akciója elvileg tegnap volt, és nem ért véget még ma sem, holott irták hogy 2011.11.07.-e éjfélig tart csak az akció...

Érdekes.

Antal99
köszi a segítséget

AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC

Nekünk megérkezett. Írták,hogy kicsit késnek de jön a kulcs. ventrin eddig a 6/6 megkapta. türelem és szerintem mindenhova megfog érkezni.

Frank99
tegnap este óta várok a kulcsra, délelõtt az írták tegnap este elfogyott, ma 13 órakor jön, azonnal küldik
5 perce írtam nekik, hogy még mindig várok.....

ha tudom, hogy intkeys-en tuti müxik, ott veszem meg....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak