7458
IZÉ
-
foxxi #3769 De jó hogy ennyire ráérsz és ( tudod jól mit írtam ), de csak belekötsz. Sose legyen nagyobb problémád.
Bye. -
foxxi #3768 nem, mivel ahogy néztem 10.7Mb a mérete. -
xder #3767 Üdv.
Reggel óta tölt egy frissítést a játék. Még 3 óra 57 perc van hátra.
Normális ez? -
#3766 Mondjuk Stealth, de tök mindegy! :) Gőzbombázó?! :D Amúgy ha jól értelmezem amit írnak az update -el kapcsolatban akkor most már nem lehet, se lopakodót, se sima légicsapást "trükközni" végre. Újra lehet majd normálisan játszani.
Amúgy a múltkor (meg már sokszor,sok helyen...) felvetődött a hitbox kérdése. Itt egy dupla kill amin még én is meglepődtem! Arra készültem, hogyan nyírom ki a bal oldali emberkét, erre látom, hogy ő is meghalt! Mondom WTF, ez trükkösebb golyó mint amivel Oswald lelőtte Kennedy -t! :)
-
Sforzan #3765 Az első vagy második nap néztem a TDM listát. 10. prestige 80. szinttel vezette valami gyökér, aki 15 meccset játszott és kicsivel több mint 100 millió pontja volt. Azóta mindig aktív a friends szűrő, ott legalább megbízhatók abban, hogy nincs hack...
-
foxxi #3764 Az jó, de ezzel együtt remélem az összeset javították. Mivel a légicsapást is lehetett végtelenségig csinálni, nem csaj a steam bombert
De azért ennél jobban is megerőltethetnék azt az üres fejüket... -
#3763 nyilvánvaló, hogy ennél sokkal nyilvánvalóbb csalások mennek a test drive unlimited 1 és 2 szerverein (első már talán nem fut), de ott se csinálnak semmi :) ~1 óra futásidejű pályákon 0.1 másodperces (!) rekordok az első helyen. -
#3762 Ezt nézzétek meg! Tegnap kicsit nézegettem a különböző ranglistákat és feltűnt, hogy meg tudom nézni a komplett listát is nem csak az aktuális lobby -ban lévők helyezését. Hát erre mit mondjak?! Egy újabb bizonyíték arra, hogy a statisztikák semmit sem érnek.
Teljes lehetetlenség az első 15 helyen. És ez még "csak" az első 15. Óriási, hogy az én 592. helyemhez nagyságrendekkel jobb eredmények társulnak. Ha venne egy kis fáradtságot a játék üzemeltetője egy csomó embert ilyen nyilvánvaló csalás alapján ki lehetne rúgni. -
#3761 fourzerotwo Robert Bowling
Our #MW3 PC players should have noticed an update today. It was to address the Stealth Bomber exploit. The skies should be bit clearer now.
Na akkor Stealth Bomber hiba javítva :) -
pacquiao #3760 okok -
#3759 NM látom hogy első hsz félreértelmezés volt. :)
Fél szemmel figyelgesd azért a topikot hogy miket írkálnak...:P -
pacquiao #3758 ok köszi az infot -
pacquiao #3757 két haveromnak van meg . ez a véleményük ennyi . karakter mozgását szidták meg hogy lassu . meg a pályák se valami nagy számok. ezért kérdeztem kinek mi a véleménye . -
#3756 Ha nem tudsz havernál próbát tenni, várd meg szerintem steam-en ingyen hétvégét majd.
Embere válogatja, nem ugyanaz, lehet sok ember megszokásból nem vált.
Ha rám hallgatsz kipróbálod valahol, valakinél mert mondhatnak bármit neked kell kipróbálnod és eldöntened hogy mi a jó neked, érdemes meghallgatni is a véleményeket de soha ne más mondja meg neked hogy mi a trendi meg jó, ha kipróbálod és tetszik megveszed ha nem akkor nem. :)
De ha MW2-őt kipróbálod, ez kb olyan csak más cuccokkal. -
#3755 1 kevés lett volna? :) -
pacquiao #3754 sziasztok . két haverom azt mondta hogy az mw-3 tol nem lettek elájulva az mw1 jobb azt mondták . valaki akinek megvan tudna mondani valami véleményt erre , mert ha ez igaz akkor megse veszem. -
-
#3752 Következő hsz-t próbáld meg a "faszfej" nélkülözésével, Írtam hogy mindegy helyileg merre laksz, gépigény mindenfelé ugyanaz, ez nem jogosít fel káromkodásra.
Gépigényt írtam merre találod ha érdekel, ez sem jogosít fel káromkodásra. -
#3751 jobban fut mint a bo -
#3750 Mindegy hol van a géped a gépigény a menü első pontjában van... -
eLiXir #3749 Sziasztok!
Szeretnék érdeklődni a gépigény felől, nem is igazán az érdekel, hogy konkrétan mi a gépigény, hanem, hogy azoknak, akik megvették, hogyan fut az MW2-höz képest. Nekem egy IntelCore2Duo E7300 @ 2.66 GHz; Nvidia GeForce 9600 GT 1GB; 4GB DDR2 RAM configom van itt Pesten, az MW2 megfelelő beállítások mellett hibátlanul futott, csak úgy mint a BlackOps.
Kérném azokat, akiknek hasonló configjuk van, vagy tudnak ez ügyben segíteni nekem, tegyék meg :) Előre is köszi! -
#3748 Mi meg az előbb összefutottunk,csak kezdéskor eltűntél.. -
#3747 Jaja, én tudtam mire gondoltál ezzel. :)
Ha van is történet szerintem 2-3 mondatba össze lehetne foglalni. -
pett3rson #3746 nem muszáj menteni, persze jó ha az is van, az amit írtak mappák szeritnem működni fognak.
a másik amit olvastam, hogy ha ilyen történik Ne lépj ki a host-ról. Tedd le asztalra a játékot (Alt+Esc) és a feladatkezelőben a futó folyamatok közül először a steam-et aztán az mw3-at lődd ki. így elvileg nem menti a steam felhőbe és talán a saját mappádba sem az adatokat. Új indulásnál ellenőrzi az adatokat és ha minden jó, akkor minden a régi marad, ha nem akkor jöhet a mappa visszamásolás :) -
#3745 Tudom!Csak cod 4 meg mw3 csak nem irtam ki! Lényeg e kettő rész története kellene még! -
#3744 MW(1)(cod4)-MW2(cod6)-MW3(cod8)... -
#3743 Miért kérdem szerinted? Nem találtam se a 4ét se a 3-ét! -
#3742 mw2 története, de basszus mire való a google?? -
#3741 Nem kell hozzá egy oldal. :) -
Sly21 #3740 Köszi -
#3739 Nincs valami magyar oldal ahol leírják a 3 modern warfare rész történetét? -
#3738 Megcsináltam végre,ezt a túlélés küldetést,Hát szó-szó,az utolsó 4 pályát 10 fölé vinni,nem piskóta.. -
#3737 szia, ezt már én is kérdeztem itt, mindenesetre mw2-nél így kellett:
A Multiplayer mentések a /steam/steamapps/common/call of duty modern warfare 2/players, valamint a /steam/userdata könyvtárban vannak!!!! Ezt mentsétek ki minél gyakrabban! És ide másoljátok vissza, ha gond van pl. Hacked server szintlépés stb. (via Frank)
így szerintem ennél a játéknál is hasonlóképpen lehet, meg is találtam a helyet:
D:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\call of duty modern warfare 3\players2\
-
#3736 De épp akartál kölcsönadni reá. :) -
Sly21 #3735 Sziasztok!
Két kérdésem lenne, lehet már volt, de lusta vagyok 47 oldalt végignyálazni.
1. Hogyan lehet menteni? Láttam már levelhecket, és nem szeretnék.
2. A perkek szintjének van valami értelme? Vagy csak XP.
Köszi -
#3734 neked még nincs meg? :-O
:) -
#3733 valószínűleg írásvédett a mappa (legalábbis az aktuális user szemszögéből), ahol a beállítások vannak - ha xp-d van akkor lehetséges, hogy olyan user document mappába rakta, amit nincs joga olvasni a programnak
amúgy meg fú de nehéz lenne googlebe beírni a hibádat, csak 11239808130103 találat lesz rá meglátod -
pett3rson #3732 mármint itt ment vagy warez topikban?? itt eredetiről beszélgetünk, tehát ez rád már ne vonatkozik... -
Puhos #3731 A warezba tedd fel a kérdésed ne itt!!! -
#3730 auch.