Call of Duty : Modern Warfare 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

aricsi
loooool, nézd csak a hsz-eknél az idõpontot. Ez minden csak nem pörgés. Még az én nyomorult hsz-emre se adott senki választ.<#rolleyes>

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

Mitõl lett quake szerû? Én pont az elõzõ codok lassúságát nem bírtam.. ez mitõl másabb?
Fpocok
???

A topik pörög. Csaj éjfél van.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Nem pörög a topik, szar a játék?😄 jóhogy nem vettem meg...

Asus M4A87TD/USB3, AMD Phenom ll X4 4.0ghz, 2x2 Gb ddr3 1600Mz, VTX HD5870 1Gb, LG 22\" Full HD, Seagate Barracuda 1.5Tb sata3, Revoltec Chromus ll 450W

Forrest Tomee
Pár hozzászólással lejjebb ott a véleményem. Persze ízlések és pofonok, de a Mw2 anno fényévekkel szórakoztatóbb volt. Valahogy több taktikai játék volt, pici csapatmunka. Ez most tiszta quake érzés nekem, bár végre tudok HC-kat is csinálni, ott szerencsére lassult a tempó.

ozimak
Had kérdezzem meg az itteni volt mw2-s multis embereket: Megéri megvenni a játékot egy olyan embernek aki 1,5 évig mw2-zött? mert egyre több helyen olvasok ilyesmiket mint itt is:"A multija jó nagy kaki, még a BO szintjét sem hozza.MW 2 színvonalához gabatkát sem ér." és stb.
Szóval tényleg szar lett a multi része? Mármint most kizárólag az mw2-höz hasonlitva!Nem szeretnék nagyot csalódni <#zavart2>
Bár a single rész nem hengerelt le túlságosan(mw2 egy az egyben szvsz) azért a multihoz még fûzök némi reményt...
Köszönöm a tanácsokat!
nem trollkodás, de egy érdekes összehasonlítás:

Battlefield vs Call of Duty

Prince23
De mit érnek azzal, ha ilyen sterilek a pályák, a fegyverek is másak. ez nem IW csinálta, legalábbis a multit tuti nem. MW 2 sokkal, ezerszer hangulatosabb és jobb volt, multiba.

Fpocok
Vagy a killcam ot ha már itt tartunk

Fpocok
Viszont ha már bf másolni akarja, akkor igazán belerakhatták volna azt a k*rva battlerecordert.
Igen. COD nagyon jól megcsinálta a Theater mode-ot.

Prince23
A multija jó nagy kaki, még a BO szintjét sem hozza. MW 2 színvonalához gabatkát sem ér. egyedül a solo és a coop a jó. ez igy nagyon gyenge.

ráadásul mi ez a megasprint bazmeg? nem elég az extrem, de van még egy deathstreak féleség istenem

Rayden02

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

mmovar
mik ezek az új szarságok a killstreak-ekkel? nem igazodok ki rajta. valaki leírná mért van több kiválasztható?

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance &#8211; Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

Fpocok
Ugye nem úgy vetted meg, hogy ezt nem tudtad...
Ranked=P2P
Unranked, ahol war is van=szerver

pisztácia
Tehát akkor nem úgy van mint a BO-ban?
Pl csak warokon kell a dedikált szerver? Ha az ember publicol, és szinteket stb-t akar, akkor marad a szokásos keresés?

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Nem tudja valaki mikor lesz fent torrenten? A tököm tele van, hogy nem képesek már felrakni. A Bf3-al már megjelenés elõtt játszottam. Tûkön ülök már hogy játszhassak vele.
Krisztiam
tõlem is ezt kérdezte az eladó csak telefonon... 😊

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Fpocok
Ha szintezni akarsz, és miért ne akarnák, akkor P2P, mint az MW2ben.
Szerverek csak akkor játszanak, ha unrankedet nyomsz. Tehát ott nem tudsz szintet lépni.

pisztácia
Üdv!

Most akkor ez dedikált szerveres? Csak mert elindítom a multit, és ugyan úgy keres ping alapján:S

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

lazán
Nekem kicsit COD2höz hasonlít. Lehet, én érzek valamit nagyon félre de olyan a játék stílusa számomra csak más a környezet.

Forrest Tomee
Nekem eléggé csalódás a játék. Grafikailag nem foglalkozok vele, mert évek óta nem a látványos grafikáért vesszük a CoD szériákat.
BO-hoz képes jelentõs visszaesés van nekem játékélményileg (csak multiról beszélek single nem érdekel). Az már lerágott csont, hogy nincs új grafika meg is értem, hogy az új konzolokig nem is vacakolnak vele, de az hogy semmi jelentõsebb újdonságot nem képesek beletenni 1 év alatt sõt visszafejlesztik az eléggé lehangol. Nincs már bot játék(combat trening), csak fix challenge-ek vannak, nem lehet már kiválasztani mit akarok teljesíteni stb...
Én mindig is hardcore modokat játszottam, mert az hogy belelövök valakibe egy fél tárat erre megfordul, ugrik és fejbelõ az agyamra megy.
Na akik a HC-t szerették azok le vannak sz*va ugyan is lvl 19ig semmilyen HC lehetõség nincs ami azt jelenti, hogy hosszabb távon is baromi lassan fog ez a játékos összeválogató fos HC partikat találni.
Mapok kegyetlen kicsik, a hasalásnak semmi értelme, mert lehasalok és kb 6 másodpercen belül a hátam mögül már fel is bukkan az ellenfél.
Az egész egy doom típusú õrült rohangálásba ment át.
Tudom, hogy jönnek a szemellenzõs fanok, hogy nem kell vele játszani... de sajnos kell ha már kidobtam a steamen 60 eurot és egyébként minden Cod megvan tehát nem vagyok egy anti codos, csak már a BO-nál is rezgett léc minõségileg, de ott az új játékelemek dobtak rajta. Itt viszont teljes átverést érzek. Mindenhol MW2-höz hasonlítják, de ez meg sem közelíti a MW2 hangulatát.

aricsi
Hali! Ez az az orosz cdkey árusító oldal ahonnan vettetek? Megbízható? link

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

Büdös Bohóc
😄DDDD

hát ha már valami cuccal, akkor van otthon airsoft gépfegyver, pisztoly meg ruha nem szaroznánk tesco gazdaságossal

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

DarkSector
Hívj meg 1-2 havert. 😛

"Bocs a rossz viccért nem tudtam kihagyni...😊"

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Tatyla
gondolom talpig military felszerelésbe öltözve a tescoban vett játékpuskákkal mentetek be olajjal összemázgált képpel...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

lehet botokat berakni ha lehet hogyan ?
Fpocok
Na most inkább nem írok semmit <#zavart1>

DarkSector
😊

Mivel kenyeret nem árulnak a 2. legfontosabb szükséglete egy embernek egy eredeti mw3 lehet csak. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Büdös Bohóc
Bementünk délután haverral az 576-ba az elõrendelt mw3ért, a 2 eladó már kapásból kérdezte, hogy "MW3"? 😄

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

000010-ik voltam. örülök. Én meg várok holnapig 😊 ( talán addigra a letöltés is észhez tér ) <#alien>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Frank99
nekem megjött a kód.

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Jó taktika.

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

Sziasztok, legyen picit a reklám helye: én a "konzolvilág" -ból rendeltem a játékot 10.990.- vidám forintért, ma idõben meg is érkezett - a melóhelyemre rendeltem - a futár vendégem volt egy jó kávéra, asszonynak délután kicsit udvaroltam, gyerekeket megfürdettem és most játszhattam pár kör multit.
Eszement jó a játék.....😊

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Az aláírásodban lévõ gépen fut? 😊)

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

Aki már játszik: mekkora fejlõdésen ment át a motor? Cod4 fut szinte teljesen maxon, cod6 medium/high beállításokkal, ez meg gépigény szerint el sem indulna<#fejvakaras>

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

Kulcsok vannak ( 9k - régiófüggetlen / ergõ sok ) RU ( 4k - kevés xarakodás / reális ár ).

Frank99
ahhoz, hogy tegnap este rendeltem meg, és még most sincs itt, egy kicsit érdekesnek érzem a dumát...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

DarkSector
Nekem meg egy ideig nem lesz lovém sajna, de várom hogy szoljanak 5-6 helyre jelentkeztem már (munkahelyre)...😄

Akinek fizikailag is kell a game, az nem nagyon tudja meguszni 10k alatt, sajna. Only kulcs megy ez alá. És mint ismerjük eme remek üzletpolitikát, egy ideig nem is fog.

Krisztiam
jaja drága én nem ott szoktam vásárolni 😊
csak érdeklõdtem egy játék után,h van-e ott... 😊

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

DarkSector
576 egy picit drága bolt nem?

Krisztiam
pedig veszik mint a cukrot, délelõtt felhívtam az egyik 576 üzletet és azt mondta az eladó, hogy már fele mw3-at eladták 😊

TaRka0107
COD-ok közül tényleg a cod2 az ász még mindig. Azzal annyira el tudok játszani, pedig kevés játék van amivel ilyen sokáig tudok. (multiról van szó) Azt meg is vettem eredetibe, pedig lehetett törttel is. Pont most rakom fel, mert emiatt a szar miatt raktam újra a win7-et😄 Amúgy nekem ez is tetszik, de kicsit gáz a víz grafikája szerintem 2011-hez képest. Pedig azt a legkönnyebb megcsinálni, úgy hallottam.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

DarkSector
Nincs BF vs CoD.
Nem személyeskedésbõl töröltem csak a banner alatt tudod van egy piros felirat.

Sorry minden más véleméyneddel nincs gáz leirhatod.

DarkSector
Itt hagyjuk abba mert nem figyelsz mit irtam.
Elhiszem igazad van tiéd lehet az ucsó hsz...véáge. értettem.

szia. 😊

Jáááj ..

Skynet
Cpd 6 hardverbant hagyjuk már, COD4-ben élõ ember figyelte a cheatereket,Cod6-ban egy bejelentgetõs gagyi rendszer ami egy nagy lószart nem ért, 1 hónappal késöbb is aktívan játszott akárkit jelentettünk. Bohóckodás volt az egész.
Skynet
Ez a te véleményed, BO-nál volt lehetõség bérlésre, MW2-nél van lehetõség warezmultira,és mégis kerülik mert ostoba perkekkel van tömve a játék van rettenetesen gyenge a hitbox és az egész játék egy ugribugri lövölde lett. A COD4-nél már elkezdõdött a butítás de az még emészthetõ volt,modokkal menthetõ volt. Közre játszik a szeróhiány is de a BF3 és a BFBC2 mégis népszerübb pc-n nem ok nélkül...
DarkSector
Tehyard-ékat meg nem számolom nem egy kutya...