Call of Duty : Modern Warfare 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wollnerd
Igen, elõfordul hogy én szedem a legtöbb cédulákat...
Pirosokat is szedni kell hogy az ellenség ne tudjon könnyen pontokat szerezni!

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Nem érted, hogy a játékosok által generált "szervereken" nincs, mert ott van admin és kidobja azt aki csal??

mondjuk ez a szerver dolog már nem tiszta, nem emlékszem, hogy most lehet-e bérelni vagy sem. a lényeg, hogy az olyan mint egy privát lobby, csak te is tudsz csatizni, mert megnyitják, ott ezután aki csinálta az tud kirúgni embereket is, van rá opció.

The Matrix has you...

Nem mindig van azért összefüggés a két dolog között. Rám is számtalanszor mondták, hogy csalok és nem volt 30-0, csak olyan 27-4 pölö 😊 ilyen sokszor volt, de igazából nem érdekelt, hogy ki mit mond, Én tudtam, hogy mit nem csinálok.
Ha az ember elkap egy jó szériát és jó csapattal, netán még klánban is játszik akkor az ilyen statok gyakran összejönnek.
Nagyon sokszor volt ez a csapatomban is téma, mivel egy lobbyban voltunk többnyire meg tudtunk állapítani, hogy ki a csíter és hát nem mindig volt az akit Én annak gondoltam 😊
az embert elkapja a gépszíj és mindenkit annak lát egy idõ után, nekem ne is mond, tudom milyen 😄

The Matrix has you...

gömbgiliszta
mostanában én is azt játszom (kill confirmed), de néha úgy felbasz, hogy egyesek nem értik a játék lényegét. komolyan. konkrétan elõfordult, hogy egy bazi jó, szoros meccset azért buktunk el, mert nem szedték fel a dögcédulákat, hanem mellette elrohangáltak...

\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"

10-7 es 30-0 igen csak a ket veglet, de van abban valami amit mondasz, engem is szamtalanszor cheatereztek mar, de az is szamit ki milyen jatekmodokat jatszik, mert groundwar meg domination a cheater paradicsom
kedvencemben a kill confirmedben szerencsere eleg ritka

Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato

Antal99
"De ahogy felmegyek egy másik szerverre, rögtön mindenki csiter. Látom a chatben😊"

ugye csak én gondolom rosszul,hogy a szerverkeresõt használjátok?

miért nem elég a játék adta lehetõség ?

egyébként nekem tök mindegy ki mennyi cheaterrel találkozik,én is írom szorgalmasan a szart se érõ reportokat,de a fele se igaz.

és ne irogassátok a 10-7-es statokra,hogy cheater az a 30-0-nál kezdõdik

AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC

Mi kéne az hogy elhidd hogy vannak elég sokan? Csináljak videót killcamokból stb?

HRS Tboy
Ahol én szoktam játszani, ott tilos csiterezni. És láss csodát, nincsenek csiterek😊
De ahogy felmegyek egy másik szerverre, rögtön mindenki csiter. Látom a chatben😊

csak a sof... Aki viszkető seggel fekszik az büdös ujjakkal kel.

na ilyet sem hallottam még Tõled...de lehet benne valami 😄

The Matrix has you...

wollnerd
Én találkoztam olyan hackerrel aki a játék során (domination) Alkalmazta minden csapajátékos (?) számára a dupla xp-t! v akár a triple xp-t is!
ÉS! az ellenséges csapat csak HÁROM volt! SÕT!! Ebbõl a játékból NEM LEHETETT KILÉPNI!!! Hiába nyomjuk az Esc-et, a "szünet" menü csak ALIG FÉL MÁSODPERCRE jelent meg!!!!
DE EZ SEMMI!!!!!! Ahol lehet választani hogy melyik pálya legyen a következõ, az "Intermision..." idõt a szokásos 55 mp-rõl 5 mp-re változtatta!!!!!

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Antal99
minél jobb valaki annál kevesebb csiterrel találkozik

jetblack
Kedvencem ma az volt amikor a killcambol latom hogz a gzereknek 1035 ammo MP5-hoz es nem fog a tar se amikor lelott de a legjobb az egeszben hogy hiaba lotte akarki baszott belehalni en hatulrol 1 tar ACR.t kuldtem bele de rohogve leszedett. kezdem megint azt erezni hogz hanyagolni kene a jatekot kicsiket.

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

Borzasztó a helyzet megint mw3-ban a sok csiter miatt, infected módban nyüzsögnek benne: pl. 2 lelõhetetlen csaló, terminalon meg nézem hogy repkednek a csiterek és fentrõl lövik a zombikat. Mikor úgy nézett hogy lementek több nap után, egyik mapon utolsóként maradtam a sok zombiként élõk között 4 is elszaladt melettem mert ki akartam várni 2:30-t hogy minél többet, erre ledob egy SCORPION nevezetû csíter, falon át szépen becélzott utána ledobott killcamban látszott. Ezt a nevû csalót máskor is láttam és mégis itt van...
Játékokban a sitrep pro túlzás sztem, nem lehet russolni mert 10m-rõl lehet hallani ki merre szalad, és repül a c4 vagy akármi.
Trophy megint el van baszva az legalább megfogott sok mindent, de predire nem reagál újonnan. Egyre több a nagypofájú alak is kiirja 1-5 killel hogy easy...

cody1994
Üdv! Találkoztam most egy olyan lobby-val hogy nem igaz ... mindenkinek más neve volt (amenyit meg õlt KIll ) max ammo volt mindig .... egyszer még a csávó oda is húzzot magához én meg le lõttem ...... és és az sd 18 férõ helyes volt -.- Nincs suli .. vagy mi a F...

wollnerd
Én szinte sose találok elérhetõ lobby-t a Ground Warban...

jetblack
Ground war-t szokasom tolni de alig talalkozom Terminallal valahogy mindig kikerulom :/

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

Kicsit uncsi már, hogy 10-bõl 8* Terminál van.

a 4-es es egyben utolso kiraly lesz, 5 mp map

soo277
Megvettem!(DLC3)!nagyon állat! nem bántam meg!!!

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

HRS Tboy
Akkor tuti nem veszem meg.

gömbgiliszta
nekem az mw2 sztorija jobban tetszett

Antal99
nem is veszem meg

ebben csak face off es spec ops mapok vannak

HRS Tboy
Nem szeretem a single-ket, de ez tényleg jó.

HRS Tboy
Megint megvehetem a map-ok miatt. A többi nem érdekel, de a pályák meg kellenek a szervereken.Sokba van már ez a játék...

Nos, én elég nagy késéssel de csak most végeztem a single-vel, szerintem nagyon szuper lett a story 😊
wollnerd

HRS Tboy
Hát ehhez a szerverhez tényleg kell.

newszepiking
az a gáz, hogy nekem egyetlen dlc sincs meg.
az említett szerveren meg nagyon sûrûn jönnek az abban lévõ pályák.
úgyhogy ez szívás
😞

COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni

HRS Tboy
Köszi. Király😊

Antal99
ÍGY igaz

HRS Tboy
Az fps le van korlátozva 91-re? Nem lehet állítani? Max fps-t és a fov-ot sem?<#conf>

Ahol a game mode beállításait végzed, a 'Player options'-nál van egy 'Create default classes' menüpont, amire kattintva belépsz egy újabb képernyõre, ahol mindkét csapatnak 5-5 class-t lehet beállítani, akár úgy, hogy az egyik team csak riot shieldet használhat, míg a másik RPG-vel rohangál😊 Ha azt akarod, hogy csak ezeket használhassátok, ugyanitt a 'Gameplay options'-nál a 'Custom classes' opciót disabled-re kell állítani...

HRS Tboy
Megvan.

HRS Tboy
Köszi. És ezt hova kell telepíteni?

wollnerd

gömbgiliszta
a fraps nevû progi tud ilyet pl.

Van valami mod vagy akármi amivel egyforma elõre beállított classokat ad mindenkinek Private meccsekben? Néha összejönnénk 5vs5-ben pl. és jó lenne ha nem lenne imba cuccok benne.

HRS Tboy
Azt tudja valaki, hogy az FPS-t hogyan lehet megjeleníteni a képernyõn játék közben?

HRS Tboy
Én csak fps-t játszom multiban, ott is csak azt ami a jelenben játszódik. Nekem még a perk-ek és kill strike-ok sem tetszenek és az sem, hogy lehet fejleszteni a fegyvereket. A jövõben játszódó játékokat szívesen kipróbálom single-ben, de hosszabb ideig nem játszanám.

newszepiking
ami késik....😊

COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni

egyebkent egy igazan alul ertekelt masik jatek amiben viszont nagyon elveztem ezt a fajta jatekelmenyt ami neked bejon az a ghost recon future soldier
nem tudom pc-n mennyire megy a multi en megjeleneskor jatszottam xboxon es nagyon jo volt, igaz az nem fps hanem tps, de ajanlom figyelmedbe

HRS Tboy
Ha megnézed a bábukat😊 akkor láthatod, hogy nem is guggolva mennek, hanem hajolva és ha megállsz, akkor térdelnek. És szerintem jobb fedezéktõl fedezékig menni és úgy lövöldözni. De mindenkinek más jön be.

ilyet meg en sem lattam

hat.... probalj meg folyamatosan gugolva jarni, meglatjuk mennyire lesz realis 😄
viccet felre teve, neked jobban tetszik egyeni velemeny, hogy jobban elvezheto... en szemely szerint keptelen vagyok gugolva jatszani nekem az lasssu

HRS Tboy
Én már máshol nem is játszom, csak ugyanazon a tactical szerveren. Össze sem lehet hasonlítani a futkározós, ugrálós szerverekkel. Sokkal élvezhetõbb és reálisabb mint a többi. Oda meg kell a saját fegyver.

HRS Tboy
Én ilyet még nem láttam<#wow1>

Antal99
tdm,hozzáérek valakihez és én is a pályán kívül vagyok a többiekkel.

Játékhiba,de csak nálam?

az egyik nem egy face off volt? mert van egy ahol meg lehet lepni egy care package-el

Antal99
OK ÉRTEM!

más

már két pályán jártam úgy,hogy az egész csapat a pályán kívül(térképen is)szerencsétlenkedik,csak nálam van ez???