7458
IZÉ
-
#7131 meg az is érdekes hogy a pb még mindig jól megy a bf3 allat de a codoknál nem.... a bf3nál mindig van update szinte minden nap.. am meg a texture hackot is el lehetne kerülni és pedig elég könnyen csak jól le kéne zárni a játékot és nem lene gond ezzel... am tudom hogy mw3nál már nem pb van hanem vac :)) -
#7130 nem csak a steamal van a gond hanem a egész fejlesztő csapatal nem igaz hogy nem tudnának valamit csinálni vele de tudnának csak le sz@rják és ez baj ..... emlékeztek még az 5000 napos ki tiltásra? abbol is mi lett? semmi.... -
fawcet #7129 Rengeteg az ilyen szemét hulladék csaló. Geriix által belinkelt fazonnal is találkoztam, mindig tudta ki merről jön. Már a falon keresztül becélozva lőtt le. Szégyen ez a cod bár cod1 óta mindig is voltak csalók. Másik speciális eset amik szintén szaporodtak, texture hack ami nem egyenlő a whval, csak nem látja a bokrokat, fákat stb. és így mindig hamarább szúr ki. Reportolom folyamatosan a csalókat de tisztességes játék nem valósítható meg ezekkel az eszközökkel amiket használ a steam. -
will hurt #7128 kemény a csávó -
will hurt #7127 -
T boy #7126 Rossz helyen játszotok:) -
#7125 Hy
Collection #4: Final Assault DLC
mikor jön? -
mathgery #7124 mw3 music video:
http://www.youtube.com/watch?v=GvhMWzBTrhY -
#7123 Sorry azt hitembe rakja így
-
will hurt #7121 okééé -
#7120 A faszom ki van már ezzel a mw3al .... holnap csinálok videó ... halljátok fogjunk össze és akit csak tudunk reportoljuk! pl a holnap videóban ez a csávó csalt .. http://steamcommunity.com/profiles/76561198042389712/ -
#7119 Előbb jó volt most meg megint sz@r ... -
#7118 Nem jó, már mennek az anyázások. -
#7117 Nektek most jó steam? játszok egyszer csak meg hal a steam ..... .... -
pett3rson #7116 baj az már régóta van, de nemcsak velem :) -
will hurt #7115 petterson,amúgy nincs baj? -
#7114 haha ez jó,ügyes vagy -
pett3rson #7113 ohh, ez lemaradt..nekem tegnap 10 percig hiányoztál..sajnos az érzés nem kölcsönös mostantól, keresned kell valaki más balekot... -
pett3rson #7112 csak még annyit a népnevelés okán, hogy kiemelni makrókkal szoktak, úgy általában. legalábbis szerintem így kicsit pofásabb.
esetleg még színezheted, ha ez tetszik
az utolsó ami szóba jöhet az meg ez...a brutálnagy betűk -
#7111 Igaz is -fav -
#7110 hangsúlyozni akartam a dolgokat,de ha így látod ok
HIÁNYOZNI FOGSZ -
pett3rson #7109 nem érdekes mire gondolok, ez a topik rég nem arról szól amiről kellene. Vagy új a neved és felejtesz vagy csak simán új vagy és nem tudod milyen volt régebben. Azt hiszem inkább ki is veszem a kedvencekből, úgysem játszok már ezzel a játékkal, pedig jó volt a maga nemében, nekem legalábbis bejött, mármint a multi. -
pett3rson #7108 Te egyébként vak is vagy meg süket is?? mondjuk engem rohadtul nem érdekel egyik sem, de légyszíves ne irkáld már tele nagybetűkkel az egész topikot, illetlenség kiabálni baráti körökben, ha nem tudnád... -
#7107 gondoltam,semmi gond -
#7106 ezt magamra vettem, de most már látom, nem nekem írtad. -
#7105 na most már tényleg intézhetne valaki valamit.
kezd eldurvulni a helyzet.
azért mert feltettem pár képet és mindenki lekemperezett,DE MÉG SENKI NEM MONDTA MEG,HOGY MILYEN ARÁNYT TUDNA ELFOGADNI(amiért nem kezd el visítani mindenki)
igen,az ember megosztja pl. veletek amikor sikerült neki valami,MIÉRT NEM TUDTOK ÖRÜLNI A MÁSIK SIKERÉNEK,MIÉRT KELL EGYBŐL TÁMADNI,MIÉRT VAGYTOK ILYEN IRIGYEK? -
#7104 JÉZUSOM
nézd már meg kinek szólt a válasz!!!(+a spoiler) -
#7103 idézet:
"jó lenne már, ha mindenki befejezné a személyeskedést!
mint alsóban, esküszöm!
HG amúgy ilyenkor hol van?"idézet vége.
Mekkora egy paraszt vagy te tényleg!
-
will hurt #7102 mire gondolsz?
az utolsó két képre(pedig az eléggé sanszos) -
#7101 Ki az a "Darksector" az nem egy játék....
-
pett3rson #7100 majd kitörli Darksector...egyébként nem unom, csak néha, főleg azokat akik annyira bénák, hogy mindenkiben csítert látnak aztán meg itt sírnak, mint a lányok... -
will hurt #7099 petterson nem unod még a fórum nem erről szól -
#7098 idézet:
"jó lenne már, ha mindenki befejezné a személyeskedést!
mint alsóban, esküszöm!
HG amúgy ilyenkor hol van?"idézet vége.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!olyan durva vagy -
pett3rson #7097 az eddigi hozzászólásaidból vagy 12 lehetsz vagy 70 felett, erős szellemi leépülés után. mindkettőre nagy esélyt látok :) -
#7096 igen -
will hurt #7095 ingyen hétvége van? -
will hurt #7094 igazad van -
#7093 jó lenne már, ha mindenki befejezné a személyeskedést!
mint alsóban, esküszöm!
HG amúgy ilyenkor hol van? -
will hurt #7092 LOL PUHOS,te csak beszélsz a vak világba,így könnyű -
#7091 úgy úgy