Call of Duty : Modern Warfare 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Azért, mert ha szerverkeresõt használod, akkor unrankedet játszasz, tehát nem tudsz szintezni. Ezeken a szervereket mindig elõre beállított classok vannak, ezért nem tudsz saját classal menni.

Parasite Eve 2, best game EVER!

pisztácia
Na... errõl most a Tréfire asszociáltam, a hupikék törpikékbõl...😄
Az a fura, hogy még ki is írta, hogy AC-130, (mondom fasza lesz...,) mikor vettem fel a CP-t... vagyis a hamis CP-t...😄

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Sziasztok!
Nekem az lenne a kérdésem, hogy a custom class-okat miért nem tudom választani, ha server keresõben csatlakozok valahova? Ha random csatlakozom valahova, akkor meg ki tudom választani a saját classokat.
Futtasd rendszergazdaként.

Nagylaci
Mert az nem CP volt 😊 Én is használom support -al. Szóval a support egyik reward -ja az Airdrop Trap. Az ellenfél CP -nek látja, de ha megpróbálod felvenni akkor felrobban. Én még védeni is szoktam a hitelesség kedvéért! 😄 😄 😄

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

pisztácia
Engem az idegesített fel, hogy 3-szor vettem fel az enemy care package-ét, és mind3szor felrobbant... ez most mi? BO-ba is volt vmi hasonló...

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Na hy.

Szégyen nem szégyen de a singlevel csak 1 órát toltam.A multiba már bele tettem 6 órát.Ez vagy sok vagy kevés mindegy is mert meló mellett nem igazán jut mindig idõ erre.Szerintem nagyon ott van a multi,mondom ugy hogy a BO ra 87 óra után ráuntam.Szerintem sokkal pörgösebb és érdekes megoldások,újítások vannak a multiban.Drivert cseréltem a 9800Gtxen és azóta 91 fps a plafon,se több se kevesebb,nagyobb robbanásoknál pörgésnél minimum 84 fps.(1600*900 azért mert a monitornak az a plafon.élsimítás 0 textura hight )gondolom azért mereven 91 az fps mert korlátozva van vagy mert ennyit tud a karim.Valaki errõl?Vélemény?BOban piszkált a cfg filesom és abban pl 140 ugyanezen beállításokkal mint az Mw3ban)
A másik kérdés ami igazán felbasz hogy nem tudom felvenni a care page ládáim,mivel a tökömmel kell?Nem az F fel?alapra visszaállítom a control beállításokat de akkor se megy.Miért?iszonyú idegesítõ.
Valaki okosítson már ki hogy mi a francért van ez.
Köszi
DarkSector
A gyengénlátóknak még1x leírnám hogy nincsen CoD vs BF.

Legfõképpen az új vagy éppen új alregeknek szól. Tiszteletem a kivételeknek.
És nem azért mert nem szabad leirni hanem mert csak a vita van belõle!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

TheLostOne
Hello, próbálta már valaki hogy fut a játék valami tuning P4HT-n? A VGA-m elvileg elmegy, de a proci miatt aggódok, a Black Ops rendszeresen másodpercekre beállt ha valami script indult, pedig az FPS játszható szinten volt nagyjából mindig.

("A vegyél új procit lol" hsz-ekkel kíméljetek plz, vettem volna rég ha lenne mibõl)

FeikG
Na akkor a sok mellébeszélés,flém,fújj a belem jön ki után és kicsit dicsérném is..
A single sajna tényleg rövid egy kicsit,de ez annyira nem is érdekes,mert a spec-opps veteránba igazi kihívás..
A singlivel 99,5% on vagyok 3 intel-t nem találtam meg és izgalmasabb lenne végre ebben a topicban arról beszélni,mi merre található..
A multi az egyenlõre kb olyan,mint az mw2-ben,bár sok érdekesség és újdonság van benne..
Ami egészen más,hogy a sniper iszonyat erõs,szinte CS is meg irigyelhetné.
A sebzés.. na errõl is firkáltok össze-vissza mindent,pedig csak arról van szó,mikor mekkora a lag.
Van amikor nagyon fog,van kicsit lassítani kell a játékon,de ez így volt az elõdben is és ha elõkerülnek a dedikált szerverek,sztem ez még jó is lehet..
Mindezt írom 30 óra játék után..
Na akkor lehet köpködni,vagy inkább mégse!

Jaka923
Nem is érdemes megvenni 1 DLC-t sem, mert olyan kevesen veszik meg õket PC-re, hogy olyan szervert is alig találni, ahol azok a mapok mennek.

Fpocok
Ha már egyszer beregelted a kulcsot az accountra, akkor SOHA TÖBBÉ NEM KELL SEHOVA BEÍRNI. Csak le kell tölteni az accountoddal.

Sziasztok! Arra a problémámhoz kérnék segítséget, hogy ma megjött a játék és feltelepítettem ugye telepítés közben kérte a cd kulcsot beírtam miután feltelepítettem rámentem a multiplayer ikonra de semmi nem történt csak a steamen hozott be egy ablakot ahol mw3-as hirdetések voltak megpróbáltam steamben beírni a kulcsot, de azt írta, hogy már használatban van. Letöröltem a játékot és mostmár a telepítésnél sem fogadja el a cd kulcsot mert azt írja, hogy már használatban van. Valaki aki tud segítsen. Elõlre is köszönöm.
<#circling>

Fpocok
Sikerült 2 percben összefoglalnom a játék kampány részét 😄
SPOILER:

robotnyk
tudom, ezt én is tapasztaltam, de mire kijön az elsõ már a többség elérheti a 80at, és ha nem elég az 5 custom class, sok értelme nincs a prestigenek, kivéve ha tényleg annyira mozgat valakit az a nyomorult ikon. és ha már megvan a 80, nincs akadálya annak hogy p2p helyett dedi szervereken játszon aki azt akarja.
ozimak
Aki játszott a MOH2010-el annak már ismerõs lehet az a repülõgépes "effekt" is...
Tarka: Akkor nem engedi aktiválni a kódot mivel ezt csak kelet európában lehet,ez a régiókód.
GeForce 9600 GT
Fpocok
Spoilert használd pls.

Azt mondták, hogy dlcben csak multi meg spec ops mapokat adnak ki.

Kongy
Emberek, én abszolút szkeptikus voltam a MW3-mal kapcsolatban, de az orosz elnökös, repülõgépes küldetés után az államat kerestem a földön. Igaz, hogy a rivális szebb volt grafikailag, effektek terén, de ezek a scriptek, amik a MW3 single-jében vannak, valami eszméletlen látványosak, és hangulatban is odab.sz. Szóval ismét csak elismerésem, mégis csak a CoD marad a kedvencem, na nem multi szempontjából, de ez már más kérdés.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

hát ha már csak a fele lesz MP mappack már gáz... mw2höz 2 vagy 3 jött, az is szétdarabolta a communityt, amióta kijöttek mw2höz a dlck, azóta nehezebben találok játékot. (anno akkor vettem észre amikor kiadták az elsõ dlc-t), szóval itt se lesz másként szerintem.

robotnyk
kizártnak tartom hogy mind MP mapPACK lesz.
Hehe gondoltam...de azt észt azt osztod..nem azért jókat mondasz(irsz) néha(de csak néha) de te dudod..de azért egy nagy troll vagy ....
<#kacsint>

DarkSector
Még nemgáz.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

egyébként a 20db DLC kicsit szét fogja baszni a communityt <#nyes>

DarkSector
ja bocs.

TaRka0107
Értem, köszi! Ha ezt nem csináljuk meg akkor mi van? Nem engedi telepíteni a játékot, vagy nem fogadja el a kulcsot?

Nem tûnik nehéznek. Már csak mutertól kell lejmolnom pénzt 😄DD Elõre hozatom a mikulást😄

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

ozimak
VPN aktiválás:

1) Letöltöd innen a cuccost: usaip.pbk
2) Kilépsz steambõl és esetlegesen a torrentbõl
3) Elindítod az usaip.pbk-t
4) Kiválasztod valamelyik ukrán szervert
5) connect (password és felhasználónév is: demo)
6) Megnézed hogy ukrán ip-d van-e
7) indít steam
8) Activate product on steam
9) nem állsz neki letölteni, hanem kilépsz
10) újra indítod az usaip.pbk-t, és disconnectelsz
11) indítod a steam-t és telepítesz

Tessék!
Én is pont most olvastam a ph-n. Ennél egyszerûbben nem lehet 😊
Én is megrendeltem 4300-ért magamnak meg havernak egyet,holnap kapom a sráctól remélem nem csalódok MW2 után túl nagyot...<#whatever>
TaRka0107
Erre tud valaki linkelni egy leírást, vagy elmagyarázná nekem, mi is ez pontosan?

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Fpocok
Sry, túl nagy lett.

Fpocok
Most végeztem az elsõ helyszínnel ;D

A videó kártyád milyen?
Fpocok
Nem.
1600 900 a max. Tudod... 16:9

DarkSector
1440x900 inkább nem? 😛

Fpocok
Ilyen a monitorom. 20' samsung 😄

DarkSector
Sima liba kell mennie fullon.

DarkSector
Hogy lehet ilyen felbontás a max? 😛

Fpocok
Nem. És nem is fogom, mert mindkettõ multija egy nagy... vagyis egyik multi sem jön be, mert szerintem szar mindkettõé.

Te megvetted már a BF-at vagy az MW3-at??
<#fejvakaras>

Igen nekem volt már ilyen..konkrétan ne ez a topic de volt!!!

Fpocok
Szerintem menni fog vele valamilyen szinten.

Eltûnt a kedvenceimbõl ez a topic pedig be van jelölve. Mi történhetett?

Valakinek már elindul ezzel?

AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 6000+
pisztácia
A lenti cfg-men, minden max, extra, 1920-as felbontás és vsync is, és 60 FPS nagyon néha leugrik 50-re... de többnyire meg se mozdul.

Fpocok
gtx 550ti 1gb oc
És nekem a max 1600*900 😄

DarkSector
Milyen vga-d van?
Felbontás?

Fpocok
Minden maxon. Minden. +40fps
Me guszta új VGA de nagyon 😄

DarkSector
elég lesz.

Röhögjetek csak szeretlek benneteket..de vok buzi!!

Fpocok
Egyetértek. Az elsõ igazi pályát sem tudtam végig nyomni. De az elõzõ játékuk single része is játszhatatlan volt. Ahhoz képest a codos kampányok, csodák.