Call of Duty : Modern Warfare 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Nem fért be a banner alá 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

gömbgiliszta
igen szokni. hát sok dolog hasonló, de pl. a pályákat, amibõl jó sok van szerencsére és elsõre is szimpi majdnem az összes, meg a fegyvereket, perkeket, stb.

\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"

Frank99
az intkeys-en 29.90 dodó a cucc...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Szokni? Mennyire más, mint az MW2?
pisztácia
Nem akarsz együtt spec opsozni? Mehetnénk együtt. De mikrofonom nincs, szal jatekban írnánk.

AMúgy van vmi konzol parancs fps kijelzésre?

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

gömbgiliszta
juhéé, sikerült 3 csillagra megcsinálni a spec ops-os elsõ pályát. kemény 28 másodperc alatt teljesíteni...

különben szerintem nagyon jó a single + a spec ops miatt nekem simán megért 10 k-t. a multit még szoknom kell...

\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"

Mé nincs FAQ? <#gonosz3>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Sziasztok,

A Grafikát hogy kell beállítani hogy fasza legyen.
Nvidia Geforce GTX 550 Ti kártyám van de mégis olyan "csúnya" a grafika.
Ezzel tudnék direct x 10-en játtszani ha igen hogy?
Odamentem a kõhöz és eléggé kidolgozattlan volt...
ozimak
Na megpróbálom mégegyszer<#vigyor>: Dedikált szerver mûködését elmagyarázná valaki?<#worship>
Frank99
használom, valamennyit véd.
felveszik a többiek is, challenget is ad sztem, meg pontot is....

Nagylaci
Azt tudjátok, hogy pontosan mire jó ez a "Trophy System"?! Látom a leírásánál, hogy eltérít két ellenséges lövedéket(?!), de most lövedék az elég sokféle van a játékban. 😊 Szóval két kilõtt lõszert térít el vagy rakéták ellen jó? Valami anti SAM vagy ahol vagyok két fegyverbõl kilõtt lõszer nem engem talál el? Kajakra nem értem a mûködését...
Illetve egy másik kérdés. Szerintetek a "Ballistic Vest" ér valamit egyáltalán? Én próbálgattam egy ideig, de olyan minimálisnak látom a különbséget, hogy inkább letettem róla.

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Én alapból ugy játszom, hogy : MUTE ALL ( only ts ), igy nem iegesítenek a vérgézák <#alien>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Antal99
az hogy a magyarok hogy játszanak ,az egy másik fórum

AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC

Antal99
szerintem neked felül a banner mond valamit

egyébként hagyjuk mw3=olcsó+jó

Frank99
olcsóbban is meg lehet venni.
akár 4300 Ft-ért is a kulcsot, mit beszélsz 13.000,- pénzrõl?

Ja, hogy a PS2 + xbox, lehet....

ja, magyar klánról: tegnapelõtt 3-4 magyar kissrácba futottam bele, nyikogás a mikrofonba már az elején, tudtam érdekes játék lesz :-)

aztán amikor egymás mögött futva leszedtem belõlük 3 -at, kezdõdött a bazdmegolás, aztán csomagban kaptam kis távirányítható robotot, azzal is kiszedtem õket megint egymás mögött futottak libasorban.....

úgy emléxem kilépett mind....

volt egy jó sztori tegnap is, ott németek voltak: bedobott a játék vége felé egy pályára, shotgun, futás, be a közepébe, két lövés 3 halál, leszednek, még egy sprint ismét közéjük, pump-pump, 3 halál, az egyik gyerek folyamatosan fuck you-zott a mikrofonba. 2 perc alatt 3. lettem, és persze megkaptam a csítert.....

Antal99
15 fõs klánnal játszunk mindenkinek az a véleménye,hogy nem sikerült valami jól(kár volt megvenni,vissza mw2)

ja,még mielõtt valami éleslátó kitalálja,10 éves pisisek vagyunk!

Antal99
igen,én nem akarok senkit bántani(csak a készítõket)10 millio db ebbõl

9 millió elõrendelõ

azt tudtátok ha valaki pénzt ad valamiért,azt többre értékeli,mint kellene

13000Ft,még agy-két év és a tetriszt lájkoljátok 10000-ért

Antal99
a logó ott van mert én bíztam benne

jó emberismerõ lehetsz

(de vigyázz,nehogy elbízd magad)

hát ez állat 😄 jól nyomja a mami 😄

The Matrix has you...

lolSL

Elég nagy bajok lehetnek körülötted öreg, valszeg egy sikertelen és ebben megkeseredett emberke lehetsz, nõ és pénz nélkül.
Frankón úgy ültél le a játék elé, hogy milyen hibát találsz benne??
Most ez a menõ? Ezt a játékot fikázni?
De azért a logódban ott figyel az MW3 logo....ostoba
Az ilyenek miatt tart itt a mi kis országunk....

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

DarkSector
fõleg a karakterek csúnyák...😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Büdös Bohóc
ja nagyon ronda, tiszta szánalom ez a játék <#idiota>

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Büdös Bohóc
de azért szarul átméretezett mw3 logó befigyel

FeikG
Biztos hatalmas bukás,fõleg az elsõ nap eladott közel 10 millió db után<#idiota>

FeikG
HC-modban van,de nem vészes,nincs igazán olyan hely egyik pályán sem,ami nem lenne jól belátható..
sztem jobb a multija is,pörgõsebb..

Antal99
2 év telt el és sikerült rondábbat csinálniuk

BRAVÓ remélem bukás lesz sz egész.13000Ft haha

mw2 forever

És milyen a multi nehéz..sok a kempelö??
Jobb mint a black ops, vagy az mw2??

FeikG
Mondom én,hogy jó a multi is...<#mf1>

Szevasztok! Egy olyan problémám lenne, hogy tegnap minden jól ment haverra rájoinoltam gameltünk, viszont ma nálam valami probléma van mert ha ráakarok joinolni akkor Unable to join host!, És õ meg mindenki másra tud van 1 közös ismerõsünk..., én nem tudok rá, viszont haverom meg rá tud joinolni. Ötleteket kérek KÖSZÖNÖM elõre
Büdös Bohóc
vagy nagyobb kihagyás van a történetben és már az unokája 😊

Van egy tézisem, ami egyszerûen sehogy sem akar összeállni.
Captain Price korával nem lehet napirendre térni. Már a CoD1-ben is szerepelt, ahol 1943-ban kellett szabotázst végrehajtani a Tirpitz csatahajón. Már akkor is öregnek tûnt, mondjuk legyen olyan 40-45 körüli. A MW3 2016 után majdnem 1 évvel játszódik. Ezt azt jelentené, hogy Captain Price 119 éves!<#wow2>

Viszont ha emlékeim nem csalnak, akkor a CoD1-es Captain Price oda is veszett a tirpitzen, így nem is szerepelhetne a MW3-ban. Akkor tegyük fel, hogy a mostani Captain Price a Cod1-es fia. Ez azt jelentené, hogy 1943 elõtt kellett születnie. Vagyis a MW3-as Price 74 éves!<#guluszem1>

Azért jól tartja magát az öreg...<#idiota>

Hello volt már nektek olyan hogy inditanám a multit és a steam azt irja hogy ez a játék jelenleg nem elérhetõ ?
DarkSector
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
6.5-7.5óra a single

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Tatyla
Párizsban végeztem eddig még nem tudom mennyi van hátra de eddig a legjobb single kampány amit valaha láttam fps-ben...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

pisztácia
köszi mindenkinek!

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

ozimak
#3253 <#nemtudom>
Bugi Misi
csak nekem tûnt fel hogy a fegyvereken ott a GRIP és nem fogják õket?😄

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

robotnyk
a visszarúgás. a focus meg csökkenti azt az "ugrást" ami akkor van ha éppen meglõnek mikor célzol.
MeoH
fegyver "visszarugas. nem rangat annyira.

fuck mmo's..i.,

pisztácia
Na de mi az a recoil?

pisztácia
Valamint a focus is érdekelne, a fegyverbeállításoknál.

robotnyk
távolabbról látod az ellenfél nevét, könnyebb azonosítani így. proban meg tovább lehet visszatartani a lélegzetet.
a kick csökkenti a recoilt.
pisztácia
Két kérdésem lenne. Mire jó a Marksman perk, valamint mire jó a fegyverbeállításoknál a kick perk?
Köszöntem

soo277
+1<#eljen>

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

DarkSector
Bár látnád a végefelé milyen jó. 😛

ozimak
A black-box a tört egyik verziója,kisebb mint a normál,gyakorlatilag repack és "csak" 5.2 giga...
bazzeg, a black-box a tört verzió..jó tudni.

The Matrix has you...

ozimak
Kérlek fáradj át a warez topikba! <#vigyor> Ez ugyanis az eredeti részleg,itt senki nem fog tudni segiteni a black-box verzióval kapcsolatban!
ozimak
Azért meg kell hagyni nem lett ez olyan rossz <#whatever>
A spec-ops rész tényleg nagyon tetszetõs,és hogy abban is van rangolás az külön piros pont! Bár nem mentem még föl multizni,mert nem vagyok az a "magányos farkas" tipus <#smile> de azért remélem hamarosan lesz rá lehetõség és bratyesszel kipróbálhatom. Tetszik,hogy tettek bele még cuccokat,több fajta killstreak van benne és sorolhatnám. Persze a graf ugyanaz mint az mw2-ben,ez egy kicsit fájó pont de ha azt nézem 4300-ért még meg is érte. Úgy érzem/látom ez a játék is fog még sok-sok multiórát adni nekem(nekünk), úgyhogy összességében pozitivan csalódtam! És mivel az mw2-vel ,majd 2 évig nyomtam,szerintem nem leszek gondban a "belejövéssel" sem. A spec-ops soloban, elsõre egész jól helytálltam <#vigyor5>,úgyhogy nem hagyott nyomot hogy majdnem 3 hónapja nem nyomtam mw2-t sem. Igy összességében belátom megdõlni látszik az elõzetes félelmem és felháborodásom. Bár azért a 12.900-as felháborodásom még mindig megállja a helyét <#vigyor> Lássuk be: Azért annyit nem ér... maximum szerintem kb. 7-8 max 9 ezret kérhettek volna érte és akkor azt mondom korrekt!(ugyanaz a motor,fizika,grafika)
A single kampánytól én nem ájultam el...bár köszönhetõ ez(grafikának) annak a benyomásnak is amit az elõzõ részek és legfõképp a MOH kampányrésze gyakorolt rám! Ez már valahogy kicsit "rókabõr"-ösre sikeredett,de csak számomra!
De vigyorogva nézek a multi móka elé!!! <#vigyor><#taps>