Call of Duty : Modern Warfare 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AkAfinucsi
Ma toltam egy "nuke"-ot 😄

A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!

FeikG
<#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2>

TaRka0107
Tudtok ajánlani valami olcsó key-es oldalt, ahol csak a kulcsot lehet megvenni?

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Antal99
ebbe a szép felsorolásban az a baj,hogy a cod7-is benne van ami lássuk be ugy szar ahogy van

Bobby Kotick=rohadt zs..ó

AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC

Multiplayer-ben a Vault mit takarna?

The Matrix has you...

Én is ugyanígy.. Az admin azt mondta, hogy ez így oké, majd, ha küldik a keyt, akkor levonják a többit.
<#worship><#worship>

robotnyk
weapon levelt kell maxra tolni, _annyira_ nem vészes
Na és azt hogyan..neked ennyire megy??
<#ijedt>

Nagylaci
Sajnos a Spec-Ops -t nem lehet visszanézni a Vault -ból. Csak a multiplayer -el mûködik ez a funkció.
Bearanyoztam a csúzlimat! 😊

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

DarkSector
"Mindent lepipál a Modern Warfare 3

Nem létezik olyan szórakoztatóipari termék, ami 24 óra alatt több pénzt termelt volna, mint az új Call of Duty.
Három év alatt háromszor döntött meg minden létezõ rekordot a Call of Duty, aminek legújabb része, a Call of Duty: Modern Warfare 3 a megjelenést követõ elsõ 24 órában 6,5 millió alkalommal haladt át a pénztáron. Bár ez a szám csak az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság boltjaira vonatkozó összesítés, még így is felülmúlja a korábbi epizódok teljesítményét.

A 2009-es Modern Warfare 2 310 millió dollárt hozott az elsõ napon, az egy évvel késõbb Black Ops 360 milliót, míg a Modern Warfare 3 csak a már említett két országban 400 milliót.
Az Activision állítása szerint a november 7-rõl 8-ra virradó éjszaka mintegy 1,5 millió ember zarándokolt el a 13 ezer launch party valamelyikére.

Bobby Kotick a számok ismeretében megjegyezte, hogy a Call of Duty:Modern Warfare 3 vallhatja a magáénak a szórakoztatóipar legerõsebb rajtját, és a Call of Duty az egyetlen franchise, aminek három egymást követõ évben sikerült ez a nem mindennapi teljesítmény.
Úgy tûnik, most már kijelenthetjük, hogy idén is a CoD nyert, és a jelentõs részben elvbõl, puszta utálatból, sokszor a játék tényleges kipróbálása nélkül csípõbõl szórt nullás felhasználói értékelések hidegen hagyták a rajongók táborát."

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Frank99
mást mrá vettem, és minden redbe volt. Igaz én bankkártyával fizettek Paypal-on keresztül...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Megvettük intkeyrõl a játékot egy haverommal, két külön kártyáról.. Erre csak 1$-t vont le, és még se híre, se hamva a kulcsnak.. Ez mi lehet? Valaki vette meg onnan?
Cáf.

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

Antal99
én mondtam,hogy gáz az egész(cáfoljatok meg)

AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC

Bugi Misi
Single/Spec Opsban nincsen ilyen felvevõ bigyo?

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

redmonk
na úgy látom ezt a game-t sem kell megvennem a hallottak olvasottak alapján...meg, hogy már csítekrõl is vannak beszédtémák a topik sem marad a kedvencek között

shame on loads of people 😞

!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo

Frank99
tudjátok mit gondolok?

Nézem a németekkel tele szervereket, igen gyakran látok komplett klánokat, és van benn egy db csaló, õ a fõnök, pl. hátulról ossza falon át, és irányít. Szerintem ha véletlenül kibaxnák, összedobja a klán az új kulcsra valót. Aki egydül játszik nem hiszem hogy csal, vagy hülye, de az másik történet. Simán összedobják az árát, és mindig lesz valaki, aki átlát a falon....

FIÚK! Nem állunk össze?

:-))))

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

robotnyk
mindkettõ, bár csak az iwnet ranked
ebbe a szutyok játékba iwnet van vagy rendes szerverek ?

davidka003
Most értem a végére. Lesz itt minden ami kell, látványos csaták, jó sztori.
9/10 a single nálam.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

ezen csak nevetek 😄
jajjjjjjjjjjjjj XDDDDDDDDDDDDDD
mijki
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én még csak a Hamburgnál járok, a single player elképesztõ. Épp még a legelején New York-ban harcoltam, amikor már azt vettem észre, hogy a pólómon volt a nyálam. 😄 Sokkal jobb a Single-je mint a BF3-nak, az nem tetszett. Viszont sajnálom a sok Price-os küldit eddig, ha már dúl a 3. vh nagy látványos csatákra vágyok. Majd lehet hogy a kampány 2. fele lesz az. Csak ennyit akartam. 😊

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

<#mf2>
Nagylaci
GL tényleg kevésbé hatékony és egyébként el nem tudom képzelni, hogy ez hogyan mehet a játékélmény rovására... Egyébként lehet, hogy ezért, de tény alig vannak tuberek. Sajnos van, hogy 3-4 játékból is ki kell lépjek akkora a LAG, de nem mondanám, hogy nagyon sûrûn megesik.
Egyébként a játékban most már van mesterlövész n00btube is! 😄 Azt hittem, hogy ez csak single player -ben lesz, de megvan ez a multiban is. Na majd, ha tuber -ék rákattannak erre! 😄

Egyébként ezt nézzétek meg! Sikerült megkéselnem egy Recon Drone -t!!! 😄

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

FeikG
"SAJNOS!"Hát pont nem

Fpocok
Fingom sincs. De vannak deathstreakek, szóval...

Parasite Eve 2, best game EVER!

vissza van szabályozva minden, a játékélmény rovására SAJNOS
FeikG
Lag azért van,viszont szerencsére a GL sem olyan hatékony,mint korábban.<#eljen>

gömbgiliszta
mik a tapasztalatok lag, ill. gl téren?

én 4,5 óra multi után nem találkoztam egyikkel sem..

\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"

Valami ultra ultra beállítás kéne vagy valami moddolt okosság, ami tükörsimává és éles effektesre hangolja
kéne még valami tuning rá...nagyon lapos ez
Olyan a graf mint az MW2nek van, csak a configban írjátok át az imagequality-t "native"-ra! Nem lesz mosottas conzolos szutyok a kép!!! Ide bannerba be lehetne tolni ezt a beállítás!
pisztácia
Az van itt is? Akkor nem szóltam.

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Fpocok
Copycat?

pisztácia
Azt mondja meg nekem vki hogy hogy lehet olyan fegyver játékosnál, ami csak mondjuk 32-esen nyíik meg, és a játékos meg csak 7-es,,, és nem felveszi, mert azzal kezd... ugyan ez van a perkel is... h lehet ez?

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Ha valaki tud késõbb megoldást a grafikára, úgy, mint a Crysis 2 esetében (abban a Crysis elsõ részébõl a régi effektek és stílusok kerülnek a játékba, de itt a Modern Warfare 2-re gondolok) ne habozzon, linkelje...én várom!
minek kellett ezt a sok szemcsés szutykot erõltetni nem értem, legalább a MW2 színvonalát hozták volna grafika terén ááá
pisztácia
Én is azt a fegyót várom. Csak sok lvl kell hozzá..:S

pisztácia
A marksman perk, pro kent mit ad?

FeikG
Sajnos az egyik kedvencem a TAR21 hiányzik,de van helyette nagyon jó G36,ami még a Raven Shield-nél volt a favoritom

FeikG
Ja és igen! a sok g18 akimbó lámákat nem csak shotival lehet leszedni és az ump silincer is sokat gyengült..
Ehhez hozzátartozik,én csak HC-TDM és free for all-t játszom..

Fpocok
Online multi? Igen.

JackTar
hi! boxon hogy multizhass live gold tagság szükséges?

Akkor lehet vétel lesz ebbõl, ha nem olyan kempelõs fos, mint a BO.
Amúgy ez a rating vajon BF fanboyok mûve? 😊
http://www.metacritic.com/game/pc/call-of-duty-modern-warfare-3
FeikG
Nem könnyû az tuti,de hát veteránba,mindegyik nagyon nehéz..

FeikG
Hát akkor elég vicces egy klán lehet,mert ha a 2-õ multija tetszett,akkor ezzel nem lehet gond,mivel csak jobb minden téren..
Igaz nincs benne atom,de ezt elnézzük<#mf1>

FeikG
Szinte semennyire..Kicsit gyorsabb,de aki nem kempelt a 2-ben ,annak fel sem tûnik..
Meg talán annyi,jobban kel figyelni több irányba,mert itt jönnek alul,felül,kívül belül,elõröl, hátúlról...

couldnt write a file.The hard drive is probably full sziasztok tud valaki segiteni a telepités után ezt irja ki ?????Ugy értelmezem hogy megtelt a vinyó de ez nem igaz egy csomó hely van még rajta.