7458
IZÉ
-
#4294 egy fokkal gyengébb, de még mindig megéri használni -
Puhos #4293 A hozzászólásod második részéhez csak annyit, hogy én is jártam ilyen dedikált szerveren, úgy hogy egy ismerősre csatlakoztam rá és még a szerver nevét sem láttam. De erről te mint játékos nem tehetsz semmit. Sajnos már a dedikált szerverek sem érnek egy kalap sz@rt sem ezek szerint. -
Puhos #4292 Semmi változás sem az FMG9-nél sem az ACR-nél. -
#4291 Ez jó kérdés :( Előbb is volt egy idióta Domination-ben aki a map alá ment az ellenfél csapatából. De hiába lőtt le csomó embert , a csapata ígyis vesztett :D Szóval sokat ért vele :) De olvasgatom Robert "fourzerotwo" Bowling twitterjét folyamatosan és írta, hogy tisztában van a problémával, és lesz majd javítás ehhez a pályához is. Ezenkívül még tervezik a hardcore módhoz a "ricochet"-et ismét hozzáadni. Ennek az a lényege (aki esetleg nem tudja, hogy mi ez :) ) ,hogy amikor Hardcore-nál a csapattársad meglövöd, akkor nem hal meg , hanem téged sebesít (vagy öl) meg. Jó dolognak tartom, kiváncsi vagyok melyik módoknál lesz.
Egyébként aki esetleg dedikált szervereket próbálna ki vigyázzon, mert könnyen belelehet olyan ranked szerverekbe futni ahol egy lövésért máris 80-as leszel (az adott prestige-en belül ) . De általában a szerver nevénél szokták írni, hogy XP BOOST vagy ilyesmi. Azoknál vigyázzatok, mert hivatalosan hiába nincsenek ranked szerverek, ezeknél bizony mégis megmarad az xp. Egyébként van egy-két jópofa mód ott is, pl a Gun Game. -
#4290 egy meccs alapján fmg9nél növelték akimboban a hip spreadet, és gyorsabb a damage drop off, nem csináltak belőle szart, de nem annyira táp. -
#4289 fix outpost miért nincs?! -
#4288 ÚÚ odabasznak a sok akimbosnak :)))) Már csak a random spawnage-et kell rendbetenni, meg pár nagyobb pálya és FAP FAP FAP FAP -
#4287 Ugye-ugye :) Mondtam én :D Próbáld majd ki a többit is amiket írtam :)
Egyébként javítás várható hamarosan, amcsi idő szerint este, tehát lassan itt is van:
Hot Fix Updates (Releasing Today 12/12/11):
Fire rate normalization for Assault Rifles with undermounts
FMG9 Re-balancing (Nerf)
Akimbo FMG9 Re-balancing (Nerf)
Type95 Re-balancing (Nerf) - Reduce hipspread.
Fix for ACR with Red Dot / Shotgun
Fix Type 95 bug related to dropping it.
Fix map exploits on Dome -
#4286 HC Domination roppantul bejövős, és abban nem random összevissza spawnolás van...kezd visszatérni a hitem a játékba :DDD -
#4285 Jah mert minden hónapban kapsz 1-et elvileg. -
pett3rson #4284 szép számok :) kíváncsi vagyok karácsonyra kapunk-e DLC-t?
amúgy kipróbáltam ezt a process idle nevű dolgot..és hát nem tudom, de szerintem segít valamit. inkább benyomom 2-3 meccsenként vagy amikor nagyon szar a játék vagy volt olyan, hogy beakadt, gyorsan Alt+Esc és progi indít, azonnal visszaállt minden, de volt, hogy elég volt kilépnem asztalra és jó lett.
Haveromnak XP alatt viszont nem nagyon akar működni vagy csak a gépével volt probléma, mindenesetre win 7 alatt jó...nak tűnik :) -
#4283 "A Modern Warfare 3 legyőzte az Avatart az egy milliárdos bevétel versenyében
Most már egyértelműnek tűnik a B............d 3 és a Modern Warfare 3 csatáját melyik játék nyerte.
Sőt, a Call of Duty: Modern Warfare 3 elkezdte szépen begyüjteni "Minden idők..." kezdetű rekordokat is.
Ezen rekordok sorában most a "MInden idők leggyorsabban megszerzett 1 milliárd dolláros szórakoztatóipari bevétele" címet kapta meg, amelyet James Cameron filmjétől, az Avatartól vett el. A Call of Duty: Modern Warfare 3 ugyanis 16 nap alatt érte el az egymilliárdos bevételt, szemben az Avatarral, amelynek ehhez 17 nap kellett. A Call of Duty közösségnek már több, mint 30 millió tagja van - ez több, mint New York, London, Tokio, Párizs és Madrid lakossága egyszerre. Nagyon úgy néz ki, minden Call of Duty új rekordokat dönt, de újabb és újabb játékosok akarnak megismerkedni a franchise részeivel - ezt jelzi a Call of Duty Elite sikere is, legalábbis Bobby Kotick szerint.
A Call of Duty olyan, több tiz millió rajongót vonzó szuper franchise-ok közé lépett ezzel, mint a "Star Wars", "Harry Potter", "Lord of the Rings" és a National Football League (NFL).
A Call of Duty Elite egyébként minden idők egyik leggyorsabban növekvő online szolgáltatása - november 8 óta hat millió regisztrált tagja van és több, mint egy millió prémium előfizetője. Összehasonlításképp olyan népszerű szolgáltatások, mint a Netflix, Hulu Plus, Sirius XM és az Xbox LIVE egy év után értek el ekkora prémium felhasználói számot. " -
tiki79 #4282 hello valaki segítsen ezt ira ki telepítés után ,mit csináljak.Modern Warfare3 couldn't Write a file. The hard drive is probably full. -
pett3rson #4281 attól függ milyen szempontból, mert XP gyűjtésre a Demolition. Most a Domi-t nagyon eltalálták valahogy, egyáltalán nincs lazulás vagy unalom. tegnap is olyat nyomtunk Hardhat-en (ami lassan kedvencem lesz), hogy csak néztem és 3 ponttal vertek meg a végén, de folyamatosan cserélgettük a pontokat, oda-vissza ütések voltak, nagyon állat volt.
egyébként kedvencem a Dome, Mission, Under ground, de a többivel is elvagyok, Downturn-t kivéve, de az tényleg keveset van. Jó ez a szavazásos rendszer a lobbyban. -
#4280 tévedsz. már akkor is a domination/sabotage volt a legjobb :) -
#4279 Bakker mondasz valamit, a többi játékmódot ki sem próbáltam/tuk még :DDD Mondjuk MW2-ben 99%-ban mindig HC TDM-et nyomtunk, abban az volt a legjobb :)) -
#4278 ad nekem -
#4277 Jajj szóval kimaradt az előbb egy-két szó: "mindent lehet rá mondani, de azt, hogy vonatott azt nem :)" :D Tényleg kiváncsi vagyok talán itt még nem nagyon volt szó erről, legalábbis nem emlékszem. Kedvenc pályák? :) Én igazából szinte az összesen szívesen eljátszogatok, így inkább két olyan pályát mondok amit nem igazán szeretek , az egyik a Carbon , másik a Downturn, de nagyon ritkán vannak szerencsére. -
#4276 Szerencsére azért nem mindegyik HC módban van respawn idő :) pl HC Domination. Az meg, hogy vontatott lenne a játék... Mindent lehet rá, de , hogy vontatott.. :D Demolation, Domination, meg Kill Confirmed módokat próbáld ki (utóbbi kettőt akár ground waron belül akár HC-ben). Azok a legjobbak, izgalmas, pörgős mind. A menetek közötti szünet szerintem nem baj, hogy van. Addig megnézed a challengekkel hogy állsz, csinálsz class-t, hozol inni... :D Elmegy az hamar :) Lobbyban az tud idegesítő lenni amikor Waiting rész van sokáig. -
eLiXir #4275 köszönöm! -
#4274 hétköznap délelőtt 20, este 40, hétvégén 45-60k -
pett3rson #4273 ilyet találtam, remélem neked is mutatja az adatot, ha nem akkor beírtam:
50,349 64,006 Call of Duty Modern Warfare 3 - Multiplayer
az első szám az aktuális amikor beraktam a második pedig a mai összes játékos.
MW3 stats -
eLiXir #4272 MW2vel jelenleg 10k játékos játszik PC platformon, mennyi ez a szám MW3 esetébe , mondjuk hétköznapokon napközben illetve esténként és ugyanez hétvégén? -
#4271 Az ilyeneket tedd légyszíves spoilerbe!!!!!!
Ne kelljen már görgetni 1 orát a hsz-kat.
Szólj ha megvagy akkor ezt a nagy képzuhatagot kitörlöm... -
#4269 gondolom erre gondolt. -
#4268 AZ mi? -
#4267 Te miről beszélsz? XDDD HC Módban ha lelőnek akkor egy csomót kell várni respawnra :DDD -
#4266 -> 4214-et próbáltad már? -
#4265 valaki,segítsen,legyen olyan jó,pls,help
bannerban:[Modern Warfare 3 szerverek] hogy kell csatlakozni,
minek vannak kitéve??
hallo valaki pls -
pett3rson #4264 naná, ha megölöd a társaidat még jó, hogy kitilt a játék...kicsit gondolkozni is kéne. -
#4263 Multi, természetesen...:))
Vontatott, mert 7500 a ponthatár, ez megvan 7-8 perc alatt max. utána másfél perc a szerverváltás, aztán meg ha játék közben meghalsz (ami igen gyakran megesik, mivel ÖSSZEVISSZA születik mindenki mindenhová) akkor van olyan, hogy 20 másodpercet vársz respawn előtt. (hardcore) -
#4262 single vagy a multi? -
busman1 #4261 Vontatott? Te nem tudod miről beszélsz. -
busman1 #4260 Ezt a képet hogy csináltad, csak nem saját gépről? -
#4259 Najó, nekem most lett elegem az MW3-ból, szerintem uninstallálom a faszba és megyek MW2-zni....játszhatatlan, vontatott idegesítő szar... -
#4258 valaki,segítsen,legyen olyan jó,pls,help
bannerban:[Modern Warfare 3 szerverek] hogy kell csatlakozni,
minek vannak kitéve?? -
#4257 Hát nem éppen de mind1
Van ugyanannyi 20 felett is... -
gosumofo #4256 Azért 20 körül inkább belátja valaki hogy nem olyan vicces elbaszni mások játékát mint 12 évesen amikor vigyorogva örül a frageknek. -
#4255 A hekknek semmi köze az életkorhoz. -
gosumofo #4254 Minden játékban megvannak a csalók, codban mindig több volt az átlagnál, mert fiatalokat vonzz akik nem vágják le hogy nem jó így viselkedni.