Call of Duty : Modern Warfare 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
lehet én csak alatta olvastam el azt a kis szöveget...mert ha csak arra a 3-ra dobták ki akkor az nemsok. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

pisztácia
Jah, nem tudtam... de gondolom azért vmit csak javít... azon kívül

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

DarkSector
A mostani csak a 2 GPU-soknak hoz változást.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

pisztácia
Ati tulajoknak írom: Kijött a 11.11-es catalist.

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Nem, nem. Tegnap kipróbáltuk a Kill Confirmed módot. Az elsõ meccsen az enyém volt az utolsó kill és kb. 1 másodpercre rá be is gyûjtöttem a dögcédulát. Aztán final kill sehol. Visszanéztem a Theaterbe de onnan is hiányzik. Néhanapján MW2-be is elõfordult, gondoltam hátha van valaki, aki tudja az okát.

Paranoiac
A steamben lehetõség van arra (ha be van kapcsolva ez a funkció), hogy F12-vel készíthetsz screenshotot a játékban.

-\"Apa, szerinted Buksi vissza fog még jönni?\" -\"Hát fiam, szerintem igen, nagyon nem bírja a gyomrom...\"

Büdös Bohóc
Lehet mert az idõ jár le és nincs final kill úgymond? Ok utolsó mindig van, de nem attól végzõdött a játék esetleg és azért lehet.

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Azt tudja valaki, hogy miért fordul elõ esetenként, hogy a final kill visszajátszás elmarad és csak az eredmények jelenek meg meccs végén?

De a Theaterben is van screenshot opció...

DarkSector
is-is. x-fire.

Csak a Fraps jobb mert külön progi nem csak játékból tud fényképezni, és ugye a steam csak abból tud amit felismer, az xfire is abból tud amit felismer.
Illetve a kifényképezett képeket 4 féle kiterjesztéssel egyenessen a gépére tárolja le.

Letölteni meg nem nagy mûvészet.

Büdös Bohóc
basszus... :-| Steam, F12...

DarkSector
Nem lehet mert elvileg a mai játékokban agy a windows miatt fenetudja már nem mûködik egy pár éve.

Szerezz egy képlopó programot, legegyszerûbb a Fraps.

Sziasztok!

Tud valaki abban segíteni, hogyan lehet Screenshot-ot készíteni a Modern Warfare 3-ban? Próbáltam a "PrintScreen" a játékban, majd utána "Ctrl+V" Paint-ben kombinációt, de csak egységes szürke/fekete képet kaptam. 😞 Valakinek valami ötlete? Elõre is köszönöm.

Gigabyte B760M DS3H, Intel Core i5-12400F, 32 GB DDR4, SSD M.2 Kingston 1 TB, Gigabyte RTX 3070 GAMING OC 8GB

DarkSector
Ha más játékban új dx és új driverrel nincs baj, akkor a játékkal van gond telepitsd újra.

zöldeshányás
Eddig (kb a játék feléig) ment ultra grafikán.Most sûrûn dobálja ki ezt a hibaüzenetet, de csak ultra beállításon, high-on nem.Directx-et frissítettem meg catalyst-ot is de a legújabb cata-val minimumon is szaggatott (igen ez szerintem is elég érdekes), tehát visszaraktam a régit (11.4).Hardware hiba kizárva (új kari, meg teszteltem is).

\"fingjál bele a rencerbe\"

DarkSector
"a directx helyrehoszhatatlan hibát észlelt"

ezt jelenti magyarul.

Büdös Bohóc
Mit gondolsz, ebbõl az 1 mondatból vajon hány millió hibát lehet leszûrni? 😊 Egyébként meg futás közben jön és gyarkan? Ha nagyon gyakran, akkor esetleg rakd újra a directx-et, ha csak 1-2x láttad akkor meg lehet, hogy csak valami bug a játékban, ami nálad elõjön (másnál esetleg nem)

Ha pedig folytatódik akkor még nagyon kis eséllyel valamiféle hardware hibát is gyanítanék (pl VGA)

Kly
Kösz szépen!

Scientia potentia est.

zöldeshányás
Erre a hibára van valami megoldás?

directx encountered an unrecoverable error

\"fingjál bele a rencerbe\"

Paranoiac
Nekem még mindig az UMP45 a favorit 😊 Már csak 60k xp az arany festés, melóból hazaérek meg is szerzem 😛

-\"Apa, szerinted Buksi vissza fog még jönni?\" -\"Hát fiam, szerintem igen, nagyon nem bírja a gyomrom...\"

pisztácia
Oks köszi, majd kipróbálom én is. Én most még M4-el tolom, már minden ki van fejlesztve, és lassan meglesez az arany szín is😊
Tegnap unlockoltam a g36c-t, azt nézem elõször majd meg milyen.

Nagylaci
Köszi, örülök ha tetszett a videó! 😊 Egyébként már én is végignyomtam a single -t veteránon és igazából talán ha két helyen lehet nagyot szívni még ezen a nehézségi fokozaton is. Amúgy nem vészes. Szerintem a Black Ops sokkal nehezebb volt.
Igen ACR! 😊
Képek a thermal -ról így hirtelen.

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

pisztácia
A teljes videót majd csak otthon nézem meg, mert melóhelyen nincs hangom, de milyen fegyverrel lõsz benne? Tipp: ACR?

Kly
Volna olyan kedves valaki, hogy a (multis) thermal scope képérõl (rázoomolás után) rak be egy screenshotot? Elsõsorban a változások érdekelnek a korábbi részhez képest (képminõség, ellenfelek megjelenése, szálkereszt).

Scientia potentia est.

GRAT én még 3-a szintrõl is visszább vettem mert a továbbjutáshoz nekem lehetetlen volt 😄 😄
Jó kis videó. Grat!
De ami igazán üt az a zene. A CoD WAW volt az uccsó single amit végig vittem, ezt még el se indítottam, de lehet holnap kipróbálom valami hasonló jó kis zenei aláfestéssel.

DarkSector
Ja ok.

DarkSector
Akkor elnézést, eddig arról volt tudomásom hogy eredetinél ilyen nincs.
De nemgáz nem is töröltem hsz-t.
Vedd tárgytalannak, viszont a megoldás az igaz a házba kell menni.

Krisztiam
az kemény amikor az eifel torony eldõl 😄DD

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

MeoH
Nem warez, nekem is bedobta ma. Eredeti steames cucc 😊

fuck mmo's..i.,

Paranoiac
Nem kötekedni akarok, de ez miért volt warez/offtopic kérdés?
Nekem is fenn állt ez a hiba, pedig eredeti a játék. Szerintem a proci kevés hozzá, bár az ilyen jellegû hibaüzenetekhez nem értek, de kétség sem fér hozzá, azon a részen nagyon sok a történés az úton. (Az én procim meg nem igazán éri el a minimum értéket. Bár, mint kiderült, a minimum sysreq néha csal.)

Inkább az ilyen problémákat lehetne megbeszélni itt, mint cd kulcsra váró emberek nyavajgását hallgatni. Vagy tévednék?

TaRka0107
Tudja, hogy nem komolyan gondoltam, és nem is a rasszizmus jött belõlem. Azért kettõspontdéztem XD

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

DarkSector
Grat!

Prince23
Ma veteránon végigvittem 😄 acsik bezsákolva

Muttley

Just do it :)

DarkSector
Nigger nélkül kulturáltabb lett volna. 😊
Tévedhet mindenki 1x.

TaRka0107
Off topik a bannerban van nigger!😄DD

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

DarkSector
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Menj bent a házban de ez warez kérdés volt.

Udv
Az lenne a kerdesem,hogy miert dob ki a jatek ilyen uzenettel a menube:
"reliable command buffer overflow"
Asszem a negyedik palyan
Drephis
van akinek itt megvan a No Secrets challenge? (Call in a UAV 3 times in a single match)
mgecsináltam, de nem adja be, viszont a counter uavos változatát igen...

help

Frank99
ugye, ugye, van pozitívum, csak sokaknak fingjuk nincs, mivel is játszanak...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Frank99
nekem is megjött

Nagylaci
IGEN! 😄
Eleinte én is szkeptikus voltam, de mivel én szinte csak obj. based játékmódokkal játszom nekem hatalmas elõrelépés a pointstreak rendszer és a support strike package! Eddig ugye a feladat orientált játékmódokban ki volt szolgáltatva az ember azoknak a játékosoknak akik nem a célra játszva eléggé sunyi módon összelõtték maguknak valamelyik ütõs jutalmat (ne adj isten nuke -ot!) és megnyerték vele a meccset! Ha én azt elmondanám hány HQ, Demo. Stb... meccset buktam el ilyen játékosok miatt ahol pedig a csapatom magasan vezetett pontszám alapján! Na most ilyen nincs. Illetve most is összelövi az AC130 -at, de én meg jól le EMP -zem. És akkor újra puska a puska ellen kell helytállnia nem egy légiágyúval szerzi a frag -et. Én már csak ezért is szeretem a MW3 -at!
És akkor arról még nem is beszéltünk, hogy a különbözõ robbanó hatású fegyvereket eléggé visszavették. n00btube, RPG, semtex mind-mind gyengébbek egy kicsivel, de pont annyival, hogy már nem éri meg csak ezzel nyomulni a játékban.

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
az oldalon letöltheted pdf-be a vásárlásod kivonatát. Azt visszaküldve és az orruk alá dörgölve követelheted vagy a key-t, vagy a pénzt!

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Biztos vagyok benne,hogy Te is megfogod kapni.lassan de biztosan szerintem utolérik magukat.

Tisztelt Urak!
Ne haragudjatok, hogy ezzel terheltem a fórumot...:-(
Nekem sajnos nem érkezett sem pénz sem cd key!!!
Viszont azt is sajnálom, hogy még csak egy mail sem jött,hogy mi várható!!!
Köszönöm a segítségeket, én befejeztem ezt a témát, majd privibe megkérdezem a dolgokat!
Krisztiam
neked tetszik a játék?

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Juppi nekem a Virtualgametõl megérkezett mind az újabb MW3 és az újabb Elder scroll. Bíztam bennük és végre nem hiába 😊

Frank99
aki virtual-ra vár, 1-2 órán belül kiderül, hogy lesz-e kulcs, vagy ha nem, akkor pénz vissza. sajnálom is õket, mert nem rajtuk mûlik, ha hitegetik õket...

Nagylaci
A sok vásárlással kapcsolatos vita után figyelmetekbe ajánlanám az általam készített kis kedvcsináló videót! Ha ez után nem akartok visszamenni játszani (vagy gyorsan megvenni azt) vita helyett akkor valamit nagyon elkúrtam és lemondok! 😄 😄 😄 Használati utasítás:
Teljes képernyõre
Hangerõ fel
Mehet!