7458
IZÉ
  • pett3rson
    csak suttogva merek fogadni rá, hogy konzolra fog jönni először..és majd jövőre kapunk mi is (PC) valamit...nagyon, de nagyon remélem, hogy nem lesz igazam...
  • R0zs0máK
    Inkább új/nagyobb pályákkal kellene :DDD
  • R0zs0máK
    Jaja, AlterIW volt :)
  • robotnyk
    nincs combat training, gyakorlatilag a survival jó megoldás helyette, és 2 fő játszhat egyszerre max.
  • gömbgiliszta
    srácok, mw3-ban van olyasmi játékmód, mint BO-ban a combat training?

hogy lehetne 3-an játszani, cimborákkal? a spec ops-ban ugye csak 2en lehet.
  • DarkSector
    PS3-as kép nem X360 erre irta.
  • foxxi
    Ha pénzt kérnek érte, akkor felgyújtom a saját példányomat és igy tiltakozok
  • Alien
    A Gun Game jópofa lenne :) Na majd holnap lehet, hogy okosabbak leszünk :)
  • Alien
    Nem hiszem, hogy ez DLC keretén belül érkezik. Akkor steam-en is kilenne már írva. Mw2 DLC-nél is mind a kettőnél több nappal előtte elkezdték hirdetni. Itt valószínűleg egy frissítés keretén belül jön (mint anno pl a barebones pro mód szintén mw2-nél) Szóval ez még ingyenes lesz szerintem :) Kiváncsi vagyok egyébként mik lesznek azok az új módok.

Bejelentés itt olvasható / látható.

Twitteren egyelőre még ennyi van: Ready for new game modes for Modern Warfare 3? I've got some surprises for you for the weekend. I'll confirm full details tomorrow!
  • Sforzan
    Holnap (hétvégén) elvileg jön az első DLC két új játékmóddal. Kíváncsi vagyok mennyi lesz...
  • busman1
    MW2-ben admin? Az warezon lehetett, gondolom.
  • R0zs0máK
    Áccerű, mint az U-szög...nem kell csítelni...:DDD

MW2-ben engem állandóan tempban-oltak egy szerverről, mert a mod azt lázálmodta, hogy én csítelek...küldött videót a kis csapattársainak azok meg kiröhögték...XDDDD
  • gosumofo
    whatever
  • robotnyk
    ps3
  • gosumofo
    Ez xboxos kép, PC-n örökre bannolják a csalókat.
  • Frank99
    én tudom mi történt:

azok akik csiteltek, rendkívüli módon felháborodtak, és mocskos módon a hackerekhez fordultak, hogy a csítük (amiért ugye fizettek is)bannolása miatt -mintegy tiltakozásképpen- iktassák ki a steamet....

úgy néz ki, hogy sikerült a tervük...
  • Frank99
    létezik, hogy valami harware hiba miatt így elszáll valami????

persze, ha mondjuk atombombra robban, vagy hasonló.

egy STEAM-nek nincs háttér-servere???

nem olvastam szökőárról sehol sem.....

????
  • Piko888
    nálam se megy, percekre visszajön, de mire összeállunk haverokkal megint offline mindenki. :-(
  • Frank99
    ez ennyire egyszerű.

mi a xar történt????????????
  • pett3rson
    meg, béke poraira... :D
  • busman1
    mehótt a steam.
  • Nagylaci
    A lényeg, hogy a válasz : igen! Megvesztek egyet mindkét gépre feltelepítitek és egyszerre természetesen nem, de külön - külön bármelyik gépen játszhattok vele. A játék egy Steam account -hoz kötődik. Ha BÁRHOL belépsz ott játszhatsz a játékkal. Ennyi...
  • busman1
    Persze a tesód játszhat a saját gépén is, ha te már kiléptél a steamből.
  • foxxi
    1 accounthoz 1 játék van. Ha te végzel és átadod a helyed akkor tud játszani, de egyszerre ketten csak akkor ha mindketten megveszitek.
  • Runci
    Bocs hogy amatőr kérdést teszek fel.
    Vagyok én és az öcsém 2 különböző gép. Elég-e egyszer megvenni a játékot és felrakni mind2 gépre és úgy játszani hogy ha mondjuk én befejezem ő játszik vagy sehogy se lehet kijátszani és ha 2 gépen akarjuk tolni, akkor 2× kell megvenni a játékot?
  • foxxi
    Én kifejezetten örülök ezeknek az intézkedéseknek. De inkább azt remélem hogy patchben IS javítják a teszteléshez létrehozott " biztonsági lyukakat" és akkor még több csalásgyanus esemény szünik meg. Persze a csaló férgek írtásával egyetemben.
  • Antal99
    én egyébként itt is meg az mw2-nél is a blokkolt felhasználók közé tettem a csalókat(csak a wh-t látom néha a többit nem, aim stb)

egész jó kis listám van ,ami sokat nem ér egy név változtatás és kész

viszont az egy jó érzés volt amikor hónapok múlva akartam a blokoltak közé tenni,de mát ott volt
  • Antal99
    most akkor,tényszerűen mi változott?(a kirúgási üzenet?)
  • Antal99
    én nem védem a csalókat,de kapnak egy képernyőt(kötél helyett)ahelyett,hogy mondjuk videóval bizonyítanák a dolgott
    (amit bárki megnézhetne)

az mw2-nél is account bant kaptak sokan,tévedésből.

és igenis kellene egy lista a csalókról
  • Fabio Capello
    saját képernyő? :D:D:D

gyanús is voltál ezután :P :D
  • Nagylaci
    Így néz ki a BAN! :D Aszongya' átmeneti. :) Az tetszik, hogy nem csak kitiltják, de még rúgnak is rajta egyet ezzel a kis poénnal. Amúgy ötezer nap az valamivel kevesebb mint 14 év. Úgyhogy tulajdonképpen kivárható... :D

• foxxi
    nem tom, ez elég friss még
  • DarkSector
    :)
  • busman1
    Az már semmiség, a csíterek simán kivárják. :)
  • DarkSector
    Jah pesszimista ilyenkor azt nézi hogy nem végleges legalább. :)

Mint xbox live-on mikor bannolnak: 9999.12.31-ig, 10000.01.01-én már játzshatsz is...:)
  • Fabio Capello
    átmenetileg ötezer napra

nembaj, az unokák majd játszhatnak! :D
  • DarkSector
    Van valahol a neten lista hogy kiket bannoltak névszerint?
  • foxxi
    Vót már?

..." Nagy zúgolódás van a Modern Warfare 3 körül, ugyanis az Infinity Ward bekeményített a csalókkal szemben. A rajtakapott játékosokat egy kedves üzenet várja bejelentkezéskor, miszerint átmenetileg 5000 napra bannolva lett a CoD MW3 szerverekről. Robert Bowling egy Twitter bejegyzésben megerősítette a dolgot, miszerint ez nem elírás, hanem gyakorlatilag permaban. "... (hwired)
  • Antal99
    JÓ menjél,szevasz

most hogy már többet öltem mint haltam:)egyre jobban tetszik

Semmi változás sem az FMG9-nél sem az ACR-nél,szerintem se(acr)
  • soo277
    Kezd nekem ez is olyan lenni mint a BO(1fos)
    megyünk vissza COD4ezni ennyi!