7458
IZÉ
-
pett3rson #4334 csak suttogva merek fogadni rá, hogy konzolra fog jönni először..és majd jövőre kapunk mi is (PC) valamit...nagyon, de nagyon remélem, hogy nem lesz igazam... -
#4333 Inkább új/nagyobb pályákkal kellene :DDD -
#4332 Jaja, AlterIW volt :) -
#4331 nincs combat training, gyakorlatilag a survival jó megoldás helyette, és 2 fő játszhat egyszerre max. -
#4330 srácok, mw3-ban van olyasmi játékmód, mint BO-ban a combat training?
hogy lehetne 3-an játszani, cimborákkal? a spec ops-ban ugye csak 2en lehet. -
#4329 PS3-as kép nem X360 erre irta. -
foxxi #4328 Ha pénzt kérnek érte, akkor felgyújtom a saját példányomat és igy tiltakozok -
#4327 A Gun Game jópofa lenne :) Na majd holnap lehet, hogy okosabbak leszünk :)
-
#4326 Nem hiszem, hogy ez DLC keretén belül érkezik. Akkor steam-en is kilenne már írva. Mw2 DLC-nél is mind a kettőnél több nappal előtte elkezdték hirdetni. Itt valószínűleg egy frissítés keretén belül jön (mint anno pl a barebones pro mód szintén mw2-nél) Szóval ez még ingyenes lesz szerintem :) Kiváncsi vagyok egyébként mik lesznek azok az új módok.
Bejelentés itt olvasható / látható.
Twitteren egyelőre még ennyi van: Ready for new game modes for Modern Warfare 3? I've got some surprises for you for the weekend. I'll confirm full details tomorrow! -
Sforzan #4325 Holnap (hétvégén) elvileg jön az első DLC két új játékmóddal. Kíváncsi vagyok mennyi lesz... -
busman1 #4324 MW2-ben admin? Az warezon lehetett, gondolom. -
#4323 Áccerű, mint az U-szög...nem kell csítelni...:DDD
MW2-ben engem állandóan tempban-oltak egy szerverről, mert a mod azt lázálmodta, hogy én csítelek...küldött videót a kis csapattársainak azok meg kiröhögték...XDDDD -
gosumofo #4322 whatever -
#4321 ps3 -
gosumofo #4320 Ez xboxos kép, PC-n örökre bannolják a csalókat. -
#4319 én tudom mi történt:
azok akik csiteltek, rendkívüli módon felháborodtak, és mocskos módon a hackerekhez fordultak, hogy a csítük (amiért ugye fizettek is)bannolása miatt -mintegy tiltakozásképpen- iktassák ki a steamet....
úgy néz ki, hogy sikerült a tervük...
-
#4318 létezik, hogy valami harware hiba miatt így elszáll valami????
persze, ha mondjuk atombombra robban, vagy hasonló.
egy STEAM-nek nincs háttér-servere???
nem olvastam szökőárról sehol sem.....
???? -
Piko888 #4317 nálam se megy, percekre visszajön, de mire összeállunk haverokkal megint offline mindenki. :-( -
#4316 ez ennyire egyszerű.
mi a xar történt???????????? -
pett3rson #4315 meg, béke poraira... :D -
busman1 #4314 mehótt a steam. -
#4313 A lényeg, hogy a válasz : igen! Megvesztek egyet mindkét gépre feltelepítitek és egyszerre természetesen nem, de külön - külön bármelyik gépen játszhattok vele. A játék egy Steam account -hoz kötődik. Ha BÁRHOL belépsz ott játszhatsz a játékkal. Ennyi... -
busman1 #4312 Persze a tesód játszhat a saját gépén is, ha te már kiléptél a steamből. -
foxxi #4311 1 accounthoz 1 játék van. Ha te végzel és átadod a helyed akkor tud játszani, de egyszerre ketten csak akkor ha mindketten megveszitek. -
Runci #4310 Bocs hogy amatőr kérdést teszek fel.
Vagyok én és az öcsém 2 különböző gép. Elég-e egyszer megvenni a játékot és felrakni mind2 gépre és úgy játszani hogy ha mondjuk én befejezem ő játszik vagy sehogy se lehet kijátszani és ha 2 gépen akarjuk tolni, akkor 2× kell megvenni a játékot? -
foxxi #4309 Én kifejezetten örülök ezeknek az intézkedéseknek. De inkább azt remélem hogy patchben IS javítják a teszteléshez létrehozott " biztonsági lyukakat" és akkor még több csalásgyanus esemény szünik meg. Persze a csaló férgek írtásával egyetemben. -
#4308 én egyébként itt is meg az mw2-nél is a blokkolt felhasználók közé tettem a csalókat(csak a wh-t látom néha a többit nem, aim stb)
egész jó kis listám van ,ami sokat nem ér egy név változtatás és kész
viszont az egy jó érzés volt amikor hónapok múlva akartam a blokoltak közé tenni,de mát ott volt -
#4307 most akkor,tényszerűen mi változott?(a kirúgási üzenet?) -
#4306 én nem védem a csalókat,de kapnak egy képernyőt(kötél helyett)ahelyett,hogy mondjuk videóval bizonyítanák a dolgott
(amit bárki megnézhetne)
az mw2-nél is account bant kaptak sokan,tévedésből.
és igenis kellene egy lista a csalókról -
#4305 saját képernyő? :D:D:D
gyanús is voltál ezután :P :D -
#4304 Így néz ki a BAN! :D Aszongya' átmeneti. :) Az tetszik, hogy nem csak kitiltják, de még rúgnak is rajta egyet ezzel a kis poénnal. Amúgy ötezer nap az valamivel kevesebb mint 14 év. Úgyhogy tulajdonképpen kivárható... :D
-
foxxi #4303 nem tom, ez elég friss még -
#4302 :) -
busman1 #4301 Az már semmiség, a csíterek simán kivárják. :) -
#4300 Jah pesszimista ilyenkor azt nézi hogy nem végleges legalább. :)
Mint xbox live-on mikor bannolnak: 9999.12.31-ig, 10000.01.01-én már játzshatsz is...:) -
#4299 átmenetileg ötezer napra
nembaj, az unokák majd játszhatnak! :D -
#4298 Van valahol a neten lista hogy kiket bannoltak névszerint? -
foxxi #4297 Vót már?
..." Nagy zúgolódás van a Modern Warfare 3 körül, ugyanis az Infinity Ward bekeményített a csalókkal szemben. A rajtakapott játékosokat egy kedves üzenet várja bejelentkezéskor, miszerint átmenetileg 5000 napra bannolva lett a CoD MW3 szerverekről. Robert Bowling egy Twitter bejegyzésben megerősítette a dolgot, miszerint ez nem elírás, hanem gyakorlatilag permaban. "... (hwired) -
#4296 JÓ menjél,szevasz
most hogy már többet öltem mint haltam:)egyre jobban tetszik
Semmi változás sem az FMG9-nél sem az ACR-nél,szerintem se(acr) -
#4295 Kezd nekem ez is olyan lenni mint a BO(1fos)
megyünk vissza COD4ezni ennyi!