Call of Duty : Modern Warfare 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
-\"Apa, szerinted Buksi vissza fog még jönni?\" -\"Hát fiam, szerintem igen, nagyon nem bírja a gyomrom...\"
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Csak a Fraps jobb mert külön progi nem csak játékból tud fényképezni, és ugye a steam csak abból tud amit felismer, az xfire is abból tud amit felismer.
Illetve a kifényképezett képeket 4 féle kiterjesztéssel egyenessen a gépére tárolja le.
Letölteni meg nem nagy mûvészet.
Szerezz egy képlopó programot, legegyszerûbb a Fraps.
Tud valaki abban segíteni, hogyan lehet Screenshot-ot készíteni a Modern Warfare 3-ban? Próbáltam a "PrintScreen" a játékban, majd utána "Ctrl+V" Paint-ben kombinációt, de csak egységes szürke/fekete képet kaptam. 😞 Valakinek valami ötlete? Elõre is köszönöm.
Gigabyte B760M DS3H, Intel Core i5-12400F, 32 GB DDR4, SSD M.2 Kingston 1 TB, Gigabyte RTX 3070 GAMING OC 8GB
\"fingjál bele a rencerbe\"
ezt jelenti magyarul.
Ha pedig folytatódik akkor még nagyon kis eséllyel valamiféle hardware hibát is gyanítanék (pl VGA)
directx encountered an unrecoverable error
\"fingjál bele a rencerbe\"
-\"Apa, szerinted Buksi vissza fog még jönni?\" -\"Hát fiam, szerintem igen, nagyon nem bírja a gyomrom...\"
Tegnap unlockoltam a g36c-t, azt nézem elõször majd meg milyen.
Igen ACR! 😊
Képek a thermal -ról így hirtelen.

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
Scientia potentia est.
De ami igazán üt az a zene. A CoD WAW volt az uccsó single amit végig vittem, ezt még el se indítottam, de lehet holnap kipróbálom valami hasonló jó kis zenei aláfestéssel.
De nemgáz nem is töröltem hsz-t.
Vedd tárgytalannak, viszont a megoldás az igaz a házba kell menni.
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Nekem is fenn állt ez a hiba, pedig eredeti a játék. Szerintem a proci kevés hozzá, bár az ilyen jellegû hibaüzenetekhez nem értek, de kétség sem fér hozzá, azon a részen nagyon sok a történés az úton. (Az én procim meg nem igazán éri el a minimum értéket. Bár, mint kiderült, a minimum sysreq néha csal.)
Inkább az ilyen problémákat lehetne megbeszélni itt, mint cd kulcsra váró emberek nyavajgását hallgatni. Vagy tévednék?
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Tévedhet mindenki 1x.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az lenne a kerdesem,hogy miert dob ki a jatek ilyen uzenettel a menube:
"reliable command buffer overflow"
Asszem a negyedik palyan
mgecsináltam, de nem adja be, viszont a counter uavos változatát igen...
help
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Eleinte én is szkeptikus voltam, de mivel én szinte csak obj. based játékmódokkal játszom nekem hatalmas elõrelépés a pointstreak rendszer és a support strike package! Eddig ugye a feladat orientált játékmódokban ki volt szolgáltatva az ember azoknak a játékosoknak akik nem a célra játszva eléggé sunyi módon összelõtték maguknak valamelyik ütõs jutalmat (ne adj isten nuke -ot!) és megnyerték vele a meccset! Ha én azt elmondanám hány HQ, Demo. Stb... meccset buktam el ilyen játékosok miatt ahol pedig a csapatom magasan vezetett pontszám alapján! Na most ilyen nincs. Illetve most is összelövi az AC130 -at, de én meg jól le EMP -zem. És akkor újra puska a puska ellen kell helytállnia nem egy légiágyúval szerzi a frag -et. Én már csak ezért is szeretem a MW3 -at!
És akkor arról még nem is beszéltünk, hogy a különbözõ robbanó hatású fegyvereket eléggé visszavették. n00btube, RPG, semtex mind-mind gyengébbek egy kicsivel, de pont annyival, hogy már nem éri meg csak ezzel nyomulni a játékban.
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Ne haragudjatok, hogy ezzel terheltem a fórumot...:-(
Nekem sajnos nem érkezett sem pénz sem cd key!!!
Viszont azt is sajnálom, hogy még csak egy mail sem jött,hogy mi várható!!!
Köszönöm a segítségeket, én befejeztem ezt a témát, majd privibe megkérdezem a dolgokat!
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Teljes képernyõre
Hangerõ fel
Mehet!