7458
IZÉ
  • Nagylaci
    És az megvan mindenkinek, hogy nagyon sok "kedves" játékostársunk így látja a játékot?!

Aztán csodálkozol, hogy lehetetlen meglepni illetve olyan helyeken kiszúr ahol szinte képtelenség. Szerintem sajnos meglepődnénk, hogy csak ezt milyen sokan használják!
  • Sforzan
    Ahogy a pisztolyoknál és revolvereknél is előjön, hogy bal gombbal, lehetetlenek tűnik, hogy valaki ilyen ütemben klikkeljen. Ezt azonban simán meg lehet valósítani az irányítás beállításánál, nem kell hozzá külső program. Csak annyit kell tenni, hogy másodlagos gombnak beállítod az egér görgőt tüzeléshez (felfelé vagy lefelé, hagy tetszik).
  • R0zs0máK
    Vagy mondjuk Wasteland? (bár az asszem DLC map volt hozzá) Esetleg Derail...
  • gömbgiliszta
    nem igaz, hogy csak kis pályák vannak. a DOME kifejezetten kicsi, de többnyire inkább közepesek, a VILLAGE meg kimondottan nagy. való igaz, hogy mw2-es ESTATE méretű pálya nincs...
  • koocos
    CoD 4 RulZ!
  • R0zs0máK
    Igen, de CSAK kis pályák vannak az MW3-ban :)) Remélem valami DLC-ben visszahozzák az MW2 pályákat, mert azok fényévekkel jobbak voltak...World at War-ról nem is beszélve, azok aztán vittek mindent...
  • gömbgiliszta
    szerintem annyira nem gáz a respawn rendszer, nyilván kis pályákon, pörgős játék közepette baromi nehéz kiszámolni, hogy hová tegyen. nyilván mindenki járt már úgy, hogy megvolt a carepackage, de mielőtt hívta volna meghalt. respawn után _rögtön_ eldobta a jelzőfüstöt, majd a csapattárs mellette odaszületik, elindul és pont agyoncsapja a doboz.

• Drephis
    velem olyan is történt, hogy meghaltam és respawn után egyből predatort kaptam a fejemre :D
  • busman1
    Köszi
  • DarkSector
    Rendes kulcsokat belinkelhettek az nem warez.
  • Fabio Capello
    privi ment.
  • busman1
    Hol lehet most csak kulcsot venni (nem oroszt) mert haver nem tud adni érte 12k-t? valami linket dobnátok?
  • Fabio Capello
    a spawnrendszert hanyagoljuk, elképesztő amikor beszületek négy ellenfél közé, vagy a csipa célkeresztjébe. De a leghajmeresztőbb az, hogy minden körben legalább egyszer egy eldobott gránátra spawnolok, no comment.
  • pett3rson
    hát gratulálok, ha Te még mw2-ben ki tudtad számolni, hogy hova születnek. Itt már valóban nehezebb, Én meg sem próbáltam, bevallom őszintén. Totál random és ésszerűtlen látszólag. Legjobb mikor leölsz valakit és aztán a következő kanyarban megint belefutsz vagy éppenséggel Ő lesz egy kanyarral mögötted 1 mp-n belül :)

De mint mondtam inkább az van, hogy több variáció is van az útvonalakban, így többfelől is érkezhet az ellenség, anélkül, hogy közben a társainkba botlanának. Ezen már csak hab, hogy ha van ilyen alternativ emberke, akkor mellé még berak spawn-ba egy társat.

Nekem nagyon sokszor van ebből gondom, hogy bemegyek a sűrűbe, leölök 1-2 netalán 3 embert, de aztán jön a 4. és az 5. is valahonnan, leginkább onnan ahol nem számítok rá vagy nincs időm arra is figyelni. nagyon sokszor halok így meg, úgyhogy át kellett terveznem a taktikáimat. Most már kezdek ráérezni az új játékra :)
  • R0zs0máK
    Ó nem, éppen az a bajom, hogy az MW2-ben megszoktam, hogy nagyjából kiszámítható helyre születnek az emberek, így az esetek 90%-ban mindig a tömeggel ellentétes irányba szaladtam mintegy megkerülve és oldalba támadva az ellent. Na ezt most nagyon nem tudom itt csinálni, mert össze-vissza születik mindenki mindenhová, általában lelőnek oldalról-hátulról-feülről-alulról...XDDDD
  • exact6
    Plati.ru. Ennél olcsóbban garantáltan nem kapjátok meg sehol. Igaz kicsit körülményes (google fordító, meg pénz átutalás webmoney-ra), de ha egyszer kipróbáltad, utána már tök egyszerűen kiigazodsz rajta (instant küldik a kulcsot is). Az itthoni CD-Key-es oldalak nagy része is innen szerzi be a kulcsokat, csak rádobják a saját hasznukat, azért jön ki ~4ezerre :)
  • pett3rson
    ja, egyébként Hardhat-en, Domination-ben ahol A van, sikerült úgy lekérnem a CP-t, hogy ráesett az egyik I gerendára amik a földből állnak ki, de úgy, mint amit felnyársaltak, csináltam róla fotót és fel is raktam steam-e :)
  • TaRka0107
    Ez leesett... csak hogy honnan a p*csából tudtátok 2000-ért venni. Tudom, hogy csak a keyt, de a legolcsóbb 4300ft, tudomásom szerint.
  • pett3rson
    nem kötelező a tömeggel tartani, kevesebb rohanással is meg lehet oldani a dolgot.
  • R0zs0máK
    Na játszottam még...igazából maga az irányítás és lövöldözés full ugyanaz, mint az MW2, de ezt az agyatlan össze-vissza rohangálást még nagyon nem érzem :DDD
  • robotnyk
    nem baj, megoldottuk :p
  • pett3rson
    érdekes, hogy ma senki nem érti amit írok...
  • robotnyk
    tudom, csak nem volt egyértelmű, de amúgy az fájdalmas :C
  • pett3rson
    igen. Tudod, most az a rendszer, hogy az utolsó killcam a győztes csapat utolsó killje, hiába csináltál, Te valami űberfrankót a végén, ha nem nyert a csapat, nem számít killcam-nek..legalábbis eddig úgy vettem észre, de lehet tévedek és statisztikában számolja. mindenesetre mikor nézzük akkor a győztes csapatét mutatja.

az volt a durva amúgy abban, hogy eldobta a CP jelzőjét, lefeküdt, hogy megvárja, erre befutott az ellen és lekéselte, de ahogy végzett vele, rá is esett a láda :) ezt mind végig mutatta a killcam, nagyot röhögtünk, de sajnáltuk is, még a legjobb csapattagunknak sem sikerült ez, pedig Ő aztán makkos gyerek :)
  • exact6
    Nahh szóval.. :D 2ezerért vettem én egy MW3-at magamnak, meg haverom is vett magának egyet ugyanúgy 2ezerért :D
  • TaRka0107
    Várj most akkor már nem értemXDDDD
  • TaRka0107
    Azt tudom, csak úgy értettem, hogy 2000-ért vettetek külön külön:D
  • exact6
    Ááá, az úgy nem pálya. :D Külön-külön vettük meg. :)
  • exact6
    Oroszoktól :P Igazából 3ezerbe lenne 1 játék, de nekem még maradt egy kis pénzem régről webmoney-n amit gyűjtöttem, így felhasználtuk azt is :) Annyi volt, hogy orosz VPN-en keresztül kellett aktiválni, de egyszerűen meg lehet oldani azt is.
  • TaRka0107
    jahh, akkor semmi:D
  • gosumofo
    Úgy érti hogy ketten játszanak egy accounttal felváltva.
  • TaRka0107
    2000ft-ért? Hol?:)
  • robotnyk
    szóval az volt az utolsó kill de nem a killcam?
  • exact6
    Hát, hétfőn megvettük haverommal fejenként 2000Ft-ért és azt kell mondjam, hogy tetszik. Kicsit gyors, pörgős, de hozzá lehet szokni. Igaz van pár borzasztóan idegesítő dolog benne. MW2-ben voltak a gl-esek meg a késsel futkározók, itt meg ezek az FMG9 akimbo idióták vannak. Nem értem hogy lehet valaki ennyire selejt, hogy nem tud normálisan játszani, hanem csak egész meccs alatt agyatlanul rohangál és célzás nélkül darálja aki épp elébe kerül. Az optimalizálásról pedig annyit, hogy nincs meg a minimum konfigom a játékhoz (Athlon X2 5200+-om van csak), mégis tökéletesen fut, ugyanolyan beállításokkal mint a MW2 (medium-high), egyedül az árnyék lett kikapcsolva. És nem, nem 30 fps körül, mert erre én is allergiás vagyok. :) Csak említésképp, a Black Ops az teljesen low-on játszhatatlanul szaggatott, szerencsére csak az ingyenes hétvégén volt hozzá "szerencsém". DLC-ktől kicsit parázok, hogy mennyi lesz és mennyiért, de egy pár MW2-es pályát szívesen viszontlátnék itt is :).
  • pett3rson
    tegnap csináltam egy game winning killcam-et lopakodó bombázóval, erre kiderült, hogy 1 szintre vagyok attól az opciótól, ahol ez számít is (nevezetesen a 40-es szinttől van ilyen challenge).

de eddigi legnagyobb amit láttam élőben az haverral volt, az Ő killje volt az utolsó, nem is akárhogy, az ellenség fejére ejtette a Care Package-et, ami szerintem az egyik, ha nem a legnehezebb challenge mw3-ban..egy bibi van a történetben..nem mi nyertünk :)
  • DarkSector
    Magadnak válaszoltál!
    Igen itt az eredetiben NINCS ilyen! :)
  • R0zs0máK
    Tudom, azért raktam zárójelbe :))
  • pett3rson
    nekem eléggé nyitottak ezek is, ha ez alatt azt érted, hogy sokszor tudnak a hátamba kerülni. ha megfigyeled, túl sok kempelés nincs a régi játékmódokban, Team Defender-t már elég hamar kilőttem a játszható módok közül, mondjuk RIOT-ot fejleszteni jó, mert iszonyat mennyiségű lövést kap az ember :)
    alapjában véve túl sokáig egy helyen nem tudsz meglenni, mert be tudnak cserkészni szinte bárhol és bármikor, ez nagyon nagy piros pont a készítőknek. hátránya az, hogy túl sokszor kapnak hátba, de ez inkább az Én hibám és legalább fejleszti a figyelmemet. aki nagy terepet akar az majd átmegy másik játékba, szerintem jól vannak ezek kitalálva..többnyire :) van azért szar pálya, de Én elvagyok rajtuk, tetszenek.
  • pett3rson
    a legtöbbön nem lehet, inkább mondjuk így :) van pár amin dupla vagy még több xp-t kap az ember.
  • Nagylaci
    Külön be kell kapcsolni a dedi szerver keresőt! Az otions -ben van "DEDICATED SERVER" pont ahol be kell kapcsolni ezt a lehetőséget. De a dedikált szerverek nem ranked -ek szóval fejlődni nem lehet rajtuk. Elvileg... :D