Call of Duty : Modern Warfare 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
The Matrix has you...
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
The Matrix has you...
-\"Apa, szerinted Buksi vissza fog még jönni?\" -\"Hát fiam, szerintem igen, nagyon nem bírja a gyomrom...\"
The Matrix has you...
Aki sokat használja érti mirõl beszélek.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Hol találom meg az offline mentést? Rossz helyre raktam a játékot, és le kell törölnöm.
Elõre is köszi!
ha jól tudom az igazi 3d-hez egyébként is speckó monitor és szemüveg kell -havernak olyan volt, azt mondta jó, de az is bassza a szemed, sokáig nem bírja.
amúgy nekem a Just Cause 2-nél volt ilyen odabaszós filing, az alapból is gyönyörû, de egy sima 3d-s szemüveggel is elõ lehetett hozni egy kis 3d-t belõle, na az repülõn ülve tényleg hihetetlen látvány volt. de egy fps-nél, a gyors mozgásoknál szerintem iszonyat gyomorforgatós lenne 😄
The Matrix has you...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egyedüli negatívum a sok gyökér AI. Elképesztõen hülyék voltak néha.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Csak szerintem lett más a célzás az MW3-ban, a 2-hoz képest? Nem érzem magabiztosnak a célzást, mintha egy kicsit csúszkálna, vagy nem tudom, lehet csak én vagyok a hülye, de érdekelne a Ti véleményetek is.
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Ez volt 13 órakor,este már játszottam is:-)
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Amúgy az nvidiás force-olt 3d nem sokat ér...nekem iszonyat cseszi a szemem, mikor probáltam fõleg cod-okban.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
The Matrix has you...
Contemporary Country Music
(leggyorsabb otp-bõl)
ELÕRE UTALÁSSAL
AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC
A legkényelmesebb , legbiztonságosabb a leggyorsabb .
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
The Matrix has you...
ügyes húzás, hogy most már kiírja, de nem elõtte, hogy legalább tudnád mivel lehet megszerezni.
The Matrix has you...
Ki kell csinálni 10 ellenfelet miközben próbálja a bombát hatástalanítani. Demollition -ben villámgyorsan meg lehet kapni. Egyébként nemhogy mutáns, de még el is van törve szegénynek a lába! 😄
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Eladnám az accuntom+természetesen adom hozzá a lemezeket is.
ModernWarfare 3, Black Ops, GTA összes. steam all
20k-kérnék érte.
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
Ráadásul eléggé hirdetés szaga is van a dolognak, megintcsak sg tiltja, de szarjuk le a szabályokat igaz is.
De majd legközelebb benthagyom a reklámokat nemtudom hányan fognak örülni neki...majd megnézzük.
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
Azonban amikor megveszünk egy játékot és regisztráljuk, elfogadjuk azt a bizonyos szerzõdést.
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
<#sir>#sir>
The Matrix has you...