Call of Duty : Modern Warfare 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszi elõre is .
Nem enged játszani....tudtok valamit??
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
(Úgy tûnik megint cipelhetem haza a notimat újratelepíteni)
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Egyszerûen csak nem esett jól hogy ok nlkül lebarmoznak. Elõtte se voltam ideges, most se vagyok. 😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
No de igy hogy mindekttõnk kifújta magát, akkor tényleg visszatérhetünk a témához <#alien>#alien>
De mikor egy kis tacskó ezzel tölti az idejét, hogy baromságokat viccesen tálal csak hogy like-olják, én a kisujjamat nem mozdítanám meg, hogy megvédjem.
Asszem senki nem kényszerítette, azt végképp nem állíthatjuk hogy komoly értékel akart lenni mert az egész tálalása mesterkélt.
Szóval ha ilyenen nevetnek bármi okból az megérdemli, hiszen saját maga okozta ezt a körülményt.
Nincs baj, csak nem a normális reakciókat elkövetõ magyar vagy éppen nem magyar kedves embereket kellene barmizni. 😊
Mintha egy gálvölgyi sóó után a nézõket lebarmolnák mert nevetni mertek. 😊
***szóval hogy érts nem a hsz volt a baj, hogy kommentelted a vidit, nem gáz, hanem arra szoltam neked hogy lebarmozod az embereket, a semmiért***
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Igazad van, ez mw3 topic ( csak tudod zavaró idõnként hogy mennyire semmibe veszik az embereket és mi és hogy által fikázzák - ritkán szállok be ilyen vitába, mivel ez mindig felszít személyes sértettségeket - de van amikor nem birom).
Ezekután visszatérhetünk a játékhoz, amivel eddig se történt semmi és a tegnapi upgarade patch után, downgrade-ték. Grak a fejlesztõknak.
OFF END
Igenis ha ezt itt akarod kitárgyalni erre ennyire nem nyilt forum.
Ne keverd a youtube forumot ezzel thx.
Szóval a te megjegyzésedet igenis joggal kommenteltem meg mivel ez a MW3 topik és egy videó lett csak linkelve, mert csak az tartozik a témához....illik a témához.
1. Azt és ugy magyarázok ahogy akarok. ( ha nem nyilt lenne a fórum, talán nem tenném.
2. csak 47 komment van a videó alatt, jobb lenne ha végig is olvasnád, mielõtt a világ legokosabjának tartod magad.
3. ha nem tetszik más mondandója, simán át lehet lépni rajta.
4. ha már itt házigazda vagy, akkor illene ugy is viselkedni.
5. ha már házigazda vagy akkor ha nem vág a témába ( ami tényleg nem, és nem is ide való ), törölnéd az elõzõket.
Gratulálok az érett felfogásodhoz.
Leírom még eygszer:
Sok barom kiröhögi. Én meg azt mondom, röhögtem! De nem azon hogy nem Petõfi szintjén beszéli a magyart. Aki azon röhög, az egy átlátszó barom.
Ezt nem vagy képes értelmezni?
Azt meg nem írta oda a videó késítõje hogy a beszédmódján röhögjön mindenki és nyugodtan fikázza. Szóval nem tudom ezt honnan szedted.
Bye.
Ne mgyarázkodj meg ne terelgesd itt a szót, ki a rákot izgat hogy ki mit hová kommentel a videó alatt, itt nincs a videó alatt komment, beirtad amit beirtál ennyi.
Te magyarázod túl nem én csavargatom.
Mostmár lehet a játékkal foglalkozni. Mellékvágányon lévõ eszmecsere, részemrõl off.
Thx.
Minek barmozod le azt aki kineveti? feltöltõnek pont ez az érdeke, célja hogy röhögjenek rajta.
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
Táma OFF
Jó fideó, elég FUn faktorral <#alien>#alien>
De a hangja alapján ezt a csávót hallottam már BC2 és BF3 vidiben, (én elõször ott halottam ezt a csávót, de lehet több elõzõ videója is van)
<#eljen>#eljen><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
Én ezek alapján: http://prohardver.hu/tema/call_of_duty_6/hsz_10078-10078.html írtam át, még az MW2-t is, illetve most az MW3-at is. Az MW3-nál is tökéletesen mûködik, engem illetve a klántársakat sem bannolták ezért.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
a prestige arra van most, hogy ha kimaxoltad - ez jelenleg level 80-nál van -, akkor tudsz további opciókat venni úgymond. Pl plusz egy Custom Class, 2 óra dupla XP, két óra dupla xp fegyverhez, különleges emblem-ek, title-, karakter resetelése stb., ez mind le van amúgy írva a prestige menüben.
Mint a neve is mutatja ez egyfajta jutalom, növeli a tekintélyedet amit a játékban eltöltött órák során kiharcolsz magadnak, amit kiérdemelsz, így még jobban fényezheted a "karaktered" 😊
Persze ez nagyrészt porhintés, de így legalább nem válik olyan unalmassá a játék, mindig lesz olyan amit el szeretnél érni benne..többnyire.
The Matrix has you...
Láttam hogy írtál a prestigérõl. Hogyis van ez a rendszer vagy miis ez? Illetve hogy lehet fejleszteni? Elmagyaráznád nekem? Sajnos már MW2ben sem értettem. Köszi!
itt van majdnem minden amit lehet változtatni a cfg-n. arról sajnos nincs infom, hogy ezek változása vajon BAN-t von-e maga után - hiszen megváltozik a cfg-, de remélem ezt nem tekintik annak. mármint pl a ping bar átirása.
A link
The Matrix has you...
Van itt olyan aki átírta a "ping bar"-t, esetleg már nem is "bar" van neki, hanem szám, ami már a valós értéket mutatja?
The Matrix has you...
Bocsánat az OFF-ért,de meg szeretném kérdezni azoktól akik a Virtualgame shop-nál rendeltek megkapták-e már a kulcsokat vagy visszautalták-e nekik a pénzt? Én még 9-én vettem tõlük Skyrimet de azóta minden nap csak annyit írnak hogy majd holnap küldik.Ma pedig már egyáltalán nem is válaszolnak az e-mailekre.Hát milyen dolog ez?
For the Empire!
The Matrix has you...
\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"
facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop