7458
IZÉ
-
#4374 eredeti,vetted? -
mikiking #4373 Hát nemtudom,nekem semm Steam-et nem hoz be -
#4372 De ott kell rányomsz, hogy törlés és behozza a steamet és ott felajánlja az uninstall-t. -
mikiking #4371 Hogy tudom uninstalálni a játékot ?? Mert ha csak kitörlöm a könyvtárat,az nem törli rendesen nem ?? "Programok telepitése vagy törlés"-ében nincs benne -
#4370 hm, survivalt nem veszi, szóval más megoldás nincs szerintem, csak a fraps. esetleg ha megszakítod minden kör végén? de az biztos hogy baromi sok szabad hely kell hozzá :) -
#4369 remélem pc-n is elkapják a csalókat
http://www.sg.hu/cikkek/86482/modern_warfare_3_5000_napos_ban -
dolorex #4368 Sziasztok.
Felszeretnénk venni haverommal aahogy játszunk Suvivorben.Milyen programot tanácsoltok?Fraps-et próbáltam de beáll 30 fps-re néhány kör után, azon már akadozik a játék.Konsolt nem találtam játékon belül, gondolom ebben nincs már meg a jó öreg Cod2höz hasonló demo felvétel!?
Nos, ötlet?Köszi -
#4367 már megy -
#4366 Baner alatt (olvass) -
#4365 szevasztok!
most vettem meg a játékot, és érdekelne, hogy vannak-e magyar szerverek? ha igen, tudnátok pár nevet írni?
kösz! -
#4364 az a vicc hogy drop zonera is írta az elején, az meg csak az új playlisttel megy. -
busman1 #4363 Mert a host még nem frissített. -
#4362 kijött az új playlist, amíg nem frissít mindenki addig előfordulhat ilyen, legalábbis szerintem ez az oka.
az elején nekem is sokszor ezt írta.
sikerült bejutnom pár ilyen drop zonera, hát valami ritka nagy baromság, ha valaki totális káoszt akar, érdemes kipróbálni, de sok értelme nincs, inkább ilyen vicc mód :) -
szurop #4361 Szintén. Próbáltam a steammel ellenőriztetni a játékfájlokat, nem segít, úgy is csináltam, hogy előtte kitöröltem ezt a bizonyos file-t, és utána ellenőriztettem, az új amit letöltött az is rossz. :S -
#4360 most,hogy lett egy új játékmód
bármelyik játékot indítom,csík végigmegy aztán ,ezzel kilép:
patch_mp.ff different from the server
másnál nics ilyen gond? -
jon doe #4359 köszi... akkor várok türelemmel -
pett3rson #4358 Igen, várni kell amíg a steam magához tér. karbantartás miatt szokott ilyet csinálni...tudtommal, de lehet máskor is, tegnapelőtt is ez volt. valamit hegesztenek rajta. -
jon doe #4357 [IMG]http://[/IMG]
Valaki erre tud valami okosságot....? -
#4356 cdkulcsok.info, szintén RU VPN, 4200 forint, és legit -
jon doe #4355 Valaki erre tud valami okosságot....? -
eLiXir #4354 G2play-en 4851 HuF-nak írja a RU VPN aktiválós verziót, semmiképp sem fogok érte fizetni többet, ha ennyi van kiírva igaz? Buta kérdés lehet, de karácsony előtt nem szeretném, ha kirabolnának :D -
#4353 elvileg elégnek kell lennie. viszont a memória jobb lenne 4 gigával, ha windows 7ed van akkor pláne -
#4352 pls -
#4351 privátban elvileg vannak ezekből a módokból -
Runci #4350 Miért van az, hogy nagyon sokszor képtelen vagyok kapcsolódni a szerverhez? Rányomok hogy play game multinál és kiír egy error-t hogy nem tud jelenleg kapcsolódni. Aztán ha gépet újraindítom meg pár dolgot akkor általában elindul és utána nincs semmi baj, de egy csomószor nem csatlakozik. -
Sforzan #4349 Köszi az infot!
Hát ezek nem annyira vonzanak:) Reméltem, hogy a BO-ban megismert, wager match-ek alatt futó játékmódok térnek vissza. A One in the Chamber és a Sharsphooter módok nagyon tetszettek... -
#4348 igen
-
#4347 5500? -
#4346 bocsi, csak info órán voltam és nem tudtam fejből, de am ATI Radeon HD 5500 Series (Catalyst) -
#4345 Ati Radeon, de milyen? Pont hogy az 1024mb-ot adtad meg ami nem túl sokat számít. -
#4344 hali mindenki!
elfutna a gépemen a Modern3?
Intel Pentium Dual-Core E5700 (3GHz)
ATI Radeon 1024 MB
RAM: 2GB -
killerkocka #4343 Infó az új modokról -
#4342 Bizony, sokan játszottak vele. Tényleg, most, hogy így írod a DLC playlistet, az elején úgy volt, hogy külön playlisten futottak a DLC-s mapok, később lett hozzárakva a többihez. És akkor is folyton talált játékot azokon a pályákon is. Én ott abszolút nem bántam meg , hogy megvettem a DLC-ket hozzá, kiváncsi vagyok itt mit alkotnak majd, de tuti, hogy lesz megint néhány visszatérő pálya is. -
#4341 Reméljük hamarosan okosabbak leszünk a részletekkel :) -
killerkocka #4340 Ment a privi. -
eLiXir #4339 Hali aki a g2play-ről vette, a RU standard editiont, privibe kaphatnék linked orosz VPN-hez, vagy hogy hogyan oldotta meg? Előre is köszi. -
pett3rson #4338 ez nem black ops, hogy vannak szeverek ahol a dlc-k miatt kevesen vannak. itt max nem rak be DLC map-ra, de akinek megvan az megy tovább. persze dedikált szerókon más a helyzet, de alapból szerintem inkább azt használják kevesebben..egyelőre. -
#4337 az első hetekben MW2 dlc playlistben 10k fölötti ember volt napközben -
#4336 Mai játék tapasztalata alapján: Noobtube is the new akimbo XDDDD -
#4335 Ez biztos így lesz. Amúgy PC-re nem is érdemes DLC-t megvenni, mert olyan kevesen veszik meg, hogy szervert is alig találni hozzá.