Call of Duty : Modern Warfare 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

frango
Az a rossz szinkronizáció miatt van. Neked azt mutatja, hogy már fedezékben vagy, de az enemy még lát és lõ rád. Én BF3ba verem a fejem a falba, hogy miért akarok fedezékbe futni mikor úgy is késik ez a fos és meghalok. manapság ezzel nem tudnak mit kezdeni úgy néz ki. Anno mikor kezdtem a gammázást ilyen problémák nem voltak(régi szép idõk).

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

skatebab
nem tudom mert alapból a steam sem megy nem indítja el a multiplayert
"ez a játék nem érhetõ el próbálkozzak késõbb"
szerinted?

skatebab

Nagylaci
Ebben amúgy maximálisan igazad van! Én a hitbox -ot különösen nem értem ebben a játékban. Meg tudok õrülni amikor már jócskán fedezékbe futottam, de még mindig kapom a találatokat. Leelõzöm a saját hitboxomat?!
De azért, hogy így pont egy vonalba fussanak az brutál mázli akkor is. Szembõl inkább összejön amikor hosszában figyelsz egy ilyen "folyosót".

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

DarkSector
Legalább egy értelmes hsz. Már hiányoltam a sok ......

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

frango
Ilyen szûk folyosókon elég nagy az esélye. Fõleg ilyen nagy hitboxnál...

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

Nagylaci
Igen nekem is ezért tetszett. Általában az ilyen triple killek úgy szoktak összejönni, hogy szembe fut több ellenfél. Itt meg pont a lövés pillanatában oldalról futottak teljesen véletlenül egy vonalba. Mekkora ennek így az esélye?! Kb. amit Te írtál...

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

FeikG
Nemtom..Router?

DarkSector
1:100000000000-hoz az esélyed...😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Nagylaci
Õrült mázlista lövés:

Ilyet se csináltam még... 😄

skatebab
Steam Game Server initialized as Internet Server.
No Steam Master Servers found. Server will LAN visible only.
Steam Game Server connected.
Steam Game Server is VAC Secure

ezt miért irta hogy csak a LAN ban látható?

skatebab

FeikG
Használd a default.dsr-eket,megnyitod és mindent át tudsz írni értelem szerûen..Pl-gameOpt commonOption.hardcoreModeOn "1" // [ 0, 1 ]
1=bekapcs 0= kikapcs
vagy beloadolod,beállítod privát meccsben és mented..

skatebab
köszönöm.
és arra tudsz tippet hogy mikor elinditom a szervert a beállítások nem lépnek érvénybe pl.: killcam,hardcore,domination stb ez mitõl lehet?
ez a "recipie"-s dolog pedig azt a receptet nyitom meg amit lementettem a játékban a Call of Duty Modern Warfare 3 - Dedicated Serverben?!

skatebab

Myrddraal
Hali! 2 problémám van a játékkal:

1. Vmiért csak akkor tudok becsatlakozni multiba, ha kikapcsolom a tûzfalat, hiába állítom be a multi exe-t, hogy engedélyezze a ki és bejövõ kapcsolatokat.

2. Ha kilépek a játékból akkor benntmarad a játék a futó folyamatok között és a steam is úgy észleli mintha még futna a játék, leállítani meg nem engedi, igy csak gépújrainditással tudom ezt megoldani.

Esetleg vkit tud ezekre vmi megoldást? Elõre is köszi a válaszokat!

Antal99
te már mutáltál vagy még elõtted áll?<#nevetes1>

AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC

775 millió dollárt hozott 5 nap alatt a játék. Szép!!
gallardo
köszi, megoldodott.

Jaka923
Hát reméljük, hogy a 77 nem a születési évét jelzi<#nevetes1>

FeikG
Ezt ugye nem komolyan?<#ijedt>

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

Látom rendes ember vagy....

Amúgy, ha nem tûnt volna fel segítséget kértem!
Különc
<#nevetes1><#wow3>

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

a steam-en belül keresd meg a játékok között az mw3-at, jobb gomb, ott properties vagy tulajdonságok, és ellenõrizd a fájlok helyességét/verify files vagy ilyesmi. megnézi ha esetleg valami rossz és letölti. lehet futtatni defrag-ot is utána, elvileg indulnia kellene, ha nem akkor valószínû frissítik, bár ez nem így szokott zajlani. eddig a verifiy megoldotta az ilyen problémákat.

The Matrix has you...

FeikG
// Specify server visibility (1 = LAN, 2 = Internet (default) )
//+set dedicated 2
/admin/server.cfg

Frank99
updatel pl.

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

gallardo
Ha megpróbálom elindítani a multiplayert a steam azt írja ki hogy a játék jelenleg nem érhetõ el. Valaki tudja hogy miért van ez? A single elindul csak a multi nem.

lolSL
csak konzolra vonatkozik
pcn automatikus a vac.

AkAfinucsi
glitch

A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!

Alien
Robert Bowling írta twitterjén:

Any attempt to cheat, hack, or glitch in #MW3 will not be tolerated. 1600+ bans issued. Updates in works. Please cont. to report offenders.

Hát remélem ez a PC-s táborra is vonatkozik valamennyire, mert az elõbb találkoztam egy aimos gyerekkel...... Nemcsak stat alapján hanem kill cam-bõl is egyértelmûen lehetett látni, hogy csal.
A másik amit már több pályán tapasztaltam az a végtelen stealth bomber... Vagy cheat vagy vmi bug ez is, de sürgõsen kéne valamit csinálniuk ezzel.

skatebab
hali,elolvastam hogyan kell dedikált szervert készíteni de...hogy lehet megcsinálni hogy benne legyen a steam internet szerverek listájában ? mert így csak a LANban van benne.
ill.mikor elinditom a szervert a beállítások nem lépnek érvénybe pl.: killcam,hardcore,domination stb ez mitõl lehet?
nem vagyok annyira jártas ebben elõre is kössze

skatebab

lolSL
itt egyet listáz egyelõre: http://www.gametracker.com/search/mw3/HU

Krisztiam
kiakasztottam a játékot.. elég rövid volt.. nekem tetszett 😊

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

na ez az DS, szerintem piszok jól össze lett rakva, hogy midnent testreszabhatunk,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
várunk az alteriwnetre!!!
FeikG
Olyan mint a cod4,annyi különbséggel,hogy itt nem kell fejlesztened,mert minden maxolva van

FeikG

FeikG
Van két magyar szerver is,(dedicalt)lehet kísérletezni..

FeikG
Vannak..
Ez csak azért kell,(egyszer beállítani)hogy a kedvenc fegyvereiddel mehess fel a dedikált szerverekre és lagmentesen játszhass..

DarkSector
Szerintem olyan rendszer lehet mint MW2-nél...
Létrehozhatsz egy privát szervert, csak nem enged fejlõdni...

Egy tévhitet oszlassunk már el egyébként: (már ha ez az)

Vannak vagy nincsenek dedikált szerók? úgy értem bérelhetõ, mint régen akár COD4-ben, mert most szerintem csak egy ember készít privát match-et és azt osztja meg, igy megint csak az Õ gépre csatizunk, azaz host-ol. de lehet csak Én néztem be valamit.

The Matrix has you...

FeikG
FeikG
Elég ha csak simán privát meccset csinálsz és már ott is betudod állítani..

na és azt hogy kell?

The Matrix has you...

FeikG
Igen,de ehhez az kell,hogy csinálj saját szervert,ahol beállítod mivel mész,mert alapba nincs..

Büdös Bohóc
hát mivel ott szintlépés stb nincs és nincs érvényben, ezért szerintem logikus... 😊

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

FeikG
Csak nekem kellett 10 nap ahhoz,hogy észre vegyem,a dedikált szerverre bármilyen fegyvert vihetsz,bármivel?

Fpocok
A codmw3ra jobb klikk, options vagy mi és csináld meg a verify steam files és a defraget. Ha utána sem megy, töltsd le steamrõl.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Nálam lassan 26 órája a multi indításánál: "Steam Hiba - Próbáljam meg újra késõbb"
A single megy, MW2 multija megy, mi a repedt fa...sz van???

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

DarkSector
De kemény most nézem mennyi killstreak van. És 3 rendszerben.
Valamint a replay rendszer is tetszik iszonyat ötlet volt.

Ez a faszkalap is sír hogy sok az extra, ha nem lenne, csak fegyverek akkor meg azt mondaná hogy mennyire kevés a tartalom...

Ezért van manapság hogy mindig azért sírnak ami nincs.

Az érdekességét a codoknak 12:07-nél elmondja a srác...Mármint a videóban 12:07-nél...

fõleg a multi részérõl amit mond; nem értek egyet...
J i GS a W
engem nem hiszem, ma vettem meg.