Call of Duty : Modern Warfare 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
"ez a játék nem érhetõ el próbálkozzak késõbb"
szerinted?
skatebab
De azért, hogy így pont egy vonalba fussanak az brutál mázli akkor is. Szembõl inkább összejön amikor hosszában figyelsz egy ilyen "folyosót".
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ilyet se csináltam még... 😄
No Steam Master Servers found. Server will LAN visible only.
Steam Game Server connected.
Steam Game Server is VAC Secure
ezt miért irta hogy csak a LAN ban látható?
skatebab
1=bekapcs 0= kikapcs
vagy beloadolod,beállítod privát meccsben és mented..
és arra tudsz tippet hogy mikor elinditom a szervert a beállítások nem lépnek érvénybe pl.: killcam,hardcore,domination stb ez mitõl lehet?
ez a "recipie"-s dolog pedig azt a receptet nyitom meg amit lementettem a játékban a Call of Duty Modern Warfare 3 - Dedicated Serverben?!
skatebab
1. Vmiért csak akkor tudok becsatlakozni multiba, ha kikapcsolom a tûzfalat, hiába állítom be a multi exe-t, hogy engedélyezze a ki és bejövõ kapcsolatokat.
2. Ha kilépek a játékból akkor benntmarad a játék a futó folyamatok között és a steam is úgy észleli mintha még futna a játék, leállítani meg nem engedi, igy csak gépújrainditással tudom ezt megoldani.
Esetleg vkit tud ezekre vmi megoldást? Elõre is köszi a válaszokat!
AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
Amúgy, ha nem tûnt volna fel segítséget kértem!
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
The Matrix has you...
//+set dedicated 2
/admin/server.cfg
Any attempt to cheat, hack, or glitch in #MW3 will not be tolerated. 1600+ bans issued. Updates in works. Please cont. to report offenders.
Hát remélem ez a PC-s táborra is vonatkozik valamennyire, mert az elõbb találkoztam egy aimos gyerekkel...... Nemcsak stat alapján hanem kill cam-bõl is egyértelmûen lehetett látni, hogy csal.
A másik amit már több pályán tapasztaltam az a végtelen stealth bomber... Vagy cheat vagy vmi bug ez is, de sürgõsen kéne valamit csinálniuk ezzel.
ill.mikor elinditom a szervert a beállítások nem lépnek érvénybe pl.: killcam,hardcore,domination stb ez mitõl lehet?
nem vagyok annyira jártas ebben elõre is kössze
skatebab
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ez csak azért kell,(egyszer beállítani)hogy a kedvenc fegyvereiddel mehess fel a dedikált szerverekre és lagmentesen játszhass..
Létrehozhatsz egy privát szervert, csak nem enged fejlõdni...
Vannak vagy nincsenek dedikált szerók? úgy értem bérelhetõ, mint régen akár COD4-ben, mert most szerintem csak egy ember készít privát match-et és azt osztja meg, igy megint csak az Õ gépre csatizunk, azaz host-ol. de lehet csak Én néztem be valamit.
The Matrix has you...
The Matrix has you...
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Parasite Eve 2, best game EVER!
A single megy, MW2 multija megy, mi a repedt fa...sz van???
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Valamint a replay rendszer is tetszik iszonyat ötlet volt.
Ez a faszkalap is sír hogy sok az extra, ha nem lenne, csak fegyverek akkor meg azt mondaná hogy mennyire kevés a tartalom...
Ezért van manapság hogy mindig azért sírnak ami nincs.
Az érdekességét a codoknak 12:07-nél elmondja a srác...Mármint a videóban 12:07-nél...