7458
IZÉ
  • Frank99
    http://steamcommunity.com/profiles/76561198032474949/

ez a overlord gyerek meg a két haverja, amit ma elengedett...
    hozta a zászlót CTF-ben, lelőttem, erre helyből lekurvaanyázott, mondtam magyarok vagyunk, vagy mi van???

hihetetlen. amúgy 19 órája játszik, és 80 körül járt......
    komolyan mondom, letagadom, hogy magyar vok....
  • pett3rson
    Domination-ben C pontnál, ahol kezdődik az alagút, annak a jobb oldali részén van ez a hiba. ott próbálkoznak, majd egyszer nézd meg :)
  • dolorex
    én megoldást keresnék Call of Duty 2re is.rengeteg a csaló ,3 éve még cb-em a csapatommal, eredmények is jöttek.de nagyon megszaporodott a csalók száma és abbahagytuk.
  • Frank99
    ott hol mennek le, melyik részen????
  • pett3rson
    felesleges ilyenen frecsegned, mindenki tudja, hogy vannak csalók, melyik játékban nem láttál még eddig ilyet? Ki kell lépni és kész, de nehogy azt mond, hogy minden pályán találkoztál ilyennel, mert akkor viszont tökön szúrom magam. Sokkal kevesebb csalóval találkozni, mint elődeiben, főleg mw2-höz képest jobb a helyzet.
    Meg kell szokni a pályákat, később már átlátod Te is, mi hol van és könnyebb lesz játszani.
    Aki a pálya alól lőtt az meg egy glitch-et használ ki, amit hamarosan javítani fognak, a havas pálya az, Outpost. Máshol nem láttunk még ilyet. Jó ötlet az is, ha odamész és legyilkolod azokat akik le akarnak menni, lehet szívatni a bandát :) ha meg már lement akkor kilépsz.

A hackelt szeróról pedig szintén ki lehet úgy lépni, hogy ne mentsen, csak kilépsz asztalra, feladatkezelőből kilövöd a steam-et, aztán a játékot is.
  • Antal99
    "neve" van neki? emlékszel rá?
  • Antal99
    Hát HÁNYADÉK
  • gosumofo
    Ez a cod. Mióta is? A magyarok a 2. rész óta csalnak nagy számban, most meg hogy a külföldi hülyegyerekekkel kell együtt játszani, hát látszik hogy sehol sem jobb a helyzet.
  • soo277
    Gusztustalan!!
  • Gabe18
    Bocsánat, de nem szoktam cheat-ről beszélni ha nem 99%-ban biztos. Akkor maximum azt írom hogy érdekes, vagy gyanús. De tízszer előbb gondolom hogy én vagyok marha mint hogy nyíltan leírjam fórumra, vagy akárcsak a játékban üzenetbe hogy csal valaki.
    De ezen a videón amit 5 és 25 másodperctől a gyerek leművel a sniperal, az nehogy már "skill" legyen, mert akkor tényleg én vagyok az ökör... És perszer ez így ment végig.

• gömbgiliszta
    szerintem a pályatervezés meg pont, hogy átgondolt, alapos. nekem nagyon bejön szinte az összes. az meg, hogy egy-egy helyre több út is vezet, az alapvető követelmény, ez így volt/van minden cod-ban.

jobb mint mw2, minden apró változtatás az előnyére vált a játéknak (2 pálya közül választás a lobby indulás előtt, elért killstreakek-et tetszőleges sorrendben lehívhatod, perkek "gyengítése" pl. nincs végtelen futás, classok jobban testreszabhatók, egyedi killstreak-ekkel, + a strike package rendszer, a fegyvereket is jobban lehet fejlesztgetni, felszerelni )

ja igen, nagyon _hasonló_ mint az elődje, hiszen ez ez _ugyanannak_ a játéknak a következő része...
  • Frank99
    elhiszem, láttalak játszani!
  • killerkocka
    Felveszlek és ha gondolod, akkor a kd-met is láthatod és megnyugodhatsz :P
  • Frank99
    egyébként nekem is jobban tetszik, mint a 2-es...
  • Frank99
    szevasz!

Tudtam, hogy láttalak valahol killerkocka!

a napokban írtam, hogy megnézem az adatlapod... :-)

viszont a német gyerek, akiről akkor írtam, az falon át lőtt :-)

Frank_Hun
  • killerkocka
    Hát nem tudom, találkoztam már magyarral, aki megfogott a lehető legrosszabb formámban és még úgyis aimosnak meg wh-snak tartott. Szóval ezekkel a hozzászólásokkal érdekesen bánok. Lehet látni tényleg cheatert is, gyors report, esetleg videó beillesztés is és lehet reménykedni a legjobbakban.
    Pályák átláthatatlanságáról meg összecsapottságáról annyit, hogy ez inkább az előző részekre volt jellemző. Most kivételesen meg is lepődtem, mennyire jól ki lett dolgozva, leggyakoribb textura bug sem igen van, hogy ha van egy pici rés a kocsin és nem igen lehet átlőni rajta. Itt lehet. Hogy labirintus-e, nem mondanám, mert mindenhova el lehet jutni elég könnyen. Van minimum 2 út 1 helyre, ha nem több, így hála a camperek is kiszorultak némileg, mert nehezebb a dolguk. Régebben, hogy megfogj egy campert, meg kellett kerülni a fél pályát kb. Részemről én elégedett vagyok a játékkal, csak legyen javítva ez az fps droppos hiba.
  • killerkocka
    Hasonlóan, mint mw2-nél, ha játszottál vele egyáltalán. Egyébiránt mi klánnal játszogatunk, meg az ideális tagfelvételi emberkékkel most, per pill dömpingeljük az újakat. Amúgy normál esetben 6 fős lehet a party, kivéve ground waron, ott egyértelműen több, bár ott még pozitív tapasztalatunk nem volt. Gyakran elszállt a host, mielőtt átatadta volna pl nekem, mint általában.
  • simonl #4397
    Sziasztok puhányok, az "increased bullet damage for 1 kill" nevű választható death streak opció pontosan mit hajt végre a játékban?

Köszönöm a türelmes válaszokat...:)
  • R0zs0máK
    5Mbit ~ 450-500kbyte/sec...
  • Gabe18
    Ez már a MW2 idején is téma volt. Továbbra is tartom hogy az összes level hackert ugyanúgy bannolni kéne mint akármelyik wh-s vagy aim-os köcsögöt.
    De mivel a hackelt szerverek ellen úgy nézem itt sem tud/akar tenni semmit a játék készítője, így nem lehet, hiszen azt a szerencsétlent nem vághatja ki aki önhibáján kívül esik ebbe bele. Egyszóval úgy xar az egész ahogy van...
    Amúgy nem akartam a játékot megvenni, de haverom megfinanszírozta mert ő kíváncsi volt rá, csak jelenleg gépre nincs hozzá, hát megvettük 4200-ért a kulcsot hozzá.
    2 nap alatt, kb 3 óra játék után volt már vagy 3 full aimos csávó, aki meg sem próbálta titkolni hogy ő csal, meg egy figura aki szimplán a pálya ALÓL lőtte le a népet, míg őt se lőni, se látni nem lehetett. Nem tudom ez cheat vagy bug vagy micsoda.
    Amúgy full MW2 a játék, némi újítással, és mérföldekkel gyengébb pályatervezéssel. Valaki írta itt egyszer hogy átláthatatlan labirintus jellegű az összes pálya, hát teljesen egyetértek. Jellegtelen, összedobált hatása van szinte az összesnek, amit azzal akartak feldobni hogy keresztbe-kasul vezetnek a folyosók, átjárók, aluljárók.

Hát szóval nem jön be, de lehet csak én vagyok kiábrándulva már ebből a CoD multiból.
  • Antal99
    ha így sem megy akkor könyvtár törlés(más mód nincs)
  • Antal99
    hát akkor nem fog bejelentkezni a steam az biztos

vezérlőpult//programok és szolgáltatások//listábol kikeres//rákattint//eltávolítás
  • mikiking
    Nem,nem eredeti. Először ki kellett próbálnom,hogy megvegyem,single része bejövős,valószinüleg új év után megveszem a multi miatt... De előszor jó lenne letörölni most,mert kell a hely filmnek
  • Drephis
    drop zone <3
  • pett3rson
    Mond már el légy szíves, hogy mivel fog jobb lenni Nálad egy 10-es levelhack-es, mint Te, aki "csak" level 4-es vagy akármennyi?
    Semmi előnyt nem ad, csak 5-el több title és emblem..ennyi.

Ráadásul itt vannak legális dedikált szerók ahol 1000, 10000 vagy akár 50000 XP-t lehet szerezni egyetlen öléssel. Most akkor milyen levelhackről is beszélünk? Igen, nem kötelező ilyenekre menni, sőt mi több ottmaradni, de ki nem szarja le, hogy milyen ikon fityeg a neved előtt?
    Pár óra alatt meg lehet figyelni az új fegyverek tulajdonságait, mit mire és mikor lehet használni, be lehet tanulni a mappokat is, onnantól meg a ping és a szerencse győz, valamint az évek alatt megszerzett tudás és rutin..semmi más nem kell.
  • Antal99
    prestige 10 azért durva

10x véletlenül...

(egyébként a serverek között volt olyan amire ,ha rámentél 1 ölés +1 prestige,de a tízért 10x kellett belépni,NA EZ CSALÁS)
  • Fabio Capello
    és basszák ki azért, mert véletlen moddolt szeróra ment, vagy hogy gondolod?
  • vipera97
    Sajnos nem segít:(
  • gosumofo
    vsync off
  • vipera97
    Sikerült bezserezni de van egy gondom hogy miközbe megyek és nézgelődnék a kamerával midég beakad és csak később reagál tehát nem mozog a kamera mi lehet a gond? segítsetek pls
  • Frank99
    gyerekek, a levelhack az nem csít?

több olyant nyomtam ma fel, aki 20-30 órát játszott, és prtg 10-es volt.
    ez nem számít csítnek? körberöhögtek a "report you"-val....

tényleg, van PC-n egyáltalán valami anticsít, vagy csak pofáznak róla????

ui. a levelhack is az.... sztem...
  • TaRka0107
    Igen.
  • mukika36
    Menne a gépemen?

ASUS Intel LGA1156 P7H55-M LX/SI
    Intel LGA1156 Core i3 540 3.06GHz BOX
    Kingston DDR3 1333MHz 4GB KIT (2x2GB) CL9
    Sapphire HD5670 1GB DDR3

Köszönöm!
  • Fpocok
    pl itt
  • Drazse23
    Sziasztok!
    Nem tudjátok esetleg, hogy honnan lehet olyan maszkot szerezni, mint amilyen Ghostnak is van? Itt pl. magyarországi webáruházra, boltra stb. gondolok. Neten láttam már párat, de egy sem volt az igazi, ami hasonlítana Ghostéhoz.
  • Gabe18
    Action nevű program esetleg.
  • dolorex
    Mind1 akkor tényleg csak a Fraps maradt.Köszönöm a választ!
  • robotnyk
    lehet igen. én általában egyedül játszom, néha egy haverral, mikor otthon van
  • TaRka0107
    Csak???
  • eLiXir
    Nyah én is megvettem G2playről, 5 perc alatt küldték is a kódot. Elég lassan töltődik lefele, csak 5mbit/sec.

Egy kérdés, szoktatok együtt játszani? Vagy lehet egyáltalán többen lobbyt keresni vagyis csatlakozni játékhoz? Vannak itt ilyenek? :)