Call of Duty : Modern Warfare 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TaRka0107
Mi az a stealth bomber glitch?

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

robotnyk
igen, mindennel lehet amit laptoppal hívnak be úgy tudom :|
Nekem ma csinálták sima airstrikekal is<#falbav>

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

gömbgiliszta
<#nevetes1> csak kíváncsi vagyok...

\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"

DarkSector
Hogy felcsillant a szemed. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

gömbgiliszta
milyen az a glitch? én még nem találkoztam vele

robotnyk
kurvára ajánlom hogy ezt a stealth bomber glitchet patcheljék a jövõ hét folyamán, mert az összes ovis gyökér erre veri a brokeszt....
Ha valakinek van kedve tolni pár kört együtt, vegyen fel Steamen: Nokedliasd

Sziasztok, látom korábban volt szó a prestige -rõl, ezzel kapcsolatos a kérdésem:
Prestige választásánál minden nullázódik? Fegyver és minden más perk vagy megszerzett eszköz és/vagy tulajdonság???

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

kb 40-et találtam meg, úgy, hogy elején annyira ne figyeltem. többnyire el vannak dugva, de némelyik pont útba esik a csak a nagy csatákban nem látod.

The Matrix has you...

milyen stat? mert Én kaptam 1 milliárd pontot, de csak 1-es prestige-ig ment el, többet nem kaptam érte. sûrûn kell mentést csinálni, illetve van egy olyan megoldás is, hogy ha ilyen host-ba akadsz, akkor ki kell lépni Alt+Esc-el (vagy amivel tudsz) az asztalra, futó folyamatok közül elõször a Steam-et és aztán a játékot kell kilõni, azért, hogy a steam ne mentse a felhõbe a statodat. ezt olvastam, még nem csináltam, de szerintem mûködik.

The Matrix has you...

frango
Ha játszanék vele megállnék a másodiknál az tuti. Az a "legszebb"(mondjuk nem sok kreativitás van ezekbe a jelvényekbe).

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

robotnyk
akkor viszont keresgélni kell, mert nincs már az a recent players tab steamben :\
gömbgiliszta
az intel-eket meg kell keresni, általában el vannak dugva olyan helyekre, ahová nem vezet az utad, ha játszod végig a játékot, sõt a feladataid között sem látod.

video

Büdös Bohóc
ha kilépsz a menübe van egy lista, hoyg miket nem teljesítettél éppen. Ezek az intelek mind egy-egy nagy kinyitott laptop, amit fel kell venni, ennyi.

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

repvez
és ezekrõl az intelekröl hol lehet tájékozodni, hogy mi az amit kihagytam?Mert mindenhol végigmentem ahol kellett.Játék alatt nem láttam kiirva plusz feleadatot amit meg kellett volna még csinálni.
gömbgiliszta
a nehézségi fokozattól is függ, meg hogy mennyi intel-t szedtél össze

Büdös Bohóc
a maradék szerintem abból áll össze, hogy mi mindent teljesítettél a pályán. Bár csak elenyészõ része a dolgoknak az ellenséges intelek összeszedése úgy látszik ez is kurvasok százalékot ér.

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

repvez
Az normális ha a kampányt végigjátszottam akkor csak 50%-ot ir ki a fömenübe? A másik 50 a spec ops bol jön össze vagy valahol még tovább folytatódik a kampány?
Az a vége hogy szivarozik price igaz ?
sziasztok!

Tud valaki segiteni?Elakadtam ott ahol fentrõl kell megtisztitani az utcát.Itt mit kell csinálni?
MBP Schaefer
Persze, a delikvens STEAM adatlapján keresztül lehet reportolni.

i7 6700k 4,00 GHz, Asus Maximus VIII Hero, R9 Fury X, 16GB Corsair 2133MHz

robotnyk
pc-s verzióban van egyátalán report funkció?
Ha megtalálom a nicknevét bírom ide.

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

Alien
Én nem találkoztam még szerencsére ilyennel (lekopogom) és nem is hallottam mástól sem eddig.

Alien
Level hack...

gömbgiliszta
tényleg, itt van az a dolog mint mw2-nél, hogy hackelt host miatt maxolódik a stat? itt lehet mentést csinálni?

Az egyik klántársam már találkozott egy magyar gyerekkel aki a 10. prestige-nél járt!!!

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

Alien
Tegnap elég siralmas volt a helyzet multiban. Vagy aimosokba futottam, vagy azt az idióta stealth bomber glitch-t használták. Elméletileg úton van a javítás, remélem minél elõbb megtörténik, mert egyre rosszabb a helyzet. Prestige jelvényeknél pedig elvileg ez a helyes sorrend.

Azthiszem 7nél megállás 😊)

Drephis
eléggé fel vannak cserélve a jelvények

help

Nagyon jó játék nem bántam meg hogy megvettem!!
<#eljen><#worship>

Blizzard Entertainment [email protected]

DarkSector
Ja tuom, de az más. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

soo277

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

soo277
Dark Anno MW2 nél!!

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

DarkSector
Eddig cod4-ben csak parancssorossan lehetett, asszem azt is játékmódtól függõen.

ti hogy allitjatok a fovot? menuben nincs semmi, 5 perc utan hanyingert kapok... fejlesztoktol volt ra utalas, hogy "ertik a problemat, es pc-n lesz fov valtoztatasi lehetoseg", vagy ez van, ezt kell szeretni?

DarkSector
60 vagy 65 szokott lenni, és a max a 85.

DarkSector
Nem késés, csak irtam egy példát hogy milyen trükkök kiskapuk vannak a programozásban.

na de most mw3-ban pl mekkorára érdemes ezt növelni? mert ennek is van azért határa nem?

The Matrix has you...

frango
Mi köze a fov-nak a késéshez? Vagy lehet félreértem amit írsz<#whatever>...

DarkSector
Mondok neked jobbat.

Cod 4-ben volt tegnap pont...

Broadcast map, aki ismeri, annak támadóban ha jobbra befutsz a bejáraton van egy folyosó, ott a folyosóban állt egy ember, és a bejárat elõtt, egy ajtó volt köztünk, és én nem láttam az ajtó félfa mellett a gyerek karját!
Míg a buzi srác megnövelt FOV-al engem látott hogy kilógott a karom.

Ennyit a találatokról.

Ezért én sem értettem hogy miképpen lehetséges hogy én már befutok elvileg egy fal mögé és a hátamat még eléri a töltény...hát ezért.

DarkSector
Lagg.

frango
Jó rendben van jól látod a dolgokat. Neked van igazad...maradjunk ennyiben...<#zavart1>

tánctanár vagyok, nem illem...bocs, ha sértette a füled, de nekem meg a szemem a "kedvességed".

The Matrix has you...

frango
Kultúráltabban nem lehet? Ha nem tudod értelmezni amit írtam inkább maradj csöndbe.

Nagylaci
Egyébként az a ritka eset történt, hogy még az ellenfél is gratulált hozzá akit lelõttem. Még neki is tetszett a kill pedig õ szenvedte el!
Ping -rõl annyit, hogy a múltkor akkora LAG volt, hogy úgy lett vége a DEMO. -nak, hogy próbáltam hatástalanítani a bombát, de az sajna rám robbant. Erre nézem a Final Kill -t és a csávó onnan szerezte ahonnan látnia kellett volna engem, de egyszerûen NEM VOLTAM OTT! 😄 😄 😄
Na mondom ezt nevezem LAG -nak...

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

a ping miatt látod máshogy, mint Õ. Ha neked nagy, akkor nálad késõbb jelzi vissza. Hihetetlen egyébként, hogy az a 20-30 ms mennyit számít..

már mér lenne igaza? nem szembõl jönnek, hanem oldalról, erre tényleg kurva kicsi esély van, ne degradáld már magadat.

The Matrix has you...

Nagylaci
Jobban belegondolva megint csak igazad van..! Sokszor én is a falat vakarom mert látom, hogy az ellenfél majdhogynem tök mást lát a killcam -ban mint amit és tapasztaltam amikor lelõtt. Ez annyira igazságtalan... 😞 Persze gondolom ilyeneket én is "kapok" a játéktól, de akkor is...

pett3rson, köszönöm! 😊 De igazából van némi igaza még szerintem is. Szûk a pálya, rohantak a HQ felé egy-egy dupla össze is jön általában. De ez... 😄 Egyébként nem mind a 3 fejes "csak" 1. A másik kettõ szimpla 1 shot 1 kill.

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

tényleg mázlista vagy, gratula hozzá... 😊

The Matrix has you...

apám faszát van nagy esélye!! Életembe nem lõttem még 3-as fejest bazdmeg, pedig játszok már egy ideje, kb cod2 óta és nem csak azzal...annyira szánalmasok vagytok az ilyen hsz-ekkel, egy kis dicséret sem tudja elhagyni a szánalmas szátokat...

The Matrix has you...