7458
IZÉ
  • FeikG
    Igazi magyar mentalitás!
    Ha már béna vagyok,egyszerűbb a másikat csíternek kiáltani..
    Nekem ilyen 30:1-2-3-4-5 stats-ból van több tucat,neten játszom már 15 éve,de még soha ki sem próbáltam csítet,de még ini átírást sem..
  • simonl #4453
    Ne haragudj de, nem túl hihető, hogy kempelés, sőt rejtőzve kempelés nélkül elérjél ilyen statot.
    Olyan kicsik a pályák és olyan szanaszét vannak a respawn -ok, hogy nem tudom elhinni.
    A játéktudásodat nem vonom kétségbe de biztosan kempeltél csak Te nem így hívod:)
  • busman1
    Hát persze, jó magyarázat.
  • DarkSector
    "+arra sem kell balansz hogy megveszem 10papírdarabért a fóliás játékot és csíterekkel játszom. nyilvánvalóan..."

Csalók ellen soha nem lesz megoldás, minden mindig kijátszható lesz.
    Megasztán a játék BALLANCE-ának mi köze van a csalásrendszerhez????

Ezt nem gondoltad át eléggé.
  • DarkSector
    Egyszerűen szerencséjük van, jól játszanak, vagy kempelnek.

Ez nem csít meg nem a játék beállításainak hibája, ez így működik, azé mert 1000meccsen a 10000000 játékosokból 10-nek összejön a jó stat, az semmire nem utal.

Ez minden játékban előfordulhat.
  • Festéknotajcs
    +arra sem kell balansz hogy megveszem 10papírdarabért a fóliás játékot és csíterekkel játszom. nyilvánvalóan...
  • Festéknotajcs
    elég érdekes statokat produkálnak egyes emberek.
    van pár elméletem...elég érdekes dolgokra lettem figyelmes
  • DarkSector
    Mit látsz ebből?
    Milyen ballance kell ide?
  • Festéknotajcs
    ebből látszik h még ráfér a gémre egy kis balansz!
  • csuripi
    Kis szerencsével lehet, én is csináltam már 27:1-es statot GW-ben, nem kempelve. Pont kifogyott mindkét fegyverből a lőszer, és ahogy vettem fel az újat lelőttek.
  • Sforzan
    Nekem 31:4 a legjobb eddig MW3-ban és szinte kizárólag Kill Confirmedet jászok, ahol ugyebár megy az ember a cédulákért is, tehát kempelni semmi értelme. Tehát még a magamfajta középszerű játékos is összerakhat ilyet kis szerencsével. Ha meg valaki tényleg jó, annak simán meglehet, akár killstreak nélkül is.

• FeikG
    ügyesen.........
  • busman1
    Akkor magyarázd már el, hogy hogy lehet csak egyszer meghalni MW3-ban, ha nem kempelsz. Tényleg érdekel. Szerintem lehetetlen, mert ahogy pörög, még véletlenül is többször kell halnod ha mozogsz.
  • Antal99
    Te aztán vissza olvasod a fórumot
  • mester1987
    TAKARODJ, ez tuti kamu :D
  • Festéknotajcs
    akkor tuti nem kempeltél haha
  • FeikG
    Aha értem,ill. nem...
    Engem kempelésből max egyszer szedsz ki,de az sem biztos(legalább is FFA)
    És ha tényleg nem ma kezdtél el játszani,akkor ezt tudhatnád..
    A hsz 2. részét meg abszolút nem értem
  • robotnyk
    25 fegyver only kell a MOAB-hoz
  • Puhos
    Mert nem most kezdtem el játszani! Meg ha én jól látom akkor 30 kill van, vagy rosszul látom?!
  • FeikG
    Miből gondolod,hogy kempelésből össze lehet hozni 25 killt?
    5-6 esetleg,de azt sem ilyen kis pályán,ráadásul az idő is kevés hozzá..
    Persze más a helyzet ha kopterezel,de azt meg nem számolja.
  • Sforzan
    Egyet kell értenem Gabe-bel és Frankkel, a levelhack is igen gusztustalan formája a csalásnak.
    És mivel nem csak title-t és emblem-t kap pluszban, hanem az összes cucc elérhetővé válik, ezért igen is szereznek előnyt a többi játékossal szemben, akik - már ha érdekli őket az ilyesmi - annyiszor járják végig a szamárlétrát, ahány prestige-be belevágnak.

Én egyébként igenis büszke vagyok egy olyan title-ra, amit teszem azt azért kapok, hogy 2 fejlövés egy golyóval, vagy mikor falon át nyírom ki az ellenfelet a saját claymore-jának felrobbantásával. Szerintem vannak még páran, akik hasonlóan éreznek és az Ő játékélményüket csorbítják ezek a kis köcsögök. Már elnézést...
  • Puhos
    Nagy kempelés lehetett!
  • Sforzan
    Köszi, alkalomadtán csekkolom...
  • FeikG
    Az első NUKE-m a mw3-ban
  • robotnyk
    valamikor jövő héten lehet róla szó, domination nem rossz :)
  • tototto
    nekem az megoldja, ha nyomsz egy alt+esc vagy alt+tab kombinációt hogy kimenj windows asztalra és utána klikk a tálcán a játékra (vissza a játékba) és láss csodát a játék újra nem szaggat 2-3 mapig :D
  • domy75
    Srácok, erre a szaggatás problémára - 15-30 perc után annyira beszaggat, hogy még a menüből is alig lehet kilépni - van valami megoldás mert, a patch-ben nem javították ki az hót ziher?
  • eLiXir
    dom legfőképp, de nincs kizárva semmi sem. volna kedved csatlakozni? :)
  • robotnyk
    milyen játékmódok mozgatnak?
  • robotnyk
    GRIM==>NO SKILL nevű arcot ha valaki ismeri, üzenem neki hogy Y U SO MAD?
  • R0zs0máK
    Én 9 vagy 10 óra játékkal vagyok 50-es és egyszer sem voltam ilyen +XP szerveren...
  • mester1987
    Javelin bug
  • csuripi
    Azt értem, abban igazad is van, de a mondat második részét, úgy lehetett értelmezni, minthogyha valami hack-el érte volna el azt a szintet.
  • Frank99
    thx
  • Frank99
    a kurvaanyázásal van a baj, első szinten.
    de mindegy....
  • koocos
    Esetleg ha leírnád a neved.. :D
  • eLiXir
    Keresek nehány játékost pub stompolásra! Ha eleged van, hogy nyomik a társaid vegyél fel friendsbe és játsszunk együtt!
  • csuripi
    Amúgy tudja valaki, hogy a pr tokenekkel, hány extra class-t lehet feloldani?Engedi, hogy 15 classom legyen?
  • csuripi
    Nem értem, hogy miért baj az ha 19 óra játékkal 50-es szinten van, lehetne magasabb is, de így jött össze neki.
  • Frank99
    bocs a haverja 60, ő 50...
    ehh...