7458
IZÉ
-
#4454 Igazi magyar mentalitás!
Ha már béna vagyok,egyszerűbb a másikat csíternek kiáltani..
Nekem ilyen 30:1-2-3-4-5 stats-ból van több tucat,neten játszom már 15 éve,de még soha ki sem próbáltam csítet,de még ini átírást sem.. -
simonl #4453 Ne haragudj de, nem túl hihető, hogy kempelés, sőt rejtőzve kempelés nélkül elérjél ilyen statot.
Olyan kicsik a pályák és olyan szanaszét vannak a respawn -ok, hogy nem tudom elhinni.
A játéktudásodat nem vonom kétségbe de biztosan kempeltél csak Te nem így hívod:) -
busman1 #4452 Hát persze, jó magyarázat. -
#4451 "+arra sem kell balansz hogy megveszem 10papírdarabért a fóliás játékot és csíterekkel játszom. nyilvánvalóan..."
Csalók ellen soha nem lesz megoldás, minden mindig kijátszható lesz.
Megasztán a játék BALLANCE-ának mi köze van a csalásrendszerhez????
Ezt nem gondoltad át eléggé. -
#4450 Egyszerűen szerencséjük van, jól játszanak, vagy kempelnek.
Ez nem csít meg nem a játék beállításainak hibája, ez így működik, azé mert 1000meccsen a 10000000 játékosokból 10-nek összejön a jó stat, az semmire nem utal.
Ez minden játékban előfordulhat. -
Festéknotajcs #4449 +arra sem kell balansz hogy megveszem 10papírdarabért a fóliás játékot és csíterekkel játszom. nyilvánvalóan... -
Festéknotajcs #4448 elég érdekes statokat produkálnak egyes emberek.
van pár elméletem...elég érdekes dolgokra lettem figyelmes -
#4447 Mit látsz ebből?
Milyen ballance kell ide? -
Festéknotajcs #4446 ebből látszik h még ráfér a gémre egy kis balansz! -
csuripi #4445 Kis szerencsével lehet, én is csináltam már 27:1-es statot GW-ben, nem kempelve. Pont kifogyott mindkét fegyverből a lőszer, és ahogy vettem fel az újat lelőttek. -
Sforzan #4444 Nekem 31:4 a legjobb eddig MW3-ban és szinte kizárólag Kill Confirmedet jászok, ahol ugyebár megy az ember a cédulákért is, tehát kempelni semmi értelme. Tehát még a magamfajta középszerű játékos is összerakhat ilyet kis szerencsével. Ha meg valaki tényleg jó, annak simán meglehet, akár killstreak nélkül is.
-
#4443 ügyesen......... -
busman1 #4442 Akkor magyarázd már el, hogy hogy lehet csak egyszer meghalni MW3-ban, ha nem kempelsz. Tényleg érdekel. Szerintem lehetetlen, mert ahogy pörög, még véletlenül is többször kell halnod ha mozogsz. -
#4441 Te aztán vissza olvasod a fórumot -
mester1987 #4440 TAKARODJ, ez tuti kamu :D -
Festéknotajcs #4439 akkor tuti nem kempeltél haha -
#4438 Aha értem,ill. nem...
Engem kempelésből max egyszer szedsz ki,de az sem biztos(legalább is FFA)
És ha tényleg nem ma kezdtél el játszani,akkor ezt tudhatnád..
A hsz 2. részét meg abszolút nem értem -
#4437 25 fegyver only kell a MOAB-hoz -
Puhos #4436 Mert nem most kezdtem el játszani! Meg ha én jól látom akkor 30 kill van, vagy rosszul látom?! -
#4435 Miből gondolod,hogy kempelésből össze lehet hozni 25 killt?
5-6 esetleg,de azt sem ilyen kis pályán,ráadásul az idő is kevés hozzá..
Persze más a helyzet ha kopterezel,de azt meg nem számolja. -
Sforzan #4434 Egyet kell értenem Gabe-bel és Frankkel, a levelhack is igen gusztustalan formája a csalásnak.
És mivel nem csak title-t és emblem-t kap pluszban, hanem az összes cucc elérhetővé válik, ezért igen is szereznek előnyt a többi játékossal szemben, akik - már ha érdekli őket az ilyesmi - annyiszor járják végig a szamárlétrát, ahány prestige-be belevágnak.
Én egyébként igenis büszke vagyok egy olyan title-ra, amit teszem azt azért kapok, hogy 2 fejlövés egy golyóval, vagy mikor falon át nyírom ki az ellenfelet a saját claymore-jának felrobbantásával. Szerintem vannak még páran, akik hasonlóan éreznek és az Ő játékélményüket csorbítják ezek a kis köcsögök. Már elnézést... -
Puhos #4433 Nagy kempelés lehetett! -
Sforzan #4432 Köszi, alkalomadtán csekkolom... -
#4431 Az első NUKE-m a mw3-ban
-
#4430 valamikor jövő héten lehet róla szó, domination nem rossz :) -
#4429 nekem az megoldja, ha nyomsz egy alt+esc vagy alt+tab kombinációt hogy kimenj windows asztalra és utána klikk a tálcán a játékra (vissza a játékba) és láss csodát a játék újra nem szaggat 2-3 mapig :D -
domy75 #4428 Srácok, erre a szaggatás problémára - 15-30 perc után annyira beszaggat, hogy még a menüből is alig lehet kilépni - van valami megoldás mert, a patch-ben nem javították ki az hót ziher? -
eLiXir #4427 dom legfőképp, de nincs kizárva semmi sem. volna kedved csatlakozni? :) -
#4426 milyen játékmódok mozgatnak? -
#4425 GRIM==>NO SKILL nevű arcot ha valaki ismeri, üzenem neki hogy Y U SO MAD? -
#4424 Én 9 vagy 10 óra játékkal vagyok 50-es és egyszer sem voltam ilyen +XP szerveren... -
mester1987 #4423 Javelin bug -
csuripi #4422 Azt értem, abban igazad is van, de a mondat második részét, úgy lehetett értelmezni, minthogyha valami hack-el érte volna el azt a szintet. -
#4421 thx -
#4420 a kurvaanyázásal van a baj, első szinten.
de mindegy....
-
koocos #4419 Esetleg ha leírnád a neved.. :D -
eLiXir #4418 Keresek nehány játékost pub stompolásra! Ha eleged van, hogy nyomik a társaid vegyél fel friendsbe és játsszunk együtt! -
csuripi #4417 Amúgy tudja valaki, hogy a pr tokenekkel, hány extra class-t lehet feloldani?Engedi, hogy 15 classom legyen? -
csuripi #4416 Nem értem, hogy miért baj az ha 19 óra játékkal 50-es szinten van, lehetne magasabb is, de így jött össze neki. -
#4415 bocs a haverja 60, ő 50...
ehh...