Call of Duty : Modern Warfare 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De jó hogy ennyire ráérsz és ( tudod jól mit írtam ), de csak belekötsz. Sose legyen nagyobb problémád.

Bye.

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

nem, mivel ahogy néztem 10.7Mb a mérete.

Üdv.

Reggel óta tölt egy frissítést a játék. Még 3 óra 57 perc van hátra.
Normális ez?
Nagylaci
Mondjuk Stealth, de tök mindegy! 😊 Gõzbombázó?! 😄 Amúgy ha jól értelmezem amit írnak az update -el kapcsolatban akkor most már nem lehet, se lopakodót, se sima légicsapást "trükközni" végre. Újra lehet majd normálisan játszani.
Amúgy a múltkor (meg már sokszor,sok helyen...) felvetõdött a hitbox kérdése. Itt egy dupla kill amin még én is meglepõdtem! Arra készültem, hogyan nyírom ki a bal oldali emberkét, erre látom, hogy õ is meghalt! Mondom WTF, ez trükkösebb golyó mint amivel Oswald lelõtte Kennedy -t! 😊

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Az elsõ vagy második nap néztem a TDM listát. 10. prestige 80. szinttel vezette valami gyökér, aki 15 meccset játszott és kicsivel több mint 100 millió pontja volt. Azóta mindig aktív a friends szûrõ, ott legalább megbízhatók abban, hogy nincs hack...

Az jó, de ezzel együtt remélem az összeset javították. Mivel a légicsapást is lehetett végtelenségig csinálni, nem csaj a steam bombert <#alien>

De azért ennél jobban is megerõltethetnék azt az üres fejüket...

Büdös Bohóc
nyilvánvaló, hogy ennél sokkal nyilvánvalóbb csalások mennek a test drive unlimited 1 és 2 szerverein (elsõ már talán nem fut), de ott se csinálnak semmi 😊 ~1 óra futásidejû pályákon 0.1 másodperces (!) rekordok az elsõ helyen.

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Nagylaci
Ezt nézzétek meg! Tegnap kicsit nézegettem a különbözõ ranglistákat és feltûnt, hogy meg tudom nézni a komplett listát is nem csak az aktuális lobby -ban lévõk helyezését. Hát erre mit mondjak?! Egy újabb bizonyíték arra, hogy a statisztikák semmit sem érnek.

Teljes lehetetlenség az elsõ 15 helyen. És ez még "csak" az elsõ 15. Óriási, hogy az én 592. helyemhez nagyságrendekkel jobb eredmények társulnak. Ha venne egy kis fáradtságot a játék üzemeltetõje egy csomó embert ilyen nyilvánvaló csalás alapján ki lehetne rúgni.

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Alien
fourzerotwo Robert Bowling
Our #MW3 PC players should have noticed an update today. It was to address the Stealth Bomber exploit. The skies should be bit clearer now.

Na akkor Stealth Bomber hiba javítva 😊

okok
DarkSector
NM látom hogy elsõ hsz félreértelmezés volt. 😊
Fél szemmel figyelgesd azért a topikot hogy miket írkálnak...😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ok köszi az infot
két haveromnak van meg . ez a véleményük ennyi . karakter mozgását szidták meg hogy lassu . meg a pályák se valami nagy számok. ezért kérdeztem kinek mi a véleménye .
DarkSector
Ha nem tudsz havernál próbát tenni, várd meg szerintem steam-en ingyen hétvégét majd.
Embere válogatja, nem ugyanaz, lehet sok ember megszokásból nem vált.

Ha rám hallgatsz kipróbálod valahol, valakinél mert mondhatnak bármit neked kell kipróbálnod és eldöntened hogy mi a jó neked, érdemes meghallgatni is a véleményeket de soha ne más mondja meg neked hogy mi a trendi meg jó, ha kipróbálod és tetszik megveszed ha nem akkor nem. 😊

De ha MW2-õt kipróbálod, ez kb olyan csak más cuccokkal.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
1 kevés lett volna? 😊

sziasztok . két haverom azt mondta hogy az mw-3 tol nem lettek elájulva az mw1 jobb azt mondták . valaki akinek megvan tudna mondani valami véleményt erre , mert ha ez igaz akkor megse veszem.
lolSL

DarkSector
Következõ hsz-t próbáld meg a "faszfej" nélkülözésével, Írtam hogy mindegy helyileg merre laksz, gépigény mindenfelé ugyanaz, ez nem jogosít fel káromkodásra.

Gépigényt írtam merre találod ha érdekel, ez sem jogosít fel káromkodásra.

lolSL
jobban fut mint a bo

DarkSector
Mindegy hol van a géped a gépigény a menü elsõ pontjában van...

Sziasztok!
Szeretnék érdeklõdni a gépigény felõl, nem is igazán az érdekel, hogy konkrétan mi a gépigény, hanem, hogy azoknak, akik megvették, hogyan fut az MW2-höz képest. Nekem egy IntelCore2Duo E7300 @ 2.66 GHz; Nvidia GeForce 9600 GT 1GB; 4GB DDR2 RAM configom van itt Pesten, az MW2 megfelelõ beállítások mellett hibátlanul futott, csak úgy mint a BlackOps.

Kérném azokat, akiknek hasonló configjuk van, vagy tudnak ez ügyben segíteni nekem, tegyék meg 😊 Elõre is köszi!

FeikG
Mi meg az elõbb összefutottunk,csak kezdéskor eltûntél..

DarkSector
Jaja, én tudtam mire gondoltál ezzel. 😊
Ha van is történet szerintem 2-3 mondatba össze lehetne foglalni.

nem muszáj menteni, persze jó ha az is van, az amit írtak mappák szeritnem mûködni fognak.

a másik amit olvastam, hogy ha ilyen történik Ne lépj ki a host-ról. Tedd le asztalra a játékot (Alt+Esc) és a feladatkezelõben a futó folyamatok közül elõször a steam-et aztán az mw3-at lõdd ki. így elvileg nem menti a steam felhõbe és talán a saját mappádba sem az adatokat. Új indulásnál ellenõrzi az adatokat és ha minden jó, akkor minden a régi marad, ha nem akkor jöhet a mappa visszamásolás 😊

The Matrix has you...

grebber
Tudom!Csak cod 4 meg mw3 csak nem irtam ki! Lényeg e kettõ rész története kellene még!

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
MW(1)(cod4)-MW2(cod6)-MW3(cod8)...

grebber
Miért kérdem szerinted? Nem találtam se a 4ét se a 3-ét!

gömbgiliszta
mw2 története, de basszus mire való a google??

\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"

DarkSector
Nem kell hozzá egy oldal. 😊

Köszi
grebber
Nincs valami magyar oldal ahol leírják a 3 modern warfare rész történetét?

FeikG
Megcsináltam végre,ezt a túlélés küldetést,Hát szó-szó,az utolsó 4 pályát 10 fölé vinni,nem piskóta..<#gun>

gömbgiliszta
szia, ezt már én is kérdeztem itt, mindenesetre mw2-nél így kellett:

A Multiplayer mentések a /steam/steamapps/common/call of duty modern warfare 2/players, valamint a /steam/userdata könyvtárban vannak!!!! Ezt mentsétek ki minél gyakrabban! És ide másoljátok vissza, ha gond van pl. Hacked server szintlépés stb. (via Frank)

így szerintem ennél a játéknál is hasonlóképpen lehet, meg is találtam a helyet:

D:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\call of duty modern warfare 3\players2\

\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"

DarkSector
De épp akartál kölcsönadni reá. 😊

Sziasztok!
Két kérdésem lenne, lehet már volt, de lusta vagyok 47 oldalt végignyálazni.
1. Hogyan lehet menteni? Láttam már levelhecket, és nem szeretnék.
2. A perkek szintjének van valami értelme? Vagy csak XP.
Köszi
Muttley
neked még nincs meg? :-O
😊

Just do it :)

Büdös Bohóc
valószínûleg írásvédett a mappa (legalábbis az aktuális user szemszögébõl), ahol a beállítások vannak - ha xp-d van akkor lehetséges, hogy olyan user document mappába rakta, amit nincs joga olvasni a programnak

amúgy meg fú de nehéz lenne googlebe beírni a hibádat, csak 11239808130103 találat lesz rá meglátod <#wow3>

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

mármint itt ment vagy warez topikban?? itt eredetirõl beszélgetünk, tehát ez rád már ne vonatkozik...

The Matrix has you...

A warezba tedd fel a kérdésed ne itt!!!

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

Paranoiac
auch.

-\"Apa, szerinted Buksi vissza fog még jönni?\" -\"Hát fiam, szerintem igen, nagyon nem bírja a gyomrom...\"

Nem nem az ,de jónak kéne lenni elvileg ,ha másoknak ment....
eredeti egyébként?

The Matrix has you...

Xp-m van
Paranoiac
Bár ahogy látom, valakinek egyszerûen a grafika minimumra állítása volt a megoldás.

-\"Apa, szerinted Buksi vissza fog még jönni?\" -\"Hát fiam, szerintem igen, nagyon nem bírja a gyomrom...\"

Paranoiac
Ha win7-ed/vista-d van, akkor próbáld meg adminként indítani mind a Steamet, mint a játékot. (Jobb klikk->Futtatás rendszergazdaként (Run as administrator)

Sziasztok!
Rengeteg helyen kerestem ezt a hibát nem tudom itt kérdezték már-e,de nincs kedvem már végig olvasni több oldalt annyira felidegesített már ez az egész mindig ezzel a hibával lép ki és utána kezdhetem elõlrõl a játékot mert nem ment😞

SaveDevice_PC-TempSaveGame: cannot open file for saving.

Valami ötlet?Köszönöm a segítséget!
pisztácia
Az nekem is volt már egyszer, a párizsi pályánn. De megmondom õszintén hogy én örültem neki, mert kb 15-ször hívta be, egyfolytába ment a bombázás, én meg ugye bementem a házba es kemp. És így végül lett egy 38-9 -es statom😄😄😄 kempeltem, jött vki, kill, majd mentem egy másik sarokba... és így szépen jöttek az emberkék. A 9 halált még a kemp elõtt szedtem össze.... szal röhögtem csak😄

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

DarkSector
N1

Asszem szerzek holnap 12ezret és megveszem ezt a MW3-at...😄

keress rá youtube-on. a lényeg, hogy ha behívod és elõveszel egy fegyvert gyorsan, akkor megint be tudod hívni, úgy, hogy a másik még nem is végzett, így folyamatosan tudod bombázni az egész pályát, keresztül-kasul...

The Matrix has you...

Háát..a fegyverek nullázódnak, mint proficiency, de összes kill-ben szerintem nem, legalábbis úgy tûnt. perk-ek is nullára esnek, de pl. a emblem-ek nem ugye, mint ahogy korábban is, ez megmaradt. szóval lényegében ugyanaz minden, mint mw2 vagy black ops szerintem. nem látok különbséget.

The Matrix has you...