7458
IZÉ
-
Festéknotajcs #4494 hiába linkelsz koma!
én a közösségről írtam persze leginkább pc.
és ha esetleg írom valkinek h te Aladár csíter vagy, akkor igazad van h személyes.
viszont összevissza nem csíterezek és ha igen akkor tartom is magam
te meg ezen lovagolsz XD gratulálok -
busman1 #4493 Hát törtel nem igen nyomja senki. -
busman1 #4492 H annak vetted, az baj. Közel sem utalt rád. Általánosságban mondta, és igaza is van. Lehet látni nem egy csitert, ez tény. Persze nem annyit, amennyit itt vizionálnak. De akkor is érthetetlen, hogy nem tudják őket kiszűrni, és még hetek után is összefut velük az ember. Elvárható lenne a készítőktől, hogy ezt megoldják a nem kevés pénzből, amit beszedtek. Vagy akkor legyenek szerverek, és majd mi megoldjuk. CoD 2-höz nem egy pb configot csináltam annak idején, és egészen remekül működött. A csit lista alapján már a játék elején automatikusan repült akinek valami futott a háttérben, és nem is nagyon tudott visszajönni, amíg ki nem kapcsolta. Ez itt megoldhatatlan. -
#4491 Ok bocs!!
Nem figyeltem,korral jár:) -
Festéknotajcs #4490 amúgy a pc sek vannak legtöbben csíterek gondolom tudjátok...
nyilván sokan nyomják mert könnyebb és törtel nyomja XD
Enter -
#4489 NEMMMM.
Te próbálsz kimászni belőle..
Volt két kép amire te így reagáltál
"#4448
elég érdekes statokat produkálnak egyes emberek.
van pár elméletem...elég érdekes dolgokra lettem figyelmes"
Részemről nyugodtan lehet személyes is,még ha nem is nevezted nevén.. -
#4488 újra írom ,biztos felidegesített a sok kötözködő.
kempelés=előbb utóbb halál -
Festéknotajcs #4487 "Írogatsz te is össze-vissza, a nagy semmibe"
a kolegának írtad ezt
ezzel rám céloztál? "te is" irománnyal...
-
#4486 az isten áldjon meg,én melletted állok -
#4485 MÁR!Az elmúlt 15 évben nem volt olyan játék,amiben 10 mp-nél tovább lettem volna egy helyen..
Írogatsz te is össze-vissza, a nagy semmibe -
Festéknotajcs #4484 mi nem is ismerjük egymást playen tolom te nemtudom.
ha személyesen írom akkor annak veheted.
én általánosan írtam...
kalap,kabát -
#4483 szerintem a kempeléssel együttjár az is ,hogy lelőnek(egyre többen tudják pontosan hol vagy) -
#4482 legalább már nem kempelsz(ez is valami) -
#4481 "#4449
+arra sem kell balansz hogy megveszem 10papírdarabért a fóliás játékot és csíterekkel játszom. nyilvánvalóan..."
Utaltál rá!igaz nem személyesen,de én is annak vettem
-
Festéknotajcs #4480 na kezdjük!
a ballance az valaminek az állítgatása,finomhangolása,kiegyensúlyozása,valaminek a piszkálgatása
de látom szeretsz leragadni dolgoknál XD
Ember!hol írtam én ítt valakire is h csíter???linkeld!
itt a szövegértelmezéssel gond van XD (általános iskola) -
#4479 Igen nagy számok törvénye, egy népszerűtlenebb játékban kevesebb a játékos és kevesebb a csíter is.
De nem ez volt a lényeg, most terelgetni szeretnél, kedves társunk képére reagáltál egy butaságot, arról volt szó nem kell terelgetni.
Ha nem tetszik át kell menni olyan játékba ahol kevesebb játékos van és azok közt kevesebb csíter.
Amit én írtam neked az eredeti témában a csít meg ballance eltéréséről az nem játékfüggő, ez nem csak a cod-ra igaz, szóval nem védtem semmit.
Pláne hogy a képen lévő játékos itt nem csíter (legalábbis én elhiszem csuripi-nek), nekem is sokszor összejött jo stat a játékokban, az elmúlt években. -
#4478 Nincs titok,jól kell mozogni,az 1 halálhoz szerencse is kell,de már mondtam meg is nézheted,igaz régebbiek,mert mostanában nincs bekapcsolva a felvétel,mert lagolok tőle..
De valahogy így,igaz erre nem vagyok büszke,mert a 7. kill után lőszer híján elővettem az akimbot..
kicsit gagyi vidi,de nem reklámra készült..
-
Festéknotajcs #4477 a megjelenítésről még nem is beszélve, meg a szögbelövő hang...
pompás h igy eladási rekord meg úgy millió,millárd semmi új technológia...
kérdem én minek van HDTV ém? rtl klub ra? nyilván...
sd tévén is hozza a szintet, bf3 meg hát xd -
Festéknotajcs #4476 mind1 mégis itt van a legtöbb csíter
hiába magyarázod h ballance meg csít.jelen van...
védd mint egy tojást xd -
#4475 Nem nekem van igazam, hanem ez a valóság, nem kell gratulálnod. -
Festéknotajcs #4474 így van igazad van You Win! köszönöm XD -
#4473 Én is ma kezdtem el netezni.
A játék nem tökéletes, én 1 dologra írtam hogy a csítnek semmi köze a ballance-hoz.
Ezt még egy analfabéta is tudja. Már maga a fogalom is 2 külön dolog a gyakorlatban.
Szóval nem jelentettem ki hogy tökéletes, hanem hogy a 2 fogalom 2 külön dolog, mind elméletben mind gyakorlatban. -
busman1 #4472 Akkor mond el a titkot, hogy se egy kósza gránát, se mögéd respawnolás, se egy távoli csipás. Hogy lehet egy kört túlélni 1 halással. Biztos a makacs életösztön lehet a ludas. -
busman1 #4471 Csak demolitiont. -
Festéknotajcs #4470 cod2őt meg se közelíti ez.még cod4 is elment de utána... -
#4469 Te játszottál már FFA-t????
Nem hinném,mert akkor tudnád,hogy sarokban üldögélésből nem élsz tovább 20 mpnél.. -
Festéknotajcs #4468 megsúgom ma kezdtem el fórumozni XD
szóval összekeversz valakivel...
látom számodra tökéletes játék!
csakhogy tökéletes nincs főleg nem ez Házigazda -
busman1 #4467 Miért ne lehetne kempelős fegyver. Nem csak az a kempelés ha a map végéről kiszed a kempelő csipás. Naponta többször futok bele olyanokba, akik előszeretettel ülnek meg egy sarokban, ajtó mögött, és mindnek valamilyen gyors smg van a kezében. Mert némelyik még lőni sem tud, csak darál. Az ilyen statok egyébként teljesen elfogadhatóak voltak pl. CoD 2-ben. Itt még szerencsével sem lehet ha mégy, és játszol. A játékon van a hangsúly. De persze nem tilos, így kár is ezen vitatkozni. Csak adminos szervereken anno nem sokáig lehetett ez csinálni. -
#4466 Van fent 4-5 videóm,megnézheted azokat a nagy kempeket -
#4465 Nem azért, csak itt pocskondiázol, úgy hogy nincs fogalmad mi hogy müködik.
Vagyis van, mert én részben ismerlek és tudom hogy te direkt vagy értetlen nem először.
Szóval legközelebb valami logikusabb hsz-ban írj kritikát a játékra. -
Festéknotajcs #4464 fegyver visszarúgás csökkentés perk nemrossz+társai
hétvégén megpattant az ellen gránátja nem kicsit, csinált 1 U alakot
azt a fejemnél felrobbant gondolom te komázod ezeket a szitukat XD -
#4463 Te már csak tudod
Főleg,hogy 70%-ban mp5-el megyek,az pedig igazi kempelős fegyver.. -
Festéknotajcs #4462 most jön a fenyegetés! XD
szerintem is hanyagolom mert te vagy a házigazda... -
#4461 Szerintem hanyagold ezt a stílust.
Nem véletlen írtam.
Láttam hogy mi a célod ezzel a cukkolással. -
Festéknotajcs #4460 "a játékban lévő lehetőségek kiegyensúlyozása"
így van minnél jobban megcsinálni a stuffot h nem legyen ennyi csít.
na meg a laggolás+FMG9 ami nagy kamu XD -
busman1 #4459 Akkor látszik hogy full kemp, mert nem véletlen ha olyan sok az ilyen statod. Az meg hogy mióta játszol a neten, nem mérvadó minden esetben. Én sem ma kezdtem, de MW3-ban szinte elkerülhetetlen hogy megöljenek, ha játszol. Persze ha megülsz egy jó helyen, az más. De hát ezt hívják kempnek, és fel kell vállalni.Ez persze nem csalás, csak hát sokan nem szeretjük. -
#4458 Én igen, a játékban lévő lehetőségek kiegyensúlyozása, vagyis ha kitalálnak egy perket pl akkor arra legyen egy másik ami üti, a másikra megint egy 3. perk ....
Csapatoknál a ballance az hogy ne legyenek emberelőnyben, vagyis egy csapatban ne legyen 2-vel több ember (max 1-el több lehet ha páratlan a létszám)...stb.
A cheat az meg egy szoftver, SEMMI KÖZE a játékba kitalált ballance-hoz. -
Festéknotajcs #4457 másold be hol csítereztelek le! én nem látom sehol xd -
#4456 Nem tudhatod az ellenség emberei milyen játékosok.
Nem tudhatod a csapattársai milyen játékosok.
Ez sokmindentől függ.
Meg ezt az egy véletlen statot, ne általánositsuk már, mert ugye nem mindjárt a legelső meccse lett ilyen. -
Festéknotajcs #4455 mi köze a balanszhoz a csalásnak? ez komoly?
tudod mi az a balansz XD