Call of Duty : Modern Warfare 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bye.
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Reggel óta tölt egy frissítést a játék. Még 3 óra 57 perc van hátra.
Normális ez?
Amúgy a múltkor (meg már sokszor,sok helyen...) felvetõdött a hitbox kérdése. Itt egy dupla kill amin még én is meglepõdtem! Arra készültem, hogyan nyírom ki a bal oldali emberkét, erre látom, hogy õ is meghalt! Mondom WTF, ez trükkösebb golyó mint amivel Oswald lelõtte Kennedy -t! 😊
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
De azért ennél jobban is megerõltethetnék azt az üres fejüket...
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Teljes lehetetlenség az elsõ 15 helyen. És ez még "csak" az elsõ 15. Óriási, hogy az én 592. helyemhez nagyságrendekkel jobb eredmények társulnak. Ha venne egy kis fáradtságot a játék üzemeltetõje egy csomó embert ilyen nyilvánvaló csalás alapján ki lehetne rúgni.
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
Our #MW3 PC players should have noticed an update today. It was to address the Stealth Bomber exploit. The skies should be bit clearer now.
Na akkor Stealth Bomber hiba javítva 😊
Fél szemmel figyelgesd azért a topikot hogy miket írkálnak...😛
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Embere válogatja, nem ugyanaz, lehet sok ember megszokásból nem vált.
Ha rám hallgatsz kipróbálod valahol, valakinél mert mondhatnak bármit neked kell kipróbálnod és eldöntened hogy mi a jó neked, érdemes meghallgatni is a véleményeket de soha ne más mondja meg neked hogy mi a trendi meg jó, ha kipróbálod és tetszik megveszed ha nem akkor nem. 😊
De ha MW2-õt kipróbálod, ez kb olyan csak más cuccokkal.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Gépigényt írtam merre találod ha érdekel, ez sem jogosít fel káromkodásra.
Szeretnék érdeklõdni a gépigény felõl, nem is igazán az érdekel, hogy konkrétan mi a gépigény, hanem, hogy azoknak, akik megvették, hogyan fut az MW2-höz képest. Nekem egy IntelCore2Duo E7300 @ 2.66 GHz; Nvidia GeForce 9600 GT 1GB; 4GB DDR2 RAM configom van itt Pesten, az MW2 megfelelõ beállítások mellett hibátlanul futott, csak úgy mint a BlackOps.
Kérném azokat, akiknek hasonló configjuk van, vagy tudnak ez ügyben segíteni nekem, tegyék meg 😊 Elõre is köszi!
Ha van is történet szerintem 2-3 mondatba össze lehetne foglalni.
a másik amit olvastam, hogy ha ilyen történik Ne lépj ki a host-ról. Tedd le asztalra a játékot (Alt+Esc) és a feladatkezelõben a futó folyamatok közül elõször a steam-et aztán az mw3-at lõdd ki. így elvileg nem menti a steam felhõbe és talán a saját mappádba sem az adatokat. Új indulásnál ellenõrzi az adatokat és ha minden jó, akkor minden a régi marad, ha nem akkor jöhet a mappa visszamásolás 😊
The Matrix has you...
Next PC upgrade: 2022
\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"
Next PC upgrade: 2022
A Multiplayer mentések a /steam/steamapps/common/call of duty modern warfare 2/players, valamint a /steam/userdata könyvtárban vannak!!!! Ezt mentsétek ki minél gyakrabban! És ide másoljátok vissza, ha gond van pl. Hacked server szintlépés stb. (via Frank)
így szerintem ennél a játéknál is hasonlóképpen lehet, meg is találtam a helyet:
D:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\call of duty modern warfare 3\players2\
\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"
Két kérdésem lenne, lehet már volt, de lusta vagyok 47 oldalt végignyálazni.
1. Hogyan lehet menteni? Láttam már levelhecket, és nem szeretnék.
2. A perkek szintjének van valami értelme? Vagy csak XP.
Köszi
amúgy meg fú de nehéz lenne googlebe beírni a hibádat, csak 11239808130103 találat lesz rá meglátod <#wow3>#wow3>
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
The Matrix has you...
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
-\"Apa, szerinted Buksi vissza fog még jönni?\" -\"Hát fiam, szerintem igen, nagyon nem bírja a gyomrom...\"
The Matrix has you...
-\"Apa, szerinted Buksi vissza fog még jönni?\" -\"Hát fiam, szerintem igen, nagyon nem bírja a gyomrom...\"
Rengeteg helyen kerestem ezt a hibát nem tudom itt kérdezték már-e,de nincs kedvem már végig olvasni több oldalt annyira felidegesített már ez az egész mindig ezzel a hibával lép ki és utána kezdhetem elõlrõl a játékot mert nem ment😞
SaveDevice_PC-TempSaveGame: cannot open file for saving.
Valami ötlet?Köszönöm a segítséget!
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Asszem szerzek holnap 12ezret és megveszem ezt a MW3-at...😄
The Matrix has you...
The Matrix has you...