7458
IZÉ
  • DarkSector
    Nem nem elég csak reportolgatni, ahoz kell nekik találniuk arra bizonyitékot is hogy mi alapján bannolnak, ez nem ilyen egyszerű.

ne aggódj, nekem is régebben reportokkal fenyegettek azt leszartam.

Van 1-2 ovodás ha szarrá alázod akkor te már csalo vagy azonnal ha meg vissza mersz szolni akkor is reportolnak.

1 dologra figyelj...SOHA ne írj trágár szöveget mert naplozzák és azt vissza tudja keresni...
  • Danyi95
    Üdv. Lenne egy olyan kérdésem hogy mi van akkor hogyha reportoltak? egy svájci k*csög gyerek szerint és aimbotoztam... és írta hogy jelentve lettem. Ilyenkor mi van? Szerintem még nincs is hozzá aimbot. Természetesen nem csalok! Küld nekem valamit a steam vagy mi?
  • Büdös Bohóc
    mondani akartam, hogy esetleg küldd át az eredetit és kijavítom én is :) De lassan indulok itthonról és nem viszek magammal laptopot vagy ilyesmit :S
  • DarkSector
    sorry igazad van elírtam majd javítom. :)
  • Büdös Bohóc
    Khm. Merry és nem Marry
  • Puhos
    Minden kedves fórumozónak Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
  • soo277
    Kellemes Karácsonyt!All Players
  • DarkSector
    megvenném, de előtte még 2 játék van a listán, csak azután fogom megvenni, ami azt jelenti, hogy kb február elején....
  • eLiXir
    te am játszol is a játékkal vagy csak házigazdáskodsz?
  • eLiXir
    csak hülyülök :))))
  • DarkSector
    akkor amit illik azt kívánom. :)
  • eLiXir
    na meg részeg
  • eLiXir
    tudomisén baszki zsidó vagyok!
  • DarkSector
    Én is mindenkinek de 25-26 a karácsony amúgy. :P
  • eLiXir
    boldog karácsonyt nektek! :)
  • DarkSector
    Mikulás sapi, de karácsonyra elmegy. :)
  • Frank99
    király mikulás....
    csak elkéstél
    :-)))
  • DarkSector
    ha kell töröljétek a cookie-kat a böngészőben az új hátterekért cserébe. :)
  • norbonc
    Sziasztok.Nekem az a problémám,hogy nem működik a survival mód.Mi lehet a gáz?
  • Büdös Bohóc
    "a multi része nem is fontos, inkább a Kampány, a Sőec Ops + a Survival..."

JÓL IS NÉZNÉNK KI, HA TE CSAK ÚGY TEXTFÁJLOKAT MÓDOSÍTVA ÁTÁLLÍTOD A FEGYVER PARAMÉTEREIT :DDDDDD JÓ ISTEN
  • mester1987
    mondjuk ha a nagyobb fegyverek (light machine gunok) többet sebeznének azt még meg is érteném ,de azok se
  • mester1987
    Gondoltam megkérdezem hátha van itt valami config SZAKI:

Egy olyan segítség kellene nekem, hogy átállítanám a játékba azt a módosítást a 2 MW között (vissza régi MW2-re), hogy a tűzgyorsaság ugyanolyan hosszú legyen és az ellenség sebzése is ugyanaz az érték legyen,

tudom sokkal könnyebb lesz így a játék az AI miatt egyrészt, de nekem a BlackOps-ban sem tetszett, hogy 3at lősz és elfogy a tár meg az sem, hogy téged érdekes módon kevesebb sebzés kell a halálhoz.

Rövidre zárva csak azt a fájlt keresem amibe át lehet állítani ezeknek az értékeit a Modern Warfare 2-höz (a multi része nem is fontos, inkább a Kampány, a Sőec Ops + a Survival...

ui: Okoskodás nem érdekel, én sem szídok senkit, inkább olykor segítek, persze ha tudok...

Köszi előre is a segítséget
  • FeikG
    A kettő esetleg...97-ben a már a Rainbow Six-el játszottunk,az pedig előtte volt
  • R0zs0máK
    99-es :)
  • R0zs0máK
    Legalábbis 98-asnak emlékszem
  • eLiXir
    valaki elmélyült már a suvivalba? esetleg volna vkinek ma este (akár most is) a hard (tier 3) verziókat minimum 15. hullámig elvinni?
  • R0zs0máK
    Sztem a Hidden & Dangerous az 98, max 99-es játék, mivel már 3D gyorsítással ment :)
  • robotnyk
    én nem prestigelek. néha kicsit szűkös az 5 class, de inkább gyűjtöm az arany camokat, van már 5.
  • pett3rson
    jelenleg vidéken tartózkodom, 25-én megyek vissza Pestre, de akkor is egyből melóba, úgyhogy csak 26-a a nyerő nap számomra :)
  • pett3rson
    gondolom nem nekem írtad ezt. nekem speciel 4 plusz custom class és az mp7 van eddig "megvásárolva" és hamarosan újabb szintet lépek, még nem tudom mit veszek belőle, lehet semmit, várok vele még egy kört. őszintén szólva szívesen belépnék egy ilyen hackelt szeróra ahol extra XP-t lehet gyűjteni, Én már unom végignyomni ezt a sok prestige-t, ráadásul nem is tetszik a 10-es prestige jelvénye, lehet el sem viszem addig...
  • robotnyk
    rendben, én szenteste is ott leszek
  • Antal99
    mindet nemtudom,de ha fegyvert választasz,az végig marad(gondolom a + class is)
  • pett3rson
    na, hülyeséget írtam, 10 custom class lesz, plusz az 5 alap amit elejétől elérsz.
  • pett3rson
    az extra custom class mindig megmarad, ha mind a 10 tokent erre váltod akkor igen, 15 custom class-od lesz.

szerintem azért érdemes egy - vagy akár több - fegyvert, perket, akármi mást is átvinni, nemcsak class-t beállítani. Én az mp7-et így állítottam be, de igazából megvagyok nélküle is :) csak nagyon megtetszett a végén, de közben elkezdtem handgun-okkal játszani és azok is nagyon jók.
  • Sforzan
    A prestige tokennel beváltott extra class véglegesen megmarad, vagy csak arra az egy prestige-re érvényes? Tehát 6 vagy 15 a max saját class:)?
  • pett3rson
    karácsony másnapján - ha időd engedi - találkozunk a csatában :)
  • FeikG
    Ja a Hidden&D-t kihagytam,még 95 ből,igaz ezt még nem lehetett neten játszani,csak soros meg párhuzamos porton Lan-on...
  • FeikG
    Tudod ezek voltak azok a játékok,amivel az ember átlag napi 10 órákat játszott,éveken át..
    És nem 10-20 ezren tolták,hanem 100ezrek...
  • FeikG
    Látom nem figyeltél!
    Azt írtam kb 8 éve nincs már igazi fps!!!csak arcade,ez is az,játszunk vele mert nincs más..
    És ha már a "szimulátorokról" beszélünk,akkor kezdjük a R6-tal 97 ből,vagy az ősanya az RS,itt már 99 írunk,aztán a CS és igen valamikor jön az OpF is,de előtte még ott a Raven meg a MohAA ...
  • robotnyk
    csak jelzem, hogy én is küldtem egy requestet steamen egy kis domination céljából :)