7458
IZÉ
  • robotnyk
    azért azzal kiegészíteném hogy a játék "szabályos" keretei között :)
  • Antal99
    ritkán hal meg szépen az ember,hogy azt írhassa a végén "hm ez de jól esett"
  • pett3rson
    hát nemtom, karácsony másnapján játszottam pár órát, de akkor úgy tűnt mintha kevesebb lenne az akimbo-s, pár shotgun-os volt, de attól még bőven játszható volt.
  • simonl #4691
    Ennyi :)
  • pisztácia
    Hát ideje volt akkor már rájönnöd... ám meg azt se értem, hogy a többi player miatt nem mertél akimbozni? Tőlük függsz? Hol érdekel hogy a sok gyámoltalan f@sz mit mond kör végén. Mindig is szartam rá. A játék arra van, hogy ÉN jól érezzem magam, és úgy játszok ahogy én akarok. Leszarom a többi playert.
  • zotja22
    köszi,megoldotta :)
  • Antal99
    hát igazad van,teljesen
  • norbonc

Sziasztok.Nekem az a problémám,hogy nem működik a survival mód.Mi lehet a gáz? Légyszi segítsetek:)
  • D4v3
    Próbáld meg úgy, hogy bemész jobbra az épületekbe, és arra mész át. Nekem is ez volt anno.
  • DarkSector
    Nem akkor a csatlakozás vagy nem HDMI-vagy-DVI csatlakozón keresztül történik vagy nem tettél fel a videókártyádhoz drivert.
  • digo82
    Szia!Természetessen full HD-s a TV-m és PC-s verzió!De Nem tudom 1280x1024-nél nagyobbra állítani. A videó kártyám Saphire Radeon 4670.
    Lehet ez a gond? Akkor ELADÓ!
  • zotja22
    Hali. Single playerben.. van egy rész amikor jön velem 2 tank.. és van egy rész ahol kifagy a játék.. buffer problem és kilép a menübe..

vmi patch kell hozzá?
  • Frank99
    most értem el odáig, hogy nem érdekel semmilyen duma, semmilyen noobozás, ha kell akimbozok, lexarom mit mondanak! 1 hete arany a CM901-em, most mást kell aranyozni.

Játszani megyek fel, és nem az elmebajért.

Sorban jönnek a 1,2,3-. helyek.
    néha persze gyengébb is -klánok ellen, hiszen ők valszím fülessel persze hogy jobban játszanak, mint én egyedül.-

bár ma a gyerekkel toltuk, ő első lett szinte mindig, én meg 2,3-ik....

ma csak kill confirmedet játszottunk, a sok láma nem veszi fel a dögcédulát, csak öl....

ma eldöntöttem, hogy leveszem a nevemről a HUN véget... nem tudnak viselkedni a magyar kisgyermekek, de ezt már megírtam a múltkor....

bár a németek sem....
  • DarkSector
    PC? Mert PC-n beállítod a menüben a felbontást. Konzolon a gép menüjében van egy Settings opcio, azon bellül asszem a Display-nél.
    A tv-d fullHD-s? Mert ha nem akkor cseszheted.
  • FeikG
    Ki kell szedni a kempereket..Engem ők zavarnak a legkevésbé,de tolj egy kis ffa-t,ott nem élnek meg és megismered azokat a helyeket,ahol megbújhatnak...
  • FeikG
    Tudsz! Csak előtte csinálnod kell egy privat meccset és ott be tudsz állítani ötöt...
  • czifra28
    Mért nem tudom dedicated szervereken használni a custom class-t?
  • digo82
    Sziasztok!Hogy lehet full HD-ba tenni a gamet mert rá van kötve a TV-re HDMI-vel de sehogy sem kapok full HD-s képet!Valaki tolja full HD-ben?
  • Danyi95
    Ez ellen szerintem nem tudsz mit tenni, mivel nem szervertől függ hanem a sok nyomoréktól, aki campel össze vissza... Én is szoktam őket szidni de mit tenni velük nem tudsz! De ne bánd hogy megvetted... szerintem
  • kicsirobi
    Nem olyan rég rávettek,hogy vegym az MW3-at.Megtettem.Eddig azt mondom,bár ne tettem volna.Amióta játszok(kb 3 hete)próbálok keresni olyan szervereket,ahol tilos a camp.Mivel BÁRMELYIK szerverhez csatlakoztat a szerver 10 emberből 6-7 tuti megáll,és kempel egész idő alatt.De olyan szinten,hogy már legszivesebben letörölném.Ezért fordulok végső elkeseredésemben hozzátok,hogy ha lehet tudnátok-e tanácsot adni,hogy tudnék keresni olyan szervereket,ahol nincs camp.Előre is köszönöm.
  • kicsirobi
    Sziasztok
  • FeikG
    Nem én vagyok az aki beleköt minden évszámba...
    Ha megnézed a nagy "gyűjteményed" abban azt fogod látni,hogy a Mohaa 2001 ben jelent meg és a CS 2000 ben,pedig mindkettő már elérhető volt ilyen tájt előző évben..
    Az lehet hogy tévedtem a H&D-l kapcsolatban és arra sem emlékszem az első diamond voodoo1-et(jó kis 4 megás) 96 őszén vagy 97 tavaszán vettem e....
    De nem is ez a lényeg..onnan indultunk,hogy sztem nem a OpF az fps szimulátora (ahogyan azt te állítottad)hanem a R6-Rouge Spear és a CS..
    És nem csak azért,mert ezek voltak az elsők,hanem skill-es volt és nehéz is,nem olyan dara,mint a mostaniak,amiket konzolra készítenek,nem pedig PC-re...
    ON
  • robotnyk
    98 május.
  • R0zs0máK
    Nem, előkerestem az 1998-as és 1999-es PC Guru gyűjteményemet és megnéztem benne ;))

Hidd el egyszerűbb elfogadni azt a tényt, hogy TÉVEDSZ és belátni, hogy igazam van, mint kötekedni...
  • FeikG
    Mi vagy te? a tudorok tudora? Vagy csupán naivan azt képzeled,hogy a google a te barátod,mindent elárul?
    Mert ha éltél volna akkor,vagy éppen nem pelenkáztak még,tudnád,hogy akkoriban,már a hivatalos megjelenés előtt legalább fél évvel elérhetők voltak a játékok,(demók,béták, stb.)
    Így volt ez a CS-al MohAA-al és még sok mással is..
    Nyugodj bele,mert amiről itt szó van,azzal mi már 97-ben játszottunk..
    Hidd el egyszerűbb elfogadni azt a tényt,hogy nem vagy olyan okos,mint képzeled,meg bölcsebb is,mint kötekedni........
  • R0zs0máK
    A Rainbow Six 1998-as :))
  • Bogdogege
    Ha olyat veszel kell még egy vezetékes kontroller is, nekem volt ilyenem és annyit nem ér .
  • pett3rson
    szerintem felesleges ilyen kütyüt venni. Idővel megszokod, de ha nagyon szar még mindig olyan 2 hónap múlva, akkor költs rá maximum vagy inkább add el a játékot :)
  • empie
    Köszönöm szépen a segítséget.

Tehát,ha jól értelmezem akkor érdemes venni ilyen kütyüt amit a francia úriember szépen be is mutat. És ugyanúgy mint PC-n,egérrel és billentyűzettel toljam. Vagy szokjam meg a controllert mert azzal sem lehetetlen.

• pett3rson
    idővel megszokod és ugyanolyan leszel, mint PC-n. Át kell állni, ennyi az egész. Persze lehet, hogy túlságosan hozzászoktál a PC-hez, de akkor meg szívesen várunk vissza köreinkbe, van sok más jó játék xbox-ra, hagyd a fenébe az mw3-at ;)
  • pett3rson
    imádnivaló franszia akszentusza van :D
  • Bogdogege
    Vagy van még ez. Splitfish FragFX Shark
  • DarkSector
    www.konzolvilag.hu-n láttam is egy ilyen szerkezetet.
  • Bogdogege
    Xfps+egy ilyen is kell.
  • Bogdogege
  • empie
    Sziasztok. olyan kérdésem lenne,hogy mw3at eddig pc-n toltam. kaptam karácsonyra egy xbox360-at és mellé egy mw3-at. nagyon tetszik a fasza nagy tv-n. De nem ez a lényeg hanem hogy azzal a kurva controllerel alig tudok bárkit is megölni. Úgy érzem magam mint egy szőke nő a volán mögött fogalmam sincs mit merre hogyan. Kérdésem az,hogy "gyakorlat tesz MAJD a mestert" vagy simán akik xboxon tolják nem controllereznek hanem más kütyüvel tolják. Elnézést ha túl primitív a kérdésem de mostanáig soha nem toltam konzolom.

Segítőkész hozzászólásokat előre is köszönöm.
    Üdv
  • Antal99
    az a baj,hogy lassan a csalóknak sem lesz mitől félniük

azért kiváncsi lennék,hányan foglalkoznak a csalók bannolásával(mondjuk 12.24.-én(vagy egy hétköznapon??))
  • DarkSector
    akkor nincs mitől félned.

ez nem olyan mint youtube-on a like hogy megnyom a csicska gyerek egy like-ot, hanem meg is kell indokolni egy kommentbe hogy miért reportolsz, szóval kis szarosok ellen védve van.
  • Danyi95
    Jól van köszi a válaszokat!:D Azt sejtettem hogy valami bizonyíték kéne nekik de nem találnak mivel normálisan játszottam... csak a sima lvl.16 szintjével állandóan lelőttem... De nem szoktam csúnyán írni nekik :D
  • Büdös Bohóc
    Bizonyítsák be, hogy használtad, a visszajátszásokból frame-pontossággal lehet követni, hogy hogyan irányítottad az egérrel a nézetet és szerintem simán ki lehet szúrni, ha automata aim-botod van, vagy csak kézzel célzol. Még akkor is, ha raknak egy aim-botba bele "randomizert". Szarj rá, de szerintem ha googleön keresel angolul pár fórumot tuti találsz választ arra, hogy hasonló esetben mit tettek a sértettek.