7458
IZÉ
-
#4734 pluszos az ölés-halál,győzelem-vereség arányom is,akkor miért jajgatnék?
és,ha ez nekem megy akkor másnak is!!!(nem vagyok penge,meg bizonyos kor után csökkennek a reflexek is) -
#4733 ez a lényeg: leszarozni valamit,aztán fülig érő mosollyal ölni az ellent,hát szerintem ez nem helyes. Még így se? -
pett3rson #4732 Én nem értem ezt az összetett mondatodat. -
#4731 ui.:megjelenés után 2 héttel tudtam megvenni -
#4730 igen,néha engem is felhúz,de valahogy mindig azt nézem,hogy azért már ebben is benne van x óra játékidőm(az mw2-ről nem is beszélve)
ergo,ha leülök játszani ezzel fogok nem pedig...
na most,leszarozni valamit,aztán (többnyire)fülig érő mosollyal ölni az ellent,hát szerintem ez nem helyes.De hát ti tudjátok. -
#4729 nem,soha -
#4728 ez most olyan szép,hogy elsírtam magam -
pett3rson #4727 Olyat Én is számtalan alkalommal mondtam, szar ez a játék, bár lehet nem itt, de barátaim sokat hallgatták ezt tőlem. Egyszer meg is jegyezték, hogy egyrészt unalmas ezt hallgatni, másrészt miért játszom vele akkor továbbra is? :)
És akkor átkattant bennem valami. Rájöttem hogyan álljak ehhez a játékhoz, hogy több örömöm legyen a rá elköltött forintokban, mint idegesség az agyamban. Azóta sokkal jobban játszom és sokkal élvezetesebb minden meccs és tudom mikor kell abbahagyni és játszani valami mással, nem pedig fecsérelni a drága időt a szar játékra. ha nem megy fel kell adni, lesz máskor lehetőség a jó játékra :) -
#4726 Sok ember közül nem nehéz benne lenni...hányan mondták már ezt és most hányan multiznak vele ennek ellenére? :) -
#4725 nem te mondtad megjelenés után hogy ez egy szar, és tisztára olyan mint egy dlc az mw2höz? -
pett3rson #4724 aki segítséget kér annak segítünk, egy topik erről szól...tudom, nem ilyen a világ, de ilyenné is tehetjük. -
#4723 ok -
#4722 Szerintem ez nem ér ennyit hogy ezen felhúzd magad hagyd nyugodtan aktiválódni nembaj ha közben ez a játék is érdekli, ha nem nyomat bf3 hype-ot itt a topikban akkor nem gond. magánélete hogy mivel játszik. -
#4721 az egész onnan indult,hogy rosszul viselem(akár a másik fórumnál is)ha szarozzák,ócsárolják,a játékot(aztán meg itt sír,hogy segítsetek nem megy)
EZ MILYEN DOLOG?
ennyi,de ezt nem unom(Tisztelt pett3rson,ha nem muszáj,ne szólj bele,kösz) -
#4720 Elég a vitából. -
pett3rson #4719 nem unod még? -
#4718 figyelj te idióta,te írtad,hogy:
1 az mw3 nál 100x jobb mindenbe
2 azért mer nekem tetszik
te iszol vagy szívsz?(szerintem szívsz) -
#4717 Nehogy átverd a srácot, mert kapsz a valagadra! :) -
#4716 ok cseréljünk
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az már más téma, hogy a steamembe beregiztem rég és azt nem adom oda -
pett3rson #4715 most láttam egy részletet a Gyaloggalopp-ból (alapmű :) ) és rögtön beugrott a megfelelő rész :D
olyan vicces, hogy ilyen szarért is egymás torkának tudunk ugrani..na jó kis túlzással éltem, de néha felhúzott szemöldökkel olvasgatom kedvenc topikomat és a többi fórumot is. bár tudom azt is, hogy nincs min csodálkozni...ilyenné lett a világ..biztos ez is a gta-tól van :D
-
#4714 Naaa pont most mikor észheztért? :)
(csak viccelek.) -
pett3rson #4713 égessük meg!!!! BF3-aaas, égessük meeeg!!! :DDDD -
#4712 Eladnám vagy cserélném eredeti hibátlan állapotú BATTLEFIELD 3 pc játékom! Cserébe csak eredeti Call of Duty Modern Warfare 3 PC játék érdekel!
A részleteket megbeszéljük!
Érdeklődni: [email protected] -
#4711 Ujra telepítem igy már bizti jó lessz!!de azért köszi! -
#4710 Figy te itt is kötekedsz meg ott is, mást nem csinálsz!
azért mer nekem tetszik még megkérdezhetem!vagy nem ?!?!(tudod van a családomba rajtam kivül,más aki nyomja a codokat!!de nyugodtan kössé bele ebbe is! -
#4709 És neked ez most miért fáj ember? -
#4708 Nemtuom mi lehet a baj, azok a videók külön menüben vannak, ha nem viszed rá az egeret és nem indítod el, nem szól bele a letöltésbe, megjelenítésbe.
Nekem 3 másodperc és bejön minden. -
#4707 "Józsi! Hozd vissza a franciakulcsot,mert...." -
#4706 IDÉZET soo277-től(egy másik fórumból)
"Én megvettem BF3 at is
sose voltam nagy bf es
de az mw3 nál 100x jobb mindenbe!!"
hajrá -
simonl #4705 Szolgálat közlemény az illetékes elvtársnak:
Sírva kérlek vedd már ki a bannerből a videókat és egyéb már nem aktuális dolgokat.
Belépek a topicba b+ és még 2 gyermekemet is megfürdetem mire görgethetem az oldalt:)
Az asszonyon kívül ennek senki nem örül....
"A kevesebb néha több"
-
eLiXir #4704 bizonyám egy próbát megér! -
#4703 steamben ahol a játékaid vannak, a cod MP ikonján jobb gomb, properties, azon belül local files "verify integrity..."
egy próbát megér... -
#4702 semmit nem csinál! -
#4701 -
eLiXir #4700 puszi -
#4699 nem lehet valami tűzfal, vagy router beállítás? vagy egyátalán nem is fut? -
#4698 Sziasztok
Az mitöl van,hogy ujra raktam gépet
és nem enged Steam belépni multiba?
spec ops single megy!!!
help pls!! -
#4697 -
#4696 jó, azért abban kiegyezhetünk, hogy az a legganajabb, legretardáltabb dolog, amikor SD-n defend oldalon folyamatosan kapod az ívet hogy fucking camper, come out pussy, stb.
EZ A DEFENSE LÉNYEGE BAZMEG, HOGY VÉDD AZT A KURVA PONTOT, NEM PEDIG HOGY FUTKÁROZZ A PÁLYÁN ÉS ÖLD AZ ELLENSÉGET. -
#4695 Ez így van.
Új kör elején persze én is a feladatra koncentrálok, de ha látom, hogy teljesen értelmetlen, és egyedül szenvedek, akkor onnan lehet engem noob-nak meg campernek, meg nem tudom minek hívni, játszok ahogy jól esik, aztán kész.