7458
IZÉ
  • Antal99
    pluszos az ölés-halál,győzelem-vereség arányom is,akkor miért jajgatnék?
    és,ha ez nekem megy akkor másnak is!!!(nem vagyok penge,meg bizonyos kor után csökkennek a reflexek is)
  • Antal99
    ez a lényeg: leszarozni valamit,aztán fülig érő mosollyal ölni az ellent,hát szerintem ez nem helyes. Még így se?
  • pett3rson
    Én nem értem ezt az összetett mondatodat.
  • Antal99
    ui.:megjelenés után 2 héttel tudtam megvenni
  • Antal99
    igen,néha engem is felhúz,de valahogy mindig azt nézem,hogy azért már ebben is benne van x óra játékidőm(az mw2-ről nem is beszélve)
    ergo,ha leülök játszani ezzel fogok nem pedig...
    na most,leszarozni valamit,aztán (többnyire)fülig érő mosollyal ölni az ellent,hát szerintem ez nem helyes.De hát ti tudjátok.
  • Antal99
    nem,soha
  • Antal99
    ez most olyan szép,hogy elsírtam magam
  • pett3rson
    Olyat Én is számtalan alkalommal mondtam, szar ez a játék, bár lehet nem itt, de barátaim sokat hallgatták ezt tőlem. Egyszer meg is jegyezték, hogy egyrészt unalmas ezt hallgatni, másrészt miért játszom vele akkor továbbra is? :)

És akkor átkattant bennem valami. Rájöttem hogyan álljak ehhez a játékhoz, hogy több örömöm legyen a rá elköltött forintokban, mint idegesség az agyamban. Azóta sokkal jobban játszom és sokkal élvezetesebb minden meccs és tudom mikor kell abbahagyni és játszani valami mással, nem pedig fecsérelni a drága időt a szar játékra. ha nem megy fel kell adni, lesz máskor lehetőség a jó játékra :)
  • DarkSector
    Sok ember közül nem nehéz benne lenni...hányan mondták már ezt és most hányan multiznak vele ennek ellenére? :)
  • robotnyk
    nem te mondtad megjelenés után hogy ez egy szar, és tisztára olyan mint egy dlc az mw2höz?
  • pett3rson
    aki segítséget kér annak segítünk, egy topik erről szól...tudom, nem ilyen a világ, de ilyenné is tehetjük.
  • Antal99
    ok
  • DarkSector
    Szerintem ez nem ér ennyit hogy ezen felhúzd magad hagyd nyugodtan aktiválódni nembaj ha közben ez a játék is érdekli, ha nem nyomat bf3 hype-ot itt a topikban akkor nem gond. magánélete hogy mivel játszik.
  • Antal99
    az egész onnan indult,hogy rosszul viselem(akár a másik fórumnál is)ha szarozzák,ócsárolják,a játékot(aztán meg itt sír,hogy segítsetek nem megy)

EZ MILYEN DOLOG?

ennyi,de ezt nem unom(Tisztelt pett3rson,ha nem muszáj,ne szólj bele,kösz)
  • DarkSector
    Elég a vitából.
  • pett3rson
    nem unod még?
  • Antal99
    figyelj te idióta,te írtad,hogy:
    1 az mw3 nál 100x jobb mindenbe
    2 azért mer nekem tetszik

te iszol vagy szívsz?(szerintem szívsz)
  • DarkSector
    Nehogy átverd a srácot, mert kapsz a valagadra! :)
  • Büdös Bohóc
    ok cseréljünk

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    az már más téma, hogy a steamembe beregiztem rég és azt nem adom oda
  • pett3rson
    most láttam egy részletet a Gyaloggalopp-ból (alapmű :) ) és rögtön beugrott a megfelelő rész :D
    olyan vicces, hogy ilyen szarért is egymás torkának tudunk ugrani..na jó kis túlzással éltem, de néha felhúzott szemöldökkel olvasgatom kedvenc topikomat és a többi fórumot is. bár tudom azt is, hogy nincs min csodálkozni...ilyenné lett a világ..biztos ez is a gta-tól van :D
  • DarkSector
    Naaa pont most mikor észheztért? :)

(csak viccelek.)
  • pett3rson
    égessük meg!!!! BF3-aaas, égessük meeeg!!! :DDDD
  • djjeges
    Eladnám vagy cserélném eredeti hibátlan állapotú BATTLEFIELD 3 pc játékom! Cserébe csak eredeti Call of Duty Modern Warfare 3 PC játék érdekel!
    A részleteket megbeszéljük!
    Érdeklődni: [email protected]
  • soo277
    Ujra telepítem igy már bizti jó lessz!!de azért köszi!
  • soo277
    Figy te itt is kötekedsz meg ott is, mást nem csinálsz!
    azért mer nekem tetszik még megkérdezhetem!vagy nem ?!?!(tudod van a családomba rajtam kivül,más aki nyomja a codokat!!de nyugodtan kössé bele ebbe is!
  • soo277
    És neked ez most miért fáj ember?
  • DarkSector
    Nemtuom mi lehet a baj, azok a videók külön menüben vannak, ha nem viszed rá az egeret és nem indítod el, nem szól bele a letöltésbe, megjelenítésbe.

Nekem 3 másodperc és bejön minden.
  • FeikG
    "Józsi! Hozd vissza a franciakulcsot,mert...."
  • Antal99
    IDÉZET soo277-től(egy másik fórumból)

"Én megvettem BF3 at is
    sose voltam nagy bf es
    de az mw3 nál 100x jobb mindenbe!!"

hajrá
  • simonl #4705
    Szolgálat közlemény az illetékes elvtársnak:

Sírva kérlek vedd már ki a bannerből a videókat és egyéb már nem aktuális dolgokat.
    Belépek a topicba b+ és még 2 gyermekemet is megfürdetem mire görgethetem az oldalt:)
    Az asszonyon kívül ennek senki nem örül....

"A kevesebb néha több"

• eLiXir
    bizonyám egy próbát megér!
  • robotnyk
    steamben ahol a játékaid vannak, a cod MP ikonján jobb gomb, properties, azon belül local files "verify integrity..."

egy próbát megér...
  • soo277
    semmit nem csinál!
  • robotnyk
  • eLiXir
    puszi
  • robotnyk
    nem lehet valami tűzfal, vagy router beállítás? vagy egyátalán nem is fut?
  • soo277
    Sziasztok
    Az mitöl van,hogy ujra raktam gépet
    és nem enged Steam belépni multiba?
    spec ops single megy!!!
    help pls!!
  • R0zs0máK
  • Fabio Capello
    jó, azért abban kiegyezhetünk, hogy az a legganajabb, legretardáltabb dolog, amikor SD-n defend oldalon folyamatosan kapod az ívet hogy fucking camper, come out pussy, stb.

EZ A DEFENSE LÉNYEGE BAZMEG, HOGY VÉDD AZT A KURVA PONTOT, NEM PEDIG HOGY FUTKÁROZZ A PÁLYÁN ÉS ÖLD AZ ELLENSÉGET.
  • pisztácia
    Ez így van.
    Új kör elején persze én is a feladatra koncentrálok, de ha látom, hogy teljesen értelmetlen, és egyedül szenvedek, akkor onnan lehet engem noob-nak meg campernek, meg nem tudom minek hívni, játszok ahogy jól esik, aztán kész.