Call of Duty : Modern Warfare 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem van egy Assault long nevezetû class-om, amiben M16-t meg Type 95-t szoktam használni. Ott fixen ez van beállítva perk 1-nek, de máshol én sem használom. Egész jól használható kemper bandák távoli kiszedésére😊
Egyébként, ha ugyanúgy van mint az MW2-ben, akkor thermal csatolmánnyal is mûködnie kellene a levegõ visszatartásnak, de ezt még nem próbáltam.
The Matrix has you...
Ám Te is dolgozol, hogy ilyen korán gépnél vagy? 😊
The Matrix has you...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
The Matrix has you...
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
új vidim 😄
leginkább assault-nál jön jól, ha be vagy zoomolva, akkor van, hogy elbujkált ellenséget is ki tudod szúrni, jó kis perk, érdemes kipróbálni.
a Pro verziója kétszer annyi levegõ visszatartást ad, ami sniper-nél életbevágó is lehet.
The Matrix has you...
De hogy lehet csatlakozni???
AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC
a Marksman perket eddig azért nem tudtam "maxolni", mert nekem a hold breath gombra volt állítva az Alt, amit alapból levegõ-visszatartásra használok mindig, egyszerûen azért, mert az esik kézre.
Na de ez a buzi mw3 csak a Sprint/Breath vegyes gombra adja be a marksman-es killeket, hogy b**ná telibe amelyik kitalálta ezt a f**ságot....
amint erre rájöttem, egy menet alatt 31 marksman-es killt gyûjtöttem...nevetséges...de már hajamat téptem, hogy mit baszok el...hát kivételesen nem Én basztam el...vagy nem is kivételesen, mert sok mást is elbasztak már nekünk activision-ék...
The Matrix has you...
\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"
The Matrix has you...
és megint meg kell említsem...Te Egy Állat Vagy 😄DD
jó videó, grat.
The Matrix has you...
The Carpenters: Top of the world
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
És jó a videód. A látvány és a lágy zene közötti kontraszt ütõs.
Ha nem állítottad át a "USE" gombját másra akkor az "F" gombot kell hosszan nyomva tartanod. Viszont mindenképp menj el valahova a Sentry mellõl mert amíg a közelében vagy addig fel akarja venni az "F" -re és nem mûködtetni... És érdemes azt is észben tartani, hogy ha téged lelõnek mielõtt használnád akkor respawn után akár azonnal mûködtetheted is! Szóval a haláloddal nem tûnik el a pályáról.
Egy újabb zeneileg "retrósított" videó tõlem. Demolition, Bakaara. Hát valahogy így kell védeni a lepakolt bombát! 😊
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!
Meg tudná valaki mondani, hogy kell a remote turrentet mûködésre bírni. Ugyan még csak kb. ötször próbáltam használni, de ebbõl mindössze egyszer kaptam meg az irányításhoz szükséges laptopot (számomra) ad hoc jelleggel, a többi esetben nem tudtam vele mit kezdeni. Elõbb-utóbb biztos rájönnék mi a képlet, de talán itt tudja valaki.
pls help
AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
az a helyzet, hogy csináltam Én csipával, anélkül, mert ugye van assault fegyókhoz is breath, de azzal sem adta be. no mindegy, akkor visszatérek csipához és megpróbálom azzal, csak akkor most nem barrettal..
The Matrix has you...
\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"
2. a black ops szintén nagyon laggol,akad,szarakodik. A szerverlistán a kb 3000 szerver közül 2-3-on játszanak,szinte mindenhol 0 játékost ír!(nem találok normális szervert).
Az mw 2-vel csak annyi a gond,hogy amikor elkezdek játszani kell egy 5-10 perc,hogy csatlakozzon egy szerverre,de utána jó. Egyedül a world at war ami tökéletesen élvezhetõ. NAGYON KÉREM SEGÍTSEN VALAKI! MEGÕRÍT MÁR A PROBLÉMA!NEM TOOK EGY JÓT JÁTSZANI...
The Matrix has you...
The Matrix has you...