Call of Duty : Modern Warfare 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fabio Capello
Az elõbb összelõttem életem elsõ Strafe Runját huehue 😄

DarkSector
😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

robotnyk
lol.
DarkSector

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Frank99
ZÚZDA....

cccccc....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

privát meccset kell indítanod és ott be tudsz állítani saját class-okat a deafult-okon felül, 5-öt. Ez sem mûködik minden szerón, van hogy párat letiltanak vagy csak az általuk beállított fegyverek élnek, pl sniper only szerók.

The Matrix has you...

Antal99
ja???

AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC

soo277
Hogyan tudom használni saját fegyoimat dedikált szerokon?<#conf>
mert csak alappal tudok zuzni!<#rinya><#confused>

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

Dedikált szerón alapból nincs XP. Azért "hackeltek" bizonyos dedikált szerók mert adnak XP-t néha elég sokat.
Nekem valahogy nem ad XP-t dedi szerókon...

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

Steamen ment a játék. Eredetileg éppen a lvl hack miatt vezették ezt be, viszont most szívás mert hackelt lobby-n sokan szintet lépnek pedig nem akarták. Sztem egyébként tesznek erre az egészre magasrol. Nekem még nem sikerült hackelt lobby-ba kerülni pedig sokat játszom. Persze vannak nagyXP-s dedikált szerók is.
A gyerek cheater volt de nagyon. Csalók mindig voltak vannak és lesznek minden játékon. Egyetlen tökéletes cheat védelem létezik: odamész a gyerek gépéhez és ránézel a monitorra. Természetesen ez elég ritkán kivitelezhetõ, de amikor lanparty-n fogtunk egy ilyen POFÁTLANt akkor gépestül monitorostul úgy dobtuk ki mint egy zsák szemetet.
Frank99
MI?

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

soo277
Kérdés

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

MW3 mentéseket a steam serverein tárolja, nem a gépen. Talán ha azonnal ctrl+alt+delt nyomsz és kilövöd a játékot meg a steamet miután hackelt lobbyban szintet léptél van esély hogy nem tölti fel.

DarkSector
jo kérdés...:S

lehett peccselték már.

Antal99
ez a mentés dolog sehogy nem megy

mw2-nél miért müxik?

DarkSector
Nem lehet.

Fabio Capello
Lehet valahogy x360 controllerrel játszani, vagy nincs benne support?

Más: ma volt egy gyerek Kill confirmden, Dipshit volt a neve, egyszerûen undorító volt amit csinált - késsel, dobókéssel, kispisztollyal, nagyfegyverrel még csak a közelébe se voltunk de már fordult ránk és egyhitelt minket, mindenkit fejessel. Egyszerûen visszataszító volt amit mûvelt...

Antal99
na még ezt kipróbálom

DarkSector
Multit is elvileg így lehet.
Csak mikor visszamásolod ki kell jelentkezned steamrõl vagy fordítva nem mindegy hogy másolod vissza a 2 mappát, nekem mw2-nél is ez volt.

Antal99
lehet ez a gond.
multit szeretném menteni(mw2-nél lehet multit menteni)

fontos lenne

gömbgiliszta
single vagy multi játékállást?

\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"

Nekem is volt ilyen gondom, kevés volt neki a 4GB memó, igaz nem volt lapozó fájl beállítva, mert azt olvastam, hogy SSD-nek nem kell, ha van min 4GB memó. Tettem mellé még 4GB-t, most nincs ilyen gondom.

Sziasztok! Közérdekû közlemény, nem reklám: anno májusban volt egy kezdeményezés a MW 3 magyar nyelvû megjelenéséért, azonban ez nem jött össze. Viszont a feliratkozott emberek kedvezményes áron (9190 Ft+postaköltség) juthatnak hozzá a MW 3-hoz ebben a hónapban, vagy a készlet erejéig. A játékszoftverek dobozosak és természetesen bontatlanok. Aki érintett az ügyben, holnap reggel 9-tõl rendelheti meg a Baker Online Shop oldalon! Ha valaki nem emlékezne arra, hogy feliratkozott volna, nyugodtan jelezze felém e-mailben vagy telefon útján a vezetékneve megadásával, amelyet kikeresek a névsorban. <#wink> További infó a Baker Online-on!

"Baker, a II. világháborús játékfordítók céhének nagymestere."

Antal99
Hogy mentsem el manuálisan a játékot (önnállóan neten menti el a steam a játékállást)?

- keresd meg azt a mappát ahová a Steam-et feltelepítetted
- mentsd el a ...\Steam\userdata és ...\Steam\steamapps\common\call of duty modern warfare 3\players2 mappákat

NEKEM ÍGY NEM MÛKÖDIK!!
pls help

tototto
singlet nem próbáltam, a multiról van szó, szaggat, meg-megáll a játék, tehát nem úgy szaggat hogy lassan megy (alacsony az fps), hanem teljesen jó a tempó csak mondjuk rövid idõnként az egész kép megáll, lépek kettõt, megáll, de azért érdekes mert ha kilépek fõmenübe ott is ugyanugy elkezd dadogni az egész, miközben semmi játék nem történik, annyira azért nem gyenge a gépem szerintem hogy a fõmenüt se tudja futtatni akadás nélkül 😊

Antal99
én is kulcsot vettem

nem bántam meg 5000-et megért

TaRka0107
Biztos megkapom, megbízható embertõl veszem. Végül is az mw2 is tetszett nekem egy ideig. Lehet ez is fog, még alszom rá egyet😄

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

tényleg jó, mert eléggé összetett 😊

Én megvettem, eddig megérte, mert jobban tetszik az mw2 multijánál, ugyanakkor a single már nem fogott meg annyira, bár az sem rossz. a belerakott új dolgok nem sokat hoztak magukkal, de legalább van mirõl beszélni. Csalók vannak, mindig is lesznek, ez ellen nem tudunk semmit sem tenni, de talán nem olyan sok, mint pl az elõzõben, hmm, szóval izé 😊
El lehet vele sokáig lövöldözni, de Neked lehet más az ingerküszöböd és nem fog annyira tetszeni, mint Nekem...honnan tudjam?
mások azt mondták hogy ilyen kulcs vevõs oldalról 4-5000-ért megéri, csak volt aki nem kapta meg...

The Matrix has you...

TaRka0107
<#duma>

hmm..ez jó kérdés...

The Matrix has you...

TaRka0107
Üdv!

Gondolkozok rajta erõsen, hogy vegyek a játékhoz kulcsot. Megéri szerintetek kiadni érte? Van benne sok csaló? El lehet vele lövöldözni sokáig? 😄DDDDDD

bevált a ragdollosdi! szerintem az eredeti non-ragdoll animációk sokkal jobbak mintha a ragdoll be lenne kapcsolva, mert ebben a játékban (vagyis az egész mw sorozatban) enyhénszólva semmit nem ér a ragdoll. nekem mindig akkor ér valamit a ragdoll, ha lehet mozgatni õket a földön is 😊 tudom idióta felfogás 😄 de amúgy is szerintem elég ronda a ragdoll animáció, látszik hogy az embernek szinte nincs is súlya, meg olyan mintha mindenki 9 évet balettozott volna mert olyan hajlékonyak...

úgyhogy én maradok a régi meganimált haláloknál
Ez jónak tûnik, csak kérdés, hogy mennyit engedélyez maga a játék, hiszen a pingbar-t is letiltották. Nálam még mindig át van írva, de akkor is csak 4-et mutat, azaz a default értéket. Remélhetõleg azért ezeket nem találják olyan nagy vétségnek, hiszen mégiscsak teljesítmény javítók és nem hack - legalábbis szerintem.

The Matrix has you...

gömbgiliszta
itt van valami, de nem próbáltam, a játékban meg tényleg nem lehet kikapcsolni.

\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"

sziasztok!

nem lehet valahogy kikapcsolni a ragdoll-t? néha elég bugyuta pózokat tudnak felvenni, de nem látom a ragdoll kikapcsolása pontot sehol az options-ben. eddig mindkét mw-ben volt ilyen...
DarkSector
Most laggol vagy szaggat a játék, döntsd el.
A lagg netes multinál van míg a szaggatás meg offline.

tototto
nem sokat játszottam még, eddigi tapasztalatom hogy árnyék és élsimítást kikapcsolva és még egy két dolog kivételével minden beállítást bekapcsolva, maxra téve is jól megy a játék
de és itt jön a gondom 3-4 pálya után elkezd laggolni, és egyre jobban ha csak félrenézek egy idõ után be akad a játék 2-3 secekre, játszhatatlanná lassul, és mindegy utána mit állítok menüben szar is marad, még a fõmenüben a háttérben úszó füst is akadva megy , meg az egér kurzor is
a gépem C2D 8400 3ghz, 4 GB, 4850HD, win7 64bit
ennyire gyenge lenne a gépe, hozzá?
eddigi COD-ok mind jól futottak, a graf kb ugyanaz szal nem értem
másnál is elõfordult már a hiba?

Akimbo azért ilyen, hogy a nooboknak legyen sikerélménye. Nekem van egy taktikom amivel 10-böl 7-szer lelövöm az akimbóst ha nem oldalrol vagy hátulról jön. Stalker ozt válhozemlve közlekedsz ozt jónapot szemböl csak az ûberkemperek akik a fejük tetejével lõnek tudnak leszedni meg néha késsel.
off:

ja, már otthon voltam mikor ezt írtam 😊 amúgy de, még megnéztem egy dolgot, aztán pihentem, mert most suliba vagyok 😊

on:

The Matrix has you...

ne is foglalkozz vele, szerintem jobb a kick, legalábbis SCAR azzal üzemel jól..vagy csak Én szoktam hozzá nagyon, de stability-vel nagyon szarul játszottam.

The Matrix has you...

hát ez megint jó vidi lett, ütõs zenével 😄

The Matrix has you...

Nagylaci
Sértõdik a fene! 😊 Fõleg, hogy tök igazad van. Komolyan mondom lassan annyira bosszant a sok akimbozó elme roggyant, hogy pezsgõt bontok ha végre nerfelik ezt a szart! Mondjuk inkább kivenném teljesen a játékból oszt' jónapot. 😊 Egyébként is ha figyeled egyetlen(!) alkalommal használom és akkor is csak azért mert kifogy az UMP -bõl a lõszer. Amíg ennyire OP ez a vacak addig néha használni kell, hogy ne legyek n00b -ék "tölteléke"... 😞
Kb. annyit használom mint itt a videóban. Szinte soha. Általában overkill MSR + ACR -el játszom.

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Ne sértõdj meg, de ezek a dual wieldes faszlámulások se neked se a játéknak nem jó reklám.

Nagylaci
Nem... A "Stability" a célzást segíti! amikor ugye célzol bármelyik fegyverrel akkor a nézõke vagy optika imbolyog egy picit amitõl nehéz pontosan célozni. Ezzel a lehetõséggel csak alig mozog majd úgyhogy könnyebb lesz gyorsan becélozni valakit. DE amint lõni kezdesz a fegyver visszarúg és azt kompenzálnod kell. Na erre jó a "Kick" ugyanis ha ezt használod akkor célozni nem lesz könnyebb, de amikor lõsz nem kell annyit kompenzálnod majd mert a fegyver kevésbé rúg vissza(kick...).

Egy újabb videó tõlem:

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

robotnyk
ha állsz egyhelyben és becélzol a fegyverrel, akkor van egy kis imbolygás mikor nem lõsz, ezt csökkenti a stability
Antal99
gondolom vállhoz emelt fegyverrel 😊

Frankie87
Ezt most nem teljesen értettem.kkor a stability csökkenti a félrehgordást, mikor célozva lövök? Az utóbbit nem értem.

robotnyk
a kick a visszarúgást csökkenti mikor tüzelsz. a stability azt az imbolygást csökkenti ami alaphelyzetben tapasztalható ha célzol