Call of Duty : Modern Warfare 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
cccccc....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
The Matrix has you...
mert csak alappal tudok zuzni!<#rinya>#rinya><#confused>#confused>
8600k,32gb,2080,Acer predator 27"
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
lehett peccselték már.
mw2-nél miért müxik?
AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC
Más: ma volt egy gyerek Kill confirmden, Dipshit volt a neve, egyszerûen undorító volt amit csinált - késsel, dobókéssel, kispisztollyal, nagyfegyverrel még csak a közelébe se voltunk de már fordult ránk és egyhitelt minket, mindenkit fejessel. Egyszerûen visszataszító volt amit mûvelt...
Csak mikor visszamásolod ki kell jelentkezned steamrõl vagy fordítva nem mindegy hogy másolod vissza a 2 mappát, nekem mw2-nél is ez volt.
multit szeretném menteni(mw2-nél lehet multit menteni)
fontos lenne
\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"
"Baker, a II. világháborús játékfordítók céhének nagymestere."
- keresd meg azt a mappát ahová a Steam-et feltelepítetted
- mentsd el a ...\Steam\userdata és ...\Steam\steamapps\common\call of duty modern warfare 3\players2 mappákat
NEKEM ÍGY NEM MÛKÖDIK!!
pls help
nem bántam meg 5000-et megért
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Én megvettem, eddig megérte, mert jobban tetszik az mw2 multijánál, ugyanakkor a single már nem fogott meg annyira, bár az sem rossz. a belerakott új dolgok nem sokat hoztak magukkal, de legalább van mirõl beszélni. Csalók vannak, mindig is lesznek, ez ellen nem tudunk semmit sem tenni, de talán nem olyan sok, mint pl az elõzõben, hmm, szóval izé 😊
El lehet vele sokáig lövöldözni, de Neked lehet más az ingerküszöböd és nem fog annyira tetszeni, mint Nekem...honnan tudjam?
mások azt mondták hogy ilyen kulcs vevõs oldalról 4-5000-ért megéri, csak volt aki nem kapta meg...
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Gondolkozok rajta erõsen, hogy vegyek a játékhoz kulcsot. Megéri szerintetek kiadni érte? Van benne sok csaló? El lehet vele lövöldözni sokáig? 😄DDDDDD
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
úgyhogy én maradok a régi meganimált haláloknál
The Matrix has you...
\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"
nem lehet valahogy kikapcsolni a ragdoll-t? néha elég bugyuta pózokat tudnak felvenni, de nem látom a ragdoll kikapcsolása pontot sehol az options-ben. eddig mindkét mw-ben volt ilyen...
A lagg netes multinál van míg a szaggatás meg offline.
de és itt jön a gondom 3-4 pálya után elkezd laggolni, és egyre jobban ha csak félrenézek egy idõ után be akad a játék 2-3 secekre, játszhatatlanná lassul, és mindegy utána mit állítok menüben szar is marad, még a fõmenüben a háttérben úszó füst is akadva megy , meg az egér kurzor is
a gépem C2D 8400 3ghz, 4 GB, 4850HD, win7 64bit
ennyire gyenge lenne a gépe, hozzá?
eddigi COD-ok mind jól futottak, a graf kb ugyanaz szal nem értem
másnál is elõfordult már a hiba?
ja, már otthon voltam mikor ezt írtam 😊 amúgy de, még megnéztem egy dolgot, aztán pihentem, mert most suliba vagyok 😊
on:
The Matrix has you...
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Kb. annyit használom mint itt a videóban. Szinte soha. Általában overkill MSR + ACR -el játszom.
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
Egy újabb videó tõlem:
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|