7458
IZÉ
-
#4814 +1 itt sincs -
#4813 +1 itt sincs -
busman1 #4812 most éppen nincs -
busman1 #4811 Például azért, hogy játék közben legyen valami kihívás. Újra teljesítem a chellengeket stb. -
csuripi #4810 De inkább hol nincs. -
#4809 mesebeli a steam ma, hol van, hol nincs. -
csuripi #4808 Ma kipróbáltam a pajzsot, mondom megcsinálom vele a melee szakértelmet.
Hát ez valami felháborítóan szar. Normálban 2x kell megütni az ellent, HC-n elég 1x, de lehetetlen közel kerűlni. -
eLiXir #4807 ácsi már baszod, mi az hogy hip hop kilencesre felhúztad?? -
pett3rson #4806 elsősorban az, hogy ki akartam próbálni :)
láttam róla egy videót, persze az konzol volt meg lehet, hogy kamu is, mert ott pl megmaradtak a title-k és az emblem-ek, másodsorban azért, mert a 10-es prestige jele nem tetszik :)
most 9-esre felhúztam és onnan játszom, de már nem nagyon érdekelnek a statok, mert a fele kamu aki listán van. hiába írja nekem, hogy 65344-ik vagyok a Score alapján, már volt róla kép is - és nekem is volt ilyen -, ha meghekkelik és 1 miliárd pontot kap, akkor miről is beszélünk? milyen listáról? mindent lehet hamisítani, így nincs semmi értelme az egésznek. csinálom a challange-eket, mert jó pár van ami nehéz és kész, meg persze jókat játszom, már ha sikerül az iszonyat lagg mellett, de hát ez van, ezt kell szeretni.. -
#4805 azt értem, látom is a funkciót, DE MÉÉÉR tesz valaki ilyet? :D -
busman1 #4804 Prestige shopban van olyan hogy reset all stat. Egy tokenért megveheted. -
busman1 #4803 Elveszi a presztízseket, nullázza a chellengeket is? Az nem rossz. Mert ha már mindent megcsináltál, akkor nincs kihívás a játékban, és lehet elölről kezdeni. Szerintem én a végén megcsinálom. -
#4802 mi volt az oka? -
pett3rson #4801 igen, reset all stats :)
nem ajánlom senkinek...tényleg mindent nulláz, mintha most raktam volna fel a cod-ot... -
#4800 igen -
#4799 És az online surnivalban csak ketten lehetünk? -
Runci #4798 PC-n tolom és egyik haveromhoz nem tudok csatlakozni játékhoz, meg ő se hozzám. Mással se nem csak velem és ilyen baj még nem volt. Olyasmit ír hogy unable to connect to host. Nincs valakinek ötlete, hogy lehetne megcsinálni? -
eLiXir #4797 mizu -
#4796 amennyit bírsz, nincs vége, de egy idő után úgyis meghalsz/meghaltok a túlerő miatt -
czifra28 #4795 A spec ops-ban meddig tart a survival?Mennyi hullámot kell tulélni? -
#4794 prestige 10 után?(vagy,hogy?) -
pett3rson #4793 nah..hát Én faszán lenulláztam a karakteremet :) -
koocos #4792 Síííírok... -
#4791 halálos... -
#4790 érdekes:) -
Haveromék funtage-e
Jó Szórakozást! :))
BUÉK! -
busman1 #4788 BUÉK -
#4787 mindannyiatoknak:
Szilveszter alkalmából nem kívánok egyebet, csendes lépteid kísérje szeretet. Szívedbe béke, lelkedbe nyugalom, légy boldog a következő 365 napon! BUÉK! -
#4786 gratulálok(most hogyan tovább?)
-
pett3rson #4785 aha, ez lehetséges. -
#4784 gratula! -
eLiXir #4783 ha jól értettem YTon nézel mw3 konzolos videokat, valaki azokhoz a commentarykhoz theatre modebol veszi fel a gameplayt, valaki pedig eloben a jatekbol. theater modeban mindig bugos, legjobb tudasom szerint. legalabbis konzolon -
#4782 BUÉK -
#4781 B.U.É.K mindenkinek!! -
Puhos #4780 Hali!
Tegnap este a clánnal nyomtunk egy pár kört. Az egyik körben egyszer csak egy hibaüzenet jelent meg a képernyőn (mindenkinél), és kidobott a játékból. Egyből arra gondoltunk, hogy valami kis csíra (vérpisti) szerveradmin progival kinyomott minket. Azt nem tudom, hogy a host ki lehetett (nyilván ezek szerint Ő). Fain!
BUÉK minden játékosnak és nem játékosnak!!! -
pett3rson #4779 De nem mindig van...vagy ez ilyen néha nem megjelenő bug? :) azért ilyet nem észrevenni.. a sok más között. -
eLiXir #4778 theater mode bug -
#4777 Na végre P-10..
Nem kellett hozzá csak:42300 kill és 650 megnyert FFA..
Akkor B.U.É.K. -
#4776 jajj jajjjjjjjj ok semmi :D ja engem is felidegesít a control ezen része -
pett3rson #4775 amúgy azt figyeltem meg konzolos videókat nézegetve (igen, sok időm van rá :D ), hogy amikor behívják a Predator-t, akkor elindítás után szinte azonnal elkezdik lefelé húzni a kart, így kicsit vakon célozva adagolják a cuccost az ellenfélnek. Biztos van értelme vagy ez megint egy ilyen egy valaki elkezdte mindenhülye ezt csinálja dolog vagy nemtom. mindenesetre vicces meg hát érdekes :)
amúgy általában találnak vele így is, csak hát ez ilyen zsákbamacska. ők tudják...