7458
IZÉ
  • Frank99
    +1 itt sincs
  • soo277
    +1 itt sincs
  • busman1
    most éppen nincs
  • busman1
    Például azért, hogy játék közben legyen valami kihívás. Újra teljesítem a chellengeket stb.
  • csuripi
    De inkább hol nincs.
  • robotnyk
    mesebeli a steam ma, hol van, hol nincs.
  • csuripi
    Ma kipróbáltam a pajzsot, mondom megcsinálom vele a melee szakértelmet.
    Hát ez valami felháborítóan szar. Normálban 2x kell megütni az ellent, HC-n elég 1x, de lehetetlen közel kerűlni.
  • eLiXir
    ácsi már baszod, mi az hogy hip hop kilencesre felhúztad??
  • pett3rson
    elsősorban az, hogy ki akartam próbálni :)

láttam róla egy videót, persze az konzol volt meg lehet, hogy kamu is, mert ott pl megmaradtak a title-k és az emblem-ek, másodsorban azért, mert a 10-es prestige jele nem tetszik :)

most 9-esre felhúztam és onnan játszom, de már nem nagyon érdekelnek a statok, mert a fele kamu aki listán van. hiába írja nekem, hogy 65344-ik vagyok a Score alapján, már volt róla kép is - és nekem is volt ilyen -, ha meghekkelik és 1 miliárd pontot kap, akkor miről is beszélünk? milyen listáról? mindent lehet hamisítani, így nincs semmi értelme az egésznek. csinálom a challange-eket, mert jó pár van ami nehéz és kész, meg persze jókat játszom, már ha sikerül az iszonyat lagg mellett, de hát ez van, ezt kell szeretni..
  • robotnyk
    azt értem, látom is a funkciót, DE MÉÉÉR tesz valaki ilyet? :D
  • busman1
    Prestige shopban van olyan hogy reset all stat. Egy tokenért megveheted.
  • busman1
    Elveszi a presztízseket, nullázza a chellengeket is? Az nem rossz. Mert ha már mindent megcsináltál, akkor nincs kihívás a játékban, és lehet elölről kezdeni. Szerintem én a végén megcsinálom.
  • robotnyk
    mi volt az oka?
  • pett3rson
    igen, reset all stats :)

nem ajánlom senkinek...tényleg mindent nulláz, mintha most raktam volna fel a cod-ot...
  • robotnyk
    igen
  • wollnerd #4799
    És az online surnivalban csak ketten lehetünk?
  • Runci
    PC-n tolom és egyik haveromhoz nem tudok csatlakozni játékhoz, meg ő se hozzám. Mással se nem csak velem és ilyen baj még nem volt. Olyasmit ír hogy unable to connect to host. Nincs valakinek ötlete, hogy lehetne megcsinálni?
  • eLiXir
    mizu
  • robotnyk
    amennyit bírsz, nincs vége, de egy idő után úgyis meghalsz/meghaltok a túlerő miatt
  • czifra28
    A spec ops-ban meddig tart a survival?Mennyi hullámot kell tulélni?
  • Antal99
    prestige 10 után?(vagy,hogy?)
  • pett3rson
    nah..hát Én faszán lenulláztam a karakteremet :)
  • koocos
    Síííírok...
  • Frank99
    halálos...
  • Antal99
    érdekes:)
  • AkAfinucsi

Haveromék funtage-e

Jó Szórakozást! :))

BUÉK!
  • busman1
    BUÉK
  • Antal99
    mindannyiatoknak:

Szilveszter alkalmából nem kívánok egyebet, csendes lépteid kísérje szeretet. Szívedbe béke, lelkedbe nyugalom, légy boldog a következő 365 napon! BUÉK!
  • Antal99
    gratulálok(most hogyan tovább?)

• pett3rson
    aha, ez lehetséges.
  • gömbgiliszta
    gratula!
  • eLiXir
    ha jól értettem YTon nézel mw3 konzolos videokat, valaki azokhoz a commentarykhoz theatre modebol veszi fel a gameplayt, valaki pedig eloben a jatekbol. theater modeban mindig bugos, legjobb tudasom szerint. legalabbis konzolon
  • DarkSector
    BUÉK
  • soo277
    B.U.É.K mindenkinek!!
  • Puhos
    Hali!

Tegnap este a clánnal nyomtunk egy pár kört. Az egyik körben egyszer csak egy hibaüzenet jelent meg a képernyőn (mindenkinél), és kidobott a játékból. Egyből arra gondoltunk, hogy valami kis csíra (vérpisti) szerveradmin progival kinyomott minket. Azt nem tudom, hogy a host ki lehetett (nyilván ezek szerint Ő). Fain!
    BUÉK minden játékosnak és nem játékosnak!!!
  • pett3rson
    De nem mindig van...vagy ez ilyen néha nem megjelenő bug? :) azért ilyet nem észrevenni.. a sok más között.
  • eLiXir
    theater mode bug
  • FeikG
    Na végre P-10..
    Nem kellett hozzá csak:42300 kill és 650 megnyert FFA..
    Akkor B.U.É.K.
  • Büdös Bohóc
    jajj jajjjjjjjj ok semmi :D ja engem is felidegesít a control ezen része
  • pett3rson
    amúgy azt figyeltem meg konzolos videókat nézegetve (igen, sok időm van rá :D ), hogy amikor behívják a Predator-t, akkor elindítás után szinte azonnal elkezdik lefelé húzni a kart, így kicsit vakon célozva adagolják a cuccost az ellenfélnek. Biztos van értelme vagy ez megint egy ilyen egy valaki elkezdte mindenhülye ezt csinálja dolog vagy nemtom. mindenesetre vicces meg hát érdekes :)
    amúgy általában találnak vele így is, csak hát ez ilyen zsákbamacska. ők tudják...