Call of Duty : Modern Warfare 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de eddigi legnagyobb amit láttam élõben az haverral volt, az Õ killje volt az utolsó, nem is akárhogy, az ellenség fejére ejtette a Care Package-et, ami szerintem az egyik, ha nem a legnehezebb challenge mw3-ban..egy bibi van a történetben..nem mi nyertünk 😊
The Matrix has you...
Igen itt az eredetiben NINCS ilyen! 😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
alapjában véve túl sokáig egy helyen nem tudsz meglenni, mert be tudnak cserkészni szinte bárhol és bármikor, ez nagyon nagy piros pont a készítõknek. hátránya az, hogy túl sokszor kapnak hátba, de ez inkább az Én hibám és legalább fejleszti a figyelmemet. aki nagy terepet akar az majd átmegy másik játékba, szerintem jól vannak ezek kitalálva..többnyire 😊 van azért szar pálya, de Én elvagyok rajtuk, tetszenek.
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
The Matrix has you...
Én ma hajnalban kezdtem el a játékot, nagy nehezen már 25-ös vagyok, de halálba tud idegelni még az MW3...a kettõben megszokott stílusomat el lehet felejteni, össze-vissza agyatlanul változik az állás, mindenki rohan minden felé, a pályák kicsik, nem átgondoltak...egyelõre nagyon utálom, de úgyis játszok vele mert imádom és ha belejövök ebbe is akkor jó lesz XDDDD
The Matrix has you...
\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"
The Matrix has you...
The Matrix has you...
2 gránát dobálás össze vissza=nem kell célozni
szar mindkettõ
AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC
http://www.mapmodnews.com/article.php?story=MW3-TEST-memory-cache-flush
Magyarul létrehozok új ikont, majd az eléréséhez beillesztettem ezt:
%windir%\system32\rundll32.exe advapi32.dll,ProcessIdleTasks
Mikor bekövetkezik a elébb említett ominózusos fps lagg, ctrl-alt-del, és elindítom az ikont, és játékhoz visszaérve símán megy újra.
De ez csak átmeneti megoldás...
de nem hinném hogy egy ilyen játéknak kevés lenne a 4 giga ram, szerintem itt inkább valami peccs fogja orvosolni a gondokat
mert ha a ram lenne kevés akkor már az elsõ mapon is akadna a játék, olyan mintha egy idõ után elfogyna a memória és nem szabadítaná fel a közben már nem használt területet
persze valószínû megoldaná a plusz memória, de szerintem az is elfogyna ha ez a gond csak mondjuk 8-10 pálya után
tehát egyenlõre várok a peccsre ha nem jön akkor marad a plusz memória vásárlás :S
De, hogy ne kelljen vissza olvasnod, szerintem 4Gb memória kevés neki, 8GB-vel semmi gondja a játéknak.
Tehát pár map erejéig te vagy a host, majd amikor valamiért átrakja másra, akkor neked a következõ pályától szaggat.
Jelenleg még csak egy game restart segít, a steamet nem kell újraindítani.
Én azzal próbálkozom, hogy elindítok egy netes programot és bekorlátozom valamennyi sávszélességre, hogy ne ossza rám a hostot.
Ezen csak egy patch fog segíteni, de elvileg készülõben van.
egyik példa erre, hogy kikapcsoltam a swap file-t és olyan fagyásokat, asztalra dobásokat produkált, mint azelõtt sosem. mikor visszaállítottam, akkor ez megszûnt, viszont az idõnkénti laggolás még mindig (ami viszont inkább net függõ) és fps lagg is van alkalomadtán.
Tegnap például elkezdtem a handgun-okkal funolni, gondoltam kimaxolom mindet. Amikor Tactical Knife kiegészítõt rakok rá és késelek vele, akkor ilyen lassított felvételbe megy át, a kés kitartva és csúszok elõre, nagyon fura és tök szar is, mert kell pár másodperc mire magához tér, de addigra lehet kinyírnak. nem minden esetben van, de sokszor elõfordul. gondolom ez is lagg, de marha zavaró tud lenni.
The Matrix has you...
\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"
itt olvasgass és ha valami megoldás mûxik írd majd le mert engem is érdekelne 😄
Momentán a következõ nonszensz helyzet alakult ki:
#1: Akimbo FMG9. Agyatlan sebesség, pontosság, célzást nem igényel (jó vicc...), rengeteg headshot -ot lõnek vele (ez már egyáltalán nem jó vicc!), azonnal, elsõ szinten elérhetõ (ez már szinte bunkóság...)
#2: Akimbo FMG9 😊
#3: Akimbo FMG9 😞
#4: Striker. Extrém runnerkedéssel ügyesen manõverezve szinte kivédhetetlen még az agybeteg FMG9 -el is, de ennek legalább a "range" -e elég vacak szóval ha egyáltalán látod, hogy jön valószínûleg nyertél ellene! 😄
#5: MP7. Steady Aim + Range + Rapid Fire és már erõsen közelít az akimbo FMG9 -hez, célozni ezzel sem kell, kis ügyességgel még nagyobb távolságra is erõs(!) közelharcban pedig csak a lista elsõ 4 helyezettje 😄 jobb nála kicsivel.
...némi szünet...
#10: ACR6.8 No Comment... 😞
Sforzan:
Majdnem biztos vagyok benne, hogy rengeteg PRO -nak tûnõ quickscoper pontosan ezt csinálja! Nekem pl. van egy Belkin SpeedPad n52 játékvezérlõm. Ez gyakorlatilag bármilyen elõre rögzített makrót tud futtatni. Tehát egyetlen gomb megnyomására elindíthatom a következõ makrót:
-jobb klikk tart-pár millisec várakozás-lélegzet visszatart gombja tart-pár millisec várakozás-bal klikk leütés-pár millisec várakozás-jobb klikk és lélegzet felenged-makró vége
Ez egy instant, egy gombos TÖKÉLETES, brutál gyors quick scope -ot eredményez.
Mit mondtok?! Hogy ettõl célozni még mindig kell?
Hehe...
Csak akkor ha fizikailag nem jelöltem meg a képernyõm közepét! Mondjuk teszek egy pöttyöt oda ahova a célkereszt mutat.
Mi is történik ekkor? Van egy folyamatos "Red Dot" -om amihez egyetlen gombot nyomkodva instant gyilkolok. WHAT A SKILL!
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
a support is elégjó, minden jani emp-t nyomathat hiába hal meg másodpercenként..
akimbo fmg9-et persze már mióta nem képesek patchelni, de a g18 akimbo meg a gl legalább már használhatatlan, gz<#eljen>#eljen>
help
The Matrix has you...
ebben a részben kicsit megszaladt a jelentõsége
AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
a lényeg, hogy ha csak azzal járkál a kis fasz, akkor az már a szánalom magasiskolája és ebben egyetértünk mindannyian, mi csak ezt szeretnénk megszüntetni, hogy legyen végre normál játék, mert egyébként szerintem az mw3 kurvajó lett, egyre jobban tetszik 😊
The Matrix has you...
Nagylaci: nincs miért elnézést kérned, nem bántottál meg a hozzászólásoddal! <#wave>#wave>
Mondjuk ha tuti a host,nincs akkora gáz,könnyedén ki lehet szedni õket.
Ehhez hozzátartozik az is,hogy én jóformán csak ffa tolom,de igen is lehet megsértõdni! aki folyamatosan akimbozik,az egy kis hülye pöcs,ez tény,ha pedig még kempel is hozzá,na az már fejlövés a Duna parton
Az a nagy baj az akimbo -val, hogy TÖNKRE TESZI sokak játékát. És asszem' ennél jobban nem fogom tudni megmagyarázni az álláspontomat. Bármely eszköz használata addig nevezhetõ fair -nek egy játékban amíg kvázi kárt nem okozol vele. És mivel az akimbo fegyverek tisztességtelenül erõsek a többi játékosnak rémálommá változtatják a játékot. Egyszerûen nem csinálok olyat ami a többieknek bosszúságot okoz. Ha fair módon szénnéalázom azt fogadja el fejlõdnie kell. Velem is megcsinálják profi játékosok nem hõzöngök miatta. De amikor F2F 10 -bõl 8 -szor leszedném csak az akimbo miatt õ szed le ennyiszer annak hadd ne örüljek azért...