7458
IZÉ
-
#4854 Mi a nagy szám ebbe!!!! 10ből 9szer megcsinálom ezt akimbo és taktikai segédeszköz nélkül is... -
Sforzan #4853 Komolyan nem tudom, hogy kit sajnáljak jobban. Ezt a szerencsétlent, aki szerint ez tényleg teljesítmény volt, vagy azokat, akik nem tudták kiszedni. Ezen a pályán szerintem alig játszottam úgy, hogy legalább egy kill ne jött volna össze, hogy bevágtam egy gránátot az ablakon keresztül a kis csírákra. Egyetlen egyszer elég lett volna és akkor nincs MOAB, ami nélkül meg nem nyer. -
#4852 Ez 1 szófosó Kemper beteg F.sz!! -
pett3rson #4851 szerintem kamu. nincs olyan, hogy nem halsz meg, még FFA-ban sem. FMG9 Akimbo...igen..és hogy szerezte meg? valahogy el kellett jutnia lvl5-re vagy meddig, hogy legyen akimbo-ja, az FMG meg sima fegyóként nem a legjobb, egyvalaki biztos akadt aki kinyírta, hiába futkos jobbra-balra, ekkora mákja senkinek nincs.
Persze legfőbb dolog, hogy tényleg gusztustalan és unalmas is ahogy játszik. Inkább vágnék eret magamon, mint hogy így csináljak MOAB-ot, ebben túl sok kihívás nincs. Majd egyszer összejön, normál fegyverrel, ha elég ügyes leszek, de ha nem, nem, megy tovább az élet :) -
#4850 Te jó ég de idegesítő ahogy visítozik amikor lelő valakit. Ez meg, hogy nagyon jól játszik... Hát egyrészt én szétunnám magam ha mindig így kéne egy kis szobában mozognom egész menet alatt :D Lehet, hogy többször lelőnek engem de legalább változatos a játék, és nem egy 5 méteres területen belül mozgok csak. Egyébként pedig FMG9 akimboval abszolút nem lehet vészes összeszedni egy ilyen statot így hogy kempel. Arra meg nem tudok semmit mondani, hogy egyik menetben sem tudták kiszedni. Én addig nem nyugodtam volna amíg semtex-el/ fraggel / flash-el valahogy ki nem szedem. De az itteni ellenfelei csak lentre dobálgatták a flasht. Pedig ha fenn bedobták volna az ablakon, mellé egy semtex-el, akkor egyből nem lett volna nullás a death arány. Valamikor tuti talált volna. Én ezt abszolút nem tudom értékelni. Ha megcsinálja más fegyverrel, több mozgással netán más módban és hasonló statot csinál akkor tényleg jó játékos, de én személy szerint ezt abszolút nem tudom értékelni. De nagyon remélem, hogy csak irónia volt a részedről, hogy nagyon jól játszik :D -
gosumofo #4849 Találtam egy frissen codra áttért profi játékosnak belső kamerás videóit, nagyon jól játszik, még nem halt meg a dokumentáció szerint! Már sok játékban megmutatta a videóin hogy ő a legjobb és úgy néz ki cod-ban sincs ellen fele.
-
pett3rson #4848 csak, hogy egy egyszerű példát mondjak: Juggernaut.
Support-os, bárki könnyedén elérheti és még mindig sokan vannak akik nem tudják hogyan kell megölni gyorsan. Ha összeakadsz velem például, akkor tudok okozni pár kellemetlen percet és olyat kill/death arányom lesz, hogy csak na :) -
pett3rson #4847 a win/lose statisztikát rontja, mert több vesztesed lesz, mint győztesed.
pillanatnyi előnyt ad, amikor elkezdtem normálba nyomni, akkor megnéztem és valami 20 százalék körül volt az Accuracy-m, volt előtte magasabb is, de ezt kb 15 meccs alatt visszahoztam a saját, korábbi szintemre, szóval ebben semmit nem javított.
A Kill/Death arányom is sokkal szarabb volt, mert kb. egyet öltem egyet haltam esetek fordultak elő, FFA volt és 18-an voltunk..asszem.
Nincs 10x-es előny senkinél, ezt ne akard belemagyarázni. Van aki 1 Prestige-t lenyom és csókolom, végzett vele, nem kivánja tovább folytatni, ugyanott lesz ahola 10-es prestige, csak tucatnyi emblem és title nem lesz emg neki a talonban..nagy kaland...
COD-ban már sajnos évek óta nem jelent sokat a statisztika, a Kill/death még talán, de az sem mindig mivel senki sem megy egyforma fegyverrel, eleve nincs mit összehasonlítani. Te is tudod, hogy egy shotgun esélytelenebb, mint egy FMG9 :) ja és ott vannak a killstreakek, amivel aránytalanul magas kill-t lehet elérni, csak meg kell tanulni kezelni őket és olyanokat berakni ami hamar megvan, így sokszor tudod behívni. Erre pár napja jöttem rá Én is, ugyanezt csináltam, mint Te, bújtam a statisztikáimat, de nincs értelme. Mondjuk nem akarom elbaszni a kedved már így év elején, de ez a multis világ már nem a régi multis világ :) -
#4846 azért a statisztikádnál ad pluszt,tudom csak engem érdekel,hogy többet öljek,mint haljak,csak nekem számít,hogy több győztes meccsem legyen,mint vesztes.
ha ez másnak is számítana,akkor könnyen belátható,hogy míg én 10x alap cuccokkal küzdöm magam a jobb dolgokért,addig ő "áll szemben velem" az általa választott fegyverével és miegymásával EZ IGENIS ELŐNY 10x előny.
ez rád nem vonatkozik,mert már egyszer végig nyomtad,de sokan elsőre megszerzik ezt az előnyt!!! -
pett3rson #4845 azért működik, mert senkit sem zavar. nem ad pluszt a fegyverekhez, a perkekhez, semmihez. 27 perc alatt nem tudsz annyit ölni, hogy húzza magával a fegyvert is, az két különböző dolog. -
#4844 ja még az jutott eszembe,hogy az általad is említett,mw2 levelheckerséget,azért jó lett volna ha itt már kiküszöbölik.
Fent a bannerban:[Modern Warfare 3 szerverek] itt is megtalálható egy ilyen "server" azért az érdekes,hogy minden gond nélkül működik hónapok óta.(röhej) -
#4843 ok,értem -
pett3rson #4842 akkor legyen mindenki az? kit érdekel? ez 2009 december végéig volt kb érdekes (MW2-ről beszélek!), onnantól már kutyát nem érdekelte semmilyen lista, mert tudtuk, hogy meghackelték a legtöbbet, Én meg aki normálisan végignyomtam meg lettem kérdőjelezve folyton-folyvást.
Most kb. ugyanaz a helyzet, de még mindig volt bennem annyi parasztbecsület, hogy először megint tisztességesen végignyomtam. Aztán lenulláztam, mert kíváncsi voltam mit csinál és most azért nem lépek tizesbe, hogy ne legyen olyan a jelem, mint a többié - a 9-es amúgy is jobban tetszik, meg még az 7-es lenne jó.
Az a baj, hogy az emblem-et, meg a title-t lehet csak megváltoztatni, de ezt a prestige-t jelölő szart nem. -
#4841 nem akarok kötözködni,de így mindenki prestige 10 lv 80 lenne,de tényleg a Te dolgod! -
#4840 off az sg mw2-es fórumába tettem -
pett3rson #4839 olyan dedikált szeróra mentem ahol 99e XP-t kaptam egy ölésért. 27 percbe telt a 9-est elérnem FFA-ba. Nem nagyon érdekel, hogy ki mit gondol erről, nem ettől leszek jobb a játékban, már lejátszottam annyit, hogy prestige 9-be legyek, francnak sincs kedve megint elölről kezdeni, egyszer már megvolt, kész, ennyi. -
pett3rson #4838 szép lenne ez, ha mindig igaz lenne... -
#4837 öcsém, kb. 20 perce böngészem a táblázatot, király! -
OWEN24 #4836 Nemtudsz egy ilyen táblázatot a Modern Warfare 2 fegyvereihez? -
#4835 igen. egy az egyben az egész ennyi. -
#4834 11.500 bocs.
Sőtt csak kulcs mégolcsóbb. -
busman1 #4833 bocs de MW3 11.900 boltban, vagy egy steam profilban az összes említettet adnád ennyiért? -
#4832 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sziasztok én anno előrendeltem az mw3-at és nem tetszett alig, hogy kipróbáltam eladnám 12-ért van még black ops, és összes GTA. az ár tartalmazza a postát is. mivel elküldöm a lemezeket is. Dark légyszi ne töröld! köszi. -
#4831 a játékban lévő sávok,nem TELJESEN kielégítőek -
#4830 [IMG][/IMG] -
#4829 az sg fórum sem, a 4diket be sem tettem mert túl hiányos lett -
#4828 köszi,de a játék nem komálja ezeket -
#4827 csak láttam valahol és kimásoltam a word dokumentumba, amúgy, tessék itt van néhány:
ლ(ಠ益ಠლ
†∩ʕ ಠᴥಠʔ†∩
(ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ -
#4826 a serverek között van olyan,amin ha egyet lösz,az az adott,szinten 80-asra tesz.
presztis váltás,serverbe lépés=80as szint és így tovább...
bár szerintem ez nem tiszta dolog,és igen"furcsa",ha valaki pl.:3000 öléssel prestige 10 lv 80
na de nekem mindegy -
#4825 köszi -
eLiXir #4824 nem mintha használni akarnám, mert nekem a szintezés is a fun része a játékban. -
eLiXir #4823 akkor hogyan? még mindig nem értem -
pett3rson #4822 kettőt találhatsz, de nem cheat-el :) vagyis inkább úgy mondom, hogy hivatalosan nem az :) -
#4821 ASCII kódokkal :) -
#4820 csak azért nem off ,mert a játékban lévő nevemhez kellene
® -
#4819 kösz sokat segítettél -
#4818 (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ -
#4817 T. Robotnyk
a hozzászólásod alatti karaktereket,mivel készítetted? -
eLiXir #4816 ezek szerint csak nálam van -
#4815 +1 nincs(néha ez egy vicc)