Call of Duty : Modern Warfare 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

robotnyk
hétköznap délelõtt 20, este 40, hétvégén 45-60k
ilyet találtam, remélem neked is mutatja az adatot, ha nem akkor beírtam:

50,349 64,006 Call of Duty Modern Warfare 3 - Multiplayer

az elsõ szám az aktuális amikor beraktam a második pedig a mai összes játékos.

MW3 stats

The Matrix has you...

MW2vel jelenleg 10k játékos játszik PC platformon, mennyi ez a szám MW3 esetébe , mondjuk hétköznapokon napközben illetve esténként és ugyanez hétvégén?

DarkSector
Az ilyeneket tedd légyszíves spoilerbe!!!!!!
Ne kelljen már görgetni 1 orát a hsz-kat.

Szólj ha megvagy akkor ezt a nagy képzuhatagot kitörlöm...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Jim Morrison
gondolom erre gondolt.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Antal99
AZ mi?

AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC

R0zs0máK
Te mirõl beszélsz? XDDD HC Módban ha lelõnek akkor egy csomót kell várni respawnra 😄DD

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

gömbgiliszta
-> 4214-et próbáltad már?

\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"

Antal99
valaki,segítsen,legyen olyan jó,pls,help

bannerban: hogy kell csatlakozni,

minek vannak kitéve??

hallo valaki pls

naná, ha megölöd a társaidat még jó, hogy kitilt a játék...kicsit gondolkozni is kéne.

The Matrix has you...

R0zs0máK
Multi, természetesen...😊)

Vontatott, mert 7500 a ponthatár, ez megvan 7-8 perc alatt max. utána másfél perc a szerverváltás, aztán meg ha játék közben meghalsz (ami igen gyakran megesik, mivel ÖSSZEVISSZA születik mindenki mindenhová) akkor van olyan, hogy 20 másodpercet vársz respawn elõtt. (hardcore)

gömbgiliszta
single vagy a multi?

Vontatott? Te nem tudod mirõl beszélsz.

Ezt a képet hogy csináltad, csak nem saját géprõl?

R0zs0máK
Najó, nekem most lett elegem az MW3-ból, szerintem uninstallálom a faszba és megyek MW2-zni....játszhatatlan, vontatott idegesítõ szar...

Antal99
valaki,segítsen,legyen olyan jó,pls,help

bannerban: hogy kell csatlakozni,

minek vannak kitéve??

DarkSector
Hát nem éppen de mind1
Van ugyanannyi 20 felett is...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Azért 20 körül inkább belátja valaki hogy nem olyan vicces elbaszni mások játékát mint 12 évesen amikor vigyorogva örül a frageknek.

DarkSector
A hekknek semmi köze az életkorhoz.

Minden játékban megvannak a csalók, codban mindig több volt az átlagnál, mert fiatalokat vonzz akik nem vágják le hogy nem jó így viselkedni.

Nagylaci
És az megvan mindenkinek, hogy nagyon sok "kedves" játékostársunk így látja a játékot?!

Aztán csodálkozol, hogy lehetetlen meglepni illetve olyan helyeken kiszúr ahol szinte képtelenség. Szerintem sajnos meglepõdnénk, hogy csak ezt milyen sokan használják!

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Ahogy a pisztolyoknál és revolvereknél is elõjön, hogy bal gombbal, lehetetlenek tûnik, hogy valaki ilyen ütemben klikkeljen. Ezt azonban simán meg lehet valósítani az irányítás beállításánál, nem kell hozzá külsõ program. Csak annyit kell tenni, hogy másodlagos gombnak beállítod az egér görgõt tüzeléshez (felfelé vagy lefelé, hagy tetszik).

R0zs0máK
Vagy mondjuk Wasteland? (bár az asszem DLC map volt hozzá) Esetleg Derail...

gömbgiliszta
nem igaz, hogy csak kis pályák vannak. a DOME kifejezetten kicsi, de többnyire inkább közepesek, a VILLAGE meg kimondottan nagy. való igaz, hogy mw2-es ESTATE méretû pálya nincs...

CoD 4 RulZ!

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

R0zs0máK
Igen, de CSAK kis pályák vannak az MW3-ban 😊) Remélem valami DLC-ben visszahozzák az MW2 pályákat, mert azok fényévekkel jobbak voltak...World at War-ról nem is beszélve, azok aztán vittek mindent...

gömbgiliszta
szerintem annyira nem gáz a respawn rendszer, nyilván kis pályákon, pörgõs játék közepette baromi nehéz kiszámolni, hogy hová tegyen. nyilván mindenki járt már úgy, hogy megvolt a carepackage, de mielõtt hívta volna meghalt. respawn után _rögtön_ eldobta a jelzõfüstöt, majd a csapattárs mellette odaszületik, elindul és pont agyoncsapja a doboz.

Drephis
velem olyan is történt, hogy meghaltam és respawn után egybõl predatort kaptam a fejemre 😄

help

Köszi

DarkSector
Rendes kulcsokat belinkelhettek az nem warez.

Fabio Capello
privi ment.

Hol lehet most csak kulcsot venni (nem oroszt) mert haver nem tud adni érte 12k-t? valami linket dobnátok?

Fabio Capello
a spawnrendszert hanyagoljuk, elképesztõ amikor beszületek négy ellenfél közé, vagy a csipa célkeresztjébe. De a leghajmeresztõbb az, hogy minden körben legalább egyszer egy eldobott gránátra spawnolok, no comment.

hát gratulálok, ha Te még mw2-ben ki tudtad számolni, hogy hova születnek. Itt már valóban nehezebb, Én meg sem próbáltam, bevallom õszintén. Totál random és ésszerûtlen látszólag. Legjobb mikor leölsz valakit és aztán a következõ kanyarban megint belefutsz vagy éppenséggel Õ lesz egy kanyarral mögötted 1 mp-n belül 😊

De mint mondtam inkább az van, hogy több variáció is van az útvonalakban, így többfelõl is érkezhet az ellenség, anélkül, hogy közben a társainkba botlanának. Ezen már csak hab, hogy ha van ilyen alternativ emberke, akkor mellé még berak spawn-ba egy társat.

Nekem nagyon sokszor van ebbõl gondom, hogy bemegyek a sûrûbe, leölök 1-2 netalán 3 embert, de aztán jön a 4. és az 5. is valahonnan, leginkább onnan ahol nem számítok rá vagy nincs idõm arra is figyelni. nagyon sokszor halok így meg, úgyhogy át kellett terveznem a taktikáimat. Most már kezdek ráérezni az új játékra 😊

The Matrix has you...

R0zs0máK
Ó nem, éppen az a bajom, hogy az MW2-ben megszoktam, hogy nagyjából kiszámítható helyre születnek az emberek, így az esetek 90%-ban mindig a tömeggel ellentétes irányba szaladtam mintegy megkerülve és oldalba támadva az ellent. Na ezt most nagyon nem tudom itt csinálni, mert össze-vissza születik mindenki mindenhová, általában lelõnek oldalról-hátulról-feülrõl-alulról...XDDDD

exact6
Plati.ru. Ennél olcsóbban garantáltan nem kapjátok meg sehol. Igaz kicsit körülményes (google fordító, meg pénz átutalás webmoney-ra), de ha egyszer kipróbáltad, utána már tök egyszerûen kiigazodsz rajta (instant küldik a kulcsot is). Az itthoni CD-Key-es oldalak nagy része is innen szerzi be a kulcsokat, csak rádobják a saját hasznukat, azért jön ki ~4ezerre 😊

ja, egyébként Hardhat-en, Domination-ben ahol A van, sikerült úgy lekérnem a CP-t, hogy ráesett az egyik I gerendára amik a földbõl állnak ki, de úgy, mint amit felnyársaltak, csináltam róla fotót és fel is raktam steam-e 😊

The Matrix has you...

TaRka0107
Ez leesett... csak hogy honnan a p*csából tudtátok 2000-ért venni. Tudom, hogy csak a keyt, de a legolcsóbb 4300ft, tudomásom szerint.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

nem kötelezõ a tömeggel tartani, kevesebb rohanással is meg lehet oldani a dolgot.

The Matrix has you...

R0zs0máK
Na játszottam még...igazából maga az irányítás és lövöldözés full ugyanaz, mint az MW2, de ezt az agyatlan össze-vissza rohangálást még nagyon nem érzem 😄DD

robotnyk
nem baj, megoldottuk :p
érdekes, hogy ma senki nem érti amit írok...

The Matrix has you...

robotnyk
tudom, csak nem volt egyértelmû, de amúgy az fájdalmas :C
igen. Tudod, most az a rendszer, hogy az utolsó killcam a gyõztes csapat utolsó killje, hiába csináltál, Te valami ûberfrankót a végén, ha nem nyert a csapat, nem számít killcam-nek..legalábbis eddig úgy vettem észre, de lehet tévedek és statisztikában számolja. mindenesetre mikor nézzük akkor a gyõztes csapatét mutatja.

az volt a durva amúgy abban, hogy eldobta a CP jelzõjét, lefeküdt, hogy megvárja, erre befutott az ellen és lekéselte, de ahogy végzett vele, rá is esett a láda 😊 ezt mind végig mutatta a killcam, nagyot röhögtünk, de sajnáltuk is, még a legjobb csapattagunknak sem sikerült ez, pedig Õ aztán makkos gyerek 😊

The Matrix has you...

exact6
Nahh szóval.. 😄 2ezerért vettem én egy MW3-at magamnak, meg haverom is vett magának egyet ugyanúgy 2ezerért 😄

TaRka0107
Várj most akkor már nem értemXDDDD

TaRka0107
Azt tudom, csak úgy értettem, hogy 2000-ért vettetek külön külön😄

exact6
Ááá, az úgy nem pálya. 😄 Külön-külön vettük meg. 😊

exact6
Oroszoktól 😛 Igazából 3ezerbe lenne 1 játék, de nekem még maradt egy kis pénzem régrõl webmoney-n amit gyûjtöttem, így felhasználtuk azt is 😊 Annyi volt, hogy orosz VPN-en keresztül kellett aktiválni, de egyszerûen meg lehet oldani azt is.

TaRka0107
jahh, akkor semmi😄