7458
IZÉ
-
pett3rson #4894 hmmm..nem is tudom. ezek a mappok valahogy nem illenek bele mw3-ba, talán favela, de az is olyan zeg-zugos, bújkálós, ettől függetlenül anno azon jókat játszottunk, azt hiszem nuke ott volt meg először. nekem a mostani pályákkal nincs sok gondom, Drop Zone-ra kattantunk rá nagyon, bár meg kell szokni, de utána a legrosszabb játékos is első lehet rajta, ami neki is nagy öröm és nekünk is, hogy van még tartalék ebben a COD-ban is :) -
#4893 +1 én is
+
-
Puhos #4892 Oké. -
pett3rson #4891 őneki van olyan, okés? ;) -
Puhos #4890 Nincs ilyen fájl a játékban. -
#4889 valahol azt olvastam, hogy az egyik pálya a "Highrise' lesz, az mw2-ből -
#4888 :O -
#4887 Itt egy kis ízelítő a következő DLC-ből, most találtam a játék fájljai közt :)
mp_italy
mp_morningwood (hö hö)
mp_overwatch
és a már hivatalosan is bemutatott mp_park
-
fawcet #4886 Légszíves mutassál moab videót magadról, érdekelne. Dominationban csináltál már? Mp5 tényleg jó fegyver range és rapid extrával is. -
#4885 FMG9 Akimbo -
#4884 kizárt dolognak tartom, hogy senki nem tudta még kinyírni, ott időzik 2-3 másodpercet az ablaknál, engem előbb kilőttek ilyen helyeken és nehogy már őt nem kapták be véletlenül párszor
(1. videóhoz:)egyébként meg kurvanehéz ám csőpályás mozgással egy ilyen zárt szűk helyen akimbózva frageket gyűjteni -
#4883 Annak a fegyvernek mi a neve amit ez a k*csög használja? Melyik szinten lehet megkapni? -
#4882 jaaa értem -
pett3rson #4881 ma megvolt a moab, csak időm nem volt behívni, kb 2 mp múlott...már számolt visszafelé :) -
kemencebalázs #4880 Köszönöm!
-
#4879 általában xboxos és pcs dlc megjelenéskor szokott lenni steames ingyen hétvége multiból. -
#4878 még nem -
#4877 milyen ingyen hétvégéről beszélsz te -
kemencebalázs #4876 Volt már ilyen MW3 ingyen hétvége, mint anno a Balck Opsban??
-
#4875 azért azt a kifejezést,hogy level hacker,nem én találtam ám ki!
ha valaki program nélkül csinál hacket,az már nem is csalás,hmm...
-
#4874 Azon nagyon könnyű megcsinálni.még úgy is,hogy átmész párszor a mellette lévő épületbe..
legalább 10 moab-ot csináltam azon a pályán,még MP5-el is... -
pett3rson #4873 Ma este eljutottam 22 killig, azon a pályán amin athene is nyomult, kb azzal a technikával, csak Én kimentem C pontra is védeni jópárszor és persze nem akimboval, hanem pp9901-el, amikor fogyóban volt akkor meg mg9. A végén nem volt szerencsém, egyszerre kettő is szembejött, nem volt időm mindkettőt leszedni, de legalább már majdnem megvolt a MOAB :) -
pett3rson #4872 nem szegtem meg semmilyen szabályt...esetleg nálatok mások, de semmi olyat nem csináltam amit tilt a játék... -
#4871 meg,hogy támogassunk-e egy rossz irányba tartó folyamatot!
A szabályok nem azért vannak ám,hogy boldog boldogtalan fittyet hányjon rájuk. -
#4870 Nem is arról van szó!! hanem a kitartásról és az elvekről,na meg a lámaságról... -
#4869 Nem a prestige-től vagy jó játékos :D ennyit erről :D -
Puhos #4868 Ez egy szánalmas barom! Ezt a 10 éves lányom is tudná így csinálni!!! -
#4867 megkapod 30-ért sogortó szerintem, de egy xfire-hoz is brutál idő kell mire elindul. :)
Azok sirnak akik telefonról sg-znek. :) -
pett3rson #4866 "szar 80 ezres laptop" ... jó lenne egy olyan most nekem :) -
#4865 szar a böngésződ.
kipróbáltam egy szar 80 ezres laptopon és szépen ment, de leveszem ha ekkora traumát okoz a videókat. -
gosumofo #4864 jah elég lenne csak a kép fent, nem üt hogy akad tőle a böngészőm ahogy letekerem mindig -
#4863 olyan jó lenne ezt a sok giccset kivenni a topicból, vagy legalább kikapcsolhatóvá tenni... kit érdekel még a new gameplay videó? már két hónapja kint van a játék... -
pett3rson #4862 ki vitázott és min? miről beszélsz? -
busman1 #4861 Hát ez nem profi, hanem egy szánalmas fmg9 akimbós pöcs. A profi nem itt kezdődik. -
eLiXir #4860 jézusom emberek, ez csak a világ legnagyobb trollja, ti meg ezen vitáztok. őszintén meg kell mondjam ti vagytok a legnagyobb nyomik :DD -
pett3rson #4859 az a baj az egésszel, hogy hiába jelented, nem fogják bannolni egyiket sem, mert legálisan(!) lett pre10-es vagy akármennyi. -
#4858 Athene pföjj. -
próbálok óvatosan fogalmazni,nem szeretnék senkit sem ok nélkül megbántani.
Véleménye(értelmes) mindenkinek lehet,hiszen ez egy fórum. -
#4856 Én támogatom az álláspontodat,kivéve,hogy megérted az övét -
#4855 én sokszor csapattal játszom,megszokott társaság,adok a véleményükre.Egyesével megyünk a "langrétrán" felfele,ha valaki prestige-t vált,annak természetes,hogy NEM MEGY OLYAN JÓL,mint előtte,igenis pt10 lv80 a cél(amit a játék biztosít azt mindet szeretném elérni)
És ha egyértelműen hackert látunk,azt szoktuk jelenteni.A leglátványosabb a level hacker,~300k ~500d játék idő ~10 óra.
Megértem álláspontodat,de a hecker,az hacker,még év elején is.(a kicsi csalás sem jó)