7458
IZÉ
  • Jaka923
    Soha nem mondták ki kerek perec, hogy lesz Elite PC-re is, csak annyit mondtak még korábban, hogy mindhárom platformra tervezik a kiadását. Amikor megjelent Boxra és PS3-ra, akkor bejelentették, hogy a PC-s késik, majd alig 1 hétre rá meg már jött az, hogy lehetséges, hogy nem jelenik meg PC-re. És azóta csend van róla, valószínűleg ez is marad. Hogy őszinte legyek, amúgy sem látok nagy jövőt a szolgáltatásban PC-n, mert a DLC-ket az előző CoD-okhoz is alig vették, nagyon szervert sem lehetett találni a DLC-s mapokhoz. Ráadásul még okostelefonra is kiadják.
  • ozimak
    Olvasgattam visszafelé,úgy néz ki nem is lesz Elite pc-re?
    Pedig a neten meg azt olvastam lesz,csak késik(sokat).
  • exact6
    Nekem Athlon X2 2,7Ghz van, csak az árnyék van kikapcsolva (esetleg a ragdollt a cofigban, az eszi még rendesen), a többi medium-highon van és tökéletesen fut. :)
  • ozimak
    Ó hát akkor köszönöm szépen,meg vagyok nyugodva Attól fostam szegény megkapta havertől a jó kis 4870-et amig külföldön van,meg vesz ramot erre ugyanúgy szaggat neki majd a game :) Alig várja már,hogy tudjon vele játszani :) Még egyszer kösz!
  • koocos
    AMD xII @ 2400MHz HD5570 2GB DDr2 :)
  • soo277
    Persze!!
    Figyi 1ik haver sima 3800+ os AMD 2gb ram +8600gt vel,ment neki LOW on
  • ozimak
    Üdv mindenkinek!
    Tudom,hogy X3-as AMD a minimum config,de nem játszik véletlenül valaki X2-essel? Mert bátyámnak X2-ese van és megvan neki a játék csak eddig nem játszott vele mert kevés volt a 2gb ram meg a 2600XT vga. Nos most vesz 2gb ramot és kapott kölcsönbe egy 4870-est. Van esély rá hogy tud vele játszani X2-es 3.0gHz-essel? Köszönöm a választ!
  • Sforzan
    Az ELITE engem is érdekelt volna pont a DLC-k miatt. Ha jól értettem a hivatalos álláspont az, hogy jelenleg a free változaton dolgoznak, hogy az elérhető legyen PC-re is. A közeljövőben azonban nem valószínű a premium változat, ami ugyebár alapja lett volna a kedvezményes DLC vásárlásnak. Az indok szerintem már itt is le lett írva korábban. Mivel a PC nyitott platform, sokkal nehezebb megbízható és biztonságos megoldást találni az adatok és statisztikák védelmére. Egyébként - ha jól értettem - virágnyelven még annyit tettek hozzá, hogy a PC-re ott vannak a dedikált szerverek és elérhetők lesznek a DLC-k is, legyen ennyi elég egyelőre majd szólnak ha lesz működőképes és biztonságos ELITE.
  • pett3rson
    Én is hasonló okokból gondolkozom azon, hogy érdemes-e megvenni majd a DLC-ket. Igazából az dönti el kinek milyen haveri társasága van akikkel együtt játszik. Ha Ők is megveszik akkor érdemesebb. Egyébként külföldiek többen megveszik szerintem, nekik filléres dolog, bár lehet, hogy PC-sek nem :)
  • soo277
    +1
  • eLiXir
    Black Opsnál baszhatom, hogy megvettem az összes DLC-t, mikor mindenhol csak nuketown only szarságokat találni, akkor jó volt az új pályákkal játszani, de mivel nem lett túl "tartós" a játék, feleslegessé vált, remélem ez nem lesz így MW3-nál bár a f@szt érdekli ha jön az új CoD, én személy szerint már unom ezt az évenkénti kiadást, egy tartósabb játékot csinálhatnának, habár akkor nem keresnék magukat halomra évenként újból és újból.
  • Jaka923
    Ja, és az a 9000 Ft úgy jött, hogy 4000 MS pontért lehet beváltani az 1 éves Elite-et. És 4200 Ms pontért 9000 Ft-ot fizettem.
  • Jaka923
    Ez is téves, mivel a DLC-k megmaradnak akkor is, ha az Elite-et nem fizeted.
  • soo277
    viszont ha letelik az 1 év vagy 9 hónap ott lesz nekünk az ujj COD
  • soo277
    Szerintem az is sok érte!
  • pett3rson
    szerintem nem darabja lesz 5000, hanem összesen 9000 Ft...már ahogy Én értelmezem.
  • soo277
    Na ez az ki fog 20 DLC-t megvenni 5000ft/db árom
  • robotnyk
    hát akkor jó lesz ha belehúznak, mert az havi 2 a következő CoDig, utánna már a kutyát sem fogja érdekelni mit adnak ki ehhez.
  • exact6
    Elite oldalán pedig 20-at írnak 9 hónapon keresztül, azaz egy hónapban több mindent is kapunk (már aki megveszi). :)

- More Content than Ever, with 20 Pieces of New MW3 DLC Premium
    - New monthly DLC released over 9 months, so you Always have Something New to Play Premium
    - More Variety than Ever, with New MP Maps, Spec Ops, Missions, Game Modes & More
  • Jaka923
    Pedig hivatalosan bejelentették, hogy 20 DLC fog kijönni a játékhoz, és az első már január 24-én megjelenik. Úgyhogy egyértelmű :)
  • robotnyk
    ez nem volt egyértelmű adott környezetben :)

mellesleg 20 dlc nem lesz, 20 új pálya esetleg, de nem lesz 20 dlc. tudom volt egy ilyen légből kapott szám, de még megjelenés előtti hétvégén az ign streamen mondta Bowling, hogy még nem tudják, hány dlc lesz, és azt sem mikor jön ki az első.
  • Jaka923
    Nem is PC-re akarom, hanem Xboxra.
  • Jaka923
    Alighanem ki fogom fizetni az Elite éves díját, mert ha tényleg ingyen adják a játékhoz az ígért 20 DLC-t, akkor simán megér 9000 Ft-ot. Ráadásul nem is csak multis mapok lesznek, hanem új Spec Ops missziók, meg új játékmódok.
  • soo277
  • exact6
    Aha... amúgy tc-ben megnyitod a fájlt és ott lesznek az .iwi-k, amiket amiket egy progival át tudsz konvertálni .dds-re. Azt meg photoshoppal tudod megnézni.
  • pett3rson
    oszt ezt Te dekódolva látod? Ki vagy Te, Neo?
  • exact6
    tudom, de az igazi nevére csak most jöttem rá (coast, blackbox stb.) :)

@pett3rson:
    \call of duty modern warfare 3\main\iw_23.iwd
  • Büdös Bohóc
    ugyanezeket raktad be 1 nappal korábban :-|
  • Antal99
    eddig legalább 5-öt adtak DLC-nként
    gondolom olcsóbb a 4db sem lesz
  • pett3rson
    melyik könyvtárban voltak ezek?
  • exact6
    Látom nem csak én szeretek turkálni a játék fájljai közt :)
  • pett3rson
    Ezt honnan veszed?
  • exact6
    A többi pálya neve is megvan már:

mp_italy - Coast
    mp_morningwood - Blackbox
    mp_overwatch - Overwatch
    mp_park - Park
  • pett3rson
    nem valószínű, hogy megint retro-znak, mint mw2-nél, inkább új pályák lesznek amiket kapunk, mint ahogy ezt alátámasztja az eddig megmutatott és egyetlen hivatalos pályanév a Park.
  • busman1
    Ugye nem gondolták komolyan, hogy pénzt fogok adni MW2, meg CoD4-es pályákért?
  • pett3rson
    senki sem mondta, hogy ez hivatalos..csak nosztalgiáztunk..
  • koocos
    Néha olvassatok top kommenteket jútúbon...
  • R0zs0máK
    ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ ha ez nem kamu akkor de mennyire nagyon nagyon jó lenne! :))
  • FeikG
    A "0" val,de csak akkor működik,ha te hostoltál
  • bence19940611
    Nem tudjátok hogy kell előhozni a console-t?