Call of Duty : Modern Warfare 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MW2-ben engem állandóan tempban-oltak egy szerverrõl, mert a mod azt lázálmodta, hogy én csítelek...küldött videót a kis csapattársainak azok meg kiröhögték...XDDDD
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
azok akik csiteltek, rendkívüli módon felháborodtak, és mocskos módon a hackerekhez fordultak, hogy a csítük (amiért ugye fizettek is)bannolása miatt -mintegy tiltakozásképpen- iktassák ki a steamet....
úgy néz ki, hogy sikerült a tervük...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
persze, ha mondjuk atombombra robban, vagy hasonló.
egy STEAM-nek nincs háttér-servere???
nem olvastam szökõárról sehol sem.....
????
mi a xar történt????????????
The Matrix has you...
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Vagyok én és az öcsém 2 különbözõ gép. Elég-e egyszer megvenni a játékot és felrakni mind2 gépre és úgy játszani hogy ha mondjuk én befejezem õ játszik vagy sehogy se lehet kijátszani és ha 2 gépen akarjuk tolni, akkor 2× kell megvenni a játékot?
egész jó kis listám van ,ami sokat nem ér egy név változtatás és kész
viszont az egy jó érzés volt amikor hónapok múlva akartam a blokoltak közé tenni,de mát ott volt
AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC
(amit bárki megnézhetne)
az mw2-nél is account bant kaptak sokan,tévedésbõl.
és igenis kellene egy lista a csalókról

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Mint xbox live-on mikor bannolnak: 9999.12.31-ig, 10000.01.01-én már játzshatsz is...😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
..." Nagy zúgolódás van a Modern Warfare 3 körül, ugyanis az Infinity Ward bekeményített a csalókkal szemben. A rajtakapott játékosokat egy kedves üzenet várja bejelentkezéskor, miszerint átmenetileg 5000 napra bannolva lett a CoD MW3 szerverekrõl. Robert Bowling egy Twitter bejegyzésben megerõsítette a dolgot, miszerint ez nem elírás, hanem gyakorlatilag permaban. "... (hwired)
most hogy már többet öltem mint haltam😊egyre jobban tetszik
Semmi változás sem az FMG9-nél sem az ACR-nél,szerintem se(acr)
megyünk vissza COD4ezni ennyi!<#banplz>#banplz>
8600k,32gb,2080,Acer predator 27"
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Egyébként aki esetleg dedikált szervereket próbálna ki vigyázzon, mert könnyen belelehet olyan ranked szerverekbe futni ahol egy lövésért máris 80-as leszel (az adott prestige-en belül ) . De általában a szerver nevénél szokták írni, hogy XP BOOST vagy ilyesmi. Azoknál vigyázzatok, mert hivatalosan hiába nincsenek ranked szerverek, ezeknél bizony mégis megmarad az xp. Egyébként van egy-két jópofa mód ott is, pl a Gun Game.
Egyébként javítás várható hamarosan, amcsi idõ szerint este, tehát lassan itt is van:
Hot Fix Updates (Releasing Today 12/12/11):
Fire rate normalization for Assault Rifles with undermounts
FMG9 Re-balancing (Nerf)
Akimbo FMG9 Re-balancing (Nerf)
Type95 Re-balancing (Nerf) - Reduce hipspread.
Fix for ACR with Red Dot / Shotgun
Fix Type 95 bug related to dropping it.
Fix map exploits on Dome
amúgy kipróbáltam ezt a process idle nevû dolgot..és hát nem tudom, de szerintem segít valamit. inkább benyomom 2-3 meccsenként vagy amikor nagyon szar a játék vagy volt olyan, hogy beakadt, gyorsan Alt+Esc és progi indít, azonnal visszaállt minden, de volt, hogy elég volt kilépnem asztalra és jó lett.
Haveromnak XP alatt viszont nem nagyon akar mûködni vagy csak a gépével volt probléma, mindenesetre win 7 alatt jó...nak tûnik 😊
The Matrix has you...
Most már egyértelmûnek tûnik a B............d 3 és a Modern Warfare 3 csatáját melyik játék nyerte.
Sõt, a Call of Duty: Modern Warfare 3 elkezdte szépen begyüjteni "Minden idõk..." kezdetû rekordokat is.
Ezen rekordok sorában most a "MInden idõk leggyorsabban megszerzett 1 milliárd dolláros szórakoztatóipari bevétele" címet kapta meg, amelyet James Cameron filmjétõl, az Avatartól vett el. A Call of Duty: Modern Warfare 3 ugyanis 16 nap alatt érte el az egymilliárdos bevételt, szemben az Avatarral, amelynek ehhez 17 nap kellett. A Call of Duty közösségnek már több, mint 30 millió tagja van - ez több, mint New York, London, Tokio, Párizs és Madrid lakossága egyszerre. Nagyon úgy néz ki, minden Call of Duty új rekordokat dönt, de újabb és újabb játékosok akarnak megismerkedni a franchise részeivel - ezt jelzi a Call of Duty Elite sikere is, legalábbis Bobby Kotick szerint.
A Call of Duty olyan, több tiz millió rajongót vonzó szuper franchise-ok közé lépett ezzel, mint a "Star Wars", "Harry Potter", "Lord of the Rings" és a National Football League (NFL).
A Call of Duty Elite egyébként minden idõk egyik leggyorsabban növekvõ online szolgáltatása - november 8 óta hat millió regisztrált tagja van és több, mint egy millió prémium elõfizetõje. Összehasonlításképp olyan népszerû szolgáltatások, mint a Netflix, Hulu Plus, Sirius XM és az Xbox LIVE egy év után értek el ekkora prémium felhasználói számot. "
egyébként kedvencem a Dome, Mission, Under ground, de a többivel is elvagyok, Downturn-t kivéve, de az tényleg keveset van. Jó ez a szavazásos rendszer a lobbyban.
The Matrix has you...
CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi