7458
IZÉ
  • Fpocok
    Hogy tudok fovot váltani?
  • Fpocok
    ahh, hülye vagyok. Semmi.
  • Fpocok
    Lehet ezt a fost borderless windowed modeban nyomni? Vagy valahogy átállítani?
  • Fpocok
  • Büdös Bohóc
  • gömbgiliszta
    egyébként a játék soudtrackjét bátran ajánlom mindenkinek, baromi jó, én kocsiban hallgatom, tök jó rá vezetni!
  • gömbgiliszta
    szerintem azért, mert trendi fikázni a játékot
  • zotya10002
    De van ezekből duplán!

Ezt meg szeretném kipróbálni!:-))Hiányzik a gyűjteményből!

De amúgy miért mondod ezt??:-)
  • AkAfinucsi
    Én ilyen cserét nem tennék :DDD
  • zotya10002
    Sziasztok!!

Akit érdekelne egy origin accon Bf3,Bc2,Crysis2 cserébe egy Mw3-ért az írjon!

A Bf3 másfél órát pörgetett!

Nekem van egy másik így nincs rá szükségem!
  • Fabio Capello
    Don, the Red Nose Reindeer - könnyen beazonosítható :D
  • Büdös Bohóc
    gondolom a mondanivaló fogyott csak el :D én játszok ugyanolyan elánnal, mint eddig

egyébként ki milyen néven fut fent? Tegnap egy szerveren 4 vagy 5 magyar is volt :D
  • Antal99
    mindenki játszik?(halódik a fórum)
  • Zsooo
    van mar fov allitasi lehetoseg az opciokban?
  • Alien
    Na most hallgattam egy podcastetet amiben Robert Bowling is nyilatkozik. Tehát a DLC januártól - szeptemberig minden hónapban jön az Elite előfizetőknek (Elite-n belül előnyt élveznek az XBoxosok). PC-re (illetve konzolon nem elite előfizetőknek) márciusban jön az első DLC-s csomag ami tartalmazza az addig kijött dolgokat. További dátumokat nem tudni, de gondolom hasonlóan alakul majd a későbbiekben is.
  • Alien
    Én MW2-nél vettem meg mind a kettő DLC-t, ott abszolút nem bántam meg, nagyon jó kis pályák voltak :) Eleinte külön playlistel később pedig betették a többi közé.
  • Alien
    Nekünk PC-n szerintem máshogy fog jönni a DLC mint Elite-en. " Non-Subscribers can download all the content drops when they come out as collections. The first collection is in March."
    Tehát nekünk az első DLC márciusban érkezik amiben valószínűleg nemcsak ez a két map lesz, hanem amik még addig kijönnek a COD ELite előfizetőknek.
  • busman1
    Éh ha jön, illik ajándékot is hoznia. Mondjuk 20 DLC-t.
  • Jaka923
    Akkor Bobby Kottick személyesen fog megkeresni, és jól megver.
  • busman1
    Aha, majd megveszek 20 DLC-t/2-3000 FT darabáron. Azt leshetik.
  • Antal99
    ugye,főleg a kinti rakétás,hidas rész.
  • Fpocok
    Metrora, jah.
  • Büdös Bohóc
    inkább pofátlanok :DDD
  • Antal99
    az egyik dlc-s map csak engem emlékeztet battlefield 3 mapra?
  • Prince23
    Pofás képek a DLC-ről

tetszetősek amúgy :P
  • robotnyk
    nyilván a microsoft tejel továbbra is, hogy X ideig exkluzívak legyenek a dlck. de azért nem AKKORA lófasz megcsinálni egy pályát :)
  • Büdös Bohóc
    az a vicces, hogy egy nagy darab lófasz gondolom megcsinálni ezeket a pályákat (sőt már akkor valszeg kész is van, ha volt róla infó előtte), de pc-re még azt se éri meg kiadni, amit kb 100 forintból kihoztak?
  • robotnyk
    ez nem igaz, ha a dlc fegyvereit unlockolod, bármelyik pályán használhatod, ez nem olyan mint a bfbc2höz a vietnam.
  • robotnyk
    hát... a BF3 DLChez járnak új fegyverek például, nem lenne példa nélküli.
  • robotnyk
    ezt jelentették be, de még szó van arról hogy lehetnek akár új fegyverek is
  • robotnyk
    január xbox premium, február ps3 premium / xbox normal, március ps3 normal/ pc

nem értem miért nem tudják úgy megcsinálni, hogy legyen mondjuk pcn márciusban 10-20% felárral, akkor még lehet érdekelne, márciusra lehet már megunom, mint a black opsot...
  • Fpocok
    Pl? Ahogy néztem, pár hónapig tuti nem jön semmi, ami érdekelne, ezért vettem meg ToR-t.
    Amúgy meg aranyos a videó... season one... mintha lenne több. Novemberben jön következő cod.
  • Frank99
    alma a fa alatt . kizárt hogy +veszem, tele lesz akkor mással a géme-pálya....

• Jaka923
    Nem igazán hallottam, hogy beszéltek volna PC-s megjelenésről, de valóban márciusban esedékes. A PS3-as Elite előfizetők között meg megy a sírás (joggal), miszerint ők sem kapják meg először az Xboxosokkal együtt.
  • robotnyk
    ha márciusban jön pcre az első ahogy hallom, akkor olyan későn ne is fáradjanak inkább a kiadással.
  • Prince23
    DLC infók, pályák
  • Jaka923
    Infók az első DLC-ről:

• ozimak
    Engem is a statisztika/statok érdekeltek volna leginkább. De a youtube-os feltöltés is pl.,elég sok videót töltöttem föl manuálisan(fraps/konvertálás/feltöltés) MW2-nél. Szóval lenne benne hasznos dolog azért. Én is az ELITE fórumán találtam olyat,hogy azt irták egy srácnak pár napja,"gőzerővel" dolgoznak a PC-s verzión,és kérik/köszönik a türelmet.
    Itt!
  • Sforzan
    Azért az ELITE nem csak egyszerűen egy "DLC letöltő". Akinek megvan a Black Ops, annak van fogalma mit is akartak egy olyan külső alkalmazásba kipakolni, ami a a BO-tól kezdődően az összes CoD mélyebb statisztikáinak platformot nyújtana. Engem ez a része is baromira érdekelt volna. Ami nekem lejött a hivatalos álláspontból, amit az ELITE honlapján lehet összevadászni, hogy a free változat lesz majd valamikor, a premium meg valószínűleg soha.
  • Fabio Capello
    ennek talán az lehet az oka, hogy a négy/öt darab extra mapot annyiért árulják majdnem, mint egy középkategóriás játék teljes ára...