Call of Duty : Modern Warfare 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
de mindegy....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
ehh...
ez a overlord gyerek meg a két haverja, amit ma elengedett...
hozta a zászlót CTF-ben, lelõttem, erre helybõl lekurvaanyázott, mondtam magyarok vagyunk, vagy mi van???
hihetetlen. amúgy 19 órája játszik, és 80 körül járt......
komolyan mondom, letagadom, hogy magyar vok....
The Matrix has you...
Meg kell szokni a pályákat, késõbb már átlátod Te is, mi hol van és könnyebb lesz játszani.
Aki a pálya alól lõtt az meg egy glitch-et használ ki, amit hamarosan javítani fognak, a havas pálya az, Outpost. Máshol nem láttunk még ilyet. Jó ötlet az is, ha odamész és legyilkolod azokat akik le akarnak menni, lehet szívatni a bandát 😊 ha meg már lement akkor kilépsz.
A hackelt szeróról pedig szintén ki lehet úgy lépni, hogy ne mentsen, csak kilépsz asztalra, feladatkezelõbõl kilövöd a steam-et, aztán a játékot is.
The Matrix has you...
AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC
De ezen a videón amit 5 és 25 másodperctõl a gyerek lemûvel a sniperal, az nehogy már "skill" legyen, mert akkor tényleg én vagyok az ökör... És perszer ez így ment végig.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
jobb mint mw2, minden apró változtatás az elõnyére vált a játéknak (2 pálya közül választás a lobby indulás elõtt, elért killstreakek-et tetszõleges sorrendben lehívhatod, perkek "gyengítése" pl. nincs végtelen futás, classok jobban testreszabhatók, egyedi killstreak-ekkel, + a strike package rendszer, a fegyvereket is jobban lehet fejlesztgetni, felszerelni )
ja igen, nagyon _hasonló_ mint az elõdje, hiszen ez ez _ugyanannak_ a játéknak a következõ része...
\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"
Tudtam, hogy láttalak valahol killerkocka!
a napokban írtam, hogy megnézem az adatlapod... :-)
viszont a német gyerek, akirõl akkor írtam, az falon át lõtt :-)
Frank_Hun
Pályák átláthatatlanságáról meg összecsapottságáról annyit, hogy ez inkább az elõzõ részekre volt jellemzõ. Most kivételesen meg is lepõdtem, mennyire jól ki lett dolgozva, leggyakoribb textura bug sem igen van, hogy ha van egy pici rés a kocsin és nem igen lehet átlõni rajta. Itt lehet. Hogy labirintus-e, nem mondanám, mert mindenhova el lehet jutni elég könnyen. Van minimum 2 út 1 helyre, ha nem több, így hála a camperek is kiszorultak némileg, mert nehezebb a dolguk. Régebben, hogy megfogj egy campert, meg kellett kerülni a fél pályát kb. Részemrõl én elégedett vagyok a játékkal, csak legyen javítva ez az fps droppos hiba.
Köszönöm a türelmes válaszokat...😊
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
De mivel a hackelt szerverek ellen úgy nézem itt sem tud/akar tenni semmit a játék készítõje, így nem lehet, hiszen azt a szerencsétlent nem vághatja ki aki önhibáján kívül esik ebbe bele. Egyszóval úgy xar az egész ahogy van...
Amúgy nem akartam a játékot megvenni, de haverom megfinanszírozta mert õ kíváncsi volt rá, csak jelenleg gépre nincs hozzá, hát megvettük 4200-ért a kulcsot hozzá.
2 nap alatt, kb 3 óra játék után volt már vagy 3 full aimos csávó, aki meg sem próbálta titkolni hogy õ csal, meg egy figura aki szimplán a pálya ALÓL lõtte le a népet, míg õt se lõni, se látni nem lehetett. Nem tudom ez cheat vagy bug vagy micsoda.
Amúgy full MW2 a játék, némi újítással, és mérföldekkel gyengébb pályatervezéssel. Valaki írta itt egyszer hogy átláthatatlan labirintus jellegû az összes pálya, hát teljesen egyetértek. Jellegtelen, összedobált hatása van szinte az összesnek, amit azzal akartak feldobni hogy keresztbe-kasul vezetnek a folyosók, átjárók, aluljárók.
Hát szóval nem jön be, de lehet csak én vagyok kiábrándulva már ebbõl a CoD multiból.
vezérlõpult//programok és szolgáltatások//listábol kikeres//rákattint//eltávolítás
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Semmi elõnyt nem ad, csak 5-el több title és emblem..ennyi.
Ráadásul itt vannak legális dedikált szerók ahol 1000, 10000 vagy akár 50000 XP-t lehet szerezni egyetlen öléssel. Most akkor milyen levelhackrõl is beszélünk? Igen, nem kötelezõ ilyenekre menni, sõt mi több ottmaradni, de ki nem szarja le, hogy milyen ikon fityeg a neved elõtt?
Pár óra alatt meg lehet figyelni az új fegyverek tulajdonságait, mit mire és mikor lehet használni, be lehet tanulni a mappokat is, onnantól meg a ping és a szerencse gyõz, valamint az évek alatt megszerzett tudás és rutin..semmi más nem kell.
The Matrix has you...
10x véletlenül...
(egyébként a serverek között volt olyan amire ,ha rámentél 1 ölés +1 prestige,de a tízért 10x kellett belépni,NA EZ CSALÁS)
több olyant nyomtam ma fel, aki 20-30 órát játszott, és prtg 10-es volt.
ez nem számít csítnek? körberöhögtek a "report you"-val....
tényleg, van PC-n egyáltalán valami anticsít, vagy csak pofáznak róla????
ui. a levelhack is az.... sztem...
ASUS Intel LGA1156 P7H55-M LX/SI
Intel LGA1156 Core i3 540 3.06GHz BOX
Kingston DDR3 1333MHz 4GB KIT (2x2G😎 CL9
Sapphire HD5670 1GB DDR3
Köszönöm!
Parasite Eve 2, best game EVER!
Nem tudjátok esetleg, hogy honnan lehet olyan maszkot szerezni, mint amilyen Ghostnak is van? Itt pl. magyarországi webáruházra, boltra stb. gondolok. Neten láttam már párat, de egy sem volt az igazi, ami hasonlítana Ghostéhoz.
YouTube: 23Drazse
Egy kérdés, szoktatok együtt játszani? Vagy lehet egyáltalán többen lobbyt keresni vagyis csatlakozni játékhoz? Vannak itt ilyenek? 😊