7458
IZÉ
  • robotnyk
    néha igen. BO-t nem az IW csinálta btw :)
  • Fpocok
    Szar a theater mod ebben a fosban? Néha összevissza ugrál a kép. BOban nem volt ilyen, hogy tudták azok után ezt is elkúrni megint?
  • Antal99
    """Igen sajnos az mw2(és az mw3 is) iwneten elég gyatra... felmentem egyik nap steamen mw2-re... lettem vagy 5. Utána felmentem alterre dedikált szerókra,sima 1. hely. Ugyanez az mw3 is ám"""

ennek azért számtalan más oka is lehet,de az mw3-al ezt,hogy csináltad??
  • Antal99
    én igazán "védem" az mw3-at,de ami itt folyik az nevetséges.

a nagy rivális fórum oldalán,folyamatos hozzászólások mellett a játékkal foglalkoznak(többnyire)itt meg mi megy...
    unatkoztok,inkább akkor már ne legyen hozzászólás,vagy játszatok,vagy...
  • koocos
    Ismered Emesét? Vagy neki írtam? Mert akkor bocs, nem akartam személyeskedni...
  • DarkSector
    Ja és ha valaki nem tudná még a fenti spoiler gombot annak tettem ki, illetve azoknak akiknek már feláll a szőr a hátukon hogy 300x-ra is le kell írniuk a spoiler makrókat.

Döbbenet hogy nem lehetne kitenni, kb annyira fontos momentuma a forumozásnak szerintem mint a kép-url-videó beszúrás gomb...
  • DarkSector
    Jah Black Ops is megvolt, ott a ping mellé még észrevettem azt is hogy gyatra az iirányítás MW 1-2-3 irányítása szerintem jellemző azonnal érezni a változást ha egy másik játékkal kezdel el játszani.

Ha őszintén akarom sorbarakni az irányítás szerint akkor MW3->MW2->MW1 persze szubjektív magánvélemény.

Illetve szigorúan spoilerbe:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Döbbenetes és figyelemreméltó, igaz törvénytelen tudom.
    De hihetetlen mit műveltek ezek a srácok.

Ha nem lenne illegásis kitüntetést is adnának érte szerintem.
  • ozimak
    Igen sajnos az mw2(és az mw3 is) iwneten elég gyatra... felmentem egyik nap steamen mw2-re... lettem vagy 5. Utána felmentem alterre dedikált szerókra,sima 1. hely. Ugyanez az mw3 is ám. Steamen kínkeservesen megy az 1.-2. hely,de dedi szerón sokkal jobban megy. Sajnos nem túl jól van optimalizálva,sokszor van olyan itt is,hogy befordulok a sarkon és éppenhogy csak meglátom az ellent és már esek is össze...
  • DarkSector
    Jah és állítólag ezeket nem vettem meg.
    Már kb 1000x mondtam sokaknak, hogy az mw2 hiába van meg origibe ha nem tetszik és a warezzal játszom mert jobb ott a pingem.
    Valamint mw3-ra még nincs lóvém mert drága. Megnéztem a single-t és megveszem ha kicsit olcsóbb lesz ennyi.
    De ha előírás hogy megvegyem akkor addig lemondok a HG jogomról majd a moderátorok szóljanak PÜ-ben.

Illetve íme a 2 nem megvett nem is létező játékom:

• DarkSector
    Hát majd ha elfajul meglátod, hálisten egyenlőre nem komoly, de rühellem mikor valaki személyeskedik.
    Szóval ha valaki a játékról leír valamit aztán jön valaki és rávágja hogy paraszt vagy.

Nem mondtam hogy nagy balhé volt csak írtam hogy ne is legyen.

Ha annyira durva lett volna, töröltem volna.
    Ugyanúgy ahogy sok más el lett nézve sokaknak.
    Ha egyszer valamiért törlök azért vállalol a modik előtt is a felelősséget ha utána panaszkodna valaki.
  • Sforzan
    köszi:)
  • Büdös Bohóc
    ezen kíváncsi vagyok mi a minősíthetetlen jogokat sértő durva hsz, mert kb azokért járna itt bp a modik részéről
  • csuripi
    Nulláról kezded vele minden prestigenél.
  • Frank99
    igazad van, sorry
  • Sforzan
    Hello!
    Ha prestige lépés után a tokent egy fegyver idő előtti unlockolására használom fel, a következő prestige-ben megmaradnak a vele elért eredmények, vagy annak is törlődnek a statjai?
  • DarkSector
    Olvass el!
  • ozimak
    Szerintem kicsit túlreagáltad... tökmindegy,hogy megvette-e,nem azzal van gond amit beidézett a srác hanem azzal amit utána írt... gondolom megpróbálja kordában tartani a dolgokat mielőtt a másik visszaír ésígytovább...
    Inkább menj vissza azt moderáld az mw2 topikot...
    Én meg téged ismerlek ám! Én is nagy "AlterIwnetdumagép" voltam és azóta is jobban szeretem az altert mint a steam-est pedig meg van a MW2 a BO és a MW3 is eredetiben... ennyi...
    Régen is így kezdődött,feltűntél azt beszóltál valakinek,rád is rád férne egy warn!!!
  • Frank99
    pont te mondod ezt..

aki olyan játékot moderál, amivel nemis játszik (legálisan), vagy meg sem vett, és törttel játszik???

az MW2-őt sem vetted meg öreg miről is beszélünk? Te voltál a legnagyobb AlterIwnetdumagép...

Hogyan is beszélhetünk így?
  • DarkSector
    Ne sértegesd az embereket, következő személyeskedés törlésre kerül.
  • koocos
    "legalább nem kell vele játszanom."

Köszönjük Emese...
  • Zsooo
    ennyi erovel mindenki csak ugyanolyan pc-vel jatszhasson, es ha valaki belep egy keteves videokartyaval, akkor a tobbi jatekost dobja ki, mert "csalnak", hisz jobb az fpsuk/felbontasuk/stb....

en konkretan hanyingert kapok a default (asszem) 65-os fovtol ot perc jatek utan. a single-t vegigkuszkodtem, mert erdekelt a sztori, de a multit azota is hanyagolom. Black Opsban is volt pedig fov
  • Fpocok
    Érdekes. Szar a VGA-d, nem bírja :D Viccelek, fingom sincs.
    Most akkor ne is játszak vele? Mondom, fáj a fejem tőle. Amúgy még nem láttam senkit, akit konkrétan emiatt bannoltak. Teljesen nonszensz lenne, ha bannolnának amiatt, aminek alapnak kéne lennie. Amúgy meg leszarom, bannoljanak, legalább nem kell vele játszanom.
  • ozimak
    őőőő óvatosan vele, mert úgy néz ki tényleg bannolható! Mivel változtat a játék alapfájljain(dll vagy az exe ezt nem tudtam pontosan kihámozni) ezért simán bannolható! Sajnos ezt már ugyebár figyeli a VAC és nem nehéz rátalálnia a módosított fájlra!
  • ozimak
    Hááát nekem is jó lenne a nagyobb fov de sajna azt olvasgatom a neten,hogy bizony lehet érte bannt kapni ...
    Most akkor vajon ez igaz???
  • zotya10002
    Van egy vidi a beállításról!
  • zotya10002
    Köszi!!
  • zotya10002
    Nem tom valamiért nem marad extán!!
  • Fpocok
    Hold aim down the sightra kell állítani a jobb klikket.
    A másik meg nem tudom, nekem jó.
  • zotya10002
    Sziasztok!!

Azt szeretném kérdezni ,hogy amikor célzok nem lehet valahogy beállítani hogy ne maradjon 1 kattintással célzáson? Úgy lenne jó ha csak addig célozna amíg tartom ..

Másik,hogy miért nem tudom a textúrákat extrára rakni?

Visszaáll mindig hight-ra!
  • Fpocok
    Ez egy jó nagy baromság.
    60as fovon megfájdul a fejem. Fov változás alapnak kéne lennie minden fpsben. Gondolom akkor BF3ban is csalás... ott a menüből lehet megváltoztatni.
  • Drephis
    a fov changer-ért vac ban jár, legalábbis steamen fórumokon pánikoltak.
  • DarkSector
    amig mindenki számára ingyen elérhető nem annyira gáz.
    Monitorod ellen egy 16:9-es monitor alapon csalás. :)
  • Büdös Bohóc
    az nem zavar téged, hogy bár (főleg 4:3 monitoron mint nekem) nem a valós látószöget látod a monitoron, de ezzel csítelsz a többi játékossal szemben? Olyan, mintha te kapnál valami superman implantátumot, amivel kb a hátad mögé is látsz (ok túlzás, csak érted mire gondolok)
  • Fpocok
    A fórumban, amit linkeltem, ott nem írtak olyat, hogy gond lenne.
  • DarkSector
    Sok a off nem?
  • DarkSector
    Jó biznisz, de hirdetésekkel jobb az eredeti topikba menni.
    Vagy steam vagy origin-be.
  • zotya10002
    #4975 hsz-ra? senki :-))
  • eLiXir
    csak azért kérem, mert itt ott amott különböző válaszokat kapni ezzel kapcsolatban
  • eLiXir
    ha valami hivatalos infot tudnál linkelni, hogy ezért nem banolnak akkor örömmel használnám én is.
  • Fpocok
    megvan