Call of Duty : Modern Warfare 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

így van igazad van You Win! köszönöm XD

Frostbite 2

DarkSector
Én is ma kezdtem el netezni.

A játék nem tökéletes, én 1 dologra írtam hogy a csítnek semmi köze a ballance-hoz.
Ezt még egy analfabéta is tudja. Már maga a fogalom is 2 külön dolog a gyakorlatban.

Szóval nem jelentettem ki hogy tökéletes, hanem hogy a 2 fogalom 2 külön dolog, mind elméletben mind gyakorlatban.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Akkor mond el a titkot, hogy se egy kósza gránát, se mögéd respawnolás, se egy távoli csipás. Hogy lehet egy kört túlélni 1 halással. Biztos a makacs életösztön lehet a ludas.

Csak demolitiont.

cod2õt meg se közelíti ez.még cod4 is elment de utána...

Frostbite 2

FeikG
Te játszottál már FFA-t????
Nem hinném,mert akkor tudnád,hogy sarokban üldögélésbõl nem élsz tovább 20 mpnél..

megsúgom ma kezdtem el fórumozni XD
szóval összekeversz valakivel...
látom számodra tökéletes játék!
csakhogy tökéletes nincs fõleg nem ez Házigazda

Frostbite 2

Miért ne lehetne kempelõs fegyver. Nem csak az a kempelés ha a map végérõl kiszed a kempelõ csipás. Naponta többször futok bele olyanokba, akik elõszeretettel ülnek meg egy sarokban, ajtó mögött, és mindnek valamilyen gyors smg van a kezében. Mert némelyik még lõni sem tud, csak darál. Az ilyen statok egyébként teljesen elfogadhatóak voltak pl. CoD 2-ben. Itt még szerencsével sem lehet ha mégy, és játszol. A játékon van a hangsúly. De persze nem tilos, így kár is ezen vitatkozni. Csak adminos szervereken anno nem sokáig lehetett ez csinálni.

FeikG
Van fent 4-5 videóm,megnézheted azokat a nagy kempeket

DarkSector
Nem azért, csak itt pocskondiázol, úgy hogy nincs fogalmad mi hogy müködik.

Vagyis van, mert én részben ismerlek és tudom hogy te direkt vagy értetlen nem elõször.
Szóval legközelebb valami logikusabb hsz-ban írj kritikát a játékra.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

fegyver visszarúgás csökkentés perk nemrossz+társai
hétvégén megpattant az ellen gránátja nem kicsit, csinált 1 U alakot
azt a fejemnél felrobbant gondolom te komázod ezeket a szitukat XD

Frostbite 2

FeikG
Te már csak tudod<#banplz>
Fõleg,hogy 70%-ban mp5-el megyek,az pedig igazi kempelõs fegyver..

most jön a fenyegetés! XD
szerintem is hanyagolom mert te vagy a házigazda...

Frostbite 2

DarkSector
Szerintem hanyagold ezt a stílust.
Nem véletlen írtam.

Láttam hogy mi a célod ezzel a cukkolással.

"a játékban lévõ lehetõségek kiegyensúlyozása"
így van minnél jobban megcsinálni a stuffot h nem legyen ennyi csít.
na meg a laggolás+FMG9 ami nagy kamu XD

Frostbite 2

Akkor látszik hogy full kemp, mert nem véletlen ha olyan sok az ilyen statod. Az meg hogy mióta játszol a neten, nem mérvadó minden esetben. Én sem ma kezdtem, de MW3-ban szinte elkerülhetetlen hogy megöljenek, ha játszol. Persze ha megülsz egy jó helyen, az más. De hát ezt hívják kempnek, és fel kell vállalni.Ez persze nem csalás, csak hát sokan nem szeretjük.

DarkSector
Én igen, a játékban lévõ lehetõségek kiegyensúlyozása, vagyis ha kitalálnak egy perket pl akkor arra legyen egy másik ami üti, a másikra megint egy 3. perk ....

Csapatoknál a ballance az hogy ne legyenek emberelõnyben, vagyis egy csapatban ne legyen 2-vel több ember (max 1-el több lehet ha páratlan a létszám)...stb.

A cheat az meg egy szoftver, SEMMI KÖZE a játékba kitalált ballance-hoz.

másold be hol csítereztelek le! én nem látom sehol xd

Frostbite 2

DarkSector
Nem tudhatod az ellenség emberei milyen játékosok.
Nem tudhatod a csapattársai milyen játékosok.

Ez sokmindentõl függ.

Meg ezt az egy véletlen statot, ne általánositsuk már, mert ugye nem mindjárt a legelsõ meccse lett ilyen.

mi köze a balanszhoz a csalásnak? ez komoly?
tudod mi az a balansz XD

Frostbite 2

FeikG
Igazi magyar mentalitás!
Ha már béna vagyok,egyszerûbb a másikat csíternek kiáltani..
Nekem ilyen 30:1-2-3-4-5 stats-ból van több tucat,neten játszom már 15 éve,de még soha ki sem próbáltam csítet,de még ini átírást sem..

Ne haragudj de, nem túl hihetõ, hogy kempelés, sõt rejtõzve kempelés nélkül elérjél ilyen statot.
Olyan kicsik a pályák és olyan szanaszét vannak a respawn -ok, hogy nem tudom elhinni.
A játéktudásodat nem vonom kétségbe de biztosan kempeltél csak Te nem így hívod😊

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Hát persze, jó magyarázat.

DarkSector
"+arra sem kell balansz hogy megveszem 10papírdarabért a fóliás játékot és csíterekkel játszom. nyilvánvalóan..."

Csalók ellen soha nem lesz megoldás, minden mindig kijátszható lesz.
Megasztán a játék BALLANCE-ának mi köze van a csalásrendszerhez????

Ezt nem gondoltad át eléggé.

DarkSector
Egyszerûen szerencséjük van, jól játszanak, vagy kempelnek.

Ez nem csít meg nem a játék beállításainak hibája, ez így mûködik, azé mert 1000meccsen a 10000000 játékosokból 10-nek összejön a jó stat, az semmire nem utal.

Ez minden játékban elõfordulhat.

+arra sem kell balansz hogy megveszem 10papírdarabért a fóliás játékot és csíterekkel játszom. nyilvánvalóan...

Frostbite 2

elég érdekes statokat produkálnak egyes emberek.
van pár elméletem...elég érdekes dolgokra lettem figyelmes

Frostbite 2

DarkSector
Mit látsz ebbõl?
Milyen ballance kell ide?

ebbõl látszik h még ráfér a gémre egy kis balansz!

Frostbite 2

Kis szerencsével lehet, én is csináltam már 27:1-es statot GW-ben, nem kempelve. Pont kifogyott mindkét fegyverbõl a lõszer, és ahogy vettem fel az újat lelõttek.

Nekem 31:4 a legjobb eddig MW3-ban és szinte kizárólag Kill Confirmedet jászok, ahol ugyebár megy az ember a cédulákért is, tehát kempelni semmi értelme. Tehát még a magamfajta középszerû játékos is összerakhat ilyet kis szerencsével. Ha meg valaki tényleg jó, annak simán meglehet, akár killstreak nélkül is.

FeikG
ügyesen.........

Akkor magyarázd már el, hogy hogy lehet csak egyszer meghalni MW3-ban, ha nem kempelsz. Tényleg érdekel. Szerintem lehetetlen, mert ahogy pörög, még véletlenül is többször kell halnod ha mozogsz.

Antal99
Te aztán vissza olvasod a fórumot<#taps>

AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC

TAKARODJ, ez tuti kamu 😄
akkor tuti nem kempeltél haha

Frostbite 2

FeikG
Aha értem,ill. nem...
Engem kempelésbõl max egyszer szedsz ki,de az sem biztos(legalább is FFA)
És ha tényleg nem ma kezdtél el játszani,akkor ezt tudhatnád..
A hsz 2. részét meg abszolút nem értem<#fejvakaras>

robotnyk
25 fegyver only kell a MOAB-hoz
Mert nem most kezdtem el játszani! Meg ha én jól látom akkor 30 kill van, vagy rosszul látom?!

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

FeikG
Mibõl gondolod,hogy kempelésbõl össze lehet hozni 25 killt?
5-6 esetleg,de azt sem ilyen kis pályán,ráadásul az idõ is kevés hozzá..
Persze más a helyzet ha kopterezel,de azt meg nem számolja.

Egyet kell értenem Gabe-bel és Frankkel, a levelhack is igen gusztustalan formája a csalásnak.
És mivel nem csak title-t és emblem-t kap pluszban, hanem az összes cucc elérhetõvé válik, ezért igen is szereznek elõnyt a többi játékossal szemben, akik - már ha érdekli õket az ilyesmi - annyiszor járják végig a szamárlétrát, ahány prestige-be belevágnak.

Én egyébként igenis büszke vagyok egy olyan title-ra, amit teszem azt azért kapok, hogy 2 fejlövés egy golyóval, vagy mikor falon át nyírom ki az ellenfelet a saját claymore-jának felrobbantásával. Szerintem vannak még páran, akik hasonlóan éreznek és az Õ játékélményüket csorbítják ezek a kis köcsögök. Már elnézést...

Nagy kempelés lehetett!

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

Köszi, alkalomadtán csekkolom...

FeikG
Az elsõ NUKE-m a mw3-ban<#mf1>

robotnyk
valamikor jövõ héten lehet róla szó, domination nem rossz 😊
tototto
nekem az megoldja, ha nyomsz egy alt+esc vagy alt+tab kombinációt hogy kimenj windows asztalra és utána klikk a tálcán a játékra (vissza a játékba) és láss csodát a játék újra nem szaggat 2-3 mapig 😄

Srácok, erre a szaggatás problémára - 15-30 perc után annyira beszaggat, hogy még a menübõl is alig lehet kilépni - van valami megoldás mert, a patch-ben nem javították ki az hót ziher?
dom legfõképp, de nincs kizárva semmi sem. volna kedved csatlakozni? 😊

robotnyk
milyen játékmódok mozgatnak?
robotnyk
GRIM==>NO SKILL nevû arcot ha valaki ismeri, üzenem neki hogy Y U SO MAD?