Call of Duty : Modern Warfare 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Frostbite 2
A játék nem tökéletes, én 1 dologra írtam hogy a csítnek semmi köze a ballance-hoz.
Ezt még egy analfabéta is tudja. Már maga a fogalom is 2 külön dolog a gyakorlatban.
Szóval nem jelentettem ki hogy tökéletes, hanem hogy a 2 fogalom 2 külön dolog, mind elméletben mind gyakorlatban.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Frostbite 2
Nem hinném,mert akkor tudnád,hogy sarokban üldögélésbõl nem élsz tovább 20 mpnél..
szóval összekeversz valakivel...
látom számodra tökéletes játék!
csakhogy tökéletes nincs fõleg nem ez Házigazda
Frostbite 2
Vagyis van, mert én részben ismerlek és tudom hogy te direkt vagy értetlen nem elõször.
Szóval legközelebb valami logikusabb hsz-ban írj kritikát a játékra.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
hétvégén megpattant az ellen gránátja nem kicsit, csinált 1 U alakot
azt a fejemnél felrobbant gondolom te komázod ezeket a szitukat XD
Frostbite 2
Fõleg,hogy 70%-ban mp5-el megyek,az pedig igazi kempelõs fegyver..
szerintem is hanyagolom mert te vagy a házigazda...
Frostbite 2
Nem véletlen írtam.
Láttam hogy mi a célod ezzel a cukkolással.
így van minnél jobban megcsinálni a stuffot h nem legyen ennyi csít.
na meg a laggolás+FMG9 ami nagy kamu XD
Frostbite 2
Csapatoknál a ballance az hogy ne legyenek emberelõnyben, vagyis egy csapatban ne legyen 2-vel több ember (max 1-el több lehet ha páratlan a létszám)...stb.
A cheat az meg egy szoftver, SEMMI KÖZE a játékba kitalált ballance-hoz.
Frostbite 2
Nem tudhatod a csapattársai milyen játékosok.
Ez sokmindentõl függ.
Meg ezt az egy véletlen statot, ne általánositsuk már, mert ugye nem mindjárt a legelsõ meccse lett ilyen.
tudod mi az a balansz XD
Frostbite 2
Ha már béna vagyok,egyszerûbb a másikat csíternek kiáltani..
Nekem ilyen 30:1-2-3-4-5 stats-ból van több tucat,neten játszom már 15 éve,de még soha ki sem próbáltam csítet,de még ini átírást sem..
Olyan kicsik a pályák és olyan szanaszét vannak a respawn -ok, hogy nem tudom elhinni.
A játéktudásodat nem vonom kétségbe de biztosan kempeltél csak Te nem így hívod😊
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Csalók ellen soha nem lesz megoldás, minden mindig kijátszható lesz.
Megasztán a játék BALLANCE-ának mi köze van a csalásrendszerhez????
Ezt nem gondoltad át eléggé.
Ez nem csít meg nem a játék beállításainak hibája, ez így mûködik, azé mert 1000meccsen a 10000000 játékosokból 10-nek összejön a jó stat, az semmire nem utal.
Ez minden játékban elõfordulhat.
Frostbite 2
van pár elméletem...elég érdekes dolgokra lettem figyelmes
Frostbite 2
Milyen ballance kell ide?
Frostbite 2

AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC
Frostbite 2
Engem kempelésbõl max egyszer szedsz ki,de az sem biztos(legalább is FFA)
És ha tényleg nem ma kezdtél el játszani,akkor ezt tudhatnád..
A hsz 2. részét meg abszolút nem értem<#fejvakaras>#fejvakaras>
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
5-6 esetleg,de azt sem ilyen kis pályán,ráadásul az idõ is kevés hozzá..
Persze más a helyzet ha kopterezel,de azt meg nem számolja.
És mivel nem csak title-t és emblem-t kap pluszban, hanem az összes cucc elérhetõvé válik, ezért igen is szereznek elõnyt a többi játékossal szemben, akik - már ha érdekli õket az ilyesmi - annyiszor járják végig a szamárlétrát, ahány prestige-be belevágnak.
Én egyébként igenis büszke vagyok egy olyan title-ra, amit teszem azt azért kapok, hogy 2 fejlövés egy golyóval, vagy mikor falon át nyírom ki az ellenfelet a saját claymore-jának felrobbantásával. Szerintem vannak még páran, akik hasonlóan éreznek és az Õ játékélményüket csorbítják ezek a kis köcsögök. Már elnézést...
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10