Call of Duty : Modern Warfare 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rendben.nem célom!

Frostbite 2

EMBEREK! a lényeg
magam is csodálkozom a csít miatt.de ugyanakkor érthetõ a dolog mivel ugyanazt a technológiát használják, és ha az elõzõhöz jó volt a csít a kkor ehhez is hiába ez az "Új" na ennyi Enter

Frostbite 2

DarkSector
Ne vesszél össze azért mindenkivel.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

és miért érdekel a játékstílusom? érdekel...

Frostbite 2

Te játszol PC-n? Mi a steam neved? enyém peterson1979, vegyél már fel, érdekel a játékstílusod. köszönöm.

The Matrix has you...

az nem baj, ha nem érted, mert nem is neked szólt, jeleztem is, hogy most már hozzászólok, mert sok baromságot olvastam össze és tele lett a puffer 😊
Szóval nem csak neked szól, hanem másoknak is, de a szerencsét felhoztad, ezért jó ötletnek tûnt odaírni 😊

The Matrix has you...

egyébként errõl most eszembe jutott Black Ops-os - tudom, másik topik - legjobb statom ami ilyen 165-30 vagy mi volt, steamen fent van, mert Én is elmentettem a képet, annyira hihetetlen volt anno nekem is. azt amúgy persze killstreak-el hoztam össze, napalm strike és heli tudja irtani az ellenséget rendesen, és a nuketown-on, ahol azt hiszem köztudott, hogy nem lehet kempelni 😊

The Matrix has you...

Nem értem ezt miért nekem válaszoltad.

mielõtt továbbolvasom ide reagálnék...kurva nagy mák kell egy MOAB-hoz, többnyire kempeléssel jön össze, ez igaz szerintem is, de ez korántsem általánosan igaz. Úgy könnyebb az tény, de láttam már karón varjút.
Sokan lecsitereznének, de legalábbis szidnák az anyámat, ha egy jó napomon ellenem játszanának és Én sem kempelek, de már kiismertem a játékot annyira, hogy tudjam is használni 😊
És akkor még nem beszéltem haveromról akit rendszeresen rúgnak ki szerókról, mert csiternek hiszik, pedig nem az, egyszerûen jól játszik és ügyes is hozzá.

The Matrix has you...

te nagyon okos vagy haha igazi okostojás

Frostbite 2

Antal99
nekem szerencsém van mw2-mw3 3-8 fõs klánba játszottuk,játszuk

AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC

ment pü

ezaz, itt az alkalom hogy mutassatok vmit 😛 akinek van kedve pub stompoláshoz adja meg friends nevét és játsszunk most ! 😊

Antal99
valaki akinek hatalmában áll,beszüntethetné ezt az alaptalan vádaskodádás zuhatagot.
sok szájkaratés,csak vetíteni tud.
mutassatok valamit ,ha nem megy,hát csittt legyen

Miért, te mennyi vagy, 12?

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

wollnerd
THX!!<#nevetes1><#worship>

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

FeikG
simán..
az én configom 6 éves (a vga kivételével) amd x2 4600 és full graffal játszom,igaz amikor én vagyok a host,lagol..

wollnerd
Ezen a procin el tudna menni stabiltan?
AMD Athlon(tm) II X3 460 3.4
Tudom hogy minimális gépigényként a 8750 van odaírva, de annó a régi procin (AMD dual-core 2.4) egész jól tudott futni a Dirt 3 közepes graffon is, pedig a Can You Run It oldal még a minimálisan is FAIL-t mondott (és annak is csak a procit tartotta rossznak.)
Szóval van esélyem hogy ilyen helyzetben legyek a COD-dal, mint a Drit 3-mal akkor?<#vigyor5>

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

azt hittem a lányok ilyenek.
te lány vagy? XD

Frostbite 2

Nem, nem írtad, hogy én csíter vagyok.
Azt írtad, hogy van elméleted az ilyen érdekes statokra.

vannak itt emberek,nem is akármilyenek XD
hajrá a videóval és ha szerinted azt írtam esetleg h "te csíter vagy"
akkor gratulálok ügyes vagy XD

Frostbite 2

Azért nincs mert nem nagyon szoktam foglalkozni a stattal, ez olyan jól mutatott, ezért megnyomtam az F12 nevezetû gombot. Én nem azt írtam hogy minden meccsem ilyen, én azt írtam, hogy egy kis szerencsével ilyen is össze jöhet. De majd utána nézek, hogy hogyan tudom ide belinkelni, és veszek fel neked a mai nap folyamán.
11023/9202 a K/D-m. Ha neked ez csít akkor rendben van.

a megnyilvánulásaidból nem ez jön le XD na de akkor az ilyen stathoz miért nincs videó? vicces

Frostbite 2

FeikG
Ne zavarjon,hogy egy 49 éves nagypapával beszélsz,de elég volt belõled...

mond a haverodnak h vegye is fel ne csak a statot fotózza.XD
úgy többet tanulnál haha

Frostbite 2

te csinálsz úgy mint 1 kislány aki magáravesz ilyen általánosságban írt dolgot.de se lehtsz több 16évnél kis codhuszár XD

Frostbite 2

Antal99
FeikG belinkelt,több eredmény képet+videót,amit én szeretnék minnél többet nézni,mert lehet belõõlük tanulni(videó)
Egészséges büszkeségnek minden ilyen tipusú játékban helye van.

ti meg itt vártok habzó szájjal,hogy le kemperezzetek valakit?!

FeikG
Koma? Én lovagolnék rajta?
Te magyarázkodsz már több mint 1 órája
csuripi #4445 statjára válaszoltál többesszámban,ami eléggé egyértelmû utalás..
részemrõl ennyi...

Nem haragszom, hogy nem túl hihetõ a no kemp. De ez no kemp volt, meg mellé a szerencse,meg a bal felsõ sarok folyamatos figyelése fél szemmel, ami nélkûl nem megy a dolog, mert akárki akármit mond, ilyen skill, meg olyan skill, szerencse is kell hozzá. Elég ha véletlenûl 1 mp-vel késõbb, vagy éppen korábban nézel másik irányba, meg ilyenek.
Amúgy játszottunk mi egymás ellen annak idején elég sokat még COD4-et Hassel-al együtt, és ott se kempeltem.

bizony xd

Frostbite 2

hiába linkelsz koma!
én a közösségrõl írtam persze leginkább pc.
és ha esetleg írom valkinek h te Aladár csíter vagy, akkor igazad van h személyes.
viszont összevissza nem csíterezek és ha igen akkor tartom is magam
te meg ezen lovagolsz XD gratulálok

Frostbite 2

Hát törtel nem igen nyomja senki.

H annak vetted, az baj. Közel sem utalt rád. Általánosságban mondta, és igaza is van. Lehet látni nem egy csitert, ez tény. Persze nem annyit, amennyit itt vizionálnak. De akkor is érthetetlen, hogy nem tudják õket kiszûrni, és még hetek után is összefut velük az ember. Elvárható lenne a készítõktõl, hogy ezt megoldják a nem kevés pénzbõl, amit beszedtek. Vagy akkor legyenek szerverek, és majd mi megoldjuk. CoD 2-höz nem egy pb configot csináltam annak idején, és egészen remekül mûködött. A csit lista alapján már a játék elején automatikusan repült akinek valami futott a háttérben, és nem is nagyon tudott visszajönni, amíg ki nem kapcsolta. Ez itt megoldhatatlan.

FeikG
Ok bocs!!
Nem figyeltem,korral jár😊

amúgy a pc sek vannak legtöbben csíterek gondolom tudjátok...
nyilván sokan nyomják mert könnyebb és törtel nyomja XD
Enter

Frostbite 2

FeikG
NEMMMM.
Te próbálsz kimászni belõle..
Volt két kép amire te így reagáltál
"#4448
elég érdekes statokat produkálnak egyes emberek.
van pár elméletem...elég érdekes dolgokra lettem figyelmes"
Részemrõl nyugodtan lehet személyes is,még ha nem is nevezted nevén..

Antal99
újra írom ,biztos felidegesített a sok kötözködõ.
kempelés=elõbb utóbb halál

"Írogatsz te is össze-vissza, a nagy semmibe"
a kolegának írtad ezt
ezzel rám céloztál? "te is" irománnyal...

Frostbite 2

Antal99
az isten áldjon meg,én melletted állok

FeikG
MÁR!Az elmúlt 15 évben nem volt olyan játék,amiben 10 mp-nél tovább lettem volna egy helyen..
Írogatsz te is össze-vissza, a nagy semmibe<#fogmosas>

mi nem is ismerjük egymást playen tolom te nemtudom.
ha személyesen írom akkor annak veheted.
én általánosan írtam...
kalap,kabát

Frostbite 2

Antal99
szerintem a kempeléssel együttjár az is ,hogy lelõnek(egyre többen tudják pontosan hol vagy)

Antal99
legalább már nem kempelsz(ez is valami)

FeikG
"#4449
+arra sem kell balansz hogy megveszem 10papírdarabért a fóliás játékot és csíterekkel játszom. nyilvánvalóan..."
Utaltál rá!igaz nem személyesen,de én is annak vettem

na kezdjük!
a ballance az valaminek az állítgatása,finomhangolása,kiegyensúlyozása,valaminek a piszkálgatása
de látom szeretsz leragadni dolgoknál XD
Ember!hol írtam én ítt valakire is h csíter???linkeld!
itt a szövegértelmezéssel gond van XD (általános iskola)

Frostbite 2

DarkSector
Igen nagy számok törvénye, egy népszerûtlenebb játékban kevesebb a játékos és kevesebb a csíter is.

De nem ez volt a lényeg, most terelgetni szeretnél, kedves társunk képére reagáltál egy butaságot, arról volt szó nem kell terelgetni.
Ha nem tetszik át kell menni olyan játékba ahol kevesebb játékos van és azok közt kevesebb csíter.

Amit én írtam neked az eredeti témában a csít meg ballance eltérésérõl az nem játékfüggõ, ez nem csak a cod-ra igaz, szóval nem védtem semmit.

Pláne hogy a képen lévõ játékos itt nem csíter (legalábbis én elhiszem csuripi-nek), nekem is sokszor összejött jo stat a játékokban, az elmúlt években.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

FeikG
Nincs titok,jól kell mozogni,az 1 halálhoz szerencse is kell,de már mondtam meg is nézheted,igaz régebbiek,mert mostanában nincs bekapcsolva a felvétel,mert lagolok tõle..
De valahogy így,igaz erre nem vagyok büszke,mert a 7. kill után lõszer híján elõvettem az akimbot..
kicsit gagyi vidi,de nem reklámra készült..

a megjelenítésrõl még nem is beszélve, meg a szögbelövõ hang...
pompás h igy eladási rekord meg úgy millió,millárd semmi új technológia...
kérdem én minek van HDTV ém? rtl klub ra? nyilván...
sd tévén is hozza a szintet, bf3 meg hát xd

Frostbite 2

mind1 mégis itt van a legtöbb csíter
hiába magyarázod h ballance meg csít.jelen van...
védd mint egy tojást xd

Frostbite 2

DarkSector
Nem nekem van igazam, hanem ez a valóság, nem kell gratulálnod.