Call of Duty : Modern Warfare 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Frostbite 2
magam is csodálkozom a csít miatt.de ugyanakkor érthetõ a dolog mivel ugyanazt a technológiát használják, és ha az elõzõhöz jó volt a csít a kkor ehhez is hiába ez az "Új" na ennyi Enter
Frostbite 2
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Frostbite 2
The Matrix has you...
Szóval nem csak neked szól, hanem másoknak is, de a szerencsét felhoztad, ezért jó ötletnek tûnt odaírni 😊
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Sokan lecsitereznének, de legalábbis szidnák az anyámat, ha egy jó napomon ellenem játszanának és Én sem kempelek, de már kiismertem a játékot annyira, hogy tudjam is használni 😊
És akkor még nem beszéltem haveromról akit rendszeresen rúgnak ki szerókról, mert csiternek hiszik, pedig nem az, egyszerûen jól játszik és ügyes is hozzá.
The Matrix has you...
Frostbite 2
AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC
sok szájkaratés,csak vetíteni tud.
mutassatok valamit ,ha nem megy,hát csittt legyen
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
az én configom 6 éves (a vga kivételével) amd x2 4600 és full graffal játszom,igaz amikor én vagyok a host,lagol..
AMD Athlon(tm) II X3 460 3.4
Tudom hogy minimális gépigényként a 8750 van odaírva, de annó a régi procin (AMD dual-core 2.4) egész jól tudott futni a Dirt 3 közepes graffon is, pedig a Can You Run It oldal még a minimálisan is FAIL-t mondott (és annak is csak a procit tartotta rossznak.)
Szóval van esélyem hogy ilyen helyzetben legyek a COD-dal, mint a Drit 3-mal akkor?<#vigyor5>#vigyor5>
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
te lány vagy? XD
Frostbite 2
Azt írtad, hogy van elméleted az ilyen érdekes statokra.
hajrá a videóval és ha szerinted azt írtam esetleg h "te csíter vagy"
akkor gratulálok ügyes vagy XD
Frostbite 2
11023/9202 a K/D-m. Ha neked ez csít akkor rendben van.
Frostbite 2
úgy többet tanulnál haha
Frostbite 2
Frostbite 2
Egészséges büszkeségnek minden ilyen tipusú játékban helye van.
ti meg itt vártok habzó szájjal,hogy le kemperezzetek valakit?!
Te magyarázkodsz már több mint 1 órája
csuripi #4445 statjára válaszoltál többesszámban,ami eléggé egyértelmû utalás..
részemrõl ennyi...
Amúgy játszottunk mi egymás ellen annak idején elég sokat még COD4-et Hassel-al együtt, és ott se kempeltem.
Frostbite 2
én a közösségrõl írtam persze leginkább pc.
és ha esetleg írom valkinek h te Aladár csíter vagy, akkor igazad van h személyes.
viszont összevissza nem csíterezek és ha igen akkor tartom is magam
te meg ezen lovagolsz XD gratulálok
Frostbite 2
nyilván sokan nyomják mert könnyebb és törtel nyomja XD
Enter
Frostbite 2
Te próbálsz kimászni belõle..
Volt két kép amire te így reagáltál
"#4448
elég érdekes statokat produkálnak egyes emberek.
van pár elméletem...elég érdekes dolgokra lettem figyelmes"
Részemrõl nyugodtan lehet személyes is,még ha nem is nevezted nevén..
kempelés=elõbb utóbb halál
a kolegának írtad ezt
ezzel rám céloztál? "te is" irománnyal...
Frostbite 2
Írogatsz te is össze-vissza, a nagy semmibe<#fogmosas>#fogmosas>
ha személyesen írom akkor annak veheted.
én általánosan írtam...
kalap,kabát
Frostbite 2
+arra sem kell balansz hogy megveszem 10papírdarabért a fóliás játékot és csíterekkel játszom. nyilvánvalóan..."
Utaltál rá!igaz nem személyesen,de én is annak vettem
a ballance az valaminek az állítgatása,finomhangolása,kiegyensúlyozása,valaminek a piszkálgatása
de látom szeretsz leragadni dolgoknál XD
Ember!hol írtam én ítt valakire is h csíter???linkeld!
itt a szövegértelmezéssel gond van XD (általános iskola)
Frostbite 2
De nem ez volt a lényeg, most terelgetni szeretnél, kedves társunk képére reagáltál egy butaságot, arról volt szó nem kell terelgetni.
Ha nem tetszik át kell menni olyan játékba ahol kevesebb játékos van és azok közt kevesebb csíter.
Amit én írtam neked az eredeti témában a csít meg ballance eltérésérõl az nem játékfüggõ, ez nem csak a cod-ra igaz, szóval nem védtem semmit.
Pláne hogy a képen lévõ játékos itt nem csíter (legalábbis én elhiszem csuripi-nek), nekem is sokszor összejött jo stat a játékokban, az elmúlt években.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
De valahogy így,igaz erre nem vagyok büszke,mert a 7. kill után lõszer híján elõvettem az akimbot..
kicsit gagyi vidi,de nem reklámra készült..
pompás h igy eladási rekord meg úgy millió,millárd semmi új technológia...
kérdem én minek van HDTV ém? rtl klub ra? nyilván...
sd tévén is hozza a szintet, bf3 meg hát xd
Frostbite 2
hiába magyarázod h ballance meg csít.jelen van...
védd mint egy tojást xd
Frostbite 2