7458
IZÉ
-
#5110 Már van25 órád?Nekem meg 10 napom és lassan 3 hete nem játszom..
Van csíter a játékban,bár az mw2-ben sztem több volt,inkább a lag a domináns.. -
pett3rson #5109 de tényleg... -
#5108 én tízszer ennyi idő alatt azért láttam már párat -
#5107 A technikai problémák végett mindenképpen külön kell kezelni. -
#5106 Nem az a lényeg, hanem az, hogy ÚJ. Ennyi erővel az újabb CoD-oknak sincs értelme új topikot nyitni a fórumban, mert 90%-ban ugyanazok :D -
pett3rson #5104 hát..marha sok a különbség a kettő között..de tényleg... -
#5103 Ezt nem láthattad régebben, mert csak tegnap lett feltöltve. Max ezt láthattad. -
pett3rson #5102 Én már láttam ezt a videót, de jó "régen". Már ide is be volt linkelve egyszer szerintem. -
#5101 LOL, ez mit másolt be? Nem lehet videót belinkelni. Amúgyitt van amit akartam. -
#5100 Új infók a DLC-ről:
-
pett3rson #5099 mw3-ba nem kell látni a csipán, elég,ha megemeli, lő és beadja a hitbox. legalábbis ezt rebesgetik az urban legend-be. engem személy szerint nem izgat milyen script-ek vannak és azt is elhiszem, hogy valakinek gyorsak a reflexei, de azért mindent nem eszek meg Én sem olyan könnyedén :)
amikről beszéltem, mert játszottunk ellenük azokból nem mondanám azt, hogy csalók voltak, mert nem látszott, hogy wh-zna, vagy aim-ozna, nem talált minden lövés és nem volt fejes sem mindig, viszont olyan gyorsan tartott célra és lőtt, hogy az embertelen gyorsaságot sejtet..vagy amint mondtam programot. mindegy, csinálni vele semmit nem lehet, vagy kilépek vagy nem, ez van. -
#5098 Kell tenni egy pöttyöt a célkereszt helyére a monitoron és kész is a kombó... -
#5097 nekem most az jön elő folyton, hogy nem bírom lehívni a carepackage-t. egyszerűen nem lehet eldobni a füstjelzőt, csak halás után. ezt patch-el javítják majd? -
#5096 kíváncsi lennék, hogy ki használna egyébként ilyet, gondolj már bele, scope fel, levegő visszatart, lövés EGYSZERRE? A scope fel gyorsasága lófasz, ha egyszerre történik az egész, akkor nem is fogja még látni az ellenfelet kb a scopeon és már lő a script, semmi értelme. Vagy szeritetek?... -
pett3rson #5095 de egyszerűbb egy gombnyomással elintézni...csak nálam meg ez is a csalás egy fajtája..ha már itt tartunk. -
#5094 nekem már 25 órám van a játékban, de egyértelműen soha nem találkoztam cheaterrel, nem tudom mi ez a rinyálás itt :D
#5091: igen vannak scriptelős egerek
btw a "fegyver fel" és a lövés mehet egyszerre is, bár gondolom erre már rég rájöttetek -
#5093 már én is rájöttem,hogy ez a fajta csipázás,nem gyakorlás kérdése -
koocos #5092 Quickscope is back! -
pett3rson #5091 Nem vagy noob, ez van, mi is belefutunk egyre több ilyenbe és rohadt idegesítő. Vagy találtak valami glitch-et vagy olyan egerük van amire script-et lehet rakni és nekik egy gombnyomás a célzás-levegőtartás-lövés. haverom szerint nem az, csak jól játszanak :) dönts el mindenki, de ez talán még rosszabb, mint egy WH-s vagy aim-os :D najó, annál nincs rosszabb :) -
pett3rson #5090 nem terhelem vele a netet, de majd megnézem bekapcsolva megint, mert így is iszonyat lagg volt tegnap este. akkor meg minek nyomjam ki, legalább lesz pár szép videó, bár úgysem csinálok frag movie-t.
néha érdemes lenne visszanéznem, mert egyszerűen hihetetlen milyen random módon adja a killeket és ez már nem ping meg lagg, mert egy gránátnak elvileg mindig ugyanolyat kéne sebeznie, főleg ha valaki alá begurul és ott guggol fölötte, de simán túléli (blast shield nélkül), sőt van, hogy egyszerűen eltűnik, még csak nem is sebez, mintha nem robbanna...ilyen fekete-lyukak lesznek a pályán és beszívják vagy nemtom... -
#5089 Értem én. Csak ez volt az első és baromira meglepődtem, hogy WTF :D
Miért kapcsoltad ki a rögzítést? Ja értem. Ne csalj, ne csalj :DDD -
domy75 #5088 Gyerekek, ezek a faxxopó cheaterek már ki idegelnek. Muszáj valahová leírnom ezt mert felrobbanok. Én vagyok a kib*szott noob vagy már nem tudom mit gondoljak. Csipások rohangálnak a pályán egy meccsen legalább kettő és egy lövés egy ember. Olyan gyorsan rántja fel a fegyót hogy csak na. 3 meccsen legalább öttel találkoztam. Ez mi a rák? Van ilyen cheat? -
pett3rson #5087 Tegnap késő este sikerült összehozni egy M.O.A.B.-ot :)
Drop Zone, UMP45, Range, Rapid Fire, Scavenger, Quickdraw és Steady Aim. Videóm nincs róla, mert Én kikapcsoltam. -
pett3rson #5086 alapból nincs benne gun game, csak dedikált szerón találsz ilyet, viszont xbox-ra nem tudom mi van. azt egy konzolos tudná megmondani akinek meg is van és játszik is vele gun game-et :) -
kozako #5085 hellósztok.most vettem meg a játékot xbox 360-ra és azt szeretném kérdezni hogy nemtalálom a gun gamet xD van egyáltalán benne???előre is kösz a helpet
-
pett3rson #5084 ezen mi nem érthető?
belelőttél az autóba, de nem robbant fel csak később, akkor meg pont arra járt egy ellenfél..hányszor járok így, illetve inkább jártam, mert most már jobban figyelek és vagy a hangokat hallva vagy a lángokat látva tudom, hogy mi a helyzet és inkább Én lövök még bele párat, így nem lesz vele gond később :) -
-
#5082 steam/beállítások/barátok/profilnév
vagy játékon belül shift+tab és a neved melletti kis háromszögre katt, itt: profilnév beállítása
nem, nem befolyásolja az accot -
simonl #5081 Sziasztok, szép jó estét...
A játékon/steam -en belül hol és hogyan tudok nevet változtatni?
És ugye ez nem befolyásolja az alap steam accountot és jelszót??
Köszi a türelmes válaszokat -
Puhos #5080 Ezt tudom, pirossal jelenik meg! Egyébként köszi. -
#5079 nem tudok róla. annyit tudok, hogy akinek már volt vac banja, annak elvileg látszik a steames community profil oldalán. -
Puhos #5078 Valaki az 5055-re? -
#5077 Igen de bizonyos konfigokon összeszarja magát, ez az optimalizálatlanság. -
koocos #5076 Annyira optimalizálatlan lett az MW3, hogy fullHDben játszok a 6 éves konfigommal... -
pett3rson #5075 ezt Én is így tudom, elég egy dual channeles memória, ha bővíteni szeretne valaki, akkor a régit eladni és új párt venni. kivéve az i9-es (vagy i7-es!?) Intel procik, mert azok 3-szoros memória sávot használnak, így nekik a 3*2 GB dukál, példának okáért.
leginkább az alaplapok gyártóinak oldalán lehet erről informálódni, egyrészt, hgoy milyen típusúakat szeret az alaplap és az milyen kiszerelésben jó hozzá. Ugyanez procigyártóknál is megvan szerintem. -
#5074 passz, de mikor egy évvel ezelőtt fejlesztettem, én is érdeklődtem szakértőktől, hogy a 2*2GB mellé érdemes-e betenni a 2*1GB memóriát amit addig használtam. azt mondták, hiába ment volna mind a két pár dual channel, azonos órajelen, nem célszerű különböző méretű/típusú memóriákat keverni. aztán hogy ez mennyire igaz, azt nem tudom. -
#5073 Őőő fingom sincs mi az a "memory leak" de most éppen 6gb van benne.2 plusz mert az csak addig van amig haver külföldön van,tehát a saját az "csak" 4. Viszont a BIOS-ban egyik nap, manuálisan beállítottam 800/400-ra a memóriát... lehet nem kéne? Haver mondta,hogy azért teszi 533-ra mert a cpu fsb-jéhez igazítja... De ez nekem már kicsit erős téma -
#5072 nem -
#5071 Akkor VGA memoria nem? mert a leak tudtommal ott jelentkezik. -
#5070 a lag az más téma, itt arról van szó hogy leterheli a cput egy bizonyos idő után, és valaki írta hogy egy bizonyos processt ha kilő, vagy újraindít, akkor megoldódik. ez memory leak-gyanús történet, ami kevésbé feltűnő ha több a memória a gépben