7458
IZÉ
-
YMan #5156 Kezdek hülyét kapni.. rendszeresen nem tudok online játékra feljelentkezni napokig, aztán meg megy 1-2 napig, de közben más steam-es ismerős tud játszani... valami ötlet? Basszus nem ezért vettem meg eredetiben.. -
pett3rson #5155 hmm, elolvastam a hsz-eket, elvileg PC-n is tesztelték. mindegy, a személyes tapasztaalt mindig más. -
pett3rson #5154 hát ez konzol...de lehet ilyen lett PC-n is...majd ma kiderül :) -
pett3rson #5152 Ki mit vesz észre az új patch óta? mi javult/romlott? -
Puhos #5151 Nem. -
att88ila #5150 Sziasztok!
Ez a játék megjelent magyarul vagy nem? -
#5149 jó cikk -
#5148 cikk -
Puhos #5147 Mivel nem vagyok nagy angolos, de ha jól veszem ki akkor valami glitch lehet a dologban? -
Puhos #5146 Szia!
De megy sőt ment utána is, csak ezzel dobott ki.
Büdös Bohóc: rendben, de nekem a kérdésem nem ez volt! És nem is az, hogy mitől van és mit jelent! -
#5145 egy az egyben googleön találtam egy halom topikot erre különböző fórumokon -
#5144 és nem is megy a játék? -
Puhos #5143 Hali.
Ilyennel találkozott már valaki? -
#5142 Igen ez elég közel van az igazsághoz!
Én nem csak úgy gondolom,hanem úgy is élek,ha valamit komolyan veszek,arra áldozom,napi 5-6 órát..
Legyen az sport,hobbi,akármi,de még egy egyszerű játék is akár..
Hiszen az éjszaka arra van,hogy sötét legyen,nem pedig arra,hogy túl sokat aludj... -
pett3rson #5140 de most Neked ezzel mi a problémád? inkább legyen baltás gyilkos és az utcán, netán az egyik rokonodon élje ki a hajlamait?? akkor szerintem is jobb, ha 0-24-et játszik...ilyen mondjuk nincs, de szerintem az ilyen emberek ártanak legkevesebbet a társadalomnak.. -
#5139 már bocs, de ha te 3 hete nem játszol és 10 napod benne van, akkor az még barátok között is átlag napi több, mint 3 óra MW3 eddig ÁTLAG. Nem akarlak ezért amúgy leszólni, csak ez sokkal több, mint amire pl nekem van időm mindenféle egyéb hasznos elfoglaltság mellett. Ha csak minden másnap játszanék akkor is, hazaérek 5-re, kajára és fürdésre 1 óra, aztán éjfélig mondjuk van 6 órám. Azt egyhuzamban szerintem nem lehet ilyen játéknál bírni, ahhoz túl gyors, legyen akkor csak 5. 1 héten mondjuk rá van akkor 3-4 napom rá, egy hónapban legyen 11. 3 hónapos játék, 33 nap, 33*5 = 165 óra, ami kb 4-5 nap játékidő (és 3 hetes megállást nem számoltam ebbe). És szerintem ez is elég fanatikus hozzáállás, akkor te mennyit játszottál eddig?...
Hozzáállás kérdése: beülök a gép elé és kockulok 0-24? Az is egy hozzáállás, ja. -
#5138 Ez hozzáállás kérdése! És semmi köze ahhoz,amiről te itt beszélsz... -
pett3rson #5137 akkor miért kezdted el és haladtál ACT 1 végéig? bár Te tudod, de Én folytatnám a helyedben, nem annyira hosszú az. -
benkoszabi #5136 Letöröltem srácok!!! Majd 2-3 hét múlva, de legalábbis 1 másfajta játék után nekilátok ismét. Hogy miért?
Én általában 2 játék között szoktam szünetet tartani (főleg ha komoly sztorival megáldott programról van szó), de ezek ráadásul még folytatások is.
Szal most jön egy könnyed Need for Speed, aztán madj utána valamikor újra.
Nem is jó úgy nekilátni egy új játéknak, hogy közben még az elöző rész hatása alatt vagy...legalábbis nálam:) -
pett3rson #5135 ebben a részben a Treyarch nem volt benne, az Activision mellett az Infinity Ward és a Sledgehammer csinálta ezt a részt, de mint tudjuk az IW már nem az a csapat, mint akik az előző 2 résznél összeállt...
Treyarch a Black Ops-ot csinálta korábban, meg még jó párat COD-hoz. Treyarch
most, hogy megnéztem Én is ezt a linket Wii-re ők adták ki, de gondolom csak az átírási munkát végezték, történetbe nem szóltak bele. Aztán lehet, hogy igen, bár akkor ki lenne írva a nevük a hivatalos MW3 oldalon is - pedig nincsen -, de mondjuk a Black Ops-ban először feltűnő játékvisszajátszást mw3-ba is belerakták. Eléggé össze vannak ezek fonódva, szóval kibogozhatatlan ki mit csinál, eleve Activision tulajdonban vannak :)..ezért is alakulhat ki ilyen bughalmaz az egészből..sajnos.. -
koocos #5134 3 napi hideg élelem, Recruit, és játszd végig mind a 3at egymás után... nincs az a film, ami ilyen epic moziélményt adna... ;) -
benkoszabi #5133 Talán a Treyarch miatt nem lett olyan jó? Elvégre az MW2-t Jason West rendezte. Őt meg ugye Zampella-val együtt kirúgták...pont akik a sztoriért voltak felelősek...
No sebaj, nem temetem egyenlőre:) Az MW2-ben Ghost és Roach halála, és a befejezés volt az a pont, amikor borsódzott a hátam...ha ebben is lesznek ilyen jelenetek (SPOILER NÉlKÜL:)) akkor nyert ügye lesz az MW3nak:) -
pett3rson #5132 nekem személy szerint az mw2 jobban tetszett történetileg és fordulatokban, élményben stb. azt 3x játszottam végig, annyira jó volt. ezt a részt...? kétszer. elsőre, hogy mi lesz benne, másodjára, hogy összeszedjem az intel-eket az achievmentekért..ez utóbbi ráadásul szerintem bugos, mert minden megvan mégsem adja meg...ez epikus.
jó az mw3, de nem volt akkora "mozi", mint az mw2. azért játszd végig, jó lesz az, meg lehet ez neked jobban bejön majd, ki tudja, nem vagyunk egyformák. -
#5131 A vége ugyanúgy epikus, ahogy az előző MW részeké, szóval ha nem másért, azért érdemes végigtolni az amúgy is rövid játékot. Nekem kegyetlenül bejött. -
#5130 vannak jobb pályák
én nem tudok elfogulatlanul nyilatkozni mondjuk, mert az MW sorozatban ez az első nekem -
#5129 Annyira nekem sem jött be. MW2-t imádtam. MW3at még nem toltam végig. A batman AA meg ACvel is így vagyok. -
benkoszabi #5128 Üdv! Nemrég vittem végig a Modern Warfare 2-t, és avége letaglózott, annyira katartikus volt. Most tolom a Modern Warfare 3-at, nemsoká az Act I végére érek, és nem éreztem a "wow" faktort...kicsit olyan mint anno a Modern Warfare után a World at War...
Lesz benne még ütős jelenet? Ne temessem a játékot? Pl. a New York-i pálya, a tengeralattjárós, vagy a kikötős is jó, de semmi különös, nem marad emlékezetes....
Beindul majd? Lesznek "meghökkentő" jelenetek?
SPOILER MENTESEN!!! ha lehet:) -
pett3rson #5127 próbáljátok ki, hogy váltsatok lobby-leader-t, lehet az egyikőtök nete nem bírja a dolgot a másiké viszont igen, nálunk volt ilyen gond és megcserélve már jobb lett. ha nem müxik, akkor egy patch-re kell várni..hátha csak az segít :) -
Richard90 #5126 Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne, hogy a haverommal nem tudunk normálisan survival-t játszani. Laggol, beakad, megszűnik a szinkron stb.. Erre tudtok valami megoldást? Nagyon idegesítő, hogy nem tudunk normálisan játszani.
Üdv. -
#5124 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha steam cuccokat árulsz amit a steam se enged meg, írd spoiler-be vagy a steam topikba THX.
Én személyszerint azért nem komálom mert át lehet verni ezzel a felhasználókat is. -
wyx #5123 jah, lemez mindhez megvan, azt is kapod, kivéve portal (az online volt) -
Puhos #5121 "apparátus fog ezzel foglalkozni." -
Puhos #5120 Pedig kellene arról volt szó, hogy külön apparátus ezzel foglalkozni. -
#5118 tegnap óta sikerült odafigyelnem is, azóta volt egy ember, aki egy glitchet kihasználva nyomta sorozatban a predator missilet, most nemrég meg egy aimbotos geci. Jelentettem is őket, remélem hamarosan ban lesz. -
#5117 Ground War módban van nagyon nagyon sok cheater. Sima Domination/Demolation/Kill Confirmed-ben jobb a helyzet sokkal. Oda is betéved néha-néha , de a ground warban volt már olyan h 3 különféle lobbyba mentem egymás után, mind a háromban volt aimos. -
pett3rson #5116 de nem is mindent enged átállítani, azaz hiába állítod, nem érvényesül, pl Ping-meter.
Az, hogy mi megy és mi nem azt meg elég nehéz így megmondani. persze a ragdoll az látszik, meg a hullák száma, ilyesmi, de van pár amit nem látsz. -
#5115 sajnos -
#5113 MW3 Config Utility , használta/használja valaki? Gondolom legális, nem jár érte bann, olyasmi mint mw2-ben? A ragdoll effect-et ki lehet vele kapcsolni vajon?
-
pett3rson #5112 hogy irigylem Én őket :D -
#5111 tudod van, akinek élete is van a játék mellett meg munkája is