7458
IZÉ
-
#5196 lehet más játékból van bannolva (pl: cs) -
#5195 Sry Antalnak ment!! -
#5194 Grat!
nem kell nekünk Noob ozni Camper ezni
kapod a végén bőséggel! -
a VAC record mit is jelent? a figura pofátlanul aimbotozik, és még sincs kitiltva???? -
#5192 Szerintem jó vidi!
Jól játszod! -
#5191 köszi
félve tettem fel a videót,mert tisztába vagyok hibáival,vannak olyan pályák,ahol futni érdemesebb,vannak ahol kis területet(hatékonyan)védeni szerintem,csak a bolond szaladgál össze-vissza. -
#5190 Ki nem szarja le ki mit mond a játékstílusodról? :) Az a lényeg, hogy te élvezd. Az sem jelent ám sokat, hogy akimbózol, azzal is tudni kell bánni, hogy összehozz egy 30-0 statot...Nekem is az összes másodlagos fegyverem az FMG9 akimbo...sztem príma kis fegyver, lehet vele osztani jól :) -
#5189 minden negatív kritikát vállalok camper+akimbó
DE csak attól aki szebben megcsinálja a MOAB-ot
a többi kritika nem számít!!! -
#5188 -
#5187 na ez az ,köszönöm ez műkszik! -
#5186 nem,sőt azért kérdeztem a 2000-et mert az mw2 2 dlc-je 4-4000ft volt.És ezen a világon olcsóbb semmi sem lesz,még ha itt csak 2 pályáról van szó -
#5185 és mivel az elite nincs pc-re ezért amúgy is nem mind1? -
#5184 "Csak az Elite-eseknek van ingyen"
lol -
pett3rson #5183 mivel az Elite is fizetős, így nincs ingyen nekik sem :) csak, hogy pontosak legyünk, mielőtt valakik ezen fognak habzó szájjal vitatkozni... -
#5182 Mit gondoltál ingyen lesz?(pozitív csalódás lenne Kottickot tekintve) Olvasgattam a külföldi fórumokat és azt hangoztatják,hogy kb. ennyi lesz (10-12 dolcsi)... Csak az Elite-eseknek van ingyen,de ezt meg is mondták előre ha jól emlékszem. -
pett3rson #5181 Én ezt még mw2-nél kipróbáltam, de csak mikrofonon keresztül akart hangot felvenni, nem ismerte fel a hangkártyám mint bemenet :( persze lehet másnak működik normálisan, fraps-nél kevésbé fogja a gépet az biztos. de amúgy az alapból felvett videókat kellene csak vágni, nem? minek még egyszer felvenni? -
#5180 Ha csúszik a hang, akkor nálad van a gond. -
#5179 Akkor a wegame a te progid
Wegame -
pett3rson #5178 haverom sony vegas-t használ, de szerintem jó az is amit mondtak, mert egyszerűbb...legalábbis úgy tudom. -
#5177 link -
#5176 kösz próbálom -
#5175 fraps jó pedig erre, avi2demuxal kell konvertálni -
#5174 kösz
feltenném én,de csak a frapsot ismerem,annál meg elcsúszik a hang+konvertálni kellene+össze illeszteni...
nem tudsz valami járható utat,hogy egy egész videófile legyen,ami mellesleg nem 8Gb(fraps)? -
pett3rson #5173 ja, amúgy gratula, szép teljesítmény. -
pett3rson #5172 akár youtube-ra is feltehetnéd -
#5171 az első MOAB-om -
#5170 -
#5169 ki mondta,hogy 2000Ft lesz? -
#5168 +1
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!inkább megvárom míg megtörik -
#5167 Ja... 2000-ért 3 pálya... anyjukat azt... jövőre már biztos,hogy nem tömöm ezeknek a zsebét még az alapjáték megvételével sem! -
YMan #5166 köszi, megpróbálom
-
#5165 Márcisuban jön a map pack 1! -
#5164 hihetetlen mennyire laggol tegnap óta a játék. -
pett3rson #5163 25-én este tájban. -
pett3rson #5162 nem a játékot reinstallálod, hanem csak ellenőrzöd (verifying files), hogy minden megvan, up-to-date meg stb. nekem sincs semmi gond, de van, hogy ledob, nem tudok csatlakozni a barátaim party-jához, kilépek a játékból, steam-en belül jobb gomb a mw3 multin, ott properties és verify.., elbíbelődik vele, írja százalékosan, hogy hol tart, aztán néha tölt le, pl tegnapelőtt is valamit és ezután már simán játszok tovább, nincs gond. egy próbát megér, meg akkor már töredezettségmentesítést is nyomjál, biztos ami sicher. -
#5161 Core2Duo E8400 3.0 gHz -
YMan #5160 ha reinstall kellene akkor nem lenne olyan hogy van amikor egy napig megy. A steam elindul, be is tudok a szerver választóban csatlakozni maszek szerverekre steam alól indítva, de a játékból nem csatlakozik, a Connecting to online services után azt írja ki menjek a www.callofduty.com/mw3/status -ra megnézni hogy megy-e a játék... -
#5159 Milyen CPU-d van? -
#5158 "Hadban állok" az Activision-el a CPU 100%-os futása miatt. Már egy hete váltogatjuk a supporttal a leveleket,természetesen eddig baromságokat.és sablonleveleket küldtek,de ma először kérdeztek végre értelmeset is. Kérdezték,hogy a single ment-e rendesen,meg hogy más steam-es játékot tudok-e játszani problémamentesen,meg hogy az eleje óta ilyen-e a game. Remélem lesz belőle valami... Amúgy ez a patch melyik nap jött ki? Mert tegnap újrahúztam a gépet,úgyhogy kb. 4 napja nem játszottam vele,csak ma este fogok először az új oprendszerrel. Kiváncsi leszek megmaradt-e a processzor gond.
Ja és ők a steam-re gyanakodnak,mivel ez a tier_0.dll azt mondják steames,nem mw3 fájl! -
pett3rson #5157 amikor kiírja a hibaüzit arról csinálhatnál fotót, de gondolom ilyen steam nem tud csatlakozni dolog lesz. elég ha csinálsz egy "re-installt", ami alatt a fájlok újraellenőrzését értem, ha valami nem jó akkor letölti és kész, tudsz játszani. ha nem netes gondod van akkor ez eddig mindenkinek megoldotta.