Call of Duty : Modern Warfare 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC
The Matrix has you...
szerintem azért érdemes egy - vagy akár több - fegyvert, perket, akármi mást is átvinni, nemcsak class-t beállítani. Én az mp7-et így állítottam be, de igazából megvagyok nélküle is 😊 csak nagyon megtetszett a végén, de közben elkezdtem handgun-okkal játszani és azok is nagyon jók.
The Matrix has you...
The Matrix has you...
És nem 10-20 ezren tolták,hanem 100ezrek...
Azt írtam kb 8 éve nincs már igazi fps!!!csak arcade,ez is az,játszunk vele mert nincs más..
És ha már a "szimulátorokról" beszélünk,akkor kezdjük a R6-tal 97 bõl,vagy az õsanya az RS,itt már 99 írunk,aztán a CS és igen valamikor jön az OpF is,de elõtte még ott a Raven meg a MohAA ...
The Matrix has you...
The Matrix has you...
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
Lenne egy kérdésem. Amikor Németországban vagyok és fel kell szabadítani az elsõ német várost két tankkal, van egy kis hibám. Úgy a misszió felénél kb kidob a menübe vmilyen hibával, h vmi parancsot v nem tudom mit, nem tud teljesíteni (nem értek hozzá). Ez mitõl lehet?
U.I.: Reliable command buffer overflow.
Ezzel az üzivel dob ki a menübe.
Üdv: Balfars
Meg aztán milyen jó játékra gondoltál? Lego-ra?
Legalább 8 éve nincs egy rendes fps,csak arcade "szarok"
felfedezhetnél még pár jó játékot a steamen 😄
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
pls help
AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC
The Matrix has you...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
és az majom aki végig akimbozott..
Élmény játszani a sok torzszülöttel...
én egyszer olyat láttam, hogy: map noob
ennél nincs lejjebb szerintem
<#nevetes1>#nevetes1>
\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"
The Matrix has you...
szóval elég egyszer végigvinni veteranon, hogy az meglegyen, utána easy-n megkeresed az Intel-eket. Segítséget youtube-on találsz, minden egyes laptop fellelhetõségét videóval alátámasztva láthatod, hogy hol keresd.
The Matrix has you...
The Matrix has you...
"A játék singleplayer részében mit takar a % jel?
- 50% a sima single végigjátszásáért jár, míg a maradék 50% egyébb extráért"
i7 azt szevasztok :P
Amit nem értek, hogy a GL-bõl visszavettek, a shotgun elsõdleges lett, pont ezzel a G18 effektussal nem tudtak kezdeni valamit...
azért akimboznak mert könnyû...
én pisztollyal is jobban komázom ha 1 van úgy flessebb
így van pont neked való az akimbo ta madár!
Frostbite 2
És egyébként meg, ha van egy halom stuff, akkor miért ne használnánk ki? 😊 A te bajod, ha iron sighttal tolod állandóan.
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Frostbite 2
Én egyébként például nem egyszer írtam már, hogy gg annak ellenére, hogy vesztes csapatban voltam. Olyan izgalmas és szoros volt a meccs, hogy tényleg jó játék volt 😊
Noob teamet sose szoktam írni, viszont az tényleg idegesítõ tud lenni amikor a csapattársakat nem érdekli, hogy valójában mi is a feladat, csak a killre próbálnak menni. Például amikor Dominationben ott foglalok egy pontot egyedül , jön egy csapattárs és ahelyett, hogy maradna a pontnál (ugyebár minél többen vagyunk ott annál gyorsabban foglaljuk) szépen elfut... De szerencsére azért sokszor vannak olyanok is akik tényleg törõdnek ezekkel a dolgokkal is 😊
h miért nem tudod mi a baj vele?XD
menj akimboval hajrá...
Frostbite 2
- gg (mondja természetesen az elsõ 3 helyezett a nyertes csapatban)
- bg (természetesen a vesztes csapatban mindenki kb)
elõzõ kettõvel még nincs is gond, csak kb azzal, hogy kik szokták mondani 😊
- noob team (vesztes csapat elsõ helyezettje szokásosan, hogy ezzel leköpje csapattársait, mert õ aztán mindent megtett...)
- akimbo noobs (random épp az, akinek kedve van és lelõtte õt párszor egy akimbos)
stb. stb...
Olyan kérdésem lenne,hogy mw2-be nagyon jól hallottam az ellenséget, ha jobbrol balról jött,ahogy mászott fel a létrán stb ... viszont mw3-ba semmit sem hallok ezért az imádott SD módban igen csak nagy hátrányban vagyok, kérem aki tud segítsen, milyen drivert kéne használnom melyik lenne a jó ti mit használtok elore is koszonom!!
szóval most viszonozom mindenkinek 😊
The Matrix has you...
vagyis nem csak multiplayer hanem spec ops is.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"