Call of Duty : Modern Warfare 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

robotnyk
rendben, én szenteste is ott leszek <#idiota>
Antal99
mindet nemtudom,de ha fegyvert választasz,az végig marad(gondolom a + class is)

AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC

na, hülyeséget írtam, 10 custom class lesz, plusz az 5 alap amit elejétõl elérsz.

The Matrix has you...

az extra custom class mindig megmarad, ha mind a 10 tokent erre váltod akkor igen, 15 custom class-od lesz.

szerintem azért érdemes egy - vagy akár több - fegyvert, perket, akármi mást is átvinni, nemcsak class-t beállítani. Én az mp7-et így állítottam be, de igazából megvagyok nélküle is 😊 csak nagyon megtetszett a végén, de közben elkezdtem handgun-okkal játszani és azok is nagyon jók.

The Matrix has you...

A prestige tokennel beváltott extra class véglegesen megmarad, vagy csak arra az egy prestige-re érvényes? Tehát 6 vagy 15 a max saját class😊?

karácsony másnapján - ha idõd engedi - találkozunk a csatában 😊

The Matrix has you...

FeikG
Ja a Hidden&D-t kihagytam,még 95 bõl,igaz ezt még nem lehetett neten játszani,csak soros meg párhuzamos porton Lan-on...

FeikG
Tudod ezek voltak azok a játékok,amivel az ember átlag napi 10 órákat játszott,éveken át..
És nem 10-20 ezren tolták,hanem 100ezrek...

FeikG
Látom nem figyeltél!
Azt írtam kb 8 éve nincs már igazi fps!!!csak arcade,ez is az,játszunk vele mert nincs más..
És ha már a "szimulátorokról" beszélünk,akkor kezdjük a R6-tal 97 bõl,vagy az õsanya az RS,itt már 99 írunk,aztán a CS és igen valamikor jön az OpF is,de elõtte még ott a Raven meg a MohAA ...

robotnyk
csak jelzem, hogy én is küldtem egy requestet steamen egy kis domination céljából 😊
nekem bejön a Bejeweled 3 például 😊 nagyon jó kikapcsolódásra 😊

The Matrix has you...

ha jól sejtem virágbolti verziód van, úgyhogy warez kérdéssel fordulj a másik topikba 😊

The Matrix has you...

R0zs0máK
Szerintem pont, hogy a COD eléggé árkád 😊 Nem szar, mert szeretem, de nagyon árkád 😊 Próbálj ki esetleg egy Op.Flashpoint játékot, na az szimulátor 😄D

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

Hello!
Lenne egy kérdésem. Amikor Németországban vagyok és fel kell szabadítani az elsõ német várost két tankkal, van egy kis hibám. Úgy a misszió felénél kb kidob a menübe vmilyen hibával, h vmi parancsot v nem tudom mit, nem tud teljesíteni (nem értek hozzá). Ez mitõl lehet?

U.I.: Reliable command buffer overflow.
Ezzel az üzivel dob ki a menübe.

Üdv: Balfars
Antal99
köszönöm

FeikG
Meg sem fordul a fejedben,hogy esetleg van másik acc is! persze,hogy nem!!
Meg aztán milyen jó játékra gondoltál? Lego-ra?
Legalább 8 éve nincs egy rendes fps,csak arcade "szarok"

Büdös Bohóc
mw1 mondjuk? 😄

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

mw2 mw3
felfedezhetnél még pár jó játékot a steamen 😄

FeikG

FeikG
userdata

R0zs0máK
Én is szoktam írni rendszeresen, múltkor HC DOM végén 199-200-ra kaptunk ki, de valami eszméletlen pörgõs meccs volt Village-en...😊))

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

Antal99
AZ f12-vel mentett képeket,hol találom a wincsin:
pls help

Dome az jó pálya és szerintem hála annak a pár újításnak amitõl mw3-nak hívják ezt a játékot tényleg mindenki megtalálhatja a saját stílusát amivel több sikert ér el és több élményt kap, mint eddig bármikor..legalábbis a modern érában.

The Matrix has you...

Frank99
tényleg elég noob vok', de toltam ma egy ilyet...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

FeikG
Az elõbb meg..weapons noob,aztán meg rapid fire noob,a vége felé meg report all pls..
és az majom aki végig akimbozott..
Élmény játszani a sok torzszülöttel...

FeikG
DE VAN!
Engem már nooboztak a korom miatt..
valahogy így"fuck 60 years older noob"

gömbgiliszta
" Jajj ezek a noobozások 😄 Legjobb az volt, amikor MW2-nél egyszer írta valaki, hogy "UAV noob" 😄D "

én egyszer olyat láttam, hogy: map noob

ennél nincs lejjebb szerintem

<#nevetes1>

\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"

szerezz haverokat akikkel tudod nyomni, 2-3 ember már elég jól tudja alakítani a történetet. Ha van TS még jobb. Vegyél fel, Én szívesen játszom csapatban domination-t, peterson1979.

The Matrix has you...

sajnos nincs javítás gombom 😊

szóval elég egyszer végigvinni veteranon, hogy az meglegyen, utána easy-n megkeresed az Intel-eket. Segítséget youtube-on találsz, minden egyes laptop fellelhetõségét videóval alátámasztva láthatod, hogy hol keresd.

The Matrix has you...

ha legnehezebb fokozaton játszol és minden Intel-t megtalálsz akkor lesz 100%.

The Matrix has you...

gömbgiliszta
ott van a faq-ban

"A játék singleplayer részében mit takar a % jel?

- 50% a sima single végigjátszásáért jár, míg a maradék 50% egyébb extráért"

Zinaj
single-t "kipörgettem" de kiirja, h 75%.akkor most nem vittem végig nem értem...

i7 azt szevasztok :P

Nem lenne bajom az akimboval, ha machine pistol kategóriát nem tenné annyira durvává. Jómagam is használom, pont P99-cel. Tökéletes másodlagos. És a hangsúly pont a másodlagoson van. Mikor kezdéskor azonnal arra vált és elkezd körberohangálni, az nem frankó. Benne van a játékban, nincs tiltva, de nekem valahogy nem veszi be a gyomrom.
Amit nem értek, hogy a GL-bõl visszavettek, a shotgun elsõdleges lett, pont ezzel a G18 effektussal nem tudtak kezdeni valamit...

így tudod mivel tolom?
azért akimboznak mert könnyû...
én pisztollyal is jobban komázom ha 1 van úgy flessebb
így van pont neked való az akimbo ta madár!

Frostbite 2

Büdös Bohóc
Te meg gyökér vagy, próbálj meg akimboval p99-et tolni akkor, azzal pont, hogy nehezebb, csak legalább több a tárad meg több skulót tudsz egyszerre szórni, ha közel van az ellenfél. Én akimboban tolom a p99-et és azért, hogy közelharcban fölény legyen (és pont a szórás miatt nagyobb köröket fedek le lövéskor a testre célozva).

És egyébként meg, ha van egy halom stuff, akkor miért ne használnánk ki? 😊 A te bajod, ha iron sighttal tolod állandóan.

Büdös Bohóc
ja dominationben néha kibaszott gyökér csapatot lehet kapni azért...

robotnyk
én is azt használok másodlagosnak, egyszerûen azért mert nem akarok hátrányban lenni a többiekhez képest. viszont mostanában inkább skorpiont használom 😊
akimbo=noob=balfasz

Frostbite 2

Alien
Jajj ezek a noobozások 😄 Legjobb az volt, amikor MW2-nél egyszer írta valaki, hogy "UAV noob" 😄D

Én egyébként például nem egyszer írtam már, hogy gg annak ellenére, hogy vesztes csapatban voltam. Olyan izgalmas és szoros volt a meccs, hogy tényleg jó játék volt 😊

Noob teamet sose szoktam írni, viszont az tényleg idegesítõ tud lenni amikor a csapattársakat nem érdekli, hogy valójában mi is a feladat, csak a killre próbálnak menni. Például amikor Dominationben ott foglalok egy pontot egyedül , jön egy csapattárs és ahelyett, hogy maradna a pontnál (ugyebár minél többen vagyunk ott annál gyorsabban foglaljuk) szépen elfut... De szerencsére azért sokszor vannak olyanok is akik tényleg törõdnek ezekkel a dolgokkal is 😊

akimbot,bármilyen célzót csak a noobok használnak.
h miért nem tudod mi a baj vele?XD
menj akimboval hajrá...

Frostbite 2

Büdös Bohóc
Az akimboval mi is sokatoknak a baja? Annyira ellenszenves faszkalap banda van multiban, hogy hihetetlen, amint véget ér a játék ebbõl állnak a cset beszólások:
- gg (mondja természetesen az elsõ 3 helyezett a nyertes csapatban)
- bg (természetesen a vesztes csapatban mindenki kb)
elõzõ kettõvel még nincs is gond, csak kb azzal, hogy kik szokták mondani 😊

- noob team (vesztes csapat elsõ helyezettje szokásosan, hogy ezzel leköpje csapattársait, mert õ aztán mindent megtett...)
- akimbo noobs (random épp az, akinek kedve van és lelõtte õt párszor egy akimbos)

stb. stb...

sitrep pro

üdv mindenki!!!

Olyan kérdésem lenne,hogy mw2-be nagyon jól hallottam az ellenséget, ha jobbrol balról jött,ahogy mászott fel a létrán stb ... viszont mw3-ba semmit sem hallok ezért az imádott SD módban igen csak nagy hátrányban vagyok, kérem aki tud segítsen, milyen drivert kéne használnom melyik lenne a jó ti mit használtok elore is koszonom!!
Tegnap megléptem az elsõ prestige-t és gondoltam, amíg megint tudok class-t gyártani TDM-ben nyomom. Hát elég kiábrándító volt. A játékosok egyik fele kempelt, a másik meg akimboval rohangált. Vissza a Kill Confirmedhez😊

Én fel szoktam venni, már csak poénból is. egy csomószor belefutottak mikor Én használtam ilyet, volt, hogy 4-en egyszerre robbantak 😊
szóval most viszonozom mindenkinek 😊

The Matrix has you...

Büdös Bohóc
van olyan perk is, amivel észreveheted, hogy az-e, vagy nem

robotnyk
ha látod a dobozt a killcamen akkor látod hogy halálfejes
gömbgiliszta
ha az ellenfél airdrop trap-et hív, az látszik killcam-bõl, hogy csapda?

DarkSector
Is...
vagyis nem csak multiplayer hanem spec ops is.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

gömbgiliszta
új spec ops pályák?

Király!