7458
IZÉ
-
#5236 "tegnap kezdtem az MW 3-t" egyenlőre még nincsen majd később -
#5235 ok köszi
de ez egy másik fórum-ba való
ide mw3-asok kellenének -
#5234 grat -
itt van több is akit érdekel
Link
Link 2
Link 3
Link 4 -
#5232 elírtad
"Nincs eszemennyi! -
#5231 juj most nagyon felbosszantottál,ne csinálj légyszi többet ilyet(köszike) -
Puhos #5230 * "SG-n" -
#5229 Nincs kezemennyi! -
Puhos #5228 Na látod itt van az, hogy az SG csak a másik fikázása megy. Amikor meg valamit virítani kéne akkor behúzza a farkát a nagyszájú. -
#5227 opsika -
#5226 veled már volt gondom itt,úgyhogy elfogultság okán szarok a véleményedre(bár még mindig várom káprázatos videódat,de most komolyan lepjél már meg,ejts ámulatba,bár szerintem te csak gombokat tudsz nyomni,lehet azt sem)
többieknek köszönöm az értelmes kritikát -
#5225 Gondoltam! kezdődik! -
Puhos #5224 Mutass már valami videót te is, te nagyszájú matyi!!!! És ezt se vedd bántásnak! -
#5223 Ja és nem bántáskép mondom
csak kempelés ennyi!! -
#5222 Ezek tuti s videok!
nem úgy mint a KEMP matyiééé -
#5221 nem értem miért sír tényleg mindenkinek a szája a különböző eltérő játékstílusoktól... a csítelést még megértem, hogy kiakadtok rajta. Na de kempelés? Most komolyan ezen kiakadni? Teljesen logikus módszer, ahogy a bázisolás, nem arról szól az egész játék, hogy kifejleszd a legjobb taktikát magadnak és aztán úgy oszd ki a játékostársakat? Én pl nem tudok kempelni, sokkal könnyebb haladni és tudni a pálya rossz/jó pontjait szerintem.
(nem mellékesen annyira zseniális az összes pályának a szerkezete, hogy nem sokáig lehet kihúzni kempeléssel, ha látod, hogy valaki kempel, akkor visszajátszásban megnézed mi történt és odamész megölni másik útvonalon ENNYI, aztán kövér caps-lockkal kiabálj rá, hogy "NA A KURVA ANYÁD ENNYIT ÉRT A KEMPELÉS TE KÖCSÖG" és hátha még fel is kúrja magát agyilag) -
#5220 Addig is mw2-ből:
http://www.youtube.com/watch?v=Y084Ma-GvM4
http://www.youtube.com/watch?v=JZZ4v4k-OiE
http://www.youtube.com/watch?v=SMBi3qkac6E -
#5219 NM. :)
Legtöbb már régebbről is ismerős lehet. -
#5218 Engem megmondom őszintén qrvára idegesít a campelés,de az jobban idegesít amikor szarik rá a csapatom. Úgy értem simán ki lehet szedni a campereket,csak rájuk kell szállni. Ha én találkozok egy camperrel,és mondjuk másodszorra ugyanonnan lő ki,akkor az számíthat rá,hogy utána tuti biztos,hogy rászállok. De neki szerencséje volt,hogy éppen egy olyan szutyok brigádot kapott ki, akik szartak rá. És ha meg is próbálták kiszedni akkor is bénán... tehát szerencséje is volt. Ezért féltem én már első pár napban ettől a játéktól,vissza lehet olvasni,már akkor itt sírtam,hogy ezek a pályák fosok. Nem lehet rajtuk normálisan játszani. Vagy campelsz,vagy esel-kelsz. Én az utóbbit választottam. Kicsit lassan jön bele az ember,de ha belejön akkor nincs ellenfél!
Nem bántok személyesen senkit sem de azt azért szögezzük le: A campelés nem egy szép dolog,egyik játékban sem... ne csodálkozzunk ha szidás megy érte. Akkor pedig főleg ne,ha ezzel összeszedünk egy nuke-ot vagy moab-ot és tönkretesszük az egész játékot... mert szerintem ez tönkreteszi. Mi például összevesztünk a saját haverunkkal amikor a saját dedi szerónkon mw2-ben összeszedett egy nuke-ot,úgy hogy nekünk nem szólt hanem egyszer csak benyomta. Mi meg hajtottunk mint állat ahogy szoktunk,erre vége... marha jó érzés volt tudni,hogy gyakorlatilag adtam a szarnak egy pofont abban a körben. Hozzátenném velünk volt! Jól összevesztünk vele és azóta nem játszik. És milyen furcsa valahogy az ilyenek együtt járnak: aki campel általában gl-ezik,és más egyéb noob dolgokat is csinál(úgy értem előszeretettel).
Az ilyenek az igazi noob-ok. Azok akiknek nem megy a game,de azért szeretnének elérni valamit. Gyakorlatilag feladják,és mindent feltesznek arra a lapra,hogy: minél többet öljek,mindegy milyen áron.
Csak akkor nem értem hol az élvezet?
Én soha nem tudnék így játszani Nekem a legfontosabb azt tudni,hogy azért voltam jó mert jó voltam! Nem azért mert nem tudtak kiszedni a camper helyemről és jól rájuk dobtam egy moab-ot. Ehhez nem sok tudás kell. És mivel a tudás=tisztelet... ki lehet következtetni... ezért nézik le az ilyen embereket... ezért nem kapnak tiszteletet az olyanoktól mint én Ezt lehet magyarázni ilyen dumákkal mint a "csinálj jobbat" meg "akkor is megszereztem!" meg "...leszarom"
De tudjátok mit? Aki kíváncsi annak itt a steam nevem: ozimakistvan
Vegyen föl és teszek föl pár videót majd magamról az online vault-ba,hogy szerintem mi a normális játék,és hogy lehet így is! Csak hogy nehogy csak a "szám járjon"! -
#5217 kösz DS a perk listet
csak a fordító elég érdekesen fogalmaz xd -
#5216 MW 3 tegnap kezdtem:D
MW 2 van 1-2 vidim de azok "noob camperesek" xd -
#5215 már ő maga se tudja mennyit nukolt mw2-ben(talán már a 100. nukot is elérte, vagy többet), a legtöbbnél ott voltam.
akkor is amikor mw3-ban moabot tolt. -
YMan #5214 Nem értem ezt a nagy camper-akimbó-noob-ozást... wazze ezt lehet csinálni a játékban, fejlesszétek ki az ellenszert. Imádom szopatni a shield-eseket, pedig az elején zavartak. -
Puhos #5213 Az a baj ezzel az egész SG fórummal, hogy itt csak a másik fikázása megy semmi más. -
#5212 azt a videót nem teszem fel,amikor 44 MAGNUM-al lőttem lórol 22-3-at(lehet,hogy az írás nekem is megy)
na hajrá fikázzatok amíg bírtok,de legalább frappánsan tegyétek -
#5211 annyi szépen játszó kolléga van aki valamiért nem mutatja meg tudását.
nem értem miért titkoljátok?(lehet nektek sem megy másképp)
kritizálni én is tudok az olyan mint pl.:akimbót használni
a feliratot nyomogatni meg elég noob camper dolog -
#5210 ejts ámulatba(mutasd,hogy tolod) -
#5209 ne csak a szádat jártasd,te az mw2-nél is"név"voltál,mutass valamit. -
#5208 Totalcod-n szoktam megnézni de valahogy MW 3 kimaradt a listából...
hát a szinte semmit nem írt a perkekröl -
#5207 Camper+Akimbo noob :D így akárki tud moabot tolni
-
pett3rson #5206 codwiki és chrome-al lefordíttatod az egész oldalt, más nem nagyon van :) -
#5205 max részletekből tudod szerintem összekukázni, nincs konkrét magyar wiki oldala, vagy valami, ha erre gondolsz, legalábbis én nem találok azóta sem -
#5204 valaki nem tud 1 oldalt ahol rendesen le van írva magyarul a perkek meg az újítások?(kick meg ezek) -
#5203 -
#5202 ügyes vagy de azért:D -
#5201 igazad van! -
#5200 mutatsz jobbat,vagy csak jártatod a szád? -
#5199 nem tom, azért kérdezem.... -
#5198 általában nem véglegesek ezek úgy tudom, első körben 48 órát osztanak, vagy valami ilyesmi, nem? -
pett3rson #5197 nem túl szerencsés összehasonlítani a játékstílusokat, mindenesetre amit csináltál nem túl izgalmas, az biztos :)
Nem azt mondom, hogy az enyém szebb volt - és bárcsak meglenne, de nem vettem fel -, de törekedj a kicsit "vagányabb" játékra és ne ilyen könnyűnek ítélt fegyverekkel csináld meg, mert igazi kihívás abban van. Ez sem egyszerű, tapasztaltam Én is, de attól még grat, a lényeg, hogy sikerült.