Call of Duty : Modern Warfare 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC
Ha megnézed a nagy "gyûjteményed" abban azt fogod látni,hogy a Mohaa 2001 ben jelent meg és a CS 2000 ben,pedig mindkettõ már elérhetõ volt ilyen tájt elõzõ évben..
Az lehet hogy tévedtem a H&D-l kapcsolatban és arra sem emlékszem az elsõ diamond voodoo1-et(jó kis 4 megás) 96 õszén vagy 97 tavaszán vettem e....
De nem is ez a lényeg..onnan indultunk,hogy sztem nem a OpF az fps szimulátora (ahogyan azt te állítottad)hanem a R6-Rouge Spear és a CS..
És nem csak azért,mert ezek voltak az elsõk,hanem skill-es volt és nehéz is,nem olyan dara,mint a mostaniak,amiket konzolra készítenek,nem pedig PC-re...
ON
Hidd el egyszerûbb elfogadni azt a tényt, hogy TÉVEDSZ és belátni, hogy igazam van, mint kötekedni...
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
Mert ha éltél volna akkor,vagy éppen nem pelenkáztak még,tudnád,hogy akkoriban,már a hivatalos megjelenés elõtt legalább fél évvel elérhetõk voltak a játékok,(demók,béták, stb.)
Így volt ez a CS-al MohAA-al és még sok mással is..
Nyugodj bele,mert amirõl itt szó van,azzal mi már 97-ben játszottunk..
Hidd el egyszerûbb elfogadni azt a tényt,hogy nem vagy olyan okos,mint képzeled,meg bölcsebb is,mint kötekedni........
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
The Matrix has you...
Tehát,ha jól értelmezem akkor érdemes venni ilyen kütyüt amit a francia úriember szépen be is mutat. És ugyanúgy mint PC-n,egérrel és billentyûzettel toljam. Vagy szokjam meg a controllert mert azzal sem lehetetlen.
The Matrix has you...
The Matrix has you...
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Segítõkész hozzászólásokat elõre is köszönöm.
Üdv
azért kiváncsi lennék,hányan foglalkoznak a csalók bannolásával(mondjuk 12.24.-én(vagy egy hétköznapon??))
AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC
ez nem olyan mint youtube-on a like hogy megnyom a csicska gyerek egy like-ot, hanem meg is kell indokolni egy kommentbe hogy miért reportolsz, szóval kis szarosok ellen védve van.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Lenovo Y500 iPhone 5S BMW E30
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
ne aggódj, nekem is régebben reportokkal fenyegettek azt leszartam.
Van 1-2 ovodás ha szarrá alázod akkor te már csalo vagy azonnal ha meg vissza mersz szolni akkor is reportolnak.
1 dologra figyelj...SOHA ne írj trágár szöveget mert naplozzák és azt vissza tudja keresni...
Lenovo Y500 iPhone 5S BMW E30
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
csak elkéstél
:-)))
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
JÓL IS NÉZNÉNK KI, HA TE CSAK ÚGY TEXTFÁJLOKAT MÓDOSÍTVA ÁTÁLLÍTOD A FEGYVER PARAMÉTEREIT 😄DDDDD JÓ ISTEN
Egy olyan segítség kellene nekem, hogy átállítanám a játékba azt a módosítást a 2 MW között (vissza régi MW2-re), hogy a tûzgyorsaság ugyanolyan hosszú legyen és az ellenség sebzése is ugyanaz az érték legyen,
tudom sokkal könnyebb lesz így a játék az AI miatt egyrészt, de nekem a BlackOps-ban sem tetszett, hogy 3at lõsz és elfogy a tár meg az sem, hogy téged érdekes módon kevesebb sebzés kell a halálhoz.
Rövidre zárva csak azt a fájlt keresem amibe át lehet állítani ezeknek az értékeit a Modern Warfare 2-höz (a multi része nem is fontos, inkább a Kampány, a Sõec Ops + a Survival...
ui: Okoskodás nem érdekel, én sem szídok senkit, inkább olykor segítek, persze ha tudok...
Köszi elõre is a segítséget
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
The Matrix has you...
The Matrix has you...