Call of Duty : Modern Warfare 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Matrix has you...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
EZ MILYEN DOLOG?
ennyi,de ezt nem unom(Tisztelt pett3rson,ha nem muszáj,ne szólj bele,kösz)
AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
The Matrix has you...
1 az mw3 nál 100x jobb mindenbe
2 azért mer nekem tetszik
te iszol vagy szívsz?(szerintem szívsz)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
olyan vicces, hogy ilyen szarért is egymás torkának tudunk ugrani..na jó kis túlzással éltem, de néha felhúzott szemöldökkel olvasgatom kedvenc topikomat és a többi fórumot is. bár tudom azt is, hogy nincs min csodálkozni...ilyenné lett a világ..biztos ez is a gta-tól van 😄
The Matrix has you...
(csak viccelek.)
The Matrix has you...
A részleteket megbeszéljük!
Érdeklõdni: [email protected]
azért mer nekem tetszik még megkérdezhetem!vagy nem ?!?!(tudod van a családomba rajtam kivül,más aki nyomja a codokat!!de nyugodtan kössé bele ebbe is!
8600k,32gb,2080,Acer predator 27"
Nekem 3 másodperc és bejön minden.
"Én megvettem BF3 at is
sose voltam nagy bf es
de az mw3 nál 100x jobb mindenbe!!"
hajrá
Sírva kérlek vedd már ki a bannerbõl a videókat és egyéb már nem aktuális dolgokat.
Belépek a topicba b+ és még 2 gyermekemet is megfürdetem mire görgethetem az oldalt😊
Az asszonyon kívül ennek senki nem örül....
"A kevesebb néha több"
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
egy próbát megér...
Az mitöl van,hogy ujra raktam gépet
és nem enged Steam belépni multiba?
spec ops single megy!!!
help pls!!
8600k,32gb,2080,Acer predator 27"
EZ A DEFENSE LÉNYEGE BAZMEG, HOGY VÉDD AZT A KURVA PONTOT, NEM PEDIG HOGY FUTKÁROZZ A PÁLYÁN ÉS ÖLD AZ ELLENSÉGET.
Új kör elején persze én is a feladatra koncentrálok, de ha látom, hogy teljesen értelmetlen, és egyedül szenvedek, akkor onnan lehet engem noob-nak meg campernek, meg nem tudom minek hívni, játszok ahogy jól esik, aztán kész.
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
The Matrix has you...
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Sziasztok.Nekem az a problémám,hogy nem mûködik a survival mód.Mi lehet a gáz? Légyszi segítsetek😊
Lehet ez a gond? Akkor ELADÓ!
vmi patch kell hozzá?
Játszani megyek fel, és nem az elmebajért.
Sorban jönnek a 1,2,3-. helyek.
néha persze gyengébb is -klánok ellen, hiszen õk valszím fülessel persze hogy jobban játszanak, mint én egyedül.-
bár ma a gyerekkel toltuk, õ elsõ lett szinte mindig, én meg 2,3-ik....
ma csak kill confirmedet játszottunk, a sok láma nem veszi fel a dögcédulát, csak öl....
ma eldöntöttem, hogy leveszem a nevemrõl a HUN véget... nem tudnak viselkedni a magyar kisgyermekek, de ezt már megírtam a múltkor....
bár a németek sem....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
A tv-d fullHD-s? Mert ha nem akkor cseszheted.
Lenovo Y500 iPhone 5S BMW E30
Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC