7458
IZÉ
-
#5316 Ez egy hülyeség amit mondasz :D, most éppen 1000forintos technika egerem van SAD:ADS:DAS: és ugyanúgy quickscope-olok mint azelőtt :D -
simonl #5315 Sziasztok puhányok:)
Szeretném megkérdezni, hogy ezzel az új 12.1 es AMD/ATI driverrel nektek is pixelhibás a multi egynéhány pályája? ( pl. Fallen) Vagy a netem/pingem szar.... ezen agyalok pár napja, kérlek segítsetek.
Köszi ha tudtok segíteni.... -
#5314 azt ne mondja senki,hogy 1:így születtek 2:sokat gyakoroltak
inkább "programozható"egerük van -
#5313 Tényleg jól nyomja a srác,de azért ez cod betegség ez a sniper fegyver akkor is one kill shot ha mellélősz 30 centivel... ez azért elég illúzióromboló Ezért nem szerettem soha a noscope meg a quickscope-osokat... gyakorlatilag kihasználnak egy bugot. -
#5312 Baszki de jól játszik az ember! Nekem pont tegnap sikerült egy 19-es killstreak, de eddig ez volt a best... -
pett3rson #5311 Két helyen szerepelek benne Én is :) ha jól megfigyelitek egy glitch is van demonstrálva, mégpedig a cm901 shotgun attachmentel gyorsabb lövésre volt képes, ha jól tudom a legutóbbi patch ezt javította. -
pett3rson #5310 MW3: I Can't wait|PC Frag Movie...jó szórakozást :)
-
ch13 #5309 Bocs, lehet, hogy hülye vagyok de ez magának a játéknak van fenntartva ez a topic. De ha tévedek linket plz. Köszi! -
#5308 akkor talán a boxos topikban kéne írni ezt, mert ez pc-s topik -
ch13 #5307 (xbox360) -
ch13 #5306 Üdv!
Tud valaki egy magyar MW3 klánt, ahol van TGF?
Vagy lenne rá igény, hogy alapítsunk egyet? -
#5305 nálam csak 50% stimmel -
#5304 Nekem van küldtem pü-t is. -
#5303 Akinek van megunt MW3 az jelezze, de nem itt hanem PÜ-ben.
Thx. -
pett3rson #5302 yep, most éppen fitt volt és pillanatok alatt betolta. érdekes, y-akta lesz belőle feltétlen... -
#5301 szintén, viszont érdekes módon nem mindig -
pett3rson #5300 csak nekem tölti be mostanában sokára az oldalt? mintha valamelyik bolt linkjénél állna meg és töltöget ezerrel. -
koocos #5299 Akimbo Magnum, és minden gondotok meg fog oldódni -
pett3rson #5298 sajnos ez csak jó ping-nél működhetne, de legtöbbször ott sem. nem nagyon szoktam kempelgetni, inkább rambózok vagy ha úgy tetszik rush-olok, ezáltal többször kerülök az ellenséghez közel, mint az átlag magyar. ugyanakkor Én az SMG-ket részesítem előnyben vagy a handgunokat, ha már secondary szóba jött, ezenkivül néha challenge-ek miatt veszeke lő shotgunt vagy assaultot.
ha szorult helyzet van 10-ből 8-szor szoktak az akimbosok kiszedni és ez már picit kezd az agyamra menni. mindenki ellen megvan az ellenszer, igen, a valóság azonban kicsit mást mutat. -
fawcet #5297 Nekem meg az jutott eszembe hogy clay miatt szidtak az ellen rusher klánja. Én meg beírom mindig erre van orvosság sitrep vagy stalker pro, aztán elkezdtek sirni hogy akkor nem tudják használni a ninját... Basszus csipásként szoktam nyomni ellen de nem szeretem ha mindjár 2 van mögöttem.
gl-t még megértem hc sd-ben hogy off, mert arra semmit nem ér a blast shield perk. -
#5296 Jajjj, megoldódott minden, apám zselés egér alátétjét kölcsön kértem és mindjárt jobb a helyzet. A játék egész jó, a bf3-val ellentétben itt értem mi történik és valahogy nem is érzem olyan erőltetnek. Szimpla kellemes akció játék ami ellazít, eddig mindegyik epizóddal toltam amit CoD-nak hívtak :)3-napos pihi és kellemesen végig tolom... nem halok bele végülis hogy nem használhatom a boxos karom... -
#5295 könyv írásban gondolkoztál már? -
#5294 "Az egér sokszor ugrik félre hord, akkor belecsípek a lepedőbe és kisimítom hogy simábban fusson rajta az egér... "
ennél a résznél hangosan felröhögtem...
nem is tudom olyan "aranyos" vagy milyen ez... -
#5293 +azért az, hogy FMG9 akimbo van a kezedben, az nem garancia rá, hogy hú most aztán mindenkit szarrálősz...mozgás-helyezkedés-taktika....ezek sokkal többet érnek, ha jól csinálod akimbozhatnak nyugodtan, úgyis te vagy a jobb :)) -
#5292 már megint itt köpködtök, hogy akimbo fúdeszar, ha annyira bajod van vele, használd te is... nem muszáj a secondary fegyvert használni... egyébként meg teljesen egyértelmű, hogy a másodlagos fegyverek közelharcra jók csak és hogy máshogy maximalizáld a hatást, mint így? -
#5291 inkább a csalókat vegyék ki először,ne az akimbóval kezdjék -
#5290 Akkor mondjak le a dologról vagy van orvosság a dologra? Tud valaki segíteni?
Jó akkor marad az hogy én is valamit az ölembe veszek.... vagy alátétet vagy mi a szöszt... -
Puhos #5289 Sztem ebben semmi demagógia nincs. -
pett3rson #5288 demagóg hozzáállás..nem leszek boldogabb vele,ha nekem is le kell süllyednem ilyen szintre. jobban le kellett volna nerfelni, ennyi. -
Puhos #5287 Nem vagyok az, de ez legális nem tiltja semmi sem. Használd ellenük te is, aztán ennyi! -
pett3rson #5286 jó nagy mazochista vagy ha Te élvezed az akimbo köcsögök elleni harcot... -
Puhos #5285 Miért vennék ki? Nem azért van így megírva egy játék, hogy aztán valamit kivegyenek belőle. -
pett3rson #5284 amit remélhetőleg hamarosan teljesen kivesznek, mert totál szétcseszi a játékélményt... -
#5283 valóban nem volt köze... mind1. majd valamelyik akimbo-val könnyebb lesz az biztos... -
pett3rson #5282 ezt nem értem, hogy mi köze az egészhez amiről beszélünk, de lassú reakcióidőre se a bill. se a kontroller nem megoldás :)
ha nem megy akkor nem kell játszani ilyennel, ez van. az tuti, hogy jelentősen felgyorsult a játék az elmúlt évek alatt. -
#5281 Nekem meg nagyon nehezen megy. (bill+egér) Azért mert CSS-ben csak inkább "futottam" de abban a játékban félprofi vok már.
Ebben meg az a bajom hogy nem vagy későn veszem észre az ellenfeleket, ők meg jó gyorsan lelőnek. :/ Szal nincs elég reakcióm ahogy leguggoljak,lehasaljak, visszadobni a gránátot, lekéselni. Nincs reakcióm minél gyorsabban megnyomni a billgombokat.
-.- -
pett3rson #5280 nem arról beszélünk, hogy nem lehet kontrollerrel játszani, hanem arról, hogy semmi esélye sincs az egérrel és billel játszókkal szemben. de ha neki ez a kihívás, akkor hajrá :) -
koocos #5279 Én néhanapján a tévén játszok a nappaliban. Ott sincs semmi asztal, beülök a fotelba a tévé elé. Van egy IKEA-s fa bútorom, ilyen láda szerű rakodó. Annak a teteje egy 1m x 0,5m-es fa lap, azt szoktam az ölembe venni, rá a bill meg az egér, a fotel karfái tökéletesen megtartják, kényelmesebb mint ha a szobámban játszanék számítógép asztal és irodai szék kombóval :)) -
#5278 kontrollernél x-360,nem véletlenül van segítség -
#5277 Játéktípustól függ, hogy hol jobb a kontroller, és hol rosszabb, ne általánosítsunk már... Elhiheted nekem, hogy aki hozzászokott már rendesen a kontrollerhez, annak semennyivel sem kellemetlenebb azzal irányítani.