Call of Duty : Modern Warfare 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Matrix has you...
®
AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC
a hozzászólásod alatti karaktereket,mivel készítetted?
Hát ez valami felháborítóan szar. Normálban 2x kell megütni az ellent, HC-n elég 1x, de lehetetlen közel kerûlni.
láttam róla egy videót, persze az konzol volt meg lehet, hogy kamu is, mert ott pl megmaradtak a title-k és az emblem-ek, másodsorban azért, mert a 10-es prestige jele nem tetszik 😊
most 9-esre felhúztam és onnan játszom, de már nem nagyon érdekelnek a statok, mert a fele kamu aki listán van. hiába írja nekem, hogy 65344-ik vagyok a Score alapján, már volt róla kép is - és nekem is volt ilyen -, ha meghekkelik és 1 miliárd pontot kap, akkor mirõl is beszélünk? milyen listáról? mindent lehet hamisítani, így nincs semmi értelme az egésznek. csinálom a challange-eket, mert jó pár van ami nehéz és kész, meg persze jókat játszom, már ha sikerül az iszonyat lagg mellett, de hát ez van, ezt kell szeretni..
The Matrix has you...
nem ajánlom senkinek...tényleg mindent nulláz, mintha most raktam volna fel a cod-ot...
The Matrix has you...
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
The Matrix has you...
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
Haveromék funtage-e
Jó Szórakozást! 😊)
BUÉK!
A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!
Szilveszter alkalmából nem kívánok egyebet, csendes lépteid kísérje szeretet. Szívedbe béke, lelkedbe nyugalom, légy boldog a következõ 365 napon! BUÉK!
The Matrix has you...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Tegnap este a clánnal nyomtunk egy pár kört. Az egyik körben egyszer csak egy hibaüzenet jelent meg a képernyõn (mindenkinél), és kidobott a játékból. Egybõl arra gondoltunk, hogy valami kis csíra (vérpisti) szerveradmin progival kinyomott minket. Azt nem tudom, hogy a host ki lehetett (nyilván ezek szerint Õ). Fain!
BUÉK minden játékosnak és nem játékosnak!!!
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
The Matrix has you...
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
amúgy általában találnak vele így is, csak hát ez ilyen zsákbamacska. õk tudják...
The Matrix has you...