7458
IZÉ
  • pett3rson
    ez egy fajta válasz rá, de már ennél sokkal többre használják sajnos, így a régi, valódi értelme már elhomályosult.

Noob
  • killerkocka
    Mai vérpistikék mellett már semmit sem jelent az én szememben, mivel már minden fegyvert noobnak tartanak, amivel csak lelövöd őket. Mp7-et meg akimbot megértem, hogy mindenki annak tartja, jómagam is, mivel előnytelenül erős. Egyébként voltam már pp90 noob is, handgun noob, mikor usp single-lel arattam, de a legnagyobb eddig: "assault noob!". Bicskát megértem, ha annak tartják, bár nem is igen szeretem. Jobban el tudnám viselni a jó öreg bash (puskatus cod2 módra) feelinget a mostani késelés helyett. Sokkal reálisabb lenne és páran talán megtanulnának lőni is bicskázás helyett.
  • Antal99
    mit jelent az,hogy noob?
    ha valaki igazságtalanul könnyen lő le valakit?(mondjuk,van akinek az akimbó is nehéz)
    Teljesen mellékes szempontból,aránytalanul nagy előnnyel indul egy"harcba"???
  • wollnerd #5353
    omg
  • DarkSector
    OMG. :)
  • Prince23
    Na ezt nézzétek!

A google tudja mi a jó!

call of duty
  • wollnerd #5350
    Sejtettem hogy MW2.
  • AkAfinucsi
    Hát igen a két legjobb barátom :DDD
  • gömbgiliszta
    terminal (MW2)
  • wollnerd #5347
    Ez melyik pálya?
  • Drephis

• DarkSector
    Nem ajánlgatunk itt warez-t. Thx.
  • Bugi Misi
    néz át warez topikba és nem kell megvenni:D
  • Antal99
    én is csapatban játszom legtöbbször,most akkor ki fáradjon,hova?
  • busman1
    Mindent elmondott. Ha eredeti, akkor steam, ha warez, akkor felejtsd el a multit. Ennyi. Meg kell venni.
  • Finta92
    Bocsi de ezzel nem mondtál nekem semmit... nem eredeti, akkor a Steam szóba se jöhet... a warez-al meg ugyan ide jukadok ki xD
  • pett3rson
    steam minden problémád megoldja...amennyiben eredeti..ha nem, akkor warez topik.
  • Finta92
    Sziasztok... Segítséget szeretnék! Teljes kezdő vagyok... Mien szerver keresővel tudom elindítani a multit és mien patch kell hozzá? Xfire játszik?
  • pett3rson
    ha taktika kell, akkor fáradj át a BF3 topikba és játékba. a COD régóta nem taktikáról szól..legalábbis nem egyéni szinten. csapatban már kell taktikázni és szoktunk is, ha összejön a team nagyon alázós pontszámok jönnek ki, de egy montage videó nem erről szól, hanem az egyénről és annak a játéknak a legszebb, legérdekesebb videóiról. nem nagyon néztetek még ilyeneket, hogy ezt így le kell írnom.
  • pett3rson
    összeteheted a két kezed, hogy nem sokat találkozol ilyenekkel vagy még "rosszabbakkal". Mi sajnos belefutunk pár "super-human"-be, akik Beas szerint nem csalnak, egyszerűen olyan jók amilyenek. de hogy mit művelnek? inkább le sem írom, de Beas a nyomukba sem ér QS szempontjából. Én azokra viszont szívesen használom az egérhacker kifejezést :)
  • pett3rson
    nem értem mit nem értesz. ha neki laggja van, akkor az ott lesz a videón is, azon nem tud csalni, ott nem lehet vágni amint látod. szerintem ebben a játék theater funkciója is ludas és nem a maximum fps-el vesz fel, hanem limites, de erről nem tudok biztosat.
  • Antal99
    de oké elfogadom,mint mindenhol itt is vannak kimagasló"tehetségek"
    de én pont leszarom őket,inkább egy ügyes taktikus játékos a mérce számomra
  • Antal99
    az hogy a qs-os gyakran 50 cm-rel is mellé lő,az lehet lag,de akkor hogy a fenébe látszik pl az ilyen videókon?2.23+4.04(hiszen ezeket az látja aki lő,gondolom a lagot nem kalkulálja bele)
  • Antal99
    ok,akkor a másik kettő lehet,így születtél?
    egyébként meg ki hogy játszik,az sok mindentől függ,többek között a társaktól,az ellenféltől,stb
    az meg,hogy ki milyen játékos,azt mindenki maga döntse el magáról.

de össze vágni egy videót,az is egy másik dolog,engem inkább a vágatlan videók érdekelnének,nem arra vagyok kíváncsi,ki hogy tudja kezelni a vágó progit(ezt nem rossz indulatból mondom,ahhoz is érteni kell)

szerintem is tök jó a srác,csak hiteltelen,ugyanis hál istennek,valahogy nem sok ilyennel találkoztam 9 nap alatt,és ti?
  • pett3rson
    1. jaja, a zene nagyon sokat dob rajta
    2. ezt mondtam Én is, csak neki hamarabb megvan, mert többször kerül fasza szituációkba. most éppen megint gyűjtés alatt vannak a jobbfajta killek, helyzetek, akinek van ilyenje és szeretné viszontlátni egy hasonló gyűjteményben az vegyen fel friends-be és rakja be a vault-jába a kivánatos részeket.
    3. 4 napig vágta, effektelte, stb. sok időt fordított rá.
    4. egyszer 2:35-nél a G36-os multikill, ami kicsit meg van vágva, de tényleg csak picit :) a másik 3:44-nél a gránátos triple kill + 2 az autóval :)
    5. nekem is kedvenc részem multi szempontjából.
  • gömbgiliszta
    1. tök jó ez a zene
    2. a srác tényleg úgy néz ki, hogy jól játszik, de ilyen momentumokat szinte bármelyikünktől össze lehetne válogatni
    3. a videó elkészítése jó sok idő lehetett, meg jól sikerült
    4. te hol vagy benne (perc, másodperc)?
    5. ma már 2x néztem meg, ezt a játékot nagyon jól megcsinálták!

!!!
  • pett3rson
    amit látsz az valódi és a lagg miatt van. kikerülhetetlen, de megszokható, csak az élményt rombolja. inkább az szar, hogy totál random az egész és egyik pályán még jó aztán meg szar az egész. ennél sokkal durvább dolgok is megtörténnek amúgy, de úgy látom nem sokat játszol vele, hogy ez eddig nem tűnt fel.
    mivel sokat játszom a sráccal már ismerem a képességeit és azt is mit használ (vagyis amit elmond, de csalást nem, azt észrevenném, de nincs is rá szüksége). QS-ra nincs bindelt egérgombja, Handgun-ra állította be egyszer, hogy kipróbálja, de elég szar úgy játszani, bár gondolom megszokható.
    Nem akarom magunkat fényezni, mert nincs szükség rá, de ilyet bárki össze tud hozni, csak időbe telik amíg összegyűlnek a makkosabb ölések; persze Ő kimagasló képességekkel bír, de megfejelem azzal, hogy volt olyan, hogy simán megelőzte pontszámban a "csapatunk" leggyengébb tagja is :) . Inkább a videót összerakni nehéz, főleg, ha nincs hozzá előképzettség és megfelelő vas a program alá:) rengetegszer szállt el a gépe error-al, mert a sony vegas nem akart működni, de végül csak sikerült valahogy megcsinálnia.
  • eLiXir
    te
  • robotnyk
    hülye.
  • Puhos
    Két dolog, első; ha nem tudsz valamit, vagy valami gondod van felmész egy fórumra, leírod a gondodat, majd valaki ír rá valamilyen megoldást. Ezt vagy megfogadod vagy nem. De ebből adódik a második; ha gondod vagy problémád van nem foglalkozol senkivel és senkinek a véleményével és mész a saját fejed után! Akkor kár volt kérdezned! Egyáltalán akkor minek írsz ide?

Sok sikert!
  • HUN BECSEHELY
    Csak kérdeztem,nem sírtam.
  • R0zs0máK
    Akkor minek jössz ide sírni?
  • HUN BECSEHELY
    Letörlöm a rákba.Anyira nem érdekel.
  • ozimak
    Hát az tényleg remek
  • DarkSector
    Ez lagg, csak te szemszögedből látszik így....
  • ozimak
    Jól csinálják,csak az a baj,hogy(már az MW2-ben is ez volt) visszajátszásban nagyon sokszor lehet látni,hogy a gyerek már továbblép 20-30 centit,mellé lő de közben meg beveszi ölésnek... Ez azért erős egy kicsit,de lehet csak én gondolom így. Biztos így a normális...
  • Puhos
    Próbáld meg a játék fájljainak épségének ellenőrzését lefuttatni.
  • HUN BECSEHELY
    Eredetim van,azt szeretném leszögezni.Nem sokat játszottam mostanába vele.Steam-en indittom a Multi pedig ledob."Disc read error" .Ennyire szar lenne?
  • koocos
    Azok után amit leírtam, ma se lesz jó napom :D szóval jobb napjaimon megy a Qs...
  • koocos
    Legolcsóbb Genius, és tudok jobb napjaimon megy a QS... fáradtan, másnaposan nem tudok játszani, olyankor nincs rá reflex.