Call of Duty : Modern Warfare 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
legalább 10 moab-ot csináltam azon a pályán,még MP5-el is...
The Matrix has you...
The Matrix has you...
A szabályok nem azért vannak ám,hogy boldog boldogtalan fittyet hányjon rájuk.
AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC
A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Azok sirnak akik telefonról sg-znek. 😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
The Matrix has you...
kipróbáltam egy szar 80 ezres laptopon és szépen ment, de leveszem ha ekkora traumát okoz a videókat.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
The Matrix has you...
The Matrix has you...
próbálok óvatosan fogalmazni,nem szeretnék senkit sem ok nélkül megbántani.
Véleménye(értelmes) mindenkinek lehet,hiszen ez egy fórum.
És ha egyértelmûen hackert látunk,azt szoktuk jelenteni.A leglátványosabb a level hacker,~300k ~500d játék idõ ~10 óra.
Megértem álláspontodat,de a hecker,az hacker,még év elején is.(a kicsi csalás sem jó)
8600k,32gb,2080,Acer predator 27"
Persze legfõbb dolog, hogy tényleg gusztustalan és unalmas is ahogy játszik. Inkább vágnék eret magamon, mint hogy így csináljak MOAB-ot, ebben túl sok kihívás nincs. Majd egyszer összejön, normál fegyverrel, ha elég ügyes leszek, de ha nem, nem, megy tovább az élet 😊
The Matrix has you...
Support-os, bárki könnyedén elérheti és még mindig sokan vannak akik nem tudják hogyan kell megölni gyorsan. Ha összeakadsz velem például, akkor tudok okozni pár kellemetlen percet és olyat kill/death arányom lesz, hogy csak na 😊
The Matrix has you...
pillanatnyi elõnyt ad, amikor elkezdtem normálba nyomni, akkor megnéztem és valami 20 százalék körül volt az Accuracy-m, volt elõtte magasabb is, de ezt kb 15 meccs alatt visszahoztam a saját, korábbi szintemre, szóval ebben semmit nem javított.
A Kill/Death arányom is sokkal szarabb volt, mert kb. egyet öltem egyet haltam esetek fordultak elõ, FFA volt és 18-an voltunk..asszem.
Nincs 10x-es elõny senkinél, ezt ne akard belemagyarázni. Van aki 1 Prestige-t lenyom és csókolom, végzett vele, nem kivánja tovább folytatni, ugyanott lesz ahola 10-es prestige, csak tucatnyi emblem és title nem lesz emg neki a talonban..nagy kaland...
COD-ban már sajnos évek óta nem jelent sokat a statisztika, a Kill/death még talán, de az sem mindig mivel senki sem megy egyforma fegyverrel, eleve nincs mit összehasonlítani. Te is tudod, hogy egy shotgun esélytelenebb, mint egy FMG9 😊 ja és ott vannak a killstreakek, amivel aránytalanul magas kill-t lehet elérni, csak meg kell tanulni kezelni õket és olyanokat berakni ami hamar megvan, így sokszor tudod behívni. Erre pár napja jöttem rá Én is, ugyanezt csináltam, mint Te, bújtam a statisztikáimat, de nincs értelme. Mondjuk nem akarom elbaszni a kedved már így év elején, de ez a multis világ már nem a régi multis világ 😊
The Matrix has you...
ha ez másnak is számítana,akkor könnyen belátható,hogy míg én 10x alap cuccokkal küzdöm magam a jobb dolgokért,addig õ "áll szemben velem" az általa választott fegyverével és miegymásával EZ IGENIS ELÕNY 10x elõny.
ez rád nem vonatkozik,mert már egyszer végig nyomtad,de sokan elsõre megszerzik ezt az elõnyt!!!
The Matrix has you...
Fent a bannerban:
Most kb. ugyanaz a helyzet, de még mindig volt bennem annyi parasztbecsület, hogy elõször megint tisztességesen végignyomtam. Aztán lenulláztam, mert kíváncsi voltam mit csinál és most azért nem lépek tizesbe, hogy ne legyen olyan a jelem, mint a többié - a 9-es amúgy is jobban tetszik, meg még az 7-es lenne jó.
Az a baj, hogy az emblem-et, meg a title-t lehet csak megváltoztatni, de ezt a prestige-t jelölõ szart nem.
The Matrix has you...
The Matrix has you...
The Matrix has you...
\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
Sõtt csak kulcs mégolcsóbb.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
ლ(ಠ益ಠლ
†∩ʕ ಠᴥಠʔ†∩
(ノಠ益ಠ😉ノ彡┻━┻
presztis váltás,serverbe lépés=80as szint és így tovább...
bár szerintem ez nem tiszta dolog,és igen"furcsa",ha valaki pl.:3000 öléssel prestige 10 lv 80
na de nekem mindegy