7458
IZÉ
  • Büdös Bohóc
    akkor meg a géped szar, mert nekem is 40/20 és elvétve találkozok lag problémákkal
  • pett3rson
    Te (és Ti) tudtok olvasni? szöveget értelmezni?? olvass már vissza kicsit mielőtt hozzászólsz vmihez...
  • Antal99
    fáradt barátom,az is lehet,hogy nem te vagy a legügyesebb ezen a világon.

a te neted,a te pinged,a te lagod a legrosszabb.

akit lelösz annak a killkamját nem látod,lehet,hogy ezt látja:"előbb lát meg az illető és lő is, nálam meg csak utána jelzi ki az illetőt."

én nem azt mondom,hogy jó minden,de elfogadom olyannak amilyen,hiszen vagy így játszom vele,vagy sehogy!

(mellesleg a laggal foglalkoztok,a sok wh-s meg leszarja a lagot,ezen kellene valamit változtatni)
  • Puhos
    Már bocsi, hogy beleszólok/írok a csevegésbe, de egy FPS játéknál sztem az első legfontosabb dolog az a jó PING idő! Mert ha az nincs hiába vagy te jó reflexszel megáldott ember szart sem érsz el.
  • pett3rson
    olyan hülye vagy, hogy az már fárasztó...

persze, hogy kell másnak is ölnie (játszania), de az NE abból eredjen, hogy szar a net és a ping és a lagg és a satöbbi, hanem abból, hogy jobb reflexe van és ügyesebb és stb. miért olyan nehéz ezt felfogni??
  • killerkocka
    Az én statom egy teljesen átlag játékosé. Per pill 51 894 kill és 35 337 halál a részemről. Kd: 1.468

Viszont lehetne jobb is, ha legtöbbször nem instant kill jellegben halnék. Kifordulok a sarkon, meglátom az enemyt és abban a pillanatban fekszem is el. Killcamban meg ezer éve látott már kb. Taktikázni meg elég nehéz így. Legtöbb moabom is így bukott meg.

És igen, másnak is ölni kell, de ha jobb vagy náluk, ez nem feltétlen igaz. Túl nagy a random faktor ezzel a laggal nekünk meg az aktuális enemynek is, mivel ők is halhatnak ugyanúgy általunk, csak erről mi nem tudunk.

De hát ez van, szidom a játékot a hibái miatt, viszont eljátszogatok vele, mert nincs más. Igaz egyre ritkábban. Attól függ, van-e kivel játszani. Soloban halálra unom magam általában.
  • Antal99
    bocs Killerkocka
  • Antal99
    KIVÁNCSI LENNÉK : Kkillerkocka és pett3rson statjaira,szerintem bőven pluszosok vagytok (és,ha így van akkor"másnak is ölnie kell"nem csak nektek)
    bár,lehet tévedek
  • pett3rson
    nah, akkor dupla pofon, mert megérdemlem :)
  • killerkocka
    40/20-as digim bírja a dolgot, de hiába jó a kapcsolatom, ha a játék van rosszul megírva.
  • pett3rson
    ugyanez van nálam is, ha host vagyok sokkal szarabb :) nekem a netem nem bírja, sajnos UPC nincs jó formában azon a környéken ahol Én lakom :(
  • killerkocka
    Részemről kiegyeznék azzal, ha megcsinálnák végre, hogy ne legyen lagg. Horribilis, hogy hiába host az ember, másnak jobb esélyei vannak ellene. Főképp, hogy hostként elviekben nekem kéne a legjobb pingnek lenni, de mégis előbb lát meg az illető és lő is, nálam meg csak utána jelzi ki az illetőt. Fps meg stabil max, azaz 91. Szal érdekes azért.
  • soo277
    Szerintem Akimbo FMG9 nem nagyon változott !!
  • pett3rson
    tegnap nyomtam pár órát este 9 után..hát, vagy vissza kell szoknom 3 nap szünet után vagy nagyon más lett a játék. Lagg az még mindig van, de ez nem is fog javulni szerintem, de mintha a hitbox-on is mahináltak volna valamit. a spawn-rendszer úgy tűnik jó irányba billent, de ezt pár óra játék alatt nehéz lenne döntően megítélni. FMG9 szintén csökkenő használat alatt van vagy csak szerencsém volt :)
  • gömbgiliszta
    Modern Warfare 3 Title Update and Hot Fix Notes
  • Antal99
    az új 5 prestige jelvény hol látható?(11-15)
  • Antal99
    és más is változott?
  • Drephis
    patch után 15 prestige van mostmár, barakkot csekkoljátok
  • Büdös Bohóc
    na végre lvl 80
  • Antal99
    hehe
  • soo277
    má észrevettem,
  • Büdös Bohóc
    magadnak jól beszólsz
  • soo277
    Már megint te?
    kezdesz uncsi lenni"kemperke"
  • Antal99
  • soo277
    +1
  • gömbgiliszta
    jól játszol, gratulálok a MOAB-hoz!
  • DarkSector
    ok
  • Bugi Misi
    bocs elfelejtettem spojlerba tenni
  • wollnerd #5368
  • R0zs0máK
    ncore-on, miért?
  • mijki
    Srácok, hol a legolcsóbb a játék?
  • R0zs0máK
    Szép! Viszont szerintem elég noobok ellen mentél, jópárszor óriásmázli volt csak, hogy nem vettek észre/lőttek agyon :))
  • DarkSector
    :P
    Vagy néha Gay Game
  • wollnerd #5363
    thx
  • Fpocok
    Good game: Jó játék volt.
  • wollnerd #5361
    És vki tudja hogy minek a rövidítése a gg? Ami gyakran elhangzik a chatten a játszma végén.
  • FeikG
    szép!
  • killerkocka
    Itt a helyes link a vidihez

Valamiért nem ment a makró.
  • killerkocka
    Egyébiránt csináltam egy flawles moab vidit, akit érdekel, megtekintheti. Úgyis voltak panaszok, hogy titkolózunk. Mp7-tel volt ugyan, de annyit nem ront a játékon. Első videóm, minősége elég gyatra (480p), még nem jöttem rá, hogy is kellene hd-set csinálni.

• pett3rson
    Ha ismerősökkel játszol akikkel közben tudsz beszélgetni is TS-n mondjuk, akkor lehet taktikáról beszélni, mert játék közben le tudod velük kommunikálni, hogy mi a helyzet, hova menjenek, hol "támadnak" stb, azaz valamiféle taktikát tudsz felépíteni, ami viszont közel sem olyan, mint amit Battlefield-be tapasztaltam anno, még ismerősök nélkül is. Ez lehet most az új részekbe már nem így van, de alapból public COD nem taktikai szerintem. Mindenki rohan ész-vesztve és néhány ember csinál egyforma dolgokat..kész :)