7458
IZÉ
-
#5436 jó nagy "áram szünet" van -
Flashman #5435 Senkinek se megy, külföldön se. -
Piko888 #5434 Nálam se megy :-(
-
#5433 Jah hát igen zenére vágott sniper feedek :) -
Puhos #5432 Nálam is szar. -
simonl #5431 Sziasztok srácok, nálatok megy a Steam....???
Nálam valami túlterheltségre hivatkozik..... -
#5430 "sniper montage" nem tudom mit jelent,de valami vágott dolgot sejtek.
erre gondoltam
-
#5429 Ebben mi volt a vágott? :D theatre-ből lett felvéve , ha meg a képre gondolsz az a monitorom miatt van :D -
#5428 nálam is szar,jó hogy más is írta
-
fawcet #5427 Nekem is több klántársammal együtt. -
#5426 de én ha kérhetem ne vágott anyag legyen,hanem folyamatos -
#5425 csak nálam szar a steam? -
#5424 én szeretném -
#5423 Köszi srácok :P
Nemsokára érkezik a sniper montage-m (ha haverom végre elkezdi csinálni)
Ha szeretnétek töltök még fel moabot/nuke-ot is :)
-
cbzotyoka #5422 hello van magyarosítása a játéknak? ha igen akkor egy linket küldenétek. -
#5421 Most nem bántásképp mondom!tam!hanem a játékba kapta rendesen!
amúgy meg GRAT!(nekem még 1sincs) -
#5420 nem is kempelt olyan sokat ott pedig,csak a spawn túl sok embert tett be egymás után ugyanoda :D -
#5419 Szép kaptad is a "STOP Camping" et rendesen!! -
#5418 geci nagyon jól kented neki, közepe-vége felé tényleg kicsit genyó voltál :D De hát akinek van esze annak az első dolga a last killert más úton kilőni, mert édes a bosszú és úgyse fog mindig oda spawnolni
azért egy "u mad"-et tolhattál volna a csetben kiabálóknak :DDDD -
egy spawntrap-er noob vagyok :) -
#5416 sokat nem tipródtak rajta -
#5415 http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ27fEQLe0ebgPyxbq68lOt69lbaawgLp99743N4uEICZAoX04pBg -
eLiXir #5414 nub -
#5413 ilyet láttam már én is, de asszem még a 2ben, vagy a blopsban :)
a poén az hogy nem is killel ért véget -
pett3rson #5412 van ez a speedtest nevű mérő-oldal, ott nem szokott packet-loss-t írni. Ettől függetlenül játék közben gondolom előfordulhat, ezért is szakad meg a "szerverrel" a kapcsolat. -
#5411 Nem csak ettől függ sajnos, hanem a packet loss-tól is...lehet tökéletes a pinged úgy, hogy egy csomó adat nem megy át és ezért szívod a brét... -
pett3rson #5410 Drop Zone-ba jó, másra nem használható :) -
pett3rson #5409 nem nagyon értem, tudtommal magas ping és a nagy lagg együtt jár. Vagy Te most FPS-laggról beszélsz?
százszor ki lett beszélve már, hogy ha egyszer nálam - hülye példával elmondva - 1 mp alatt ér át a jel, neki meg 0,5 mp alatt, akkor kinek is fog hamarabb bejelezni? szerintem nem nekem...
ezen csak az javítana, hogy ha lennének normális dedikált szerók, mint BO-ba, és nem ez a nyomorék P2P rendszer, ez már mw2-ben sem működött, nem értem miért fordultak megint ehhez..ja, de, mert olcsóbb volt... -
#5408 mondjuk a downturn-el ezután sem fogok, az akkora egy fos. -
#5407 mondjuk Seatown egy pukkanást sem ér -
#5406 eddig miért nem mostantól miért?
-
#5405 Örömmel jelentem, hogy ma megleptem magam egy MW3 DLC-vel.
A csomag tartalma: 6 db multiplayer map. ( Seatown, Arkaden, Downturn, Outpost, Baakara, Lockdown)
Magyarázat: ezekkel a pályákkal a megjelenés óta nem játszom tudatosan, mától viszont igen!
-
#5404 45-seces kill cam :D
-
#5403 ok
a csalókat jelentem én is,+beteszem a blokkolt felhasználók közé(elég sok van már)aztán időnként visszanézem őket és azt látom,hogy mindegyik játszik boldogan,én elfogadom,hogy néhányat banolnak a "kusza"fájljai miatt,de hogy a jelentésünket undorító módon leszarják a vac-nál,az biztos -
#5402 Hát nálam eddig nem úgy tűnik,igaz hétvége van,ilyenkor általában,mindig szarabb...
Nálam egyszerű a képlet,ha egy rövid sorozat nem öli meg az ellent,akkor az már lag! -
#5401 Nem sok köze van ennek a ping-hez!
98-99 ben még 36k modemmel játszottunk az amcsikkal 200-as pingel,lag nélkül... -
#5400 mondjuk a minimális lagot tényleg nem veszem tuti észre. Most az új patchel talán még jobb lesz (ki tudja esetleg megerősíteni?) -
#5399 Vagy inkább nem veszed észre! -
pett3rson #5398 nemsokára költözöm, majd jelentem, hogy a gépemmel volt-e a gond vagy a nettel :) -
pett3rson #5397 amint látom az életkorodból nem ma kezdted a szakmát, ha megnézed az enyémet, akkor látod, hogy Én sem. Meg tudom különböztetni a jó pinget a rossztól és a "jó" killcam-et a "rossztól", mikor mit láthatott vagy sem, beleszámolva, hogy neki talán tényleg mééég nagyobb is a monitorja, ergo szélesebb perspektívában fürkészi a terepet..gondolom tudod miről beszélek.
Igen, mindent számításba veszek, még azt is amit a fülembe mondanak a társak, mert mw3-at többnyire társaságba játszom, pont azért, hogy több magyart vonjunk be és ne oroszokat vagy más távolsági játékosokat.
Szóval sok víz folyt már le a Dunán is meg a hátamon is, hogy tudjam miről beszélek, egy időben el is fogadtam, hogy ez így szar ahogy van (meg a konkurencia sem jobb), csak már nem sok fér le az én torkomon sem.
Wh-sokat meg a többi csalót rendre jelentem, bár azt látom, hogy nem sok foganatja van -legalábbis PC-n, különböző ismert és ismeretlen okokból -, azokkal ennél többet nem foglalkozok, nem tehetem és nem is teszem, nem tisztem. Szerencsére Ground War-ban rajzanak többnyire, mint szaron a legyek, így azt elkerülöm, ha meg beléjük botlunk kilépünk - és megy a report- ennyi.