7458
IZÉ
  • Antal99
    jó nagy "áram szünet" van
  • Flashman
    Senkinek se megy, külföldön se.
  • Piko888
    Nálam se megy :-(
  • AkAfinucsi
    Jah hát igen zenére vágott sniper feedek :)
  • Puhos
    Nálam is szar.
  • simonl #5431
    Sziasztok srácok, nálatok megy a Steam....???
    Nálam valami túlterheltségre hivatkozik.....
  • Antal99
    "sniper montage" nem tudom mit jelent,de valami vágott dolgot sejtek.
    erre gondoltam
  • AkAfinucsi
    Ebben mi volt a vágott? :D theatre-ből lett felvéve , ha meg a képre gondolsz az a monitorom miatt van :D
  • Antal99
    nálam is szar,jó hogy más is írta
  • fawcet
    Nekem is több klántársammal együtt.
  • Antal99
    de én ha kérhetem ne vágott anyag legyen,hanem folyamatos
  • J i GS a W
    csak nálam szar a steam?
  • Antal99
    én szeretném
  • AkAfinucsi
    Köszi srácok :P
    Nemsokára érkezik a sniper montage-m (ha haverom végre elkezdi csinálni)

Ha szeretnétek töltök még fel moabot/nuke-ot is :)

• cbzotyoka
    hello van magyarosítása a játéknak? ha igen akkor egy linket küldenétek.
  • soo277
    Most nem bántásképp mondom!tam!hanem a játékba kapta rendesen!
    amúgy meg GRAT!(nekem még 1sincs)
  • Büdös Bohóc
    nem is kempelt olyan sokat ott pedig,csak a spawn túl sok embert tett be egymás után ugyanoda :D
  • soo277
    Szép kaptad is a "STOP Camping" et rendesen!!
  • Büdös Bohóc
    geci nagyon jól kented neki, közepe-vége felé tényleg kicsit genyó voltál :D De hát akinek van esze annak az első dolga a last killert más úton kilőni, mert édes a bosszú és úgyse fog mindig oda spawnolni

azért egy "u mad"-et tolhattál volna a csetben kiabálóknak :DDDD
  • AkAfinucsi

egy spawntrap-er noob vagyok :)
  • Antal99
    sokat nem tipródtak rajta
  • Antal99
    http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ27fEQLe0ebgPyxbq68lOt69lbaawgLp99743N4uEICZAoX04pBg
  • eLiXir
    nub
  • robotnyk
    ilyet láttam már én is, de asszem még a 2ben, vagy a blopsban :)
    a poén az hogy nem is killel ért véget
  • pett3rson
    van ez a speedtest nevű mérő-oldal, ott nem szokott packet-loss-t írni. Ettől függetlenül játék közben gondolom előfordulhat, ezért is szakad meg a "szerverrel" a kapcsolat.
  • R0zs0máK
    Nem csak ettől függ sajnos, hanem a packet loss-tól is...lehet tökéletes a pinged úgy, hogy egy csomó adat nem megy át és ezért szívod a brét...
  • pett3rson
    Drop Zone-ba jó, másra nem használható :)
  • pett3rson
    nem nagyon értem, tudtommal magas ping és a nagy lagg együtt jár. Vagy Te most FPS-laggról beszélsz?
    százszor ki lett beszélve már, hogy ha egyszer nálam - hülye példával elmondva - 1 mp alatt ér át a jel, neki meg 0,5 mp alatt, akkor kinek is fog hamarabb bejelezni? szerintem nem nekem...
    ezen csak az javítana, hogy ha lennének normális dedikált szerók, mint BO-ba, és nem ez a nyomorék P2P rendszer, ez már mw2-ben sem működött, nem értem miért fordultak megint ehhez..ja, de, mert olcsóbb volt...
  • gömbgiliszta
    mondjuk a downturn-el ezután sem fogok, az akkora egy fos.
  • Antal99
    mondjuk Seatown egy pukkanást sem ér
  • Antal99
    eddig miért nem mostantól miért?
  • gömbgiliszta
    Örömmel jelentem, hogy ma megleptem magam egy MW3 DLC-vel.

A csomag tartalma: 6 db multiplayer map. ( Seatown, Arkaden, Downturn, Outpost, Baakara, Lockdown)

Magyarázat: ezekkel a pályákkal a megjelenés óta nem játszom tudatosan, mától viszont igen!

• J i GS a W
    45-seces kill cam :D
  • Antal99
    ok
    a csalókat jelentem én is,+beteszem a blokkolt felhasználók közé(elég sok van már)aztán időnként visszanézem őket és azt látom,hogy mindegyik játszik boldogan,én elfogadom,hogy néhányat banolnak a "kusza"fájljai miatt,de hogy a jelentésünket undorító módon leszarják a vac-nál,az biztos
  • FeikG
    Hát nálam eddig nem úgy tűnik,igaz hétvége van,ilyenkor általában,mindig szarabb...
    Nálam egyszerű a képlet,ha egy rövid sorozat nem öli meg az ellent,akkor az már lag!
  • FeikG
    Nem sok köze van ennek a ping-hez!
    98-99 ben még 36k modemmel játszottunk az amcsikkal 200-as pingel,lag nélkül...
  • Büdös Bohóc
    mondjuk a minimális lagot tényleg nem veszem tuti észre. Most az új patchel talán még jobb lesz (ki tudja esetleg megerősíteni?)
  • FeikG
    Vagy inkább nem veszed észre!
  • pett3rson
    nemsokára költözöm, majd jelentem, hogy a gépemmel volt-e a gond vagy a nettel :)
  • pett3rson
    amint látom az életkorodból nem ma kezdted a szakmát, ha megnézed az enyémet, akkor látod, hogy Én sem. Meg tudom különböztetni a jó pinget a rossztól és a "jó" killcam-et a "rossztól", mikor mit láthatott vagy sem, beleszámolva, hogy neki talán tényleg mééég nagyobb is a monitorja, ergo szélesebb perspektívában fürkészi a terepet..gondolom tudod miről beszélek.
    Igen, mindent számításba veszek, még azt is amit a fülembe mondanak a társak, mert mw3-at többnyire társaságba játszom, pont azért, hogy több magyart vonjunk be és ne oroszokat vagy más távolsági játékosokat.
    Szóval sok víz folyt már le a Dunán is meg a hátamon is, hogy tudjam miről beszélek, egy időben el is fogadtam, hogy ez így szar ahogy van (meg a konkurencia sem jobb), csak már nem sok fér le az én torkomon sem.

Wh-sokat meg a többi csalót rendre jelentem, bár azt látom, hogy nem sok foganatja van -legalábbis PC-n, különböző ismert és ismeretlen okokból -, azokkal ennél többet nem foglalkozok, nem tehetem és nem is teszem, nem tisztem. Szerencsére Ground War-ban rajzanak többnyire, mint szaron a legyek, így azt elkerülöm, ha meg beléjük botlunk kilépünk - és megy a report- ennyi.