Call of Duty : Modern Warfare 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Hogy tudok fovot váltani?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
ahh, hülye vagyok. Semmi.

Fpocok
Lehet ezt a fost borderless windowed modeban nyomni? Vagy valahogy átállítani?

Fpocok

Büdös Bohóc

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

gömbgiliszta
egyébként a játék soudtrackjét bátran ajánlom mindenkinek, baromi jó, én kocsiban hallgatom, tök jó rá vezetni!

\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"

gömbgiliszta
szerintem azért, mert trendi fikázni a játékot

\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"

zotya10002
De van ezekbõl duplán!

Ezt meg szeretném kipróbálni!:-))Hiányzik a gyûjteménybõl!

De amúgy miért mondod ezt??:-)

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

AkAfinucsi
Én ilyen cserét nem tennék 😄DD

A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!

zotya10002
Sziasztok!!

Akit érdekelne egy origin accon Bf3,Bc2,Crysis2 cserébe egy Mw3-ért az írjon!

A Bf3 másfél órát pörgetett!

Nekem van egy másik így nincs rá szükségem!

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Fabio Capello
Don, the Red Nose Reindeer - könnyen beazonosítható 😄

Büdös Bohóc
gondolom a mondanivaló fogyott csak el 😄 én játszok ugyanolyan elánnal, mint eddig

egyébként ki milyen néven fut fent? Tegnap egy szerveren 4 vagy 5 magyar is volt 😄

Antal99
mindenki játszik?(halódik a fórum)

AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC

van mar fov allitasi lehetoseg az opciokban?

Alien
Na most hallgattam egy podcastetet amiben Robert Bowling is nyilatkozik. Tehát a DLC januártól - szeptemberig minden hónapban jön az Elite elõfizetõknek (Elite-n belül elõnyt élveznek az XBoxosok). PC-re (illetve konzolon nem elite elõfizetõknek) márciusban jön az elsõ DLC-s csomag ami tartalmazza az addig kijött dolgokat. További dátumokat nem tudni, de gondolom hasonlóan alakul majd a késõbbiekben is.

Alien
Én MW2-nél vettem meg mind a kettõ DLC-t, ott abszolút nem bántam meg, nagyon jó kis pályák voltak 😊 Eleinte külön playlistel késõbb pedig betették a többi közé.

Alien
Nekünk PC-n szerintem máshogy fog jönni a DLC mint Elite-en. " Non-Subscribers can download all the content drops when they come out as collections. The first collection is in March."
Tehát nekünk az elsõ DLC márciusban érkezik amiben valószínûleg nemcsak ez a két map lesz, hanem amik még addig kijönnek a COD ELite elõfizetõknek.

Éh ha jön, illik ajándékot is hoznia. Mondjuk 20 DLC-t.

Jaka923
Akkor Bobby Kottick személyesen fog megkeresni, és jól megver.

Aha, majd megveszek 20 DLC-t/2-3000 FT darabáron. Azt leshetik.

Antal99
ugye,fõleg a kinti rakétás,hidas rész.

Fpocok
Metrora, jah.

Büdös Bohóc
inkább pofátlanok 😄DD

Antal99
az egyik dlc-s map csak engem emlékeztet battlefield 3 mapra?

Prince23
Pofás képek a DLC-rõl

tetszetõsek amúgy 😛

robotnyk
nyilván a microsoft tejel továbbra is, hogy X ideig exkluzívak legyenek a dlck. de azért nem AKKORA lófasz megcsinálni egy pályát 😊
Büdös Bohóc
az a vicces, hogy egy nagy darab lófasz gondolom megcsinálni ezeket a pályákat (sõt már akkor valszeg kész is van, ha volt róla infó elõtte), de pc-re még azt se éri meg kiadni, amit kb 100 forintból kihoztak?

robotnyk
ez nem igaz, ha a dlc fegyvereit unlockolod, bármelyik pályán használhatod, ez nem olyan mint a bfbc2höz a vietnam.
robotnyk
hát... a BF3 DLChez járnak új fegyverek például, nem lenne példa nélküli.
robotnyk
ezt jelentették be, de még szó van arról hogy lehetnek akár új fegyverek is
robotnyk
január xbox premium, február ps3 premium / xbox normal, március ps3 normal/ pc

nem értem miért nem tudják úgy megcsinálni, hogy legyen mondjuk pcn márciusban 10-20% felárral, akkor még lehet érdekelne, márciusra lehet már megunom, mint a black opsot...
Fpocok
Pl? Ahogy néztem, pár hónapig tuti nem jön semmi, ami érdekelne, ezért vettem meg ToR-t.
Amúgy meg aranyos a videó... season one... mintha lenne több. Novemberben jön következõ cod.

Frank99
alma a fa alatt . kizárt hogy +veszem, tele lesz akkor mással a géme-pálya....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Jaka923
Nem igazán hallottam, hogy beszéltek volna PC-s megjelenésrõl, de valóban márciusban esedékes. A PS3-as Elite elõfizetõk között meg megy a sírás (joggal), miszerint õk sem kapják meg elõször az Xboxosokkal együtt.

robotnyk
ha márciusban jön pcre az elsõ ahogy hallom, akkor olyan késõn ne is fáradjanak inkább a kiadással.
Prince23
Jaka923
Infók az elsõ DLC-rõl:

ozimak
Engem is a statisztika/statok érdekeltek volna leginkább. De a youtube-os feltöltés is pl.,elég sok videót töltöttem föl manuálisan(fraps/konvertálás/feltöltés) MW2-nél. Szóval lenne benne hasznos dolog azért. Én is az ELITE fórumán találtam olyat,hogy azt irták egy srácnak pár napja,"gõzerõvel" dolgoznak a PC-s verzión,és kérik/köszönik a türelmet.
Itt!
Azért az ELITE nem csak egyszerûen egy "DLC letöltõ". Akinek megvan a Black Ops, annak van fogalma mit is akartak egy olyan külsõ alkalmazásba kipakolni, ami a a BO-tól kezdõdõen az összes CoD mélyebb statisztikáinak platformot nyújtana. Engem ez a része is baromira érdekelt volna. Ami nekem lejött a hivatalos álláspontból, amit az ELITE honlapján lehet összevadászni, hogy a free változat lesz majd valamikor, a premium meg valószínûleg soha.

Fabio Capello
ennek talán az lehet az oka, hogy a négy/öt darab extra mapot annyiért árulják majdnem, mint egy középkategóriás játék teljes ára...

Jaka923
Soha nem mondták ki kerek perec, hogy lesz Elite PC-re is, csak annyit mondtak még korábban, hogy mindhárom platformra tervezik a kiadását. Amikor megjelent Boxra és PS3-ra, akkor bejelentették, hogy a PC-s késik, majd alig 1 hétre rá meg már jött az, hogy lehetséges, hogy nem jelenik meg PC-re. És azóta csend van róla, valószínûleg ez is marad. Hogy õszinte legyek, amúgy sem látok nagy jövõt a szolgáltatásban PC-n, mert a DLC-ket az elõzõ CoD-okhoz is alig vették, nagyon szervert sem lehetett találni a DLC-s mapokhoz. Ráadásul még okostelefonra is kiadják.

ozimak
Olvasgattam visszafelé,úgy néz ki nem is lesz Elite pc-re? <#confused>
Pedig a neten meg azt olvastam lesz,csak késik(sokat).
exact6
Nekem Athlon X2 2,7Ghz van, csak az árnyék van kikapcsolva (esetleg a ragdollt a cofigban, az eszi még rendesen), a többi medium-highon van és tökéletesen fut. 😊

ozimak
Ó hát akkor köszönöm szépen,meg vagyok nyugodva <#worship> Attól fostam szegény megkapta havertõl a jó kis 4870-et amig külföldön van,meg vesz ramot erre ugyanúgy szaggat neki majd a game 😊 Alig várja már,hogy tudjon vele játszani 😊 Még egyszer kösz!
AMD xII @ 2400MHz HD5570 2GB DDr2 😊

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

soo277
Persze!!
Figyi 1ik haver sima 3800+ os AMD 2gb ram +8600gt vel,ment neki LOW on

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

ozimak
Üdv mindenkinek!
Tudom,hogy X3-as AMD a minimum config,de nem játszik véletlenül valaki X2-essel? Mert bátyámnak X2-ese van és megvan neki a játék csak eddig nem játszott vele mert kevés volt a 2gb ram meg a 2600XT vga. Nos most vesz 2gb ramot és kapott kölcsönbe egy 4870-est. Van esély rá hogy tud vele játszani X2-es 3.0gHz-essel? Köszönöm a választ!
Az ELITE engem is érdekelt volna pont a DLC-k miatt. Ha jól értettem a hivatalos álláspont az, hogy jelenleg a free változaton dolgoznak, hogy az elérhetõ legyen PC-re is. A közeljövõben azonban nem valószínû a premium változat, ami ugyebár alapja lett volna a kedvezményes DLC vásárlásnak. Az indok szerintem már itt is le lett írva korábban. Mivel a PC nyitott platform, sokkal nehezebb megbízható és biztonságos megoldást találni az adatok és statisztikák védelmére. Egyébként - ha jól értettem - virágnyelven még annyit tettek hozzá, hogy a PC-re ott vannak a dedikált szerverek és elérhetõk lesznek a DLC-k is, legyen ennyi elég egyelõre majd szólnak ha lesz mûködõképes és biztonságos ELITE.

Én is hasonló okokból gondolkozom azon, hogy érdemes-e megvenni majd a DLC-ket. Igazából az dönti el kinek milyen haveri társasága van akikkel együtt játszik. Ha Õk is megveszik akkor érdemesebb. Egyébként külföldiek többen megveszik szerintem, nekik filléres dolog, bár lehet, hogy PC-sek nem 😊

The Matrix has you...

soo277
+1<#eljen>

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"