Call of Duty : Modern Warfare 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
google fordítása:
MW3 tartalomra van szükség ...
DLC tartalom szükséges térkép leszerelésére hiányzik vagy sérült.
qain való megvásárlásával a Map Pack
nyissa store .... cancel
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Ezt irja ki mikor dlcés pályákkal szeretnék játszani.tudja valaki miért nem enged be a dlc szerverekre?Van megoldás rá valami?
MW3 content required...
DLC content is required map decommission is missing or damaged.
qain access by purchasing a map pack
open store....cancel
Lenovo Y500 iPhone 5S BMW E30
8600k,32gb,2080,Acer predator 27"
Lenovo Y500 iPhone 5S BMW E30
igen... már én is itt tartok .😊
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
De ha már kettõ van akkor max kilépés a megoldás.
Másik véglet: van ex.mukkoka vagy ex.magicboy vagy milyen nevekkel ex. klán, azok meg kidobnak mindenkit admin toolssal akik egy kicsit is jobban játszik. Többször láttam mapokon keresztül hogy nem csalókat raknak ki folyamatosan. (nem volt egyértelmû hogy kiraknak mert nem irtak semmit)
Mikor 3vs6ban nyertek mert kiraktak még 2 embert akkor berágtam rájuk és riportoltam az akkor aktuális két ex. tagot indokolatlan admint tools használatért. Az sem megoldás hogy újat kezdtem mert mindig visszadobott hozzájuk.
Nem tudom más is találkozott e velük, mert régebben is összefutottam velük, nem mostanában kezdték.
viszont a haverral olyat spec ops-oztunk, hogy beszarás! már majdnem minden 3 csillagra megvan, és hál istennek a játék ezen része még mindig óriási élmény!!!
\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
:-)
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Vérlázító, hogy a játék kiadója nem tesz ez ellen semmit.
Én ezért nem is vettem meg egyetlen DLC -t sem. Minek?
Kellene találni egy tökös és bevállalós ügyvédet, alakítani egy pertársaságot - akár nemzetközit is - és szépen beadni egy keresetet.
Ha pénzt nem is kapnánk vissza, de egy tökéletes világban hozhatnak egy olyan ítéletet amelyben határidõhöz kötik a csalók kizárásának technikai megoldását.
Addig is szépen feltettem a cod4Mw -t, találtam remek szervereket, normális játékosokkal óriási csatákat vívunk esténként.
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Igy meg mi van?
"Én vagyok a király, azt csinálok amit akarok! Hát ez nagyon jó megvesszük jövõre a BO-t is, aztán a MW3-at is, aztán BO2-t is és mindenütt én leszek a király mert ott is azt csinálok amit akarok".
A többi normális "hülye" (elnézést) meg úgyis megveszi, mert õ meg játszani szeretne, és minden évben elhiszi hogy majd fog is tudni, mert minden évben van legalább egy nagybetûs cikk ami arról szól milyen fantasztikus védelmekkel fogják az õ szórakozását biztosítani. Na ja...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Error: Reliable command buffer overflow !
ez mit jelent?
köszönöm a segítséget 😉
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
a gyereknek + magamnak is meg szoktam venni, így karácsony elõtt. egy kis közös game-re. ÉN már egy jó ideje abbahagytam, a gyerek pont a héten. Õ mondta, hogy soha többet nem kéri, a tetves csalók miatt.
nem is fogok rá pénzt áldozni. 2 példánnyal kevesebb. TUDOM? hogy a PC az már almás, de akkor is <#gun>#gun> a fejlesztõknek!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Egy kérdés: a fórum fejlécete csináltad?Ha igen a többi kérdést prive menne😊
<#lama>#lama>
ott mindenki a dedi szerverek után sírt (jogosan), itt vannak, tessék keresni olyat ahol van admin és kibaszkodja a csalókat.
szerintem.
\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
hiszen jön a következõ rész
Felmegy majdnem az ÛRBE!!!!!! és onnan lövöldöz....aimbottal....
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU