7458
IZÉ
-
#5516 Hogy jön ez ide, amúgy 29.
Az egészben máig azt nem értem hogy te végig úgy írsz mintha én szidtalak volna vagy ellenséged lennék.
Holott egy rossz szót nem szóltam, de ezekszerint a többiek is így látták úgyhogy ezekszerint nem velem van a gond.
Mind1 felejtsd el hogy írtam. -
ennyi tess!! -
pett3rson #5514 kezdem azt hinni, hogy totál idióták járnak csak ebbe a topikba..velem az élen, mert még mindig képes vagyok elolvasni az ökörségeket amiket beírtok... -
#5513 most csak kötekedek, de mi bizonyítja, hogy neked meg van a játék?
ilyen képekkel tele a net. ki az a Must4nGT?
ne válaszolj, én elhiszem, hogy megvetted de egy ilyen kép berakása "kevés". -
#5512 És kit izgat te nyomorék!! -
#5511 a barracks-ról nyomhattál volna képet -
#5510 neked nem a játékod hiányzik,neked eszed nincs hozzá!
aki nem tudná a mi kapcsolatunk régebbre nyúlik vissza zizi-vel -
Nekem megvan BŐ-BŐ -
#5508 szerintem vannak olyan emberek,akiknek az adott játék meg sincs,csak feljárkálnak fórumokra észt osztani(DarkSector nem rád gondoltam) -
#5507 válasz
alma2 hozzászólása -
#5506 azt hittem ez egy fórum,ahol elmondhatja az ember a véleményét,még ha nem is egyezik mindenkiével.
de úgy látszik nem,mert vannak akik elkezdenek kikelni magukból.
NYUGODJ BÉKÉBEN -
#5505 ja itt ugye nem 64 emberbol, hanem abbol a 12-bol ami a ket fuggetlen kor alatt ellenfel volt. Ki tudja az oldalamon hanyan voltak. Azert ez eleg durva 25 %-a csalo volt a jatekosoknak. -
#5504 feltettem most kivancsisagbol, gondoltam kiprobalom, az elso resz ota nem igazan volt hasznalhato ebbol a jatekbol (2003), leszamitva az elso resz kiegeszitojet.
2 match alatt ami kb 10 perc volt 3 cheater es meg csak nem is titkoltak.
A jatek meg uberultragagyszi szar ranezesre es elso tapintasra is:) -
koocos #5503 Érdekes, tegnap este egy f2p barátommal 4 órán keresztül toltuk, és egy csalóba sem akadtunk... TDM, MoshPit és DropZone... -
pett3rson #5502 muszáj ilyen idiótának lenned Antal? komolyan nem hiszem el néha, hogy az az életkor valós amit megadtál, olyanokat leírsz "öregem"...
Ráadásul összeveszel egy olyan emberrel aki semmit nem tehet arról ami most épen folyik a világban játék-ügyileg és egyébként. Mint ahogy arról se Te, sem Én nem tehetünk, ellene csak annyit, hogy nem veszed meg és nem játszol ilyen játékokkal. Most úgy csinálsz mintha kötelező lenne ezeket a játékokat megvenni. Ismered azt a fogalmat, hogy "Pénztártól való távozás után reklamációt nem fogadunk el!"?
Szerintem húzd ki a dugót és menj sétálni egyet, van rá 2 napod, hogy kikapcsolódj, utána várunk vissza a csatamezőkre. Ha nem teszed lehet szívinfarktussal fognak kórházba vinni..nem érné meg... -
#5501 ha utána jártál volna,nem is én írtam először a "hétvégi"csalókról,tehát hidd el mást is zavar(csak az a baj,hogy ez egy olyan fórum,ahol napok teltek el hozzászólás nélkül,sajnos) -
#5500 én elfogadtam a"csaló mennyiséget"csak akkor állt égnek a hajam,amikor elkezdtek jönni az ingyen hétvégések(eddig kb heti2 csaló,most napi4)
lehet mégsem tudod miről beszéltem
(ha nem játszol,akkor elhiszem,hogy nem zavar annyira,visszagondolva már engem sem) -
#5499 a te korod nincs ki írva,az enyém ki van
nem mondtam,hogy12-ért vettem a játékot -
#5498 Nem játszok, de tudom miről beszélsz, tudom mi megy a szervereken meg minden multi játékban.
Nem reagálod túl ha azt írod hogy sok a csaló.
Én annyit írtam neked hogy az a probléma ha azt várod el hogy 1 csettintésre a steam tisztába tegye a szervereket.
Egyszerűen ilyen nincs. NINCS.
Ha megveszel egy játékot, akkor ezzel tisztában kell lenni hogy lesznek tisztességtelen játékosok.
Ha nem akarsz többet csalókat ne multizz.
Single vagy coop. És ne hidj el többet ilyeneket hogy nem lesz ezekután csalás ezt butaság a fejlesztők részéről kijelenteni.
Meg annyi hogy ez nem újkeletű dolog, most minden órában minden ember minden játékban nyomna egy panasz kommentet nem lenne elég hely a topikban.
Ezt tudja mindenki minden tisztességes embert zavar de ellene sokmindent nem lehet tenni. Sajnos. -
#5497 A barátom helyett nem tudtam mást írni, megelőlegeztem a baráti viszonyt. :)
"Most mit írjak hogy idefigyelj fiam?" Szerintem ez eléggé lekezelő lett volna.
1. Akkor milyen 12000? :P
2. Tudom, egy szóval sem írtam hogy 1 csaló van. Max olyat írhattam hogy legalább 1 van.
A zárójelben nem nagyon érzem a kapcsolatot hogy mire gondolsz.
Vac bann vagy más bann van, de gondolom nem orrba-szájba bannolgatnak mert ahoz azért nem elég csak 1 játékosnak gondolni 1-et és egy e-mail-ben beleírkálni hogy ma józsi meg pista csalt. Ez nem így megy. De ezt te is tudod szerintem. -
#5496 úgy látom,most hétvégén nem játszol.
akkor jó minden,sőt még csaló is csak elvétve van,én reagáltam túl,sőt az ingyen hétvége is jót tett a közösségnek.(baromság) -
#5495 NA ha már barátok lettünk:
1 4900-ért vettem
2 nem egy csalóról van szó
(most akkor részvéted van,vagy vac ban?) -
#5494 Barátom én nem ma kezdtem a játékot.
Ha valamit megvettem multi-ra soha nem adtam ki 3-4 ezertől többet.
Ha meg megvettem 3-4 ezerért akkor sem voltam soha naív hogy nah abban 1 csaló sem lesz.
Ilyet aki kijelent az hazug aki meg elhiszi az elnézést de végletekig naív.
Ilyen nem létezik ahol nincs csalás. És egy jó ideig nem is lesz.
Majd ha stream-elt játékok elterjednek akkor.
PL Onlive, GaiKai, stb.
Ha legközelebb vásárolsz mindig úgy vásárolj hogy lesznek csalók független hogy kik mit mondanak.
Mostanihoz meg őszinte részvétem. -
#5493 kívánom,hogy játszál sokat,és csak egy csaló legyen ,de az partinként
ja és ezért fizess 12000-et -
#5492 Na hagyjuk már.
Mint Assassin Creed 2? -
#5491 valahol azt olvastam a Stalker 2 megjelenése kapcsán, hogy ott a single-t is úgy akarják megoldani, hogy lehessen törni, nem tudom pontosan hogy akarják, de net kapcsolat kell az egyjátékos módhoz is majd közben meg is találtam -
#5490 Igazad van.
Írj a játékfejlesztőknek hogy álljanak le a multiplayer fejlesztésekkel amíg nem tudnak egy tuti megoldást a csalások ellen. -
#5489 azért a folyamat nem jó irányba halad
elcsépelt szöveg,de a pénzt azt szeretik
-
#5488 Pedig hidd el.
NEM LEHET.
A hekkerek kb 10 lépéssel mindig előrébb járnak.
Ha ilyen létezne nem lenne a világon warez játék.
Amúgy itt a textúra hekk ha valaki nem tudná miről beszélgetünk:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Puhos #5487 Azt azért nem akarom elhinni, hogy 2011-ben (MW3 megjelenés éve) nem tudnak olyan játékot csinálni amihez nem lehet csalást írni. Az a baj szerintem, hogy a játékfejlesztők nem is akarnak!!! -
#5486 De hiába mondanak ilyet, ok odafigyelhetnek most nem 50%-a fog csalni hanem csak a játékosok 40%-a.
de véglegessen kiszürni nem lehet mivel nem létezik olyan megoldás amivel kiszűrhető teljessen.
A textúra hekket tuti nem lehet kiszűrni, arra nem lehet védelmet csinálni. -
koocos #5485 Tegnap esett meg, hogy volt egy nagyobb lagg (utána rögtön host csere) és beestem a textúra alá... ölhettem volna akárhányat, de inkább robbantottam fel magam... aki csalni akar, az fog is, aki nem, az nem... -
#5484 Mit fizet ki? a 3-ik google találattal ott csalsz ahol akarsz :D -
Puhos #5483 Az a legnagyobb baj, hogy senki nem teszem semmit a csalók ellen. Az MW3 megjelenése előtt mennyit pofáztak arról, hogy a csalókra jobban figyelnek ....stb. És aki játszik eredeti játékkal az meg szív mint a torkosborz, mert a játék tele van kibaszott csalóval. Ezért vegyen az ember 10k vagy ettől drágább játékot?! -
#5482 Mit gondolsz mit tudnának tenni?
A legtöbb csalás undetected.
Vagy éppen ha textúra hekk, akkor meg soha nem fogják tudni kiszűrni, mert azt nem lehet ellenőrizni.
Szerinted ez a steam hibája? -
#5481 a steam se ér szart se,hogy engedhetik ezt meg?
szemét tetű dolog,szemét tetű cég
és én még védtem őket a hozzászólásokban
EZ EGY HOSSZÚ HÉTVÉGE LESZ! -
#5480 hát ez kellett -
#5479 az utolsó szó helyesen: "miamiaiaké", már ha arra gondolsz, hogy miami a miamiban lakó emebreké.
de még nem hallottam és ki sem bírom mondani.
ON -
#5478 megoldódott
elég nagy lagg van és mennyi MP 7 noob van -
foxxi #5477 miami ami a mai miamiaké